1991. szeptember 15., vasárnap

Bennetek nyilvánulok meg

„Szeretett fiaim,  mindenkor veletek vagyok, egyesülök imátokkal. Segítek, hogy megismerjétek, megértsétek, szeressétek egymást, hogy együtt haladjatok e végső idők fájdalmas útján.
    Elérkezett az idő, amikor általatok szeretnék megnyilvánulni az Egyház és az egész emberiség előtt. Seregem Vezéreként nyilvánulok meg bennetek. Az egész  világon kialakítottam seregemet, hogy harcoljon Isten ellenségeinek hatalmas hada ellen, azok rendelkezése ellen, akik szembehelyezkednek Krisztussal, azaz az Antikrisztus ellen.   
    Seregem a kicsinyekből, a szegényekből, az Úr alázatos szolgáiból alakult, akiket Én hívok meg, hogy lépjenek Szeplőtelen Szívem Cenákulumába, hogy bőséggel megkapják a Szentlélek ajándékát. A legkisebbek szívében és lelkében művelem legnagyobb csodáimat. Mindannyitokat a kicsinységre, a lelki gyermekségre, a szegénységre, az alázatra neveljelek, mert a kicsinyek gyöngesége teszi lehetővé, hogy legyőzzem a hatalmasok kevély erejét.
Királynőként, a ti segítségetekkel valósítom meg  Szeplőtelen Szívemnek a világban aratott diadalát. Tárjátok ki életetek ajtaját, hogy uralkodhassak bennetek, és előkészíthessem a Krisztus Dicsőséges országába vezető utat.
    Én vagyok a hajnal, aki az Úr nagy napjának érkeztét hirdeti. E végső idők Próféta Asszonyaként nyilvánulok meg bennetek. Ezért szólok hozzátok, mert ti meghallgattok Engem, engedelmeskedtek Nekem, és követtek Engem. Így még továbbra is megnyilvánulok Üzeneteim által. Higgyetek szavamnak! Fogadjátok készségesen Üzeneteimet, mert mindent elmondtam bennük, ami reátok vár, mert szeretném megvigasztalni azt, aki szenved, támogatni azt, aki gyenge, felemelni azt, aki elesett, visszavezetni az Úrhoz azt, aki eltávolodott Tőle, megtéríteni a bűnösöket, meggyógyítani a betegeket, reményt nyújtani minden elkeseredett embernek.
Járjatok azon az úton, amelyet ezekben az években nektek kijelöltem. Mutatkozzatok minden ember előtt mint Nekem szentelt fiaim, mert mindenkor veletek vagyok. Éljetek a világot és önmagatokat megvetve. Legyen a(z igaz) hit a titeket megvilágító egyedüli fény a nagy sötétség e napjaiban.
    Arra vagytok hivatva, hogy új szív  legyetek az új Egyházban, amelyet Jézus titokzatos módon alakit Szeplőtelen Szívem égi kertjében. Megköszönöm mindazt a vigaszt nektek, amit e napok során  Szeplőtelen Szívem nagy fájdalmára adtatok.
Kedveseitekkel, a rátok bízott lelkekkel együtt megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
(Szűzanya Üzenete Gobbi atyán keresztül, 1991. 06. 26. lelkigyakorlatkor, San Marinoban)
   
    A kedves Olvasókkal megosztottunk öt üzenetből részleteket, amelyek némi eligazításul szolgálhatnak a jelen körülmények között, a mi számunkra az Iránytű, Égi Édesanyánk, Királynőnk követése a hit és a hűség útján. Befejezésül, a Budapesten elhangzott üzenetével zárjuk.

    „Nagy az Én fájdalmam, mert nem hallgatják meg, és nem követik anyai, aggódó felszólításaimat, hogy térjenek meg, és forduljanak vissza az Úrhoz.
    Ezért szólok ismét hozzátok, szeretteim és nekem szentelt (magyar) gyermekeim, és kérem, ajánljátok fel az Úrnak a szeretet és az engesztelés szellemében, imádságban és szenvedésben töltött életeteket e szegény emberiség megmeneküléséért, amely saját elpusztításának útján halad.”(1991. 09. 15)
    Ave Mária !  Testvéri szeretettel, Imre. (Tengernek Csillaga 2013. jul-aug. XVIII/4. szám, 34 old.)