VATICAN CITY,  - Ferenc pápa összefogott olyan nagy globális vállalatokkal, mint a Rockefeller Alapítvány és a Bank of America, hogy előmozdítsa a kapitalizmus új „gazdasági rendszerét”, amely az ENSZ fenntartható fejlődési céljain alapul.

A Szeplőtelen Fogantatás ünnepén, december 8-án elindított vatikáni partnerség a „Vatikánnal befogadó kapitalizmus tanácsával ” nyilvánvalóan válasz Ferenc pápa „befogadó és fenntartható gazdaságok és társadalmak kiépítésére” irányuló vágyára.

A Tanács önmagát „a világ üzleti és közszféra vezetőinek mozgalmaként jellemzi, akik egy befogadóbb, fenntarthatóbb és megbízhatóbb gazdasági rendszer kiépítésén dolgoznak, amely kielégíti népünk és a bolygó szükségleteit.”

https://masodikeljovetel.hu/nezzetek-humanizmus-alarca-moge-es-nem-fogjatok-isten-jeleit-megtalalni

https://masodikeljovetel.hu/udvosseg-anyja-humanizmus-keresztenyseg-helyettesitojeve-fog-valni-ahol-tobbe-mar-egyetlen-istenre

https://masodikeljovetel.hu/humanizmus-egy-sertes-istennel-szemben

A csoport honlapjának sajtóközleményében a híreket „történelmi” -ként üdvözölték, hozzátéve, hogy a csoportot „minden hit erkölcsi imperatívuma inspirálja”. Az új partnerség „azt jelenti, hogy sürgősen össze kell kapcsolni az erkölcsi és piaci követelményeket a kapitalizmus erőteljes erővé történő átalakításával az emberiség érdekében.”

"A Tanács felkéri a bármilyen méretű vállalatokat, hogy aknázzák ki a magánszektorban rejlő lehetőségeket egy igazságosabb, befogadóbb és fenntarthatóbb gazdasági alap megteremtése érdekében a világ számára" - tette hozzá a nyilatkozat.

A Tanács élén az önmaga által alkotott „Az inkluzív kapitalizmus őrei” állnak, az üzleti titánok „több mint 10,5 billió dollár kezelt vagyonnal rendelkeznek, olyan vállalatok, amelyek piaci kapitalizációja meghaladja a 2,1 billió dollárt, és 200 millió dolgozó több mint 163 országban”. Évente találkoznak Ferenc pápával és Peter Turkson bíborossal.

Olyan cégvezetők, elnökök, és más magas rangú tisztviselők találhatók benne, mint a Mastercard, a DuPont, az ENSZ, a Johnson & Johnson, a VISA, a BP, a Bank of America és a The Rockefeller alapítvány.

https://masodikeljovetel.hu/udvosseg-anyja-ok-tiszteletbeli-doktoratus-cimet-fogjak-megkapni-hamis-profeta-frissen-megujitott

https://masodikeljovetel.hu/ez-az-uj-es-gyorsan-letrehozott-hierarchia-fogja-venni-egyhazamat

Saját irányadó elvei szerint a Tanács kijelenti, hogy „a kapitalizmusnak fejlődnie kell egy fenntarthatóbb, megbízhatóbb, igazságosabb és befogadó, mindenki számára működő rendszer előmozdítása érdekében”. Különféle tagjainak el kell kötelezniük magukat a „fenntartható, befogadó, erős és megbízható gazdaságok előmozdításáért a világ minden tájáról”, mondván, hogy „meghatározza és végrehajtja” különféle tevékenységeit.

A Tanács számos kötelezettségvállalása négy kategóriába sorolható: „Emberek, bolygó, kormányzás elvei, a jólét elősegítése”. Átfogó elképzelésének részeként a Tanács „minden ember számára egyenlő esélyeket kínál a jólét és az életminőség elérésére, függetlenül olyan szempontoktól, mint a társadalmi-gazdasági háttér, a nem, az etnikum, a vallás vagy az életkor.”

A Tanács „felkéri a bármilyen méretű üzleti és befektetési vezetőket”, hogy fogadják el alapelveit.

Ferenc pápa korábban támogatását fejezte ki az Egyesült Királyság azon céljainak eléréséhez, hogy alkalmazhassa az ENSZ „a szexuális és reproduktív egészségügyi szolgáltatásokhoz való általános hozzáférést, beleértve a családtervezést, az oktatást, valamint a reproduktív egészség integrálását a nemzeti stratégiákba és programokba” amely magában foglalja a fogamzásgátlást és az abortuszt.

Ferenc pápa az inkluzív kapitalizmus tanácsában azt mondta : Sürgősen szükség van egy igazságos, megbízható és az emberiség és bolygónk előtt álló legmélyebb kihívások kezelésére alkalmas gazdasági rendszerre. Vállalta a kihívást, hogy megkeresi annak a módját, hogy a kapitalizmus az integrált emberi jólét befogadóbb eszközévé váljon.

Lynn Forester de Rothschild, az Inclusive Capital Partners alapító és ügyvezetője kijelentette:A kapitalizmus óriási globális jólétet teremtett, de túl sok embert is hátrahagyott, és a bolygón, és a társadalomban nem nagyon bíznak benne. Ez a Tanács követi Ferenc pápa intését, hogy hallgassa meg „a föld kiáltását és a szegények kiáltását”, és válaszoljon a társadalom igazságosabb és fenntarthatóbb növekedési modell iránti igényére. ”

Úgy tűnik, hogy ez a legújabb szövetség a Vatikán és a globális vállalatok között a következő lépés a pápa azon törekvésében, hogy a globális politikát az ENSZ-hez igazítsa. 2019-ben beszédet mondott a globalista világgyakorlat mellett, és felszólította, hogy „a globalizáció mindenki számára előnyös legyen”.

https://www.magyarkurir.hu/hirek/ferenc-papa-beszede-ensz-elelmezesugyi-mezogazdasagi-szervezetenek-romai-szekhazaban

A "nemzetek feletti közjóra" hivatkozva a pápa hozzátette, hogy "szükség van egy külön törvényesen felállított hatóságra, amely képes végrehajtásának megkönnyítésére".

A pápa ismét jelezte aggodalmát az ENSZ fenntartható fejlődési céljainak megvalósítása miatt. „Fennáll annak a veszélye, hogy veszélyeztetik a nemzetközi együttműködés már kialakult formáit, aláássák a nemzetközi szervezetek céljait, mint a párbeszéd és az összes ország találkozásának terét a kölcsönös tisztelet szintjén, és gátolják a fenntartható fejlődés céljainak elérését, amelyet a Bizottság egyhangúlag jóváhagyott. Az ENSZ Közgyűlése 2015. szeptember 25-én. ”

Ez év elején a „Szolidaritás új formái” elnevezésű rendezvényen a pápa beszélt a nemzeti pénzügyminiszterekkel, valamint a Nemzetközi Valutaalap igazgatójával. Azt javasolta, hogy "Ki kell választanunk, hogy mit és kit helyezzünk fontossági sorrendbe."

Ferenc pápa most már közvetlenül képes lesz befolyásolni az ilyen globális politikai és pénzügyi döntéseket, mivel a Tanács Vatikánnal kötött szövetsége azt jelenti, hogy most a pápa „erkölcsi útmutatása” alatt áll.

A LifeSite Patrick Delaney egy november 2-i jelentésben megjegyezte, hogy Biden kampánytervei hogyan illeszkednek a „The Great Reset” elnevezésű radikális nemzetközi szocialista tervhez. A globalista elit a „nagy újraindítás” a globális gazdaság „nyomógomb megnyomásának” terveként jellemezte.

Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum vezetője, a Great Reset kiemelkedő támogatója , kijelentve: "Röviden, a kapitalizmus" nagy újraindítására "van szükségünk." Schwab kiadott egy könyvet „COVID-19: The Great Reset” címmel, amelyben felvázolja a „fenntarthatóbb világ előrehaladásához” szükséges „változásokat”.

hu.endoftimenews.com/news/uj-tanacs-alakulta-vatikan-es-ferenc-fogja-iranyitani-a-nagy-ujrainditas-satanista-programjat