2011. augusztus 26., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Klimatikus káosz lesz tapasztalható most számos országban. Az Én Atyám haragos

2011. augusztus 25. csütörtök, 20:00
Drága szeretteim, imádkozásra szólítom fel valamennyi Ima harcosomat másokért. Ez magában foglalja a hitetleneket, és azokat, akik az erőszak és gyűlölet csapdájába estek. Ők kétségbeesve vándorolnak, próbálják megtalálni a szeretetet és békét az életükben, de lehetetlennek érzik ezt. Rendületlenül kell imádkoznotok értük, mert imáitok nélkül a Pokol tűzében fognak elmerülni. Ne engedjétek, hogy ez megtörténjen. Ha csak felbátorodnak, hogy egy kicsit közeledjenek Felém, és felkészülnek Szavaim meghallgatására, akkor kegyelmeket fognak kapni, hogy Karjaimba vehessem őket.
Leányom, a világnak most le kell ülnie és meg kell hallgatnia Engem. Nagyon rövid időn belül földrengések és áradások tanúja lesz a világ. A klimatikus katasztrófák által okozott káosz, számos országban lesz tapasztalható. Ezek az Én Atyám által kimért büntetések az emberiségre. A bűn meg lesz büntetve leányom, és azok az országok, melyek az abortusz hirdetésében vétkesek, nem fognak elmenekülni az Én Atyám keze elől, amely le fog sújtani. Az ima sok hasonló büntetést elhárított már, de az emberiség folytatja a bűn elkövetését, és megbántja az Én Atyámat az egymás, beleértve az ártatlan gyermekeket az anyaméhben, ellen elkövetett hitvány és förtelmes tetteivel.
Sürgetlek benneteket, hogy imádkozzatok azon Gyermekeimért, akik olyan országokban élnek, melyek nem fogják elkerülni ezt a büntetést. Az Én Atyám haragos. Nem fog továbbra is hátradőlni és nézni, ahogyan az ember elpusztítja az emberiséget. A Föld elpusztulna, ha az emberiséget nem állítaná meg. Ő, az Én Szeretett Atyám, visszatartja ezen büntetés nagy részét a Nagyfigyelmeztetés utánig. Ezt követően, annak ellenére, hogy az emberek megtérnek, mégis folytatják majd visszatérésüket a bűnhöz. A megtapasztalt büntetések azt mutatják az emberiségnek, milyen szigorú is tud lenni az Én Atyám. Ő minden gyermekét szereti, de Ő teremtette ezt a világot, és az ember egyszerűen nem pusztíthatja azt el.
Imádkozzatok most Gyermekeim, minden testvéretekért.
Jézus Krisztus
Az Emberiség Királya