2011. december 9., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Szűz Mária: „Én ugyanazt a szenvedést tapasztaltam meg”
2011. december 8. csütörtök, 21:10
 Gyermekem, amikor Jézus Krisztust, az egész emberiség Megváltóját a világra hoztam, olyan voltam, mint minden anya. Szeretetem gyermekem iránt annyira lenyűgöző volt, hogy könnyekre fakadtam, amikor először láttam meg szép arcát. Mégis tudtam, hogy az a szerep, melyet elfogadtam, nem lesz könnyű, bár abban az időben soha sem fogtam fel, milyen nehéz is lesz ez az utazás.
Amikor dédelgetett gyermekem drága arcára néztem, akkor semmi más nem számított, egyedül csak az a vágyam, hogy megvédjem Őt mindenkor, bármi áron.
Szívem akkor is egyesülve volt Fiam Szívével, mint ma is. Ugyanez a Szív, az Ő egész földi életén keresztül, együtt szenvedett vele.
Minden örömet, melyet Ő érzett, én is érezni tudtam. Nevetése Nekem is mosolyt hozott az arcomra. Bánata mély fájdalmat okozott nekem.
A Keresztrefeszítés alatti megkínzása, testem minden csontjában érezhető volt. Minden szeg, mely húsát keresztülfúrta az enyémet is keresztülfúrta. Mert minden ütést és rúgást, melyeket az üldözőik okoztak neki, Én is éreztem.
Ugyanazt a szenvedést tapasztaltam meg én is, bár a sok kínzáson, melyet elszenvedett nem voltam jelen, mivel ez rejtve volt előttem és tanítványai előtt.
Ma ugyanúgy együtt szenvedek Fiammal, mint annak idején. Amikor Őt a mai világban kigúnyolják, és a nyilvánosság előtt nevetségessé teszik – a színpadon és a médián keresztül – különösen az ateisták, akkor Én keserű könnyeket sírok.
Amikor drága Fiamat sírni látom a bűnök miatt, melyeknek Ő, minden nap tanúja, együtt sírok Vele. Látom, érzem és átélem az emberiség miatti állandó szenvedését.
Jézus Krisztus az emberiség Megváltója mindannyiatokért szenvedett, de mégis nagyon szeret mindőtöket.
Mindent meg fogok tenni, amit csak tudok, hogy teljesíthessem legdrágább kívánságát, hogy a földön minden egyes lélek megmeneküljön a gonosz karmaiból.
Ha ez a küldetés majd sikerrel jár, akkor és csakis akkor tudok majd végül békében örülni, amikor gyermekeim egyesülnek majd az Új Paradicsomban.
Imádkozz gyermekem, hogy mindazok, akik a lelkek megmentésért imádkoznak, egyet se zárjanak ki.
Menj békében és folytasd ezt a legfontosabb feladatot, szeretett Fiamnak.

Én minden időben védelmezni foglak téged.
Szeretett Édesanyád,
A Mennyország Királynéja