2012. október 29., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Isten, az Atya: Azért, hogy megmentsem az ártatlan lelkeket, akiket a hazugok megfertőztek, megbüntetem a gonoszokat

2012. október 28. vasárnap, 18:00
Drága szeretett leányom, az Isteni Tudás megragadott néhány gyermekemet, de még csak annyit, akiknek lehetővé teszem, hogy tudjanak.
Sokak számára nehéz Szent Szavam megértése, ez mégis nagyon egyszerű.
Én szeretem gyermekeimet, de ők el lettek rabolva Tőlem, amikor Ádám és Éva elveszítette jogát Isteni Királyságomra. A féltékeny kígyó – ő (a Sátán), akinek minden tisztelet és előnybe részesítés meg volt adva – kísértése miatt gyermekeim hátat fordítottak a Dicsőséges Királyságnak a Földön.
Az örök életnek fordítottak hátat, és ezért minden gyermekük nemzedékről nemzedékre szenvedett.
Azután, Fiam elküldetett, hogy megmentse gyermekeimet az örök Pokoltól, megszabadítva őket a Bűntől. Most ismét el fog jönni, hogy az eredeti Paradicsomot, ahogyan annak lennie kell, visszahozza a Földre.
Leányom, az előkészületek most vannak folyamatban, hogy a lelkekért folytatott harc megkezdődjön.
Mondd meg gyermekeimnek, hogy különleges kegyelmekben részesítem őket.
Ezek a kegyelmek rendkívüli hatalmat adnak nekik, amikor a büntetések enyhítéséért imádkoznak. Gyermekeim imáinak és kéréseinek köszönhetően, ők nemcsak a pogányok lelkét – akik megbántanak Engem – menthetik meg, de Kezemet is visszatarthatják, hogy lesújtson, azok megállítására, akik a fenevad nevében beszélnek.
Én nehéz szívvel büntetem meg gyermekeimet. Ezt nem csak azért teszem, hogy megbüntessem azokat, akik szörnyű gonoszságot okoznak, hanem azért is, hogy megállítsam őket abban, hogy hazugságaikon keresztül lelkeket lopjanak.
Azért, hogy megmentsem az ártatlan lelkeket, akiket a hazugok megfertőztek, megbüntetem a gonoszokat.
Gyermekeimnek mindenki érdekében erősnek kell lenniük.
Az ima lesz a fegyver, mely megöli majd a fenevadat. Nem a háború és nem azok hatalma, akiket magas beosztásokba választottak, vagy akik földi Egyházamat vezetik, lesznek, akik meg fogják állítani a fertőzést. Az, hogy a világ megmentésre kerüljön, azok hite által fog bekövetkezni, akik hűségesek Hozzám, a Legmagasságosabb Istenhez, és akik Megváltóként fogadják el Fiamat, Jézus Krisztust.
Ti, hűséges gyermekeim, minden gyermekem üdvösségének a legfontosabb kulcsa lesztek. Imáitok meghallgatásra kerülnek. Azon kérésetek, hogy a bűnösök megmeneküljenek, válaszra találnak.
Szeretlek benneteket. Köszönöm a szeretetet, melyet Fiam iránt mutattok, és megáldalak titeket.

Szerető Atyátok,
A Legmagasságosabb Isten