2022. február 27., vasárnap

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak

MÁRIA ÜZENETE "Megnyílik az örökkévalóság kapuja" PEDRO REGIS Anguera Brazil 2022.02.03.

Drága gyermekeim, fogadjátok el Jézusom igazságát, és mindig a szűk kaput válaszd. Az örökkévalóság kapuja csak az igazság kulcsával nyílik meg. Tedd félre azt, ami hamis, mert csak így találhatsz üdvösséget. Bármi is történik, ne szakadjon el Jézus Egyházam Igaz Tanítóhivatalának tanításaitól. Keresd a Mennyország kincseit. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten kegyelme benned örökkévaló lesz. Vigyázz a lelki életedre. E világ dolgai nem neked valók. Add ide a kezeidet, és elvezetlek Fiamhoz, Jézushoz. Én vagyok a te Fájdalmas Édesanyád, és szenvedek amiatt, ami veled történik. Imádkozik. Csak az ima erejével érhetsz el győzelmet. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.


MÁRIA ÜZENETE: azon dolgozik, hogy elvonja a figyelmet az igazságról PEDRO REGIS Anguera Brazil 2022.02.05.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és a mennyből jöttem, hogy segítsek nektek. Nyisd meg szívedet hívásomnak, és minden jól fog végződni számodra. Ne csüggedj. Isten mindent kézben tart. Kereszt nélkül nincs győzelem. Ne élj elszigetelve az imától. Jézusom szeret téged és tárt karokkal vár rád. Az emberiség lelkileg szegény lett, mert a teremtés értékesebb, mint a Teremtő. A démon azon dolgozik, hogy elvonja a figyelmét az igazságról. Légy óvatos. Az Úré vagy, és e világ dolgai nem neked valók. Légy őszinte a tetteidben. Ne hagyd, hogy az ördög sötétsége eluralkodjon a lelkeden. Imádkozik. Imádkozik. Imádkozik. Azok, akik hűek maradnak Jézusomhoz, megkapják az igazak jutalmát. Ne felejtsd el: a mennyország a célod. Még mindig szörnyű dolgokat fogsz látni Isten Házában, de az igazság legyőzi azt, ami hamis. Felbátorodik! Félelem nélkül előre! Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.


MÁRIA ÜZENETE: Az emberiség hajlamos elpusztítani PEDRO REGIS Anguera Brazilia 2022.02.08.

Szeretett gyermekeim, forduljatok el mindentől, ami hamis, és éljetek a Paradicsom felé nézzenek, amelyre csak ti lettetek teremtve. Ha a mennyországot akarod, szeresd és védd az igazságot. Az emberiség az önpusztítás ösvényeit követi, amelyeket az emberek saját kezükkel készítettek elő. Bánd meg a bűneidet. Keresd Jézusom Irgalmát, hogy üdvözülhess. Alakítani. A szentség útja tele van akadályokkal, de ne hátrálj meg. Nem érhetsz el győzelmet a kereszt átkelése nélkül. Egy nagy spirituális szennyeződéssel teli jövő felé tartasz. Az igazság szeretetének elmulasztása sok szegény gyermekem lelki halálát fogja eredményezni. Szenvedek amiatt, ami veled történik. Én vagyok az Édesanyád, és a Mennyből jöttem, hogy Fiamhoz, Jézushoz vezesselek. Legyen engedelmes diákként. Nem akarlak kényszeríteni, de hallgass rám. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.


MÁRIA ÜZENETE: Hatalmas vihar sújt le az egyházban - PEDRO REGIS Anguera Brazil 2022.02.12.

Kedves gyerekek, bátran! Én vagyok az Édesanyád, és mindig veled leszek. Ne csüggedj. Jézusomhoz fogok imádkozni érted. Fájdalmas jövő felé tartasz. Nagy vihar sújt le Jézusom Egyházára, de azok győznek, akik szeretik az igazságot. Kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Ne engedd, hogy bármi vagy bárki elvonja a figyelmedet Fiamról, Jézusról. Ne felejtsd el: Istennek kell mindenben az első helyen állnia. Ne térjen el az imától. Amikor elszakad tőle, Isten ellenségének prédájává válsz. Változtasd meg az életed. Bánjátok meg a bűneiteket, és jöjjetek közelebb a gyóntatószékhez, hogy bocsánatot nyerjetek az Úrtól. Táplálkozz az Eucharisztia drága ételével. Győzelmed az Eucharisztiában van. Ha véletlenül elesik, ne essen kétségbe. Add nekem a kezeidet, és én elvezetlek Őhozzá, aki az egyetlen utad, igazságod és életed. Előre az igazságért! Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

„Eljön az igazak győzelme.” Mária üzenete | PEDRO REGIS Anguera Brazil 2022.02.15

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek amiatt, ami rátok kerül. Olyan jövő felé tartasz, amelyben sokan a hamis tanok mocsarába kerülnek, mivel elszakadtak az igazság iránti szeretettől. Mindenütt nagy zűrzavar fog elterjedni, de azok győznek, akik hűek Jézushoz. Hajlítsd meg térdeidet imában. Istenben nincs féligazság. Bármi is történik, maradjatok hűségesek Jézusom Egyházához és igaz Tanítóhivatalának tanításaihoz. Ne félj. Eljön az igazak győzelme. Hallgass meg engem, mert csak így tudsz hozzájárulni Szeplőtelen Szívem végleges diadalához. Nem akarlak kényszeríteni, mert szabadságod van, de a legjobb az Úr Akaratát teljesíteni. Félelem nélkül előre! Szeretlek és mindig melletted leszek, még akkor is, ha nem látsz engem. Felbátorodik! Ne félj. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.


A jövőt komoly konfliktusok fogják jellemezni. Szűzanya üzenete. PEDRO REGIS 2022.02.19

Drága gyermekeim, szeretlek titeket, és a mennyből jöttem, hogy Fiamhoz, Jézushoz vezesselek benneteket. Ne térj le arról az útról, amelyet mutattam neked. Arra kérlek benneteket, legyetek imádkozó férfiak és nők. Az emberiség beteg és gyógyulásra szorul. Bízz Jézusban, és Ő győzelmet ad neked. Mindig szeresd az igazságot és védd meg. A jövőt komoly konfliktusok fogják jellemezni Isten Házában, és [csak] csak kevesen fognak kitartani a hitben. Ne felejtsd el: ahol nincs teljes igazság, ott nincs Isten jelenléte. Istenben nincs féligazság. Térj vissza Jézushoz, mert egyedül Ő a te utad, igazságod és életed. Félelem nélkül előre! Jézusomhoz fogok imádkozni érted. Örülj, mert különleges helyed van Szeplőtelen Szívemben. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.


MÁRIA ÜZENETE: Nagy lesz a fájdalom PEDRO REGIS Anguera Brazil 2022.02.22.

Drága gyermekeim, Uram szeret titeket, és tárt karokkal vár benneteket. Ne hagyd, hogy e világ dolgai elválasszanak benneteket Fiamtól, Jézustól. A bánat idejét éled, és csak az ima erejével leszel képes elviselni az elkövetkező megpróbáltatások terhét. Jézus a te nagy barátod. Nincs messze tőled. Töltsétek meg magatokat reménnyel. A holnap jobb lesz az igazaknak. Én vagyok az Édesanyád, és Jelenlétem és Szeretetem nagyszerű jel Istentől számodra. Add ide a kezed. A győzelem útján akarlak vezetni. Lesznek napok, amikor sokan megbánják az Isten nélküli életüket, de már késő lesz. Térj vissza ahhoz, aki az Egyetlen és Igaz Megváltód. Hajlítsd meg térdeidet az Egyházért való imádságban. Egy nagy lelki sötétséggel teli jövő felé tartasz. A papok megoszlanak, és a fájdalom nagy lesz a hívek számára. Szenvedek amiatt, ami veled történik. Előre az igazságért! Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

MÁRIA ÜZENETE: Fájdalommal teli jövő PEDRO REGIS Anguera Brazil 2022.02.26.

Drága gyermekeim, szeressétek az Urat, mert csak így lesztek képesek szeretni felebarátotokat. Az emberiség lelkileg vak lett, mert az emberek elszakadtak az igaz szerelemtől. Az én Uram kiválasztott benneteket, hogy hívő férfiak és nők legyetek. Imádkozik. Csak az ima erejével tudod elfogadni Isten életed céljait. Úton vagy a fájdalommal teli jövő felé. Hajlítsa meg térdeit imára, hogy el tudja viselni az eljövendő megpróbáltatások terhét. Imádkozz sokat a kereszt előtt. Imádkozz a rózsafüzért, és menj el a gyóntatószékbe, hogy elnyerd Jézusom Irgalmasságát. Én vagyok a te Fájdalmas Édesanyád, és szenvedek amiatt, ami veled történik. Fogadd el Jézusom evangéliumát, és keresd Isten győzelmét az Eucharisztiában. Ne hátrálj meg. Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten Hatalmas Keze az igazak javára fog dolgozni. Szakadj el a világtól, és szolgáld hűségesen az Urat. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

Gisella Cardia által kapott üzenetek

MÁRIA ÜZENETE "Remeg a Föld" | Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.02.03

Szeretett gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok, és szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, az özönvíz legrosszabb időszakait élitek át, annyi időtek volt a megtérésetekre, mégis jobban szeretitek a világot, inkább vétkeztek, gyakran anélkül, hogy észrevennék, hogy egy napon az enyémmel néztek szembe. Jézus, imádkozzatok, gyermekeim, hogy imáitok összezavarják azt, ami politikusaitok fejében a leghitványabb. Segítsd Fiamat, Jézust imával. A föld remegni fog. Gyermekeim, tegyetek mindent Jézus sebeibe, fogjátok meg a kezeimet, és én megvédelek benneteket, és elhozlak benneteket. Gyermekeim, imádkozzatok az Egyházért és a szent papokért, hogy mindig hűségesek maradjanak a hit igaz Tanítóhivatalához. Gyermekeim, a gonoszok ideje lejárt, az igazaknak pedig végtelen az irgalom. Most pedig anyai áldásommal hagylak benneteket az Atya, a Szentlélek Fia nevében, ámen. Ma sok kegyelem ér majd téged.

MÁRIA ÜZENETE: A vizek hatással lesznek a Földre | Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.02.05

Gyermekeim, köszönöm nektek, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra, és hogy térdeteket imára hajtották. Gyermekeim, mondjátok meg mindenkinek, hogy térjen vissza Istenhez, az Ő törvényeihez és parancsolataihoz. Tartsatok bűnbánatot gyermekeim, és kérjetek Isten irgalmát, amely az igaz bűnbánatban megadható. Jézus közel van, mindig állj készen. Gyerekek, óvakodjatok a vizektől, amelyek átfolynak a földön, amely készen áll az átalakulásra. Imádkozzatok papjaimért, mert némelyikük annyi zavart okoz gyermekeim között, imádkozzatok, hogy világosság jusson szívükbe. Gyermekeim, ma megáldom ezeket a gyertyákat, hogy elhozhassák a Szentlélek fényét otthonotokba. Veled vagyok. Most áldalak benneteket a Szentháromság, Atya, Fiú és Szentlélek nevében, ámen.


MÁRIA ÜZENETE: Ki fog törni a háború | Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.02.08

Drága lányom, köszönöm, hogy meghallgattad hívásomat a szívedben. Leányom, imádkozz, hogy a kőszívek hússzívekké változzanak [vö. Ezék 36, 26]. Az emberiségnek még fel kell fognia, hogy ez egy spirituális háború a jó és a rossz között, az Egyház és az Anti-Egyház között, Krisztus és Antikrisztus között, az örök élet és az örök kárhozat között. Gyermekeim, a rosszat jóval bánjátok, a jót pedig a rosszal, nem akartok felébredni ebből a démoni letargiából; ne feledd, hamarosan Isten ítélete előtt találod magad. Gyermekeim, ne fogadjatok el mindent, ami a rosszból származik, hanem csak a jót fogadjátok el, éljetek a Szentírás szerint, járjatok gyónni és az Eucharisztiára méltón, anélkül, hogy megszentségtelenítenétek Fiam Testét, aki egyre jobban meggyötört. Jézus és tanítványai nem hallgattak el, követték példájukat. Gyermekek, a Nyugat háborút indít Oroszország és Kína ellen; ezeknek az eseményeknek egyesíteniük kell, nem elszigetelniük, mert csak így leszel erősebb. Most megáldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.


MÁRIA ÜZENETE: Lejárt az idő | Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.02.12.

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Szeretett gyermekeim, őszintén kérlek benneteket, őszinte és hiteles hittel térjetek vissza Istenhez, tegyétek gyorsan, ne vesztegessétek tovább az időt, mert lejárt az idő. Gyermekeim, olyan dolgokat fogtok látni, amik nagyon furcsaak a szemeteknek, de én azt mondom nektek: soha ne féljetek! Gyermekeim, az idők, amelyekkel találkoztok, rosszabbak lesznek, de ne feledjétek: ne féljetek a véget érő időtől, hanem legyetek tele örömmel a rátok váró csodálatos világért: hamarosan eljön az Új Jeruzsálem. Gyermekeim, imádkozzatok e Föld hatalmasaiért és az Egyház csúcsain élő emberekért, hogy elkerülhessék a közelgő nagy egyházszakadást. Ne feledd, hogy én vagyok az anya, ti pedig a gyermekeim. Most megáldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.


JÉZUSI ÜZENET: Közel az idő | Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.02.14 idő.
2:00

Gyermekeim, imádjátok Isteneteket teljes szeretettel a szívetekben, térdeljetek le a Királyok Királya előtt, beszéljetek velem. Korábban mondtam nektek, hogy amikor halljátok az eutanáziáról, a gyerekekről a szülők ellen, a gátlástalan gyilkosokról és a háború forgószeleiről beszéltek, közel van az idő, de ne féljetek, ha Velem vagytok. Imádkozzatok, mert ez az emberiség átszúrta a Szívemet a bűneivel, és te mellettem állsz, hogy megismerjelek Atyám előtt. Gyermekeim és testvéreim, nyissátok meg szíveteket a kegyelemnek, fületeket, hogy meghallgassátok, összpontosítsatok arra, ami lényeges, ne gondoljatok e világ hamis fényére. Büszkén és gőggel rombolták le a Paradicsomot, amelyet Atyám hagyott rátok. Ó, elvetemült emberiség, még egy kicsit sem szeretsz Engem, mégis magamra vettem a bűneidet, úgy fogadtam a halált, mint egy áldozati bárányt, [akkor] minden bocsánatot kapott. Rosszabbul élsz, mint Szodoma és Gomora, hát mit vársz? Az irgalmasság ideje a végéhez jár, és az igazságosság ideje kezdődik. Papjaim besározták Legszentebb Nevemet, és eretnekség és istenkáromlás terjesztésére használták fel. Ó! Milyen nagy lesz a fájdalmuk! Gyermekeim, kísérjetek el Engem még egy kicsit, és vigasztaljatok Engem szeretetetekkel, és én nagylelkűen megfizetek nektek. Szeretlek és áldalak benneteket: az Atya nevében, az Én nevemben és a Szentlélekben. Ámen.


JÉZUSI ÜZENET: A szenvedés nagy lesz | Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.02.14 (II. rész) at 5.00:

Szeretteim, ezen a sötét éjszakán az egész Földet beborította a sötétség, ti pedig kicsik és védtelenek nem tehettek ellene semmit, csak imádkozzatok a Miatyánkhoz, hogy az Atyaisten enyhítse mindezt. Az egyház emberei összetörik a szívüket, és akiknek szeretniük kellett, elutasították Isten Fiát, és elfogadták azt, ami számukra kényelmesebb. Arra kérem a papokat, akik még mindig szolidárisak Velem, legyenek készek elfogadni minden szenvedést és fájdalmat, ami érinti őket. Segítsetek ezeken az összezavarodott és elveszett gyerekeken, én veletek vagyok, hogy mindezért könyörögjek, hogy ne vegyenek el lelket Atyámtól. Nővérem, a legrosszabb dolog, amit Szívem láthatott, megtörtént azon az éjszakán; az államfők sem az Én nevemben hoznak döntéseket, és ezért nagy lesz a szenvedésetek. Te kis imáiddal és lelkem fényével felüdítetted Szívemet; gyere vissza hozzám, hogy semmi se bántson. Leányom, ezek a szenvedések sokak és erősek lesznek, de aki megnyitja szívét Atyám előtt, annak semmitől sem kell félnie. Ti, kiválasztottak, továbbra is folyamatosan imádkozzatok, hogy Átszúrt Szívemnek legyen egy kis felüdülése. Azokra teszem a kezem, akik segítségül hívnak, és megáldom őket és családjukat. Nyitott szívvel imádkozzatok együtt Édesanyámmal, aki oly irgalmas és oly tele van irántatok szeretettel. Most megáldalak: Atyám nevében, szent nevemben és a Szentlélek nevében. Ámen.


MÁRIA ÜZENETE: Harcosok a fronton | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.02.19

Gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, mindig áldott köpenyem alatt akarlak tartani benneteket, hogy megvédhessek benneteket és érezzem nagy szeretetemet. Drága gyermekeim, legyetek hűek az evangéliumhoz, táplálkozzatok Fiam testével és az Ő Szent Igéjével, ne távolodjatok el Istentől, nehogy könnyű prédává váljatok a pokoli ellenségnek. Gyermekeim, fogadjátok be a rátok váró új egek és új föld reményét, bízzatok mindent rá, ne legyetek az igazságtalanság kínzói, várjátok Isten irgalmát, azzal a figyelmeztetéssel, hogy sok minden megváltozik, ne féljetek. Gyermekeim, legyetek olyanok, mint az igazi harcosok a fronton, harcoljatok a hitért, amely felszabadít titeket, és a Szent Rózsafüzér fegyvereivel a kezetekben. Most pedig anyai áldásommal hagylak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen.


Mária üzenete "EZ A HÁBORÚ HALÁLT ÉS PUSZTULÁST HOZ" | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.02.24

Drága barátaim, köszönöm, hogy térdeteket meghajlítottátok az imában, és szívetekben válaszoltatok hívásomra. Leányom, ismerem és osztom fájdalmadat; Én, a Szeretet Anyja és a Fájdalmas Anya annyit szenvedek, mert nem hallgattok rám, [és ha hallgattok volna rám], mindez nem történt volna meg. Sokszor kértem Oroszország Szeplőtelen Szívemnek való felszentelését, de fájdalomkiáltásom meghallgatatlan maradt. Lányom, ez a háború halált és pusztulást hoz, nincs elég élő a halottak eltemetésére. Gyermekeim, imádkozzatok a megszentelt papokért és az emberekért, akik elhagyták a szeretetet, az igaz hitet és az erkölcsöt, megszentségtelenítik Fiam Testét, szörnyű hibákba taszítják a híveket, és ez szörnyű szenvedést fog okozni. Gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok sokat. Most megáldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.


???? Mária üzenete. HÁBORÚ EURÓPÁBAN | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.02.26. ????


Drága gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok imában és térdeteket hajtotok ebben az áldott házban. Drága gyerekek, ne féljetek, bár nagyon rosszak az idők, a háború eléri Európát is, főleg Rómát, hátat fordítottak Istennek, ezért szenvedést, pusztulást fognak szenvedni. Szeretteim, Jézus felkészíti a lelketeket, legyetek spirituálisabbak, különben csak bábok lesztek, akik minden nap gépiesen csinálják ugyanazokat a dolgokat, soha nem vigyázva a pillanatnyilag legfontosabb szellemre. Gyerekek, ez a háború megnyitja az ajtót az Antikrisztus előtt, de nem értitek, hogy a dolgok felgyorsulnak? Nem látod, hogy semmi sem olyan, mint régen? Gyermekeim, mutassátok meg gyermekeimnek az igaz hitet, beszéljetek Istenről, mindent a kezetekbe adok, imádkozzatok a békéért és azokért, akik e háború miatt elhagyják a földet, de sokan hamarosan eljutnak a mennybe. Drága gyermekeim, veletek vagyok Jézussal, hogy imádkozzam az Atyához. Most megáldalak benneteket a Szentháromság, Atya, Fiú és Szentlélek nevében.

Carbonia üzenetek

MÁRIA KÖZEL ÁLL A BEAVATKOZÁSHOZ, BEMUTATKOZIK OTTHONOTOKBAN, KÉZEN FOG, ÉS MAGÁVAL VEZET.


Carbonia 2022-02-19 16:15 .

Mária közel áll a beavatkozáshoz, bemutatkozik

otthonotokban, kézen fog, és magával visz.

Szent Mária:
Gyermekeim, itt vagyok köztetek, minden erőmmel szeretlek benneteket. Az Úr itt van velem, mellettem áll, megáld benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, és arra buzdít, hogy legyetek erősek ebben a végső harcban a pokolbéli ellenség ellen.

Az órák meg vannak számlálva, most minden Isten terve szerint halad, a sátán megvalósítja a tervét, de Isten egy szempillantás alatt lerombolja.

Hagyjátok magatokat teljesen az imára, könyörögjetek Jézus, Mária és József segítségéért… mindig az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Kérd a Szent Család és Szent Mihály arkangyal segítségét.

Maradjatok egységben egymás között, még ha távolról is, szívetekkel imádkozzatok a Rózsafüzért, egy szívben és egy lélekben egyesülve .

Jézus:
Legyetek a Krisztus Jézusba vetett hit élő tanúi, legyetek azok, akik hirdetik a szent evangéliumot. Előre gyermekeim, készítsétek fel népemet Második Eljövetelemre.

Ó mindnyájan, akik itt vagytok: ... íme, a szívetekre nézek, látom szenvedéseiteket, ... Szívemben támogatlak benneteket, és különleges módon megáldalak, segítséget hozok, hogy tovább menjetek, hogy legyőzzétek a sátánt.

Mária most közel áll a beavatkozáshoz, bemutatkozik otthonotokban, kézen fog benneteket, és magával visz… olyan helyre visz, amely készen áll mindazok fogadására, akik szeretetet vetettetek és bejelentettétek Szerelmem.

Arra vagytok hivatva, hogy együtt éljétek az örökkévalóságot Teremtő Istenetekkel, gyermekeim, az új Föld nyitva áll előttetek! ... itt már nyitva van a Kapu, ... illatos virágokkal, szeretettel és végtelen jóval teli Kert.

Angyalok és arkangyalok, az egész mennyország jelen van ezen a helyen! Angyalaim hárfán  játszanak, hogy ünnepeljenek, hogy üdvözöljenek benneteket az új világban, ahol örökre veletek maradnak… öleljék magához a Teremtő Istent, éljetek ráhagyatkozva az Ő jelenlétében.

Elérkeztünk az utolsó időkhöz, az Apokalipszis a végéhez közeledik, hamarosan lesz a nagy Armageddon, minden készen áll!

„… Nagy jel jelenik meg az égen, minden elsötétül! Ez az a bejelentés, amelyet az Atya Isten ma prófétái által hirdet nektek:… Minden rossznak a végét hirdeti.

A végére értünk, igaz, sok lesz a szenvedés, de azoké lesz, akik más utat választottak, ... nem a Mennyországét!

Felajánlom szívemet nektek, gyermekeim, kezetekre adom,… simogassatok, tartsatok meg magatokban, kövessetek engem és szeressetek, ahogy én szerettelek titeket, adjátok magatokat testvéreitek üdvösségéért.

Imádkozzatok erősen gyermekeim, szemeitek most látni fogják mindazt, ami a próféciákban elhangzott, ami beteljesedik, ha az ember nem tér meg.
De tudd meg, hogy ha megtérésed megtörténik, Isten kész megállítani az eljövendő pusztítást: ...de már látom nagy fájdalmamra, hogy az ember más utat akar, a sátán követését választotta, már meg is tette. szívében elhagyta Teremtő Istenét! …Minden ember szabadon dönthet, de én akkor is hívom,… a végsőkig visszahívom, és a végsőkig küzdök azért, hogy gyermekeimet visszahozzam Hozzám.

Maria SS-vel együtt. elkísérünk ebben az imában, és megóvunk a gonosz támadásaitól.

Vigyázzatok, ó ti, akik nem hallgattok rám, és még mindig gúnyolódjatok: «Én vagyok a ti Istenetek, ... de még nem értetted meg, ... eljön a pillanat, amikor megérted, de az is lesz. későn, ... nem lesz mit tenni. Ámen!".

A NÁZÁRETI JÉZUS HAMAROSAN VISSZATÉR!

Carbonia 2022.02.22., 16.59

A Názáreti Jézus hamarosan visszatér!

A Názáreti Jézus hamarosan visszatér!

Csodálkozzatok, ó, mindazok, akik még mindig nem hisztek, mert azon a napon "hinni fogtok". Én vagyok a Végtelen Igazság! Az Alfa és az Omega! A Kezdet és a Vég!

Halálom óta több mint 2000 év telt el, de még mindig gyermekeim szívében élek, hűséges szívek, várnak, hogy tiszteljék és dicsőítsék. Ébredj fel, aki örömöket keresel ezen a világon, mert soha nem találod meg!

Íme, eljött az idő, hogy meglátogassalak benneteket, ó, férfiak,
ismét felajánlom nektek irgalmamat,
megtérést kérek tőletek, hogy üdvösséget adjak nektek!

Halj meg a bűnnek, ó, ember, válaszd az Életet, hogy örök életed legyen a hatalmas szeretet és öröm dimenziójában.

Hallgassatok szavamra, ó, emberek, csak én tudlak megmenteni benneteket ettől a szörnyű végtől, amelyet a sátán készít nektek. Meghallgattátok a hazugságot, elszalasztottátok a jót,hogy  magatokhoz ölelhessétek a gonoszt, ... szegény emberek! Behódoltál Lucifernek… hamis fényeivel elvitt téged! Szörnyű lesz a vadsága, meglátod a kínzód arcát.

Ismét kezemet nyújtom nektek, ó, férfiak, hallgassatok rám és kövessetek engem, ... mondjatok le e világ dolgairól, legyen bátorságod felmenni azon az úton, amely Mennyei Atyátokhoz vezet!
Csatlakozz Szűz Máriához ebben a sátán elleni végső harcban, hallgass és kövesd a Menny útmutatásait… ,azok a te üdvösségedet szolgálják! Elvezet téged a győzelemhez, megszentel a Szentlélek ajándékai által, és szeretetben tisztán és makulátlanul elvezet az Atyához, aki arra vár, hogy újra magához öleljen és magát adja.

Ez az utolsó felhívás, amelyet Isten ehhez a gonosz emberiséghez intéz!

Ébredjetek, férfiak, egyengessétek az ösvényeket!Térj meg, ó te, aki még mindig a sötétségben vándorolsz! … Ó, te, aki kigúnyolod Teremtő Istenedet, térj meg gyorsan… lejárt az idő! Miserum est!

ITT AZ ÚR NAPJA!


Carbonia 2022.02.23 - (16:40)

Itt az Úr napja!

Gyermekeim, dicsőítsétek Isteneteket dicsérő énekekkel, nyissátok meg előtte szíveteket, kiáltsátok hozzá minden szereteteteket. Arra vágysz, hogy szívedben legyen, be akarsz lépni a Házába ünnepelni.

Itt minden készen van, a Szent Szűz. most bemegy a házatokba, egyenként kézen fog benneteket, és elvezet benneteket az általam előre meghatározott helyekre, az általam kívánt menedékhelyekre, ahol majd átadom a Szent ajándékait. Szellem Maria SS-en keresztül. a Coredemptrix.
Ő lesz a Vezetőd ebben a csatában, teljesíti Isten, az Atya minden akaratát, nagy harcos lesz, erős lesz, mint az oroszlán… ereje Istené! Isten őt választotta a napba öltözött asszonynak , aki elpusztítja a sátánt.

Döntő órák ezek, gyermekeim, most sürget a háború, ezért először nekem kell beavatkoznom, mindent rendbe kell tennem, biztosítanom kell a gyerekeimet. Ne féljetek, gyermekeim, jelöljétek meg házaitokat ördögűző olajjal, és imádkozzatok , imádkozzatok intenzíven, Ebben az időszakban ajánljátok fel minden áldozatotokat az Atyaisten kívánságára Üdvözítő Tervének megvalósításáért.

Megnyílik a Menny ajtaja, az Atyaisten beleegyezett   hogy Fia eljöjjön a Földre, hogy kinyilvánítsa Dicsőségét! Mária SS. oldalán áll. Szent József, Szent Mihály arkangyal, az ég minden angyala és szentje veletek lesz a Földön a végső csatában.

Most az Apokalipszis végén jársz, hamarosan kezdődik Armageddon , a harc ádáz lesz, de Isten veled van! Mária SS. ez elvezet a biztos győzelemhez, ahhoz, amelyet Isten hozott létre benned, és a kis pihenőhöz, amely melletted lesz, hűségesen a Krisztus Jézusban való igaz tanításhoz… Isten törvénye egy! ... nincs más gyerekem!

XVI. Benedek most bemutatkozik! Felfedi magát a világ előtt, és bejelenti eljövetelemet! … El fogják távolítani Rómából.

Minden küszöbön áll, légy éber, várd azt a pillanatot, amikor Rómából eltávolítják, kitör a pokol a Földön! … Felemelem gyermekeimet, és elviszem őket a menedékhelyemre, ahogy mondtam, felruházzák őket a Szentlélek ajándékaival, erősek lesznek, mint az oroszlánok, és követik Máriát, az üdvösség e végső tervében.

Ismétlem, gyermekeim, ne féljetek semmitől, az én menedékemben lesztek, és az én menedékhelyeimen gyógyultok meg, én örökre megjelöllek benneteket.

Ne félj azoktól, akik halálodat hirdetik,... ne félj, Én legyőztem a halált, velem vagy a mennyben!

Add meg magad nekem. Én Vagyok, Aki Vagyok!

A NAGY FÁJDALOM IDEJE RETTENETESEN NÉZ SZEMBE EZZEL A HITETLEN EMBERISÉGGEL!


Carbonia 2022.02.24 - (15.58)

A nagy fájdalom ideje rettenetesen néz szembe
ezzel a hitetlen emberiséggel!

A királyok királyának koronájával a fejemen érkezem.

Őszinte szeretettel és buzgó vágyakozással várj Rám. Én vagyok a szeretet Istened, a Megváltód, nem engedem, hogy a sátán ellopjon Tőlem.

Szeretteim, a ti Teremtő Istenetek az, aki még mindig szól hozzátok, és hív benneteket, hogy kövessék őt.

Lucifer őrülete nagy, bosszúja vad, de nem lesz képes semmit sem tenni az ellen, aki VAN! Fegyverkezz fel Velem, ó, férfiak, böjtöljetek a világ dolgaitól, imádkozzátok a Rózsafüzért Szűz Máriával, és ebben az időben, amikor nem lehet Jézust az Oltáriszentségben befogadni, vegyetek lelki közösséget.

Gyermekeim, a nagy fájdalom ideje rettenetesen néz szembe ezen a hitetlen emberiségen, amely híján van a józan észnek, távol attól, aki az egyetlen és igaz Isten!

Az ember hátat fordított Teremtőjének, úgy döntött, hogy kéz a kézben jár Luciferrel, ... nem válaszol üdvösségi hívásaimra, az Ördög hamis fényeit kergeti, "meggyőzve", hogy hamarosan minden visszatér normális kerékvágásba.

Lucifer ereje hatalmas, ó, emberek, óvakodjatok csalásaitól, ... hamarosan az igazságra néztek, ... szemeitek meglátják azt, akit megtagadtatok.

Nyisd meg szívedet Krisztus Jézusnak, kérj bocsánatot a bűneidért,… térjetek meg  férfiak, a nektek adott idő lejárt, nem lesz más időtök. Kiáltásom az üdvösség, ó, férfiak, ne legyetek süketek, nézzetek magatokba, nincs több jó. A viharos gonosz hatalmába keríti ezt az emberiséget, folyik a háború, a népek egy nyomorult ezüstért fognak harcolni! Ó, micsoda gyalázat gyermekeim! Elveszted az életed, és többé nem tudod visszavásárolni, mert megtagadod az élet Szerzőjét! Követed a halált, ó, férfiak, milyen örömötök lesz?
Térjetek meg gyermekeim, térjetek meg most, mielőtt a mennydörgés megnyilvánul. A halál megragadja a lelketeket, ne engedjétek tovább ezt a katasztrófát gyermekeim, térjetek vissza Teremtő Istenetekhez, tegyetek úgy, mintha örök boldogságban élnétek, és nem halnátok meg!

Atyai Szívem sír, mennyei Édesanyád szíve sír,… ne kövesd a halált, és térj vissza az Életbe.

A Boldogságos Szűz el kell érnie otthonotokban, vigaszt adni neki. Segítségedre jön, hadd segítsen.

Itt az ég elsötétül, életed örökre véget ér, ha nem leszel elég bátorságod sátánnak ellent mondani .

Előre gyermekeim, ismét kérlek benneteket, az irántatok érzett szeretetemért, a "megtérésért", nincs több idő e világ dolgaira, mindennek vége!

ISTEN GYERMEKEINEK OTTHONÁBAN SEMMI SEM HIÁNYZIK, OTT LESZ ISTEN KEGYELME AZ SS-BEN. SZENTSÉG,… JÉZUS TÁPLÁLJA A FIAIT.


Carbonia 2022.02.26. 16.18

Isten gyermekeinek otthonában semmi sem hiányzik, ott lesz Isten kegyelme
az SS-ben. Szentség,… Jézus táplálja a fiait.

Szent Mária:

Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében áldalak benneteket.

… Remegjen a Föld minden embere! ... reszkessenek azok, akik elárulták az Úr Jézus Krisztust, akik eltűntek a sötétségben, akik megbántották Teremtő Istenüket és ellene dolgoznak.

Eltévedt gyermekeim, az idő bezárult, hamarosan megnyilvánul az Úr nagysága, elválasztja a kecskéket a juhoktól, gyermekeit a Szívébe helyezi és magával viszi.

Búcsú tőletek, sátán vadállatai! Viszlát hűtlen férfiak! … Ó, ti vadállatok, akik a sátánnal szövetkeztetek, örökké szenvednetek kell, soha többé nem élvezhetitek e világ dolgait.

Meghoztad a választásodat, elpusztítottad a Földet, megölted a saját testvéreidet,… most megkapod a jutalmat a pokol örökkévaló szenvedésében.

Mindjárt leszáll a tűz az égből, ... a Föld remegni készül, ... a Vezúv kitör, ... a pápát hamarosan eltávolítják Rómából! ... ezek a jelek már a szemed előtt vannak.

Amit hirdettem nektek, hamarosan megnyilvánul… eljött a gonosz végének órája!

Harcolj a Szeretet fegyvereivel, tartsd kezedben a Szent Rózsafüzért és imádkozz szüntelenül. Ez az ima és a megtérés ideje, itt az ideje, hogy bocsánatot kérj bűneidért, borulj le Urad Jézus Krisztus előtt, térdelj le keresztje tövében, könyörögj irgalmáért.

Itt vagyok köztetek, mint mindig, gyermekeim, ezen a Szent Hegyen, ahová a Mennyország leszáll, hogy megmutassa dicsőségét.

Szeressétek, ó, gyermekeim, a ti Uratokat, Jézus Krisztust, aki meghalt a kereszten, hogy megmentsen titeket, ma megvan bennetek az a szeretet, amivel Ő magát adta testvéreitek üdvösségéért, ... ti is hasonló szeretettel vagytok felebarátotok iránt. Adjátok magatokat úgy ahogy ez lehetséges számotokra emberségedben, az ő üdvösségükért.

Eljöttek a nehéz idők, a sötét idők, nehéz lesz megtalálni, amit az ember mindig is keresett ezen a Földön,… minden elvész! Isten gyermekeinek otthonában semmi sem hiányzik, ott lesz Isten kegyelme az SS-ben. Szentség,… Jézus táplálja a fiait.

Most ebben a Szent Rózsafüzér imában vezetlek benneteket, és könyörgök hozzátok Fiam, Jézus várható visszatéréséért.

Gyermekeim, legyetek szeretettel és engedelmeskedjetek annak, amit ezentúl kérni fogok, ne csináljatok semmit egyedül,  mindennek vége.

Áldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, arra buzdítalak, legyél erős, alázatos, őszinte magaddal és felebarátoddal.

Ezek az írások Jézus és Mária mélységes szeretetét fejezik ki, amikor Mirjamon keresztül kinyilvánítják a világnak Istennek az emberiségre vonatkozó tervét ezekben az utolsó időkben.

Mirjam, Isten akaratából, „Isten szolgálólányának” nevezett, az Istenről való beszéd iskolájába jár; készen kell állnia a vizsgálatra , amely korunk sokféle valósága előtt látja őt, minden embernek meg kell hirdetnie Istennek az írásaiban közölt nyelvezetét, sőt, Jézus azt mondja: << Írásom vége a hamarosan megérkezem a földre >> .

Ahhoz, hogy a könyvet közvetlenül házhoz kaphassa, egy kis ajánlatra van szükség (20 € plusz a szállítási költség), amely fedezi a nyomtatási költségeket, és lehetőséget biztosít számunkra, hogy folytassuk a munkát a következő köteteken (2008-2020).

További információért és a könyv példányának megrendeléséhez írjon az alábbi címre:

colle.buonpastore@libero.it

Az ajánlat elküldéséhez használhatja:

Postai Folyószámla n. 10 45 76 26 79
Irány az Opera Colle del Good Shepherd (Carbonia )

vagy:

IBAN IT 06X 033 596 768 451 070 017 1612 bankszámla az
Opera Colle del Buon Pastore (Carbonia)
nevében, indoklással: Casa del Povero della Strada .

„Ne félj, Mirjam, én vagyok az Úr angyala, és az isteni kegyelemből jövök hozzád. Fogadj el engem az írásaidban .
(2002. szeptember 14.)