2022. augusztus 1., hétfő

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak

Mária üzenete: Az önpusztítás nagy szakadéka | Pedro Regis (Anguera Brazil) 2022.07.02.

Drága gyermekeim, ti az Úr tulajdonai vagytok, és csak Őt követhetitek, és csak nektek kell szolgálnotok. Szakadj el a világi dolgoktól, és élj a Paradicsom felé fordulva, csak amelyre teremtettek. Jézusom szeret téged, és sokat vár tőled. Rosszabb időben élsz, mint az özönvíz, és szegény gyermekeim az önpusztítás nagy szakadéka felé járnak, amelyet az emberek saját kezükkel készítettek elő. Imádkozz sokat. Keress erőt az evangéliumban és az Eucharisztiában. Lesznek napok, amikor sokan megbánják, de már késő lesz. Ne feledd: ebben az életben és nem a következőben kell tanúskodnod arról, hogy Jézushoz tartozol. Az igazság iránti szeretet hiánya mindenhol elterjed, és a halál jelen lesz Isten Szent Templomában. Szenvedek amiatt, ami veled történik. Gyere vissza sietve! Ne halaszd holnapra, amit meg kell tenned. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében. Mária üzenete: Ez a kegyelem ideje | Pedro Regis (Anguera Brazil) 2022.07.05.

Drága gyermekeim, hallgassátok az Úr Hangját, és legyetek hűségesek. Hagyd, hogy az Úr keze vezessen. Biztonságos útra vezet. Legyen engedelmes diákként. Jutalmad az Úrtól lesz. Mondd el mindenkinek, hogy Isten siet, és ez a kegyelem ideje. Az emberiség szomorú lelki vakságban él, mert több értéket tulajdonítanak a teremtésnek, mint a Teremtőnek. Bánd meg a bűneidet, mert a bűnbánat az első lépés a szent élethez. Én vagyok a te Fájdalmas Édesanyád, és szenvedek amiatt, ami veled történik. Üldözni fognak, amiért szereted és megvéded az igazságot. Ne hátrálj meg. Mindenekelőtt engedelmeskedjetek Istennek. Előre! Jézusomhoz fogok imádkozni érted. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: Nagy szakadék lesz | Pedro Regis (Anguera Brazil) 2022.07.07

Drága gyermekeim, Jézusom szeret titeket, és sokat vár tőletek. Mondd el mindenkinek, hogy nem szórakozásból jöttem a mennyből. Én vagyok a te Fájdalmas Édesanyád, és szenvedek amiatt, ami veled történik. Nyisd meg szívedet az Úr Fénye előtt, mert csak így értheted meg életedre vonatkozó terveit. Hajlítsd meg térdeidet imában. Egy olyan jövő felé tartasz, amelyben a hit nagy összeomlása lesz. Keress erőt az imában és az Eucharisztiában. Sokan, akiket az igazság védelmére választottak, elfogadják azt, ami hamis, és sok szegény gyermekem megfertőződik vele. Védd Jézust és Egyháza Igaz Tanítóhivatalának tanításait. Előre az igazságért! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: Ezek a legnehezebb idők az emberiség számára | Pedro Regis 2022.07.09.

Szeretett gyermekeim, fontosak vagytok Terveim megvalósításához. Maradj az igazság útján. Ezek a legnehezebb idők az emberiség számára. Hajlítsd meg térdeidet imában. Az emberiség szembemegy az igazsággal, és szegény gyermekeim vakokként járnak, hogy más vakokat vezessenek. Szakadj el a világtól, és szolgáld hűségesen az Urat. Mindannyiótokat név szerint ismerlek, és arra kérlek benneteket, hogy továbbra is égessétek hitetek lángját. Kerülj közelebb a gyóntatószékhez, és keresd Jézusom Irgalmát. Ne felejtsd el: a mennyország a célod. Fájdalmas jövő felé tartasz. A Nagy Hajó (az Egyház) megrendül, és sokan elpusztulnak (lelkileg). Szenvedek amiatt, ami veled történik. Felbátorodik! Szeretlek és mindig veled leszek. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: A HIT NAGY VÁLSÁGA | Pedro Regis (Anguera Brazil) 2022.07.12.

Drága gyermekeim, ne hagyjátok, hogy a démon elvegye tőletek a békéteket. Az Úré vagy, ezért követned kell őt, és csak őt kell szolgálnod. Arra kérlek benneteket, legyetek imádkozó férfiak és nők. Egy megpróbáltatásokkal teli jövő felé mész, és csak azok tudják elviselni a kereszt súlyát, akik imádkoznak. Felbátorodik! Add ide a kezeidet, és elvezetlek Fiamhoz, Jézushoz. A hit nagy válsága eltéríti szegény gyermekeimet az igazság útjáról. Ne hátrálj meg. Bármi is történik, maradj hű Jézushoz és Egyházának igaz Tanítóhivatalához. Szeretlek és boldognak akarlak látni itt a Földön, majd Velem a mennyben. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: Ne hagyd, hogy az ellenség legyőzze | Pedro Regis 2022.07.14.

Drága gyermekeim, a gonosz magva mindenütt el fog terjedni, de ti meggátolhatjátok ellenségeitek cselekedeteit azzal az igazsággal, amelyet Fiam Jézus tanított és igaz Egyháza hirdetett. Imádkozzatok. Keressetek erőt az evangéliumban és az Eucharisztiában. Ne hagyd győzedelmeskedni az ellenséget. Fontosak vagytok. Terveim megvalósításához. Adja meg a legjobbat, és nagylelkű jutalmat kap szabadságot, de ne engedd, hogy a szabadságod lehozzon. az üdvösség ösvényéről. Haladj tovább azon az úton, amelyet mutattam neked. Ezt az üzenetet közvetítem ma neked a Legszentebb Szentháromság nevében. Köszönöm amiért megengedtem, hogy még egyszer itt találkozhassak veled. Áldalak: az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradjatok békében."
Mária üzenete: AKIK ELFOGADJÁK A FELEBBÍTÉSEMET ... Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.07.16.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyországból, hogy Hozzá vezesselek titeket, aki az egyetlen utatok, igazságotok és életetek. Ne élj külön az Úrtól. A világban vagy, de nem vagy a világból. Kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját, és próbáljatok mindenhol tanúságot tenni Jézusom evangéliumáról. Egy fájdalommal teli jövő felé tartasz, és szegény gyermekeim vakokként fognak járni, hogy más vakokat vezessenek. Az igazság iránti szeretet hiánya sok szegény gyermekem halálához vezet. Légy hűséges Jézushoz. Hallj meg. Azok, akik elfogadják Felhívásaimat, nem fogják átélni az örökkévaló halált. Ne csüggedj. Mindig melletted leszek, még ha nem is látsz engem. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében. Mária üzenete: VIGYÁZZ | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.07.21.

Drága gyermekeim, küzdjetek elsősorban a lelkek megmentéséért. Drága vagy az Úrnak, és Ő meg akar menteni. Ne törődj túl sokat az anyagi dolgokkal. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten kegyelme benned örökkévaló lesz. Ne felejtsd el: Jézusom arra fog kérni, hogy adj számot mindenről, amit ebben az életben teszel. Mindig emlékezz: Isten mindenben az első helyen áll. Legyen bizalom, hit és remény. A holnap jobb lesz az igazaknak. Szörnyű dolgok lesznek még láthatók a Földön, de az győz, aki az Úrral van. A nagy lelki vakság idejét éled. A Démonnak sikerült sok szegény gyermekemet megfertőznie, és a hamis tanok mocsarába tartanak. Legyen óvatos, nehogy becsapjon. Istenben nincs féligazság. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: Nagy megpróbáltatásokkal teli jövő | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.07.25.

Szeretett gyermekeim, fontosak vagytok Terveim megvalósításához. Légy engedelmes Hívásomnak. Lelked drága az Úrnak. Vigyázz a lelki életedre, mert csak így leszel nagyszerű Isten szemében. Az emberiség lelkileg szegény lett, mert a teremtés értékesebb, mint a Teremtő. Én vagyok az Édesanyád, és szenvedek amiatt, ami veled történik. Hajlítsd meg térdeidet imában. Az ima ereje elvezet benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Egy nagy megpróbáltatásokkal teli jövő felé tartasz. Az igazság iránti szeretet hiánya nagy lelki vakságot fog okozni sok papban és felszentelt személyben. A hamis tanok sötétsége mindenütt elterjed, és a fájdalom nagy lesz az igazak számára. Bánd meg a bűneidet, és térj vissza Őhozzá, aki az egyetlen utad, igazságod és életed. Legyen bátorságod, hited és reményed. A holnap jobb lesz a hívő férfiaknak és nőknek. Ne hátrálj meg. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: FÁJDALMAS JÖVŐ | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.07.30.

Drága gyermekeim, az emberiség szellemi sötétségben jár, mert az emberek elutasították az Úr Fényét. Kérlek benneteket, tartsátok égve hitetek lángját. Ne hagyd, hogy bármi elszakítson téged Jézusomtól. Menekülj a bűntől, és szolgáld hűségesen az Urat. Fájdalmas jövő felé tartasz. Jönnek majd napok, amikor keresni fogjátok az Értékes Élelmiszert [Eucharisztiát], és nem találjátok meg. Jézusom Egyháza újra olyan lesz, ahogyan Jézus Péterre bízta. Ne csüggedj. Jézusom soha nem hagy el téged. Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten győzelme eljön érted. Felbátorodik! A Szent Rózsafüzér és a Szentírás kezében; az igazság iránti szeretet a szívemben. Amikor gyengének érzed magad, keress erőt Jézusom szavaiban és az Eucharisztiában. Szeretlek, és Jézusomhoz fogok imádkozni érted. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: Eljön a nap, amikor sokan megbánják | Pedro Regis 2022.07.31.

Drága gyermekeim, az Atya egyenként szeret titeket a Fiúban, a Szentlélek által. Igazságos. Tedd a legjobbat a küldetésben, amelyet az Úr rád bízott, és gazdag jutalmat kapsz. Nem akarlak kényszeríteni, mert szabadságod van. Fogadd el hívásaimat mindazokhoz, akik elszakadtak az Úrtól. Szeret téged és tárt karokkal vár rád. Én vagyok az anyád és szeretlek. Ne add fel a reményt! Az, aki az Úrral van, soha nem fogja megtapasztalni a kudarc terhét. Mondd el mindenkinek, hogy Isten siet, és ez a kegyelem ideje. Eljön a nap, amikor sokan megbánják, hogy Isten kegyelme nélkül éltek, de már késő lesz! Imádkozz sokat a kereszt előtt. Jézus egyházamat üldözni fogják, és a Kálváriára vezetik. Sok hűséges papot kidobnak, másokat pedig elhallgattatnak. Isten győzelme minden megpróbáltatás után eljön, és az igazak nagy örömet fognak érezni. Ne hátrálj meg! Kereszt nélkül nincs győzelem. Előre! Jézusomhoz fogok imádkozni érted. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.