2022. március 27., vasárnap

Gisella Cardia által kapott üzenetek

Mária üzenete – Támadás egy politikai vezető ellen | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.03.01.

Szeretett gyermekeim, köszönöm, hogy térdeteket meghajtogattátok imában, és szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, imádkozzatok a világbékéért, mert ez a háború a világ vezetői miatt fog folytatódni, akik még mindig csak a világ hatalmára és ügyeire gondolnak. Gyermekeim, a megtisztulás mindenkit próbára tesz, legyetek Isten oldalán. Imádkozz a politikai vezetőért, akit megtámadnak. Imádkozzatok az Egyházért és mindazokért az ártatlanokért, akik vérükkel lemossák az emberiség bűneit. Imádkozzunk az olasz kormányért, mert ez háborút szít. Imádkozz Franciaországért. Imádkozzatok, mert mindennek az oka a romlott emberiség. Most áldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen.

Mária üzenete – Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.03.03.

Szeretett gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra, és hogy térdeteket imára hajtottuk. Gyermekeim, mindannak ellenére, amit körülöttetek láttok, gyakran nem veszitek észre, és azt gondoljátok, hogy a háború nem a tiétek, mert nincs az otthonotokban, de sajnos nem így lesz; ez az oka a megtérésre való állandó felhívásomnak. Gyermekeim, őszintén kérlek benneteket, fogadjátok szeretettel minden üzenetemet, én vezetlek benneteket, hogy ne tévedjetek el, hanem ahelyett, hogy közelebb kerülnétek Istenhez, távolodjatok el Tőle. Gyermekeim, az általatok választott út nem helyes, mégis úgy élitek tovább a kis életeteket, hogy nem gondoljátok, hogy a Démon körülöttetek mindent elpusztít, és nem törődtök a lelketekkel. Szerinted ez az egész élet? De nem hiszed, hogy örök kárhozat van, ha hagyod, hogy az ördög vezessen? Gyermekeim, imádkozzatok a Közel-Keletért. A Figyelmeztetés csak egy lépésnyire van. Legyetek felkészülve, gyermekeim, buzgón kérlek benneteket. Ne hagyd ki a gyóntatást és az Eucharisztiát, mert kárpótolnod kell magad azért az időért, amikor már nem tudod használni őket. Add ide a kezeidet, és én elvezetlek, ahol tiszta öröm és szeretet van. Békét hagyok rátok, és elhozom a családotoknak. Áldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.


Mária üzenete - "Nem lesz többé béke" | Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.03.08.

"Kedves lányom, köszönöm, hogy szívedben elfogadtad hívásomat. Leányom, kérd meg minden gyermekemet, hogy távolítsák el a szívükben még mindig tomboló büszkeséget. Elég volt a gazból, ami elűzi a testvéreket, és elég arrogancia, hajlítsd meg a térdeidet az Úr előtt. Térjetek meg gyermekeim, még nem késő, térjetek meg mindvégig, és ne kísértsetek az ördögtől, mert ravaszsága keserű. Imádkozzatok a világért, mert nem lesz többé béke, vezekljetek, kedvesem gyerekek, már nem itt az ideje, hogy a világ dolgaiért éljetek, hanem nézzetek az égre és legyetek spirituálisabbak, felmagasztosulásotok csak hasznotokra válik. A föld most romlott emberiségből áll, és süket anyám hívására. Most elmegyek anyai áldással az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen."


Az Atyaisten üzenete – Menj a kék kereszthez | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.03.10

Én, a ti Atyátok, azért vagyok itt, hogy emlékeztesselek benneteket, hogy mindnyájatokat szeretlek. Ne félj, a Fiam volt az első ember, akit a vallási vezetők bebörtönöztek és eretneknek neveztek. Szóval mitől félsz? Ne félj. Legyőzte a halált, és én örökké veled leszek. Miért nem érted? Miért nem érti meg az emberiség, hogy mindnyájatokat szeretlek, és Atyaként kötelességemnek érzem, hogy veletek legyek, hogy megvédjelek. Mint Atya, megvédelek téged mindazoktól, akik eretnekeknek neveznek. Ne aggódj. Most nézd, hogy minden szétesik. A te menedéked is készen áll erre az időszakra. Mindent úgy intézek [vagy: mozgok, tolok], hogy amikor Mária azt mondja, hogy ideje indulni, akkor menjetek a kék kereszthez [azoknak, akik véletlenül Trevignanóban vannak; sok menedék lesz különböző helyeken], és ott nem fogsz megérinteni, mert én személyesen áldottam meg a helyet. Ne aggódj, ne ragaszkodj az emberi dolgokhoz, és legyen hited, minden az Én tervem szerint teljesülni fog. Az angyalok az általam megáldott helyen megvédenek és biztonságban tartanak, láthatatlanná tesznek ellenségeid számára, én pedig semmiben nem szenvedek hiányt. Jó Atya vagyok, de igazságos Atya is. Szeretlek titeket, gyermekeim, nagyon szeretlek titeket, ne féljetek, ne féljetek, minden, ami lesz, csak az Én kegyelmemből lesz. Most áldásommal hagylak benneteket. Apád. Ámen.


Mária üzenete. Az utolsó idők jelei: háború, katasztrófák, éhínség | Gisella Cardia (Trevignano Romano)

"Drága gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok az imában, és hogy szívetekben hallgattatok Hívásomra. Gyermekeim, úgy érzem, hogy a szíveteket megzavarják ezek az idők, olyan sok a zűrzavar; ezért szeretnék néhány tanácsot adni nektek. hogy felismerhessétek, mikor jön el közétek Fiam, Jézus, és jobban megértsétek: ha hallotok a közel és távoli sok helyen kitörő háborúkról, amikor látjátok, hogy az egyházban terjed a hitehagyás, ahol a nagy teológusok elrejtik az igazságot, vezérelve a sereglenek a bűnre, megtagadva Isten igazságosságát; amikor éhínség lesz a sok üzenet egyike, amely észrevétlenül megy át, többek között, amikor a járványok átterjednek az emberiségre, amikor erősek a földrengések, amikor látod, hogy víz zúdul a városokba, amikor jeleket látsz az égen, még soha nem láttátok; ezek az idők, amelyek megérettek, amikor Isten Fia teljes dicsőségében visszatér. Gyermekeim, ezek az én utasításaim, tartsátok nyitva szíveteket Istenem, hogy hallhassátok az Ő hangját, vigasztalást találjatok és megértsétek Szeretetét, amely mindannyiótoknak szól. Akik hűségesek, azoknak nincs mitől félniük. Szeretlek és áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. A Szűzanya megjelenése után Jézus átment közöttünk, és mindegyiket külön-külön megáldotta. Dicsőség a Királyok Királyának!"


Mária üzenete – VILÁGFORRÁS. ÚJ JERUZSÁLEM | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.03.12

Gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, sötétség van az egekben, amely sok lelket elvesz, köztük az Egyház lelkét is. Fogadd félelem nélkül testvéreidet, mert veled is megtörténhet. Gyermekeim, vigasztalásul mondom nektek, hogy a föld romjai fölött új Jeruzsálemet láttok leszállni, és olyan lesz, mint a paradicsom. A világ újjászületik és meghajol Isten előtt, világ megtérés lesz ebben a Kínában, sok évnyi béke, harmónia és sok szeretet lesz testvéreid között, ne félj, mert erre a megtisztulásra mindenkinek szüksége lesz hogy még egyszer újjászületjek. Isten gondviselésének keze és védelme ezen a Benedetta-dombon (Trevignano Romano-dombon) mindig ott lesz, és sok embert megtérít. Egy napon látni fogod az itt jelenlévő angyalokat, amint megjelennek a Megváltó koronájával a kezükben, és hárfaszóra énekelnek a Dicsőség Urának és Himnuszokat. Most pedig anyai áldásommal hagylak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen.

Mária üzenete. Az ÉHÍNSÉG folytatódik | Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.03.15.

Drága gyermekeim, köszönöm nektek, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra, és hogy térdeteket imára hajtottuk. Drága gyermekeim, mennyi fájdalmat érzek a szívemben, amikor rátok nézek. Egy aknamezőn sétálsz, tele bombákkal, de gonoszsággal is. Számtalan kérésem ellenére továbbra is kételkedsz, de én, Édesanyád mindig figyelmeztettem, hogy mi lenne, ha nem lenne benned igazi megtérés, hallgass rám! Gyermekeim, még egyszer kérlek benneteket: bízzátok életeteket és napjaitokat Istenre, higgyetek Őbenne, az Igazban, aki mindenre képes. Az emberek nem állnak készen arra, ami hirtelen jön, csak a világ hangjában hisznek, és nem a mindenkit síró és gyászoló Anya szent szavaiban. Meg akarlak menteni, megértetted ezt a figyelmeztetést? Az éhség könyörtelenül halad, segítsétek egymást a testvérek között. Most áldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen.

Mária üzenete – EURÓPÁT TÁMADNAK | Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.03.19

2022. március 19.: "Gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra, és térdeteket imára hajtották. Kedves gyermekeim, mindig legyetek készen arra, ami hirtelen megtörténik. Európát megtámadják, imádkozzatok a Nyugatért, imádkozzatok a pápáért , mert ez az ő nagy fájdalmának és gondoskodásának az órája Gyermekeim, ne feledjétek, hogy lelketek és testetek egyetlen gyógyszere az ima. Nyissátok meg szíveteket a Kegyelemnek, mert csak így lesz béke a szívetekben. , a sötét idők ellenére is.Drága gyermekeim, ne féljetek, hanem fogjátok meg a kezem, és én elvezetlek benneteket Fiam Jézushoz, Gyermekek.Az üldöztetés nagy lesz, ezért mindig legyetek hitben, még akkor is, ha minden elveszettnek tűnik Bízz Istenben , Minden nap közel lesz hozzád, mostanáig áldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen."
???? Mária üzenete – ELKERÜLHETTED A III. VILÁGHÁBORÚT | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.03.24. ????

"Kedves lányom, köszönöm, hogy meghallgattad hívásomat a szívedben. Az emberek még nem értik eljövetelem okát. Meg akarom menteni ezt az emberiséget, akinek azt mondom: ne tápláld tovább a kíváncsiságodat üzeneteim olvasásával, hanem élj velük. Látom a gyerekeimet eltévedni. és meg akarom mutatni nekik a helyes utat. Szerető anyaként jövök, hogy meglássam a fényt a sötétség közepén. Imáiddal és igaz hiteddel elkerülheted a harmadik világháborút, de még mindig a kagylóidba zárva nem látsz tovább. Jönnek a katasztrófák, de nem hagyod el a szentségeket. Könnyeim ellenére a szívetek megkeményedett, és nem engeditek bejönni a fényt. Kérlek, a hited ne csak szavakban, hanem tettekben.Nálad van a legerősebb fegyver – a Szent Rózsafüzér Imádság.Kénytelen leszel elbújni.Légy erre is felkészülve.A kommunizmus rohamosan halad.Mindez valóra válik. Vágja és lesz a büntetés a mai napig elkövetett eretnekségekért, átkokért és istenkáromlásért. Most, leányom, anyai áldásommal hagylak rád: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."


Mária Üzenete – OROSZORSZÁG ÉS UKRAJNA FELÁLDOZÁSA | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.03.25


"Lányom, köszönöm, hogy elfogadtad hívásomat a szívedben. Lányom, azon a napon, amikor Istent énekeltem, és békét kértem az egész Földnek, megérkezett egy csodálatos angyal, aki fénnyel töltötte meg a szobát, és édes hang azt mondta nekem, hogy szüzességem ellenére Fiam lesz a Szentlélek hatására, és Jézus nagyságáról beszélt nekem. Egész életemben békéért imádkoztam, mint ma is, de az emberek nem hallgattak rá Én és most sem figyelek.Lányom, ma sokan azt hiszik, hogy Oroszországnak és Ukrajnának ez az áldozata fontos lehet, de a háború már elkezdődött; Fiam mérges, mert ha időben megtennék, béke szállna erre az emberiségre , de nem így lesz, mert senki nem bánthatja meg Istent büntetlenül.mindent kissé felpuhítanak az igaz hittel elmondott imák.Hamarosan sötét időket fogsz tapasztalni,az imént elmondott okok miatt kérlek térj vissza Istenhez , áldalak a Szentháromság nevében. cy."

Mária Üzenete – LÉGY TUDATÁBAN, MI VAN | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.03.26

"Gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra, és letérdeltök imára. Gyermekeim, ahogy már mondtam, arra kérlek benneteket: nyissátok meg szíveteket a kegyelemnek, hogy méltók legyetek mindarra, Isten elkészített számotokra.Gyerekek, imádkozzatok a békéért, de legfőképpen a belső békéért, ne vesszen el a múló dolgokban, hanem gondoljon többet a lelketekre.Még egyszer kérlek benneteket: térjetek meg, nézzétek meg ezeket a sötét időket! ne várd Isten végső ítéletét, hanem legyél tudatában mindennek, ami eljön. Ha nem vagy készen, nem fogod tudni elviselni a Figyelmeztetést Most megáldalak: az Atya és a Fiú nevében, és a Szentlélektől. Ámen."

Angela Fabiani (Zaro)

???? Mária üzenete: Sokan vesztik életüket a háború miatt | Angela Fabiani (Zaro, Olaszország) 2022.03.26. ????

Angela: Ma délután anya fehérbe öltözve jelent meg. Nagy, finom, fehér köpeny borította, ami a fejét is takarta. A fején 12 csillagból álló korona volt. Anya imádságra fonta a kezét, kezében egy hosszú, a fénytől fehér rózsafüzért tartott, amely majdnem a lábáig ért. Mamának tövisekkel koronázott hússzíve volt a mellén. Egy földgömb volt a mama lába alatt. A világban szétszórt háborúk jeleneteit mutatta be. Anyámnak nagyon szomorú arca volt, és könnyek folytak le az arcán. Anya lassan betakarta a Földet palástja szoknyájával. Dicsértessék Jézus Krisztus! Drága gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok, hogy befogadjatok Engem, és válaszoljatok erre a hívásomra. Szeretlek titeket, gyerekek, mérhetetlenül szeretlek titeket, és ha itt vagyok, akkor az a mérhetetlen szeretetből fakad, amit mindegyikőtök iránt érzett. Gyermekeim, ma is hívlak benneteket, hogy imádkozzatok a békéért. Béke gyerekek, béke nem csak ennek a világnak, amelyet egyre jobban elnyomnak a gonosz erők, hanem nektek is, gyerekek. Béke a szívetekben, béke a családotokban, legyetek béketeremtők. Hogyan kérhetsz békét, ha a szíved nem nyugszik? Imádkozik. Gyerekek, Szívemet fájdalom járja át, ahogy látom, hogy sok gyermekem veszti életét a háború miatt. Szeretett gyermekeim, buzgón kérlek benneteket, hallgassatok rám, és döntsetek Isten mellett. Ez a kegyelem ideje. Legyen a nagyböjt egy újabb indíték arra, hogy imádkozz, alázatos légy. Böjtölj és térj vissza Istenhez, te, aki elhagytad az egyenes utat. Nézz Jézusra, Ő az egyetlen igaz üdvösség. Hajlítsa be a térdét és imádkozzon. Jézus él az Oltáriszentségben, ott találkozol vele élve és igazan. Aztán anya megkért, hogy imádkozzam vele; miközben együtt imádkoztunk, különböző látomásokat látott el. Az imádkozás után rábíztam mindazokat, akik az én imámra bízták magukat; Végül Mária mindenkit megáldott: az Atya, a Fiú és a Szentlélek
nevében. Ámen.