2023. július 1., szombat

Dr. Mike Yeadon: Digitális személyazonosság és valuta, ez az emberek lemészárlásának mechanizmusa

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Mike Yeadon szerint, ha a digitális azonosítás elfogadottá válik, akkor minden embernek lesz egy száma, amely egyedi és mindenki másétól eltérő lesz, és amelyet egy adatbázisban fognak tárolni. Ez az első lépés, a második pedig a CBDC, amiről beszélnünk kellene, elsősorban a készpénzmentességről, mert ha enni kell, utazni, vagy akár csak egy üveg vizet vennénk, akkor ezeket a rendszereket teljesen uralja az, aki működteti őket, és egyetlen tranzakció sem anonim. A rendszer automatikusan lefuttat egy algoritmust, és egyszerűen megtagadja a tranzakciót. Mindkét mechanizmus emberek lemészárlását teszi lehetővé - mondta.

A vakcinagyártók el akarják kerülni a büntetőjogi felelősséget a sürgősségi felhasználás miatt

Alix Mayer, az oltási sérülések egyik amerikai túlélője szerint fenn kellett tartaniuk a sürgősségi helyzetet, hogy tovább használhassák ezeket az injekciókat, továbbá nem engedélyezték a korai kezelést, mert akkor minden sürgősségi engedéllyel rendelkező terméket ki kellett volna vonni a forgalomból. Elmondta, hogy sikerült egy olyan termékre szert tenniük, ami teljes körű engedélyt kapott, és így büntetőjogi felelősségre vonás nélkül is kötelezővé tudták tenni.

Karen Kingston: A transzhumanisták egyesítik a technológiát és a biológiát, Istent játszanak

Karen Kingston kifejti, hogy itt arról van szó, hogy egyesítik a technológiát és a biológiát, az embereket megfosztják az irányításról, ők maguk pedig Istent játszanak. Minden biológiai életformát a tudósok fognak irányítani, hogy eltávolodjunk Istentől és a tudomány felé forduljunk. Ez istenkáromlás, gonoszság, az egész ötlet démoni és az emberi faj kiirtására törekszik" - mondta.

Az oltóanyagokkal a gyerekek egy életre a Big Pharma ügyfelei lesznek

Christopher Key amerikai fiziológus leleplezi, hogy fiú- és lány magzatokat használnak fel a vakcináik előállítására, és ezeket befecskendezik a test templomába, így az illetőnek már fogalma sincs arról, hogy ki is ő valójában! Meg kell értenünk, hogy most már a gyermekeinkre utaznak. Egyetlen embert, de még egy állatot sem szabadna beoltani ezekkel a biológiai fegyverekkel! Semmi ok nincs arra, hogy egy gyermeknek 72 injekciót adjanak be még mielőtt elérné a 18-ik évét. Az egyetlen ok, tisztán gazdasági nézőpontból, az anyagi haszon. Ez az egész sátáni, luciferiánus, tömeges eugenika" - hangsúlyozta.

Dr. Pierre Kory: "Több millió elveszített élet" a Big Pharma, a kormány és az orvosi lapok miatt

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Pierre Kory szerint az orvosi szaklapok óriási szerepet játszottak a Covid emberi áldozataiban azáltal, hogy manipulálták a hidroxiklorokvinről és az ivermektinről szóló tanulmányokat, és hamisnak állították be azokat a vizsgálatokat, amelyek 'kimutatták' a vakcinák biztonságosságát és hatékonyságát. Mindezt érdekellentétek miatt, és ez már régóta így megy.

Athanasius Schneider: A hagyományos római miserítus betiltása egyházi hatalommal való visszaélés

 

A hagyományos latin mise tilalma az egyházi hatalommal való visszaélés, és a tilalom be nem tartása valójában nem jelent engedetlenséget.

1. A hagyományos római miseliturgia volt katolikus őseink liturgiája. Ez volt az a miserítus, amellyel a legtöbb európai nemzetet (kivéve néhány kelet-európai országot és az ambrózián és a mozarab rítust követőket), az összes amerikai nemzetet és a legtöbb afrikai, ázsiai és óceániai nemzetet evangelizálták.

2. “Amit a korábbi nemzedékek szentnek tartottak, az számunkra is szent és nagyszerű marad” (XVI. Benedek pápa).

3. “Az új Misekönyv problémája a Szent V. Piusz előtti és utáni folyamatos történelem elhagyásában és egy alapvetően új (bár régi anyagból összeállított) könyv létrehozásában rejlik” (Joseph Ratzinger bíboros).

4. Az új Misekönyv “kiadását mindannak egyfajta tiltása kísérte, ami előtte volt, ami példátlan az egyházjog és a liturgia történetében” (Joseph Ratzinger bíboros).

5. “A zsinati viták ismeretében és a zsinati atyák beszédeinek ismételt olvasása alapján bizonyossággal állíthatom, hogy ez [vagyis a reform, ahogyan az új Misekönyvben most szerepel] nem felel meg a II. vatikáni zsinat szándékainak” (Joseph Ratzinger bíboros).

6. A hagyományos római miseliturgia volt minden általunk ismert latin rítusú szent liturgiája legalábbis az egész elmúlt évezredben; ennélfogva kora évezredes. Bár általában “tridenti” misének nevezik, a misének pontosan ugyanez a formája már több évszázaddal a tridenti zsinat előtt is használatban volt, és az a zsinat csak azt kérte, hogy kanonizálják a római egyház liturgiájának ezt a tiszteletreméltó és doktrinálisan biztos formáját.

7. A hagyományos római miseliturgia a keleti rítusokkal áll a legközelebbi rokonságban, abban, hogy tanúságot tesz az Egyház egyetemes és megszakítás nélküli liturgikus törvényéről: “Szent V. Piusz római misekönyvében, mint számos keleti liturgiában is, nagyon szép imádságok vannak, amelyekkel a pap a legmélyebb alázatot és tiszteletet fejezi ki a szent misztériumok előtt: ezek a liturgia lényegét tárják fel” (II. János Pál pápa).

8. A pápának és a püspököknek tehát nincs hatalmuk megtiltani vagy korlátozni a szentmise ilyen tiszteletreméltó formáját, amelyet a szentek több mint ezer éven át mutattak be, ugyanúgy, ahogy a pápának vagy a püspököknek sem lenne hatalmuk megtiltani vagy jelentősen megreformálni az Apostoli vagy a nicea-konstantinápolyi hitvallás tiszteletreméltó formáját, éppen a tiszteletreméltó, folyamatos és évezredes használatuk miatt.

9. Betartani a szentmise e tiszteletreméltó formájának visszaélésszerű tilalmát, amelyet sajnos a jelenlegi egyházi emberek adtak ki egy példátlan egyházi válság idején, hamis engedelmességnek minősülne.

10. A hagyományos mise tilalmának be nem tartása nem tesz valakit, magánál a ténynél fogva skizmatikussá, feltéve, hogy továbbra is elismeri a pápát és a püspököket, és továbbra is tiszteli őket, és imádkozik értük.

11. Azzal, hogy valaki formálisan nem engedelmeskedik a Római Egyház elidegeníthetetlen örökségét tiltó példa nélküli rendeleteknek, valójában engedelmes minden korok Katolikus Egyháza és minden pápa iránt, akik buzgón ünnepelték a szentmise e tiszteletreméltó és kanonizált formáját és megparancsolták annak megőrzését.

12. A hagyományos miserítus jelenlegi tiltása átmeneti jelenség, és meg fog szűnni. A Római Egyház ma egyfajta liturgikus száműzetést él meg, azaz a hagyományos latin nyelvű misét száműzték Rómából; a száműzetés azonban egy napon biztosan véget ér.

13. Mivel a hagyományos latin mise több mint egy évezrede megszakítás nélkül használatban van, és az idők során az egyetemes elfogadás, a szentek és a római pápák által megszentelték, a Római Egyház elidegeníthetetlen örökségéhez tartozik. Következésképpen a jövőben a római pápák kétségtelenül ismét el fogják ismerni és vissza fogják állítani ennek a hagyományos miseliturgiának a használatát.

14. A jövő pápái köszönetet fognak mondani minden papnak és hívőnek, akik a nehéz időkben, minden nyomás és az engedetlenség hamis vádjai ellenére, az Egyház és a Szentszék becsülete iránti őszinte szeretet szellemében fenntartották és továbbadták a hagyományos mise nagy liturgikus kincsét a jövő nemzedékek számára.

https://invocabo.wordpress.com/2023/07/01/athanasius-schneider-a-hagyomanyos-romai-miseritus-betiltasa-egyhazi-hatalommal-valo-visszaeles/