2021. április 15., csütörtök

Abortusz vakcinák: A szegény Vatikán a gazdagoknak udvarol

 

A Vatikán bejelentette, hogy az ötödik Nemzetközi Egészségügyi Konferenciát "Az elme, a test és a lélek felfedezése" címmel május 6-8-án online tartják.

A konferencia az emberi egészség javítását szolgáló rejtélyes "új megoldási rendszerekről" szól. Az előadók között szerepelnek többek között:

• Stéphane Bancel, a Moderna vezérigazgatója, milliárdos.
• Alberto Bourla, a Pfizer vezérigazgatója, milliomos.
• Anthony Fauci, amerikai koronavírus-guru, 2019-es fizetése: 417 608 dollár.
• Chelsea Clinton, Clinton volt amerikai elnök lánya, abortuszaktivista, vagyona: 30 millió dollár.
• David Feinberg, a Google Health vezetője, a felhasználói után kémkedő, tartalmakat cenzúrázó, az amerikai rezsimet kiszolgáló és adóelkerülő oligarcha cég.

A Vatikán "erkölcstelennek" nevezi a Moderna és a Pfizer abortuszfertőzött oltásait, de ez semmit sem jelent, mivel a Vatikán úgyis "engedélyezi".

A konferenciát Michelangelo 1512-es Ádám teremtése című művének persziflázsával reklámozzák, amely a Sixtus-kápolna mennyezetén található.

2018-ban a Vatikán meghívta a negyedik nemzetközi egészségügyi konferenciára Katy Perryt énekesnőt, egy abortusz és homoszex propagandistát, aki a "transzcendentális meditációról" beszélt.

Miután elvesztették érdeklődésüket Isten iránt, a Vatikán most a világgal flörtöl.

https://gloria.tv/post/VhBYWkm1c2eG1YZHHaquJaRfC

Ikonikus kolostor: A hit visszatér Írországba

 

Az olaszországi székhelyű Krisztus Király Intézet 925.000 euróért megvásárolta az írországi Ardeenben található Irgalmas Apácák kolostorát.

A Krisztus Király Intézet átadja az ikonikus épületet női águknak, a Királyi Szív Imádó Apácáknak.

Elindítják az énekelt isteni zsolozsmát, a napi szentségimádást, és fogadni fogják az Afrikából érkező misszionáriusokat, akiknek hűvösebb éghajlaton kell felépülniük.

A gránitból és vágott mészkőből épült kolostor 24 szobából, templomból és melléképületekből áll. Az 1850-es évek közepén épült, és tavaly ürítették ki.

https://gloria.tv/post/3CJ8cYkVkmiu2xVTC3bAQq6bg

De jó! A püspök mecsetet épít

 

Az 51 éves Stephen Mamza nigériai Yola püspöke 86 lakóegységet épít, köztük egy templomot, egy mecsetet és egy iskolát. A punchng.com lapnak (április 11) elmondta, hogy a komplexumot hamarosan felavatják.

A yolai egyházmegye gondoskodik a Boko Haram menekültekről. Egy adott időpontban több mint 3000 ember élt az egyház területén. A legtöbben hazatértek, de 86 család - köztük 10-12 muszlim család - még mindig ott van. Ezért Mamza épített egy helyet, ahová áttelepíthetik őket.

A pénzt a német püspökökhöz tartozó segélyszervezettől kapták. Mamza elismeri, hogy hívei nem gondolják, hogy egy mecset építése "jó gesztus", de ő azt válaszolja, hogy számára ez "csak" egy mecset építése "úgy, ahogy mi építettünk templomot a keresztényeknek".

Mamza mecsetében azt fogják tanítani a hívőknek, hogy Krisztust nem feszítették keresztre (Korán 4:157), hogy nem ő Isten fia, és hogy aki ezt hiszi, az átkozott (Korán 9:30), és hogy akik hisznek Krisztus istenségében, hitetlenek (Korán 5:17), hogy a Szentháromságban való hit "túlzás" (Korán 4:171, 19:35), és hogy az iszlámot el nem fogadó keresztények ellen harcolni kell és le kell igázni őket (Korán 9:29).

https://gloria.tv/post/iw43bB2mQH9F3waWGBMzg2PU4