Fordítás MARINE1063 csatornáról

HÁNYSZOR KELL OROSZORSZÁGNAK MEGMENTENI?
Tkacsev Atya beszéde

A szívem megszakadhat a világ igazságtalanságától, de ők maguk nyugodtak. Egy orosz zászlós, egy orosz százados, még sebesülten is kitüntetést kapnak - megértik, hogy ez a munkájuk, ez a dolguk.

Mindannyian hibásak vagyunk - az a tény, hogy az amerikaiak képesek voltak az orosz nép két frakcióját egymás ellen uszítani a kiirtás érdekében, és most örömmel dörzsölik a kezüket - az oroszok oroszokat gyilkolnak!

Végre megcsinálták! Ezt meg kell érteni - ki az igazi ellenség. De most már késő erről vitatkozni - az orosz katona (megismétlődik az) Aljosa emlékműben...

Valamiért - a világ összes paráznaságával egy egyszerű orosz katonának kell foglalkoznia. Az emberek paráználkodnak, lopnak, táncolnak és nevetnek, mindent kinevetnek - magát Istent is beleértve.

Csak a Comedy Club, a zeneipar, (étel, bor) stb. érdekli őket...
És amikor a paráznaság az orrlyukakig ér, mindenkinek vége van - Isten véget vet neki.

Meglehetősen lenyűgöző globális pandemonium, pokoli lárna zajlik, amit egy egyszerű orosz katona békít ki. Miért látjuk ezt 3., 4., 5. alkalommal az európai kontinens történetében?

A döntő lépést valami Kosztroma környéki tüzérségi tüzér őrmester, vagy egy rosztovi légi hadosztály százados teszi meg...

Ezek a fiúk, akik semmi rosszat nem tettek - soha nem jártak a Maldív-szigeteken, nem volt lehetőségük arrogánsakká válni, mert egyszerű neveltetésű szerény fiatalságot és kemény katonaidőket kaptak.

Katonai vállukon helyrehozzák a modern világ undorító voltát - amiért mi vagyunk a hibásak.

Pénz az offshore számlákon, házasságon kívüli barátnők, akik pezsgőben fürdenek, tolvajlás az állami költségvetésből, kis nyugdíjak, a világ egész paráznaságát egy orosz Iván javítja ki... megint.

Megszakadhat a szívem ennek a világnak az igazságtalanságától - de ők maguk nyugodtak. Egy orosz zászlós, egy orosz százados, még sebesülten is kitüntetést kapnak - értik, hogy ez a munkájuk, ez a dolguk.

Kitakarítják a szarral teli istállókat, a világ istállóit! És ezt teszi az orosz Iván - meddig történhet ez még? Meddig lehet még kihasználni egy egyszerű orosz embert?

Megeteti a tábornokokat, megmenti az Univerzumot, aztán kap egy újabb Aljosa-emlékművet. De mindenki hibás - üzletemberek, professzorok, politikusok, papok - Isten tudja, a lelkészek sok mindenért felelősek!

Ezek a mi testvéreink - a lelkipásztorok talán sok mindenről tehetnek, ha őszinte vagyok. Mert egy néma lelkipásztor - az nem lelkipásztor.
- Tkacsev atya

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)