MÁRIA ÜZENETE "Remeg a Föld" | Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.02.03

Szeretett gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok, és szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, az özönvíz legrosszabb időszakait élitek át, annyi időtek volt a megtérésetekre, mégis jobban szeretitek a világot, inkább vétkeztek, gyakran anélkül, hogy észrevennék, hogy egy napon az enyémmel néztek szembe. Jézus, imádkozzatok, gyermekeim, hogy imáitok összezavarják azt, ami politikusaitok fejében a leghitványabb. Segítsd Fiamat, Jézust imával. A föld remegni fog. Gyermekeim, tegyetek mindent Jézus sebeibe, fogjátok meg a kezeimet, és én megvédelek benneteket, és elhozlak benneteket. Gyermekeim, imádkozzatok az Egyházért és a szent papokért, hogy mindig hűségesek maradjanak a hit igaz Tanítóhivatalához. Gyermekeim, a gonoszok ideje lejárt, az igazaknak pedig végtelen az irgalom. Most pedig anyai áldásommal hagylak benneteket az Atya, a Szentlélek Fia nevében, ámen. Ma sok kegyelem ér majd téged.

MÁRIA ÜZENETE: A vizek hatással lesznek a Földre | Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.02.05

Gyermekeim, köszönöm nektek, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra, és hogy térdeteket imára hajtották. Gyermekeim, mondjátok meg mindenkinek, hogy térjen vissza Istenhez, az Ő törvényeihez és parancsolataihoz. Tartsatok bűnbánatot gyermekeim, és kérjetek Isten irgalmát, amely az igaz bűnbánatban megadható. Jézus közel van, mindig állj készen. Gyerekek, óvakodjatok a vizektől, amelyek átfolynak a földön, amely készen áll az átalakulásra. Imádkozzatok papjaimért, mert némelyikük annyi zavart okoz gyermekeim között, imádkozzatok, hogy világosság jusson szívükbe. Gyermekeim, ma megáldom ezeket a gyertyákat, hogy elhozhassák a Szentlélek fényét otthonotokba. Veled vagyok. Most áldalak benneteket a Szentháromság, Atya, Fiú és Szentlélek nevében, ámen.


MÁRIA ÜZENETE: Ki fog törni a háború | Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.02.08

Drága lányom, köszönöm, hogy meghallgattad hívásomat a szívedben. Leányom, imádkozz, hogy a kőszívek hússzívekké változzanak [vö. Ezék 36, 26]. Az emberiségnek még fel kell fognia, hogy ez egy spirituális háború a jó és a rossz között, az Egyház és az Anti-Egyház között, Krisztus és Antikrisztus között, az örök élet és az örök kárhozat között. Gyermekeim, a rosszat jóval bánjátok, a jót pedig a rosszal, nem akartok felébredni ebből a démoni letargiából; ne feledd, hamarosan Isten ítélete előtt találod magad. Gyermekeim, ne fogadjatok el mindent, ami a rosszból származik, hanem csak a jót fogadjátok el, éljetek a Szentírás szerint, járjatok gyónni és az Eucharisztiára méltón, anélkül, hogy megszentségtelenítenétek Fiam Testét, aki egyre jobban meggyötört. Jézus és tanítványai nem hallgattak el, követték példájukat. Gyermekek, a Nyugat háborút indít Oroszország és Kína ellen; ezeknek az eseményeknek egyesíteniük kell, nem elszigetelniük, mert csak így leszel erősebb. Most megáldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.


MÁRIA ÜZENETE: Lejárt az idő | Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.02.12.

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Szeretett gyermekeim, őszintén kérlek benneteket, őszinte és hiteles hittel térjetek vissza Istenhez, tegyétek gyorsan, ne vesztegessétek tovább az időt, mert lejárt az idő. Gyermekeim, olyan dolgokat fogtok látni, amik nagyon furcsaak a szemeteknek, de én azt mondom nektek: soha ne féljetek! Gyermekeim, az idők, amelyekkel találkoztok, rosszabbak lesznek, de ne feledjétek: ne féljetek a véget érő időtől, hanem legyetek tele örömmel a rátok váró csodálatos világért: hamarosan eljön az Új Jeruzsálem. Gyermekeim, imádkozzatok e Föld hatalmasaiért és az Egyház csúcsain élő emberekért, hogy elkerülhessék a közelgő nagy egyházszakadást. Ne feledd, hogy én vagyok az anya, ti pedig a gyermekeim. Most megáldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.


JÉZUSI ÜZENET: Közel az idő | Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.02.14 idő.
2:00

Gyermekeim, imádjátok Isteneteket teljes szeretettel a szívetekben, térdeljetek le a Királyok Királya előtt, beszéljetek velem. Korábban mondtam nektek, hogy amikor halljátok az eutanáziáról, a gyerekekről a szülők ellen, a gátlástalan gyilkosokról és a háború forgószeleiről beszéltek, közel van az idő, de ne féljetek, ha Velem vagytok. Imádkozzatok, mert ez az emberiség átszúrta a Szívemet a bűneivel, és te mellettem állsz, hogy megismerjelek Atyám előtt. Gyermekeim és testvéreim, nyissátok meg szíveteket a kegyelemnek, fületeket, hogy meghallgassátok, összpontosítsatok arra, ami lényeges, ne gondoljatok e világ hamis fényére. Büszkén és gőggel rombolták le a Paradicsomot, amelyet Atyám hagyott rátok. Ó, elvetemült emberiség, még egy kicsit sem szeretsz Engem, mégis magamra vettem a bűneidet, úgy fogadtam a halált, mint egy áldozati bárányt, [akkor] minden bocsánatot kapott. Rosszabbul élsz, mint Szodoma és Gomora, hát mit vársz? Az irgalmasság ideje a végéhez jár, és az igazságosság ideje kezdődik. Papjaim besározták Legszentebb Nevemet, és eretnekség és istenkáromlás terjesztésére használták fel. Ó! Milyen nagy lesz a fájdalmuk! Gyermekeim, kísérjetek el Engem még egy kicsit, és vigasztaljatok Engem szeretetetekkel, és én nagylelkűen megfizetek nektek. Szeretlek és áldalak benneteket: az Atya nevében, az Én nevemben és a Szentlélekben. Ámen.


JÉZUSI ÜZENET: A szenvedés nagy lesz | Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.02.14 (II. rész) at 5.00:

Szeretteim, ezen a sötét éjszakán az egész Földet beborította a sötétség, ti pedig kicsik és védtelenek nem tehettek ellene semmit, csak imádkozzatok a Miatyánkhoz, hogy az Atyaisten enyhítse mindezt. Az egyház emberei összetörik a szívüket, és akiknek szeretniük kellett, elutasították Isten Fiát, és elfogadták azt, ami számukra kényelmesebb. Arra kérem a papokat, akik még mindig szolidárisak Velem, legyenek készek elfogadni minden szenvedést és fájdalmat, ami érinti őket. Segítsetek ezeken az összezavarodott és elveszett gyerekeken, én veletek vagyok, hogy mindezért könyörögjek, hogy ne vegyenek el lelket Atyámtól. Nővérem, a legrosszabb dolog, amit Szívem láthatott, megtörtént azon az éjszakán; az államfők sem az Én nevemben hoznak döntéseket, és ezért nagy lesz a szenvedésetek. Te kis imáiddal és lelkem fényével felüdítetted Szívemet; gyere vissza hozzám, hogy semmi se bántson. Leányom, ezek a szenvedések sokak és erősek lesznek, de aki megnyitja szívét Atyám előtt, annak semmitől sem kell félnie. Ti, kiválasztottak, továbbra is folyamatosan imádkozzatok, hogy Átszúrt Szívemnek legyen egy kis felüdülése. Azokra teszem a kezem, akik segítségül hívnak, és megáldom őket és családjukat. Nyitott szívvel imádkozzatok együtt Édesanyámmal, aki oly irgalmas és oly tele van irántatok szeretettel. Most megáldalak: Atyám nevében, szent nevemben és a Szentlélek nevében. Ámen.


MÁRIA ÜZENETE: Harcosok a fronton | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.02.19

Gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, mindig áldott köpenyem alatt akarlak tartani benneteket, hogy megvédhessek benneteket és érezzem nagy szeretetemet. Drága gyermekeim, legyetek hűek az evangéliumhoz, táplálkozzatok Fiam testével és az Ő Szent Igéjével, ne távolodjatok el Istentől, nehogy könnyű prédává váljatok a pokoli ellenségnek. Gyermekeim, fogadjátok be a rátok váró új egek és új föld reményét, bízzatok mindent rá, ne legyetek az igazságtalanság kínzói, várjátok Isten irgalmát, azzal a figyelmeztetéssel, hogy sok minden megváltozik, ne féljetek. Gyermekeim, legyetek olyanok, mint az igazi harcosok a fronton, harcoljatok a hitért, amely felszabadít titeket, és a Szent Rózsafüzér fegyvereivel a kezetekben. Most pedig anyai áldásommal hagylak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen.


Mária üzenete "EZ A HÁBORÚ HALÁLT ÉS PUSZTULÁST HOZ" | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.02.24

Drága barátaim, köszönöm, hogy térdeteket meghajlítottátok az imában, és szívetekben válaszoltatok hívásomra. Leányom, ismerem és osztom fájdalmadat; Én, a Szeretet Anyja és a Fájdalmas Anya annyit szenvedek, mert nem hallgattok rám, [és ha hallgattok volna rám], mindez nem történt volna meg. Sokszor kértem Oroszország Szeplőtelen Szívemnek való felszentelését, de fájdalomkiáltásom meghallgatatlan maradt. Lányom, ez a háború halált és pusztulást hoz, nincs elég élő a halottak eltemetésére. Gyermekeim, imádkozzatok a megszentelt papokért és az emberekért, akik elhagyták a szeretetet, az igaz hitet és az erkölcsöt, megszentségtelenítik Fiam Testét, szörnyű hibákba taszítják a híveket, és ez szörnyű szenvedést fog okozni. Gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok sokat. Most megáldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.


???? Mária üzenete. HÁBORÚ EURÓPÁBAN | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.02.26. ????


Drága gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok imában és térdeteket hajtotok ebben az áldott házban. Drága gyerekek, ne féljetek, bár nagyon rosszak az idők, a háború eléri Európát is, főleg Rómát, hátat fordítottak Istennek, ezért szenvedést, pusztulást fognak szenvedni. Szeretteim, Jézus felkészíti a lelketeket, legyetek spirituálisabbak, különben csak bábok lesztek, akik minden nap gépiesen csinálják ugyanazokat a dolgokat, soha nem vigyázva a pillanatnyilag legfontosabb szellemre. Gyerekek, ez a háború megnyitja az ajtót az Antikrisztus előtt, de nem értitek, hogy a dolgok felgyorsulnak? Nem látod, hogy semmi sem olyan, mint régen? Gyermekeim, mutassátok meg gyermekeimnek az igaz hitet, beszéljetek Istenről, mindent a kezetekbe adok, imádkozzatok a békéért és azokért, akik e háború miatt elhagyják a földet, de sokan hamarosan eljutnak a mennybe. Drága gyermekeim, veletek vagyok Jézussal, hogy imádkozzam az Atyához. Most megáldalak benneteket a Szentháromság, Atya, Fiú és Szentlélek nevében.