2013. június 30., vasárnap

Melegekre támadtak Szentpéterváron

Demonstráló melegjogi aktivistákat támadtak meg ellentüntetők Szentpéterváron szombaton. Gumibotos rendőrök fékezték meg az erőszakot, és több tucat embert őrizetbe vettek. Az orosz parlament alsóháza június 11-én fogadta el a homoszexuális "propagandát" tiltó törvényt, amely bírálói szerint gyakorlatilag megfosztja a gyülekezés jogától a melegeket és leszbikusokat, és bárkit bíróság elé lehet állítani, ha nyilvánosan támogatásáról biztosítja a homoszexuális embereket.

A törvény elleni tiltakozás jegyében meghirdetett demonstráción mintegy százan vettek részt a paloták városában, s nagyjából ugyanennyi ellentüntető rontott rájuk, tojásokat, köveket és füstfáklyákat hajigálva.

Az úgynevezett nem hagyományos szexuális kapcsolatok fiatalkorúak körében való "népszerűsítését" tiltó, a büntetési tételeket jelentősen szigorító törvényt már aláírta Vlagyimir Putyin elnök.

Oroszországban csak 1993-ban, két évvel a Szovjetunió szétesése után szűnt meg a homoszexualitás mint bűnügyi tényállás, a melegeket azonban továbbra is megbélyegzik.

Hivatalos adatok nem állnak rendelkezésre a leszbikusokat és melegeket sújtó bűncselekményekről, de egy, az interneten tavaly elvégzett felmérés során a megkérdezett 900 meleg, leszbikus, biszexuális vagy transznemű személy 15 százaléka mondta azt, hogy az előző tíz hónap során legalább egyszer fizikailag bántalmazták.

Az Európa Tanács és az Európai Unió is elítélte az orosz törvényt, amely Catherine Ashton, az unió külügyi főképviselője szerint megbélyegezhet egyes csoportokat és egyéneket, diszkriminációhoz vezethet, és ezért ellentétes az Emberi Jogok Európai Egyezményével. Ashton felszólította az orosz hatóságokat, hogy tartsák tiszteletben nemzeti és nemzetközi kötelezettségeiket a diszkriminációmentesség, a gyülekezési és szólásszabadság tekintetében, hogy ezekkel a jogokkal mindenki szabadon élhessen.
Index


Meleg rendőrök és katonák is vonultak a London Pride Parade-en

Százezrek vettek részt szombaton a London Pride felvonuláson. Az éjszakába nyúló rendezvény hivatalos szervezője a Pride in London nevű, jótékonysági egyesületként működő, önmagát adományokból fenntartó csoport, amelynek meghirdetett fő célja a sokszínűség elfogadtatása, a jogegyenlőség biztosítása, a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű közösséggel szembeni előítéletek és diszkrimináció felszámolása.

A szervezők szerint a népünnepély jellegét öltő, karneváli hangulatú felvonulás az utóbbi egy évtized legnagyobb ilyen jellegű rendezvénye volt. A menet a Baker Streetről az Oxford Streeten, a Regent Streeten, a Piccadillyn és a Trafalgar-téren át a kormányzati intézményeknek otthont nyújtó Whitehallig haladt.
http://index.hu/k...parade-en/

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

A Mise formájában történő változtatás hamarosan bemutatásra kerül Egyházamban

2013. június 29. 21:13
Drága szeretett leányom, figyelmen kívül kell hagynod azt a gyűlöletet, mely azok szájából ömlik, akik azt állítják, hogy ők szent emberek és hűséges követői az Én Mélységesen Szeretett Édesanyámnak. Tudnod kell, hogy a veled szemben mutatott gyűlölet sokkal rosszabb lesz, mint bármelyik, előtted jött más próféta esetében. Nem azért mondom ezt neked, hogy megijesszelek téged, hanem csak azért, hogy elfogadd ezt a tényt, és hagyd figyelmen kívül a gonoszságot. Valahányszor Isten Jelenléte ismertté válik az emberek között, mindig a fenevad gonosz reakcióját fogja kiváltani, aki másokon keresztül fog munkálkodni, hogy megtagadja Isten Igéjét.
Leányom, a Mise formájában történő változtatás hamarosan bemutatásra kerül Egyházamban. Ez sokak számára nagyon zavaros lesz, és ők nem fogják felismerni a hazugságokat, melyek az új imákba foglalva lesznek előadva. Jelenlétemet a legravaszabb módon fogják érvényteleníteni, de azok, akik az új formátumot követik, miszerint Valós Jelenlétemet megtagadják, képtelenek lesznek arra, hogy úgy mutassanak be Áldozatot Istennek, ahogyan annak lennie kell. Leányom, ennek a kinyilatkoztatásnak megvetés lesz a következménye lényed számára, de tudnod kell, hogy ez meg volt jövendölve. Követőimnek azt fogják mondani, hogy a Szentáldozás mindenkire vonatkozik – mindenhol –, hogy eggyé egyesülve, szeretetet mutassanak egymásnak. Lassan, de biztosan a Szentmise nem fog többé a Szent Áldozatról szólni. Ehelyett a szertartást úgy fogják összeállítani, hogy az embernek adózzon tisztelettel, és megtévesztenek benneteket, hogy Oltárom előtt és az egész világ tabernákulumai előtt egy konfrontációnak legyetek tanúi.
Az a nap, amikor a napi áldozatok megszűnnek nincs messze. Tudnotok kell, hogy Én most azért jövök, hogy figyelmeztesselek benneteket, hogy majd ne éhezzetek. Amikor meg fognak fosztani benneteket Jelenlétemtől, akkor Szentlelkem nélkül maradtok és nehéznek fogjátok találni, hogy közel maradjatok Hozzám.
A szavak, melyeket használni fognak, hogy megtévesszenek benneteket, tartalmazni fogják a „mindenki javára – Isten minden gyermekének egyesítésére” kifejezést. A Mise új értelmet fog kapni. Kereszthalálom feledésbe fog merülni és annak minden okát újra fogják értelmezni. Emlékezzetek majd azon a napon a most nektek adott Szavaimra. Fogadjátok csak el a helyettesítést és akkor a Jelenlétem el fog tűnni. Én veletek leszek, de nem az Én Testem lesz az, amiben részesítenek majd benneteket.
Azoknak, akik nem hisznek azon gonosz tervben, melyet már létrehoztak annak érdekében, hogy minden Nyomomat eltöröljék, a következőket mondom. Amikor már nem leszek, keresni fogtok Engem? Amikor megszentségtelenítik Szent Eukarisztiámat, szabadkozni fogtok azok helyett, akik ezért felelősek? Vagy követni fogtok Engem és hallgatni fogtok az Igazságra, amikor hazugságokkal lesztek körbevéve.
A választás a tietek lesz.
Jézusotok
Döbbenetes, ahogy törvényesítik a felforgató eszméket. Az ilyenek láttán már mindenkinek fel kellene ébredni, és látni, hogy valami nagyon, de nagyon nincs rendben a világban. Aki még így se ébred fel, és birka marad, az sajnos birkaként, azaz vágóállatként fogja végezni az Új Világrendben.
Valahol Óceániában, egy sötét irodában villódzó neonfények alatt Winston Smith kigöngyöli a csőpostából érkezett iratot.
Nagy Britanniában úgy döntött a kormány, hogy ezentúl férfiak is lehetnek feleségek és nők is férjek, a The Telegraph tudósítása szerint. Előreláthatólag átíratják az Oxford értelmező kéziszótár idevonatkotó szócikkeit is. "A "férj" ezentúl egyaránt vonatkozhat egy azonos neművel házasságot kötő férfira vagy nőre, és egy nővel házasságot kötő férfira is. Hasonló módon a "feleség" szó vonatkozhat egy nővel házasságot kötő nőre vagy két egymással házasságot kötő férfira is"
Ez az első eset, hogy az értelmező szótárakat is átírják a Nagy Testvér napiparancsa és az Angszoc alapelvei szerint. Hallott már híreket róla korábban is, de mindeddig képtelen volt belegondolni. Mit is írt ma reggel erről a naplójában. Vajon megvan még?...
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy. Ha ezt megtehetjük minden egyéb magától következik."
Valóban minden. Hogy a macska nem kétéltű, a harcsapaprikás nem csirkéből készül, ha bort borral, szódát szódával vegyítünk sosem kaphatunk fröccsöt, hogy a házasság férfi és nő kapcsolta, valamint az, hogy ezt nem kell magyarázni, mert értelmesző szótár nélkül is magától értetődik.
"A gondolatbűnnek nem következménye a halál: a gondolatbűn maga a halál."
A zúgó fejű Winston Smith a sötét irodában kikekeresi az Oxford Értelmező Kéziszótár idevonatkozó részét, lassan maga elé húzza a beszélírt és diktálni kezd...
----xxxx----
"Egy ilyen jövő lehetősége rémisztőbb számomra a bombáknál is...” -Orwell 110.