2011. december 4., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

(12) - Ima a büszkeség bűnének elkerüléséért

2011. december 3., szombat, 19:40
Leányom, szükségem van miden hívő imájára, hogy a gonosz emberek lelkét megmenthessék.
Sokan annyira tele vannak büszkeséggel, mert állításuk szerint Tanításom ismereteivel rendelkeznek, hogy alázatuk hiánya fájdalmat okoz Nekem. Nekik imádkozniuk kell, hogy újra kicsik lehessenek és bízni tudjanak Bennem. Kérjétek meg őket, hogy a következő imát imádkozzák:

„Ó, Jézusom, segíts nekem a büszkeség bűnének elkerülésében, amikor a Te Nevedben beszélek.
Bocsáss meg nekem, ha bármikor, bárkit is lenéznék Szent Nevedben.
Segíts nekem meghallani, Jézus, amikor a Te hangod szól, és tölts el engem Szentlelkeddel, hogy meg tudjam különböztetni Szavad igazságát, amikor az emberiséget hívod.” Ámen.

Próféták a Második Eljövetelemre való felkészítéshez

2011. december 3., szombat, 20:45
Drága szeretett leányom, nagy megdöbbenéssel figyelem azokat a követőimet, akik ezeken az üzeneteken keresztül Szent Szavamat visszautasítják. Mennyire elszomorít ez Engem!
Felkérem gyermekeimet, hogy mindenhol imádkozzanak azokért, akik az életük során Istent elutasítják. Ugyanakkor azt is sürgetve kérem, hogy imádkozzanak azokért a követőimért is, akik figyelmen kívül hagyják, vagy már elfelejtették, hogy Második Eljövetelem be fog következni, és ezt nem lehet megállítani. Ez egy fontos esemény, és erre mindegyikőtöknek fel kell készülnötök.
Próféták voltak a világba küldve, hogy születésemet előre meghirdessék. Prófétákat küldött Atyám is, hogy a lelkek üdvösségét már a kezdetektől fogva felkészítse. Próféták lettek most is a világba küldve, hogy az emberiséget felkészítsék Második Eljövetelemre.
Ébredjenek fel mindazok közületek, akik azt vallják, hogy ismernek Engem. Ha ismertek Engem, akkor felismeritek Hangomat is, amikor a szívetekhez szólok. Oly sokan vannak, akik nemcsak ezeket az üzeneteket utasítják vissza, hanem Engem is.
Ezt meg kell érteniük mindazoknak, akik oly gyorsan elítélnek Engem kérésem megtagadásával, mely ezeken az üzeneteken keresztül az egész világ számára adatik.
Miközben makacsul hátat fordítotok Szavamnak, melyet most nektek adok, megtagadjátok Tőlem az imákat is, melyekre oly nagy szükségem van ezekben az időkben. Halljátok meg, amit mondani akarok, mindenekelőtt ti, akik azt valljátok, hogy ismertek Engem.
Ti kegyetlenül átszúrjátok a Szívem. Nagylelkűségetek hiánya azt jelenti, hogy imáitok nincsenek felajánlva, ahogyan a lelkek üdvösségére kellene.
Hol van az alázatotok, és miért álcázzátok Szent Szavam iránti ellenszenveteket hamis alázatotokkal? Hívnotok kell a Szentlelket, hogy Hozzám vezessen benneteket, hogy szívetek teljes szeretetével Nekem dolgozzatok.
Sohase legyetek beképzeltek az Írások (Szentírás) ismerete miatt. Sohase használjátok fel arra Tanításom ismeretét, hogy ezzel másokat megalázzatok. Az Én Nevemben sohase rágalmazzatok, nézzetek le másokat, és sohase gyalázzátok, vagy gúnyoljátok őket. Mert ha így cselekedtek, nagyon megbántotok Engem.
Ébredjetek fel, gyermekek. Készítsétek fel a lelketeket és legyetek nagylelkűek, mert most már rövid az idő.

Szeretett Megváltótok,
Jézus Krisztus