1997. február 19., szerda

' Íme Én újjá alkotok mindent' Jel.21,6. ' egy, az Egyházhoz közel álló személy látomásai napjainkban és egy pap magyarázatai'II

24. üzenet
Betlehemben.
1997. február 18. Szent Simon apostol.
Az Ember:
" Fénysugarak terjednek minden irányban és megjelenik hét Angyal az égen. Mind aranycsészét és olajágat tart a kezében. Hallom, csodálatos szép Himnuszt énekelnek."
A Szent Angyalok:
" Ábrahám Istene, Izsák Istene és Jákob Istene mind magasztalunk és áldunk minden gondolatodért és művedért, amely maga a bölcsesség. Neved dicsősége elterjed az egész Földön. Te , Aki Vagy, Neked legyen dicsőség a magasságban. Neked mondunk dicséretet, dicsőséget ás hálát, mert Te Háromszor Szent Vagy. Milyen nagyszerűek és bölcsek a Te utaid, Te rendezed a Nap felkeltét és lemenetelét. A TE dicsőségedre világítanak a csillagok az égen.
 A Teremtés tükrözi nagy szeretetedet. Nagy Isten, dicsérünk Téged. Magasztaljuk a pásztorok hitét, akik a Messiás születését hirdették. Magasztaljuk az alázatosságukat, amely felismerte Isten titkait. Ábrahám Istene, Te nagy Vagy műveidben, Tiéd a bölcsesség és a szeretet."
Az Ember:
" Fényes világosság van az égen, ahol ismét hét Angyal jelenik meg. Mindegyik kezében, teleírt aranyedény, de a betűket nem tudom elolvasni. Minden edényben égő láng van. A fényből fénykereszt keletkezik, amely az egész eget megvilágítja. Sok Angyalt veszek észre, akik félkört alkotnak. Hirtelen megjelenik az Istenanya, karján a gyermek Jézussal."
Az Istenanya:
" Kedves földi gyermekeim, és az Anyaszentegyház gyermekei. Az Örök Atya küld hozzátok, mint a nagy Reménység és Szeretet Anyját. Fiam, szeretettel köszöntelek a próféták és az ősatyák Istenáldotta országában. Fiam, ne szólj semmit, de figyelemmel hallgasd meg, amit az egész emberiséggel közlök. Én a Reménység Anyja vagyok. Reménységet hozok,--- amely az Én Isteni Fiam. Ő az egész világ és a ti Reménységetek, a jó és a rossz közötti utolsó harcban. Fiam a ti Mesteretek és Útmutatótok. Ő az Út az Igazság és az Élet. Mint a Szeretet Anyja jövök a Földre, Aki a szeretet forrását, Jézus Krisztust a Szívében hordozza. Ő választott ki arra, hogy a testté lett Isteni Ige Anyja és hordozója legyek. Akarom, hogy az Istenszeretetetek és a  Fiamhoz való hozzátartozásotok életetek által láthatóvá legyen. Hitetek tökéletes legyen és erős. Az Örök Atya ma, mint a Reménység Anyja küldött hozzátok, mert mint a világosság Fiai kell, hogy a reménységet szívetekben hordozzátok. Az Istenben és az Istennel való élet reményt és bizalmat ad. Ezt az igazságot azon a helyen hirdetem meg, ahol a pásztorok a remény és az öröm üzenetét kapták. Itt született a világ Megváltója.
 Gyermekeim, olyan világban, ahol Istent és parancsait elfelejtik. és szeretetét megvetik , kétely és félelem tölti el az emberi szíveket. A bekövetkező események és a nehéz napok ellenére kell, hogy az Isteni Fiammal való találkozásotok reményteljes és örömteli legyen!
 Mindazoknak, akik az igazságban élnek, nem kell félniük. De akik az Istentől és az Ő szeretetétől eltávolodtak, tartsanak bűnbánatot és kérjenek bocsánatot. Hordozzátok a reményt a szívetekben és tegyetek tanúságot a reményről és a szeretetről."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése