1997. február 19., szerda

' Íme Én újjá alkotok mindent' Jel.21,6. ' egy, az Egyházhoz közel álló személy látomásai napjainkban és egy pap magyarázatai'II

24. üzenet
Betlehemben.
1997. február 18. Szent Simon apostol.
Az Ember:
" Fénysugarak terjednek minden irányban és megjelenik hét Angyal az égen. Mind aranycsészét és olajágat tart a kezében. Hallom, csodálatos szép Himnuszt énekelnek."
A Szent Angyalok:
" Ábrahám Istene, Izsák Istene és Jákob Istene mind magasztalunk és áldunk minden gondolatodért és művedért, amely maga a bölcsesség. Neved dicsősége elterjed az egész Földön. Te , Aki Vagy, Neked legyen dicsőség a magasságban. Neked mondunk dicséretet, dicsőséget ás hálát, mert Te Háromszor Szent Vagy. Milyen nagyszerűek és bölcsek a Te utaid, Te rendezed a Nap felkeltét és lemenetelét. A TE dicsőségedre világítanak a csillagok az égen.
 A Teremtés tükrözi nagy szeretetedet. Nagy Isten, dicsérünk Téged. Magasztaljuk a pásztorok hitét, akik a Messiás születését hirdették. Magasztaljuk az alázatosságukat, amely felismerte Isten titkait. Ábrahám Istene, Te nagy Vagy műveidben, Tiéd a bölcsesség és a szeretet."
Az Ember:
" Fényes világosság van az égen, ahol ismét hét Angyal jelenik meg. Mindegyik kezében, teleírt aranyedény, de a betűket nem tudom elolvasni. Minden edényben égő láng van. A fényből fénykereszt keletkezik, amely az egész eget megvilágítja. Sok Angyalt veszek észre, akik félkört alkotnak. Hirtelen megjelenik az Istenanya, karján a gyermek Jézussal."
Az Istenanya:
" Kedves földi gyermekeim, és az Anyaszentegyház gyermekei. Az Örök Atya küld hozzátok, mint a nagy Reménység és Szeretet Anyját. Fiam, szeretettel köszöntelek a próféták és az ősatyák Istenáldotta országában. Fiam, ne szólj semmit, de figyelemmel hallgasd meg, amit az egész emberiséggel közlök. Én a Reménység Anyja vagyok. Reménységet hozok,--- amely az Én Isteni Fiam. Ő az egész világ és a ti Reménységetek, a jó és a rossz közötti utolsó harcban. Fiam a ti Mesteretek és Útmutatótok. Ő az Út az Igazság és az Élet. Mint a Szeretet Anyja jövök a Földre, Aki a szeretet forrását, Jézus Krisztust a Szívében hordozza. Ő választott ki arra, hogy a testté lett Isteni Ige Anyja és hordozója legyek. Akarom, hogy az Istenszeretetetek és a  Fiamhoz való hozzátartozásotok életetek által láthatóvá legyen. Hitetek tökéletes legyen és erős. Az Örök Atya ma, mint a Reménység Anyja küldött hozzátok, mert mint a világosság Fiai kell, hogy a reménységet szívetekben hordozzátok. Az Istenben és az Istennel való élet reményt és bizalmat ad. Ezt az igazságot azon a helyen hirdetem meg, ahol a pásztorok a remény és az öröm üzenetét kapták. Itt született a világ Megváltója.
 Gyermekeim, olyan világban, ahol Istent és parancsait elfelejtik. és szeretetét megvetik , kétely és félelem tölti el az emberi szíveket. A bekövetkező események és a nehéz napok ellenére kell, hogy az Isteni Fiammal való találkozásotok reményteljes és örömteli legyen!
 Mindazoknak, akik az igazságban élnek, nem kell félniük. De akik az Istentől és az Ő szeretetétől eltávolodtak, tartsanak bűnbánatot és kérjenek bocsánatot. Hordozzátok a reményt a szívetekben és tegyetek tanúságot a reményről és a szeretetről."

' Íme Én újjá alkotok mindent' Jel.21,6. ' egy, az Egyházhoz közel álló személy látomásai napjainkban és egy pap magyarázatai'II

23. Üzenet.
Táborhegy---a Színeváltozás hegye.
1997. február 18. Szent Simon apostol.
A Szent Angyal:
" Te ember, te por, szent helyen állsz. Isten kegyelme hozott ide, hogy küldetésedben megerősödj.
Látni fogod, hogy Isten mit készített elő és mekkora szeretettel vesz körül. Halljad a szavakat:
" Ne félj! Megerősödést nyersz, még mielőtt a világ pusztává lesz. Állj fel, ne félj, mert az égből vigyázunk rád. Nagy Isten, Jézus Krisztus, légy áldott Színeváltozásodban. Te Isten vagy, az igazi Messiás. Atya, Te rámutattál szeretett és egyszülött Fiadra, hogy az emberiség Őbenne megismerje szeretetedet. Légy áldott. Te megmutatod dicsőségedet, amely örökké megmarad.
Amen."