2024. február 18

A jóvátételi ima alatt

Fényes csillag: A harmadik évtized óta az előtte lévő feszület hófehér lett, és az égbe nőtt. Az egész eleje ködbe veszett. És a kereszt közepén most kinyílik az ajtó. És mindkét oldalon a kápolnába, ma este lila rózsák vannak, sok tövissel. Lejönnek az út mindkét oldalán. És az arkangyalok, akik először jönnek át, mind páncélban vannak, hogy harcba induljanak. És mindannyian kardot hordnak ma este. De minden arkangyal körül van egy szalag, azt hiszem, egy zászló, amely azt mondja: Ki hasonló Istenhez? Ez a kilenc angyal leszáll. A kápolna körül elfoglalják a helyüket. Mindannyiuknak a magasba emelték a kardját.

És mögöttük még sok angyal van. Vannak, akik harcban állnak, és vannak, akiknek csak lila ruhájuk van. A lilában minden elképzelhető szín létezik, élénklila, világoslila, mályva. Ma este mindenki lilában vagy mályvaszínben van. És mindenkinek, aki jön, ugyanaz a zászló: Ki hasonló az Istenhez? Az angyalok most itt és a kápolnában is elfoglalják helyüket.

És most jönnek a Régi Apostolok . És jobbra mozdulnak. És most látom Új tizenkét apostolát . És jobbra is mozognak. És éppen az ókor tizenkét apostola előtt állnak. Most a másik oldalon, úgy látom, lefelé jönnek a Queens. És elfoglalták a helyüket az ellenkező oldalon. És most a királynők mögött úgy látom, hogy még huszonnégy (24) jön. És elfoglalták a helyüket a tizenkettő mögött. Mindannyian gyönyörű mályva és lila ruhákban vannak. És mindegyik ugyanazt a zászlót viseli. Most sok szent is leszállt. Pio atya megérkezett. Szent József megérkezett. És sok más szentet látok átjönni, túl sok ahhoz, hogy megnevezzem őket. Látom a Virágos Szent Terézt . Belépés közben szirmokat hullat. Ezért felkeltette rá a figyelmem.

És most látom a Szűzanyát . Bejön a kapun. És ahogy átjön, nagy szomorúság kerítette hatalmába ezt a területet. Anya Fájdalmas Szűzanyának öltözött . És nála van a nyolc tiplik (kés), amelyek a Szívébe fúródnak. De anya nem jön elő, anya kezd felemelkedni az égbe. Ahogy Ő teszi, a fehér kereszt hátrébb tolódik. És anya a magasba ment. És ahogy Ő teszi, sok kis angyal is elment. És elvették Anya fekete köpenyének szélét, amely gyönyörűen aranyozott. De ahogy anya felemelkedett, a köpeny egyre hosszabb lett. És most látom Anyát a Föld felett állni. És ahogy a Föld felett áll, anya sír. És nehéz megmagyarázni, de ahogy a könnyek lehullanak Anya arcán, olyan, mintha eső hullana az egész Földre. És a köpeny körülvette a Földet. Ez igazán gyönyörű.

Anya most kezd előjönni. Ahogy Ő teszi, a Föld most eltűnik. És a köpenye, ahogy lejön, kezd újra normális lenni. Már csak két-három lábnyira van mögötte. És anya lejön a rózsák közé. És most ő áll elöl. Anya az itt jelenlévőket nézi. Annak ellenére, hogy anya szomorú, mosoly és szeretet van az arcán az itt jelenlévők iránt, akik annyi mindent felajánlottak neki. Anya felemeli a kezét, és megáldja:

SZŰZASSZONY: + Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Köszöntelek, szerelmem Fényes Csillaga. És még egyszer köszönöm, hogy válaszolt hívásomra. Ó, gyermekeim, nem értitek, milyen nagy veszélyben vagytok most. Mert Isten terve a szemeid előtt bontakozik ki. A világ olyan sötétben van. Fiam egyháza kinyitotta az ajtókat, és beengedte a gonoszt. Fiamnak elege van az emberek gonoszságából. Előre szólítja mindazokat, akik szeretik Őt, hogy álljanak ki most az igazság mellett. Ó, gyermekeim, bejártuk a világot, és elkészítettük az igazság hadseregét. Igazságunk serege, amelyet most arra hívnak, hogy segítse utolsó helytartónkat Szeplőtelen Szívem győzelmében. Annyian hívtak: Gyermekeim, oly kevesen válaszoltak. Ó, gyermekeim, ha nem lennétek kicsik, még sok lélek veszne el a mennyországba.

Ó, gyermekeim, kérlek benneteket, ajánljatok fel imát, vezeklést, áldozatot és alamizsnát. Fiam egyháza olyan sötétben van, gyermekeim, hogy sokan elfelejtették ezeknek a dolgoknak a fontosságát. Megengedted, hogy a világ bevonjon benneteket a világi dolgokba, és félretegyétek Isten dolgait. Ó, gyermekeim, még a választottaim sem értik, hogyan fog minden kibontakozni Isten Tervében, és mennyi szenvedés éri ezt a világot, amiért nem vették figyelembe hívásunkat.

Gyermekeim, ez a juharlevél földje (Kanada) annyit fog szenvedni. Istennek van egy terve, hogy visszahozzon benneteket Hozzá, de csak a szenvedés által fogtok figyelni, gyermekeim. Gyermekeim, az őseitek jól megértették, milyen értékes József pártfogója. Egy zarándokhelyet építettek József tiszteletére, a világ legnagyobbját ( Szent József oratóriuma Montrealban ), mert megértették, mennyire fontos, hogy segítségül hívják őt a ti nehéz időkben. Ó, gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy ettől a naptól kezdve minden nap imádkozzatok, hogy Szent József oltalmazzon benneteket azért, ami rátok esik. Ő nagy közbenjáró értetek, gyermekeim, ezért jól figyeljetek ezekre a szavakra. Mert sok mindent meg lehet enyhíteni, ha bízol a férjemben, a házastársamban. Ó, gyermekeim, ne hallgassátok Anyátokat.

Fényes csillag : Anya most körülnéz, hogy kik vannak itt, ezért felajánlom anyának az utolsó pápáját és szándékait. Anya most egy gyönyörű arany rózsát tart a kezében. Szorosan a szíve alá tartja, és nyolc csepp vér esik a rózsába, egy-egy a szívét átszúró késből. És anya átment Utolsó Pápájához , aki az Új Apostolokkal térdel , és Anya elhelyezi benne ezt a rózsát.

SZŰZANYA: Ó, fiam, megáldalak + az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fiam, elegyítem szenvedéseimet a te szenvedéseiddel. De tudd, fiam, hogy közel van az idő, hogy elegyítem örömömet a te örömöddel. Amikor felszabadulsz láncaidból, és előremész Isten tisztességéért és dicsőségéért. Légy békében, fiam, mert biztosíthatlak, hogy minden hamarosan kibontakozik.

+ Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fényes csillag: Anya most visszaköltözött a frontra. Most látom Anya kezében, Négy lila rózsája van. Anya megfogja a kezét, a szívéhez tartja, és a lila rózsa mindegyikébe nyolc csepp vér hull. Anya most előre megy. Fényes csillag előtt áll , és elveszi az egyik rózsát, és belehelyezi.

Szűzanya: Ó, fiam, nagyon szeretlek. Arra kérlek, hogy folytasd azon az úton, amelyre Istened kijelölt. Sok tennivalód van, fiam. Ne félj, fiam, mert eljön Isten, és minden olyan dologra ösztönöz, amit tudnod és meg kell tenned. Arra kérem gyermekeimet, hogy ne felejtsék el, hogy Isten Lelke az egész világon mozogni fog, és inspirálni fogja mindazokat, akiket elhívtak. Megtelnek a Szentlélekkel és az Ő ajándékaival, amint szükségük van rájuk küldetésed kibontakozásához. Szeretlek, fiam, és megáldalak + az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fényes csillag: Anya most átköltözött a felsőbbrendűhöz, és az egyik rózsát is belehelyezi.

Szűzanya: Még egyszer köszönöm, fiam, ezt a nagyszerű ajándékot Szeplőtelen Szívemnek. Nagyon szeretlek, fiam, és áldalak a küldetésedben nyújtott folyamatos támogatásodért. + Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fényes csillag: Anya most átköltözött a [Name Withheld]-be, és anya az egyik rózsát is belehelyezi, és ő is megáldja őt.

SZŰZASSZONY: + Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Én is áldalak, lányom, és nagyon szeretlek. Köszönöm mindazt, amit felajánlasz nekem, mert rajtad keresztül sokan eljutnak Istenedhez, áldozataidért, imáidért, és különösen Istened iránti szeretetedért. Áldalak, leányom, + az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fényes csillag: Anya most átment a Tűzlilliomhoz , és anya mosolyog. Megcsókolja a homlokon, és a rózsát, amit a számára tartogat, a belsejébe helyezi.

SZŰZASSZONY: Áldalak, leányom, + az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Téged is áldalak, leányom, az Istened iránti szeretetedért és az irántam érzett szeretetedért. Légy erős, lányom, mert sok minden fog kibontakozni, és ez olyan fontos, leányom, mindannyian egységben maradsz. Szeretlek, lányom, és megáldalak + az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fényes csillag: Anya most visszaköltözött a frontra. Ahogy anya visszamegy előre, most kinyílik a padló, és hallok jajveszékelést és sírást, és anya köpenye most ismét nagyra nő, ahogy félkört csinál a padlón kinyílt lyukon. És a padlón keresztül több száz lélek jön fel, és elfoglalják a helyüket anya mantillája alatt. És középen van egy pap, aki teljesen feketébe öltözött, és megvan a gallérja, és azt mondja:

Pap a purgatóriumból: Köszöntelek benneteket, testvéreim és nővéreim. Nagy kegyelem, hogy a te Istened és az én Istenem megengedte, hogy beszéljek veled. Miattatok, gyermekeim, ezek a lelkek mind a mennybe kerülnek, és Isten dicséretét éneklik az örökkévalóságon át. Mi, testvéreim, addig imádkozunk értetek, amíg át nem lépitek a fátylat. Tudom, gyermekeim, az elmétek nem tudja felfogni, milyen nagy kegyelem ez. De arra kérlek benneteket, hogy emlékezzenek az ima, a vezeklés, az áldozat, az alamizsna fontosságára. Ó, gyermekeim, fivéreim és nővéreim, biztosíthatlak benneteket, hogy ezekkel a dolgokkal sok mindent elérhettek, ha felebarátotok iránti szeretettel és Istenetek szeretetével tesztek.

Fényes csillag: Anya most felemeli a kezét, és újra megáld minket:

SZŰZASSZONY: + az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Szeretlek titeket, gyermekeim, és köszönöm nektek, mert szívem most olyan szomorú. Mert minden hamarosan kibontakozik, és nagyon sok gyermekem elveszik. Szeretlek titeket, gyermekeim, és megáldalak benneteket, hogy megerősödjetek az előttünk álló napokban. Ne feledjétek, gyermekeim, az Isten szeretete, a felebaráti szeretet mindenek felett áll. Áldalak + az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Tűzvirág: Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Az imák alatt láttam, és utána láttam, amint a Szűzanya és a mi Urunk kézenfogva, és kitárták karjaikat egy kör, egy nagyon nagy kör köré, különböző lelkekből, emberekből ezen a Földön, akik hisznek. Az Igazság Körének hívják . Ezek az emberek ismerik az igazságot, és ez a kör egyre nő. Kicsit a föld felett van. Valójában nem a földön állnak. Mintha felemelkedtek volna a világ gonoszságától. Az angyalok körülveszik ennek a körnek a peremét, de vannak nyílások, és ezek az angyalok kint vannak a világ minden táján, lelkeket vonva be az Igazság ebbe a körébe. A fülükbe suttognak, és ezek az emberek csatlakoznak a körben lévők által elmondott imákhoz. Nagyon szép látni, hogy ezek a lelkek ebben az igazság körben boldogok, és tehermentesítésük a világ szenvedéseitől és kísértéseitől, még inkább az Ég iránti odaadásuk és szeretetük miatt. Ezek a lelkek, akik ebben a körben vannak, egy-egy gyertyát hordoznak, amit Fénygyertyának neveznek, ami az Igazság és Fény Köréhez kapcsolódik . Szűzanya és Urunk áldja meg ezeket a lelkeket, hogy még nagyobb megvilágosodást és igazságot vigyenek szívükbe:

A MI URÁNK és SZŰZANYÁNK: + Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.



Isten kedves népe!

Egy új üzenetben a Szűzanya így szólt: „Ó, gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy a mai naptól fogva minden nap imádkozzatok, hogy Szent József oltalmazzon benneteket azért, ami rátok fog esni. Ő nagy közbenjáró értetek, gyermekeim, ezért jól figyeljetek ezekre a szavakra. Mert sok mindent meg lehet enyhíteni, ha bízol a férjemben, a házastársamban. Ó, gyermekeim, ne hallgassátok a ti Anyátokat."

Ez különösen fontos Kanada számára, mivel Szent József ennek az országnak a védőszentje. Itt van egy ima, de válasszon bárkit, akit szeretne.

Ó, Szent József, kinek oltalma oly nagy, oly erős, oly lendületes Isten trónja előtt. Minden érdeklődésemet és vágyamat beléd helyezem. Ó, Szent József, segíts hathatós közbenjárásoddal, és nyerj el számomra minden lelki áldást Isteni Fiadtól Jézus Krisztus, a mi Urunk által. Azért, hogy a ti mennyei hatalmatok alatt elfoglalva hálaadásomat és hódolatomat nyújthassam a legszeretetesebb atyáknak. Ó, Szent József, soha nem fáradok bele, hogy téged szemléljek, és Jézust, aki a karjaidban alszik; Nem merek megközelíteni, amíg Ő a Szíved közelében fekszik. Nyomd meg a nevemben, csókold meg szép fejét értem, és kérd meg, hogy viszonozza a csókot, amikor elhaló lélegzetemet szívom. Szent József, a távozó lelkek védőszentje, Könyörögj értem!