MÁRIA ÜZENETE "Megnyílik az örökkévalóság kapuja" PEDRO REGIS Anguera Brazil 2022.02.03.

Drága gyermekeim, fogadjátok el Jézusom igazságát, és mindig a szűk kaput válaszd. Az örökkévalóság kapuja csak az igazság kulcsával nyílik meg. Tedd félre azt, ami hamis, mert csak így találhatsz üdvösséget. Bármi is történik, ne szakadjon el Jézus Egyházam Igaz Tanítóhivatalának tanításaitól. Keresd a Mennyország kincseit. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten kegyelme benned örökkévaló lesz. Vigyázz a lelki életedre. E világ dolgai nem neked valók. Add ide a kezeidet, és elvezetlek Fiamhoz, Jézushoz. Én vagyok a te Fájdalmas Édesanyád, és szenvedek amiatt, ami veled történik. Imádkozik. Csak az ima erejével érhetsz el győzelmet. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.


MÁRIA ÜZENETE: azon dolgozik, hogy elvonja a figyelmet az igazságról PEDRO REGIS Anguera Brazil 2022.02.05.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és a mennyből jöttem, hogy segítsek nektek. Nyisd meg szívedet hívásomnak, és minden jól fog végződni számodra. Ne csüggedj. Isten mindent kézben tart. Kereszt nélkül nincs győzelem. Ne élj elszigetelve az imától. Jézusom szeret téged és tárt karokkal vár rád. Az emberiség lelkileg szegény lett, mert a teremtés értékesebb, mint a Teremtő. A démon azon dolgozik, hogy elvonja a figyelmét az igazságról. Légy óvatos. Az Úré vagy, és e világ dolgai nem neked valók. Légy őszinte a tetteidben. Ne hagyd, hogy az ördög sötétsége eluralkodjon a lelkeden. Imádkozik. Imádkozik. Imádkozik. Azok, akik hűek maradnak Jézusomhoz, megkapják az igazak jutalmát. Ne felejtsd el: a mennyország a célod. Még mindig szörnyű dolgokat fogsz látni Isten Házában, de az igazság legyőzi azt, ami hamis. Felbátorodik! Félelem nélkül előre! Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.


MÁRIA ÜZENETE: Az emberiség hajlamos elpusztítani PEDRO REGIS Anguera Brazilia 2022.02.08.

Szeretett gyermekeim, forduljatok el mindentől, ami hamis, és éljetek a Paradicsom felé nézzenek, amelyre csak ti lettetek teremtve. Ha a mennyországot akarod, szeresd és védd az igazságot. Az emberiség az önpusztítás ösvényeit követi, amelyeket az emberek saját kezükkel készítettek elő. Bánd meg a bűneidet. Keresd Jézusom Irgalmát, hogy üdvözülhess. Alakítani. A szentség útja tele van akadályokkal, de ne hátrálj meg. Nem érhetsz el győzelmet a kereszt átkelése nélkül. Egy nagy spirituális szennyeződéssel teli jövő felé tartasz. Az igazság szeretetének elmulasztása sok szegény gyermekem lelki halálát fogja eredményezni. Szenvedek amiatt, ami veled történik. Én vagyok az Édesanyád, és a Mennyből jöttem, hogy Fiamhoz, Jézushoz vezesselek. Legyen engedelmes diákként. Nem akarlak kényszeríteni, de hallgass rám. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.


MÁRIA ÜZENETE: Hatalmas vihar sújt le az egyházban - PEDRO REGIS Anguera Brazil 2022.02.12.

Kedves gyerekek, bátran! Én vagyok az Édesanyád, és mindig veled leszek. Ne csüggedj. Jézusomhoz fogok imádkozni érted. Fájdalmas jövő felé tartasz. Nagy vihar sújt le Jézusom Egyházára, de azok győznek, akik szeretik az igazságot. Kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Ne engedd, hogy bármi vagy bárki elvonja a figyelmedet Fiamról, Jézusról. Ne felejtsd el: Istennek kell mindenben az első helyen állnia. Ne térjen el az imától. Amikor elszakad tőle, Isten ellenségének prédájává válsz. Változtasd meg az életed. Bánjátok meg a bűneiteket, és jöjjetek közelebb a gyóntatószékhez, hogy bocsánatot nyerjetek az Úrtól. Táplálkozz az Eucharisztia drága ételével. Győzelmed az Eucharisztiában van. Ha véletlenül elesik, ne essen kétségbe. Add nekem a kezeidet, és én elvezetlek Őhozzá, aki az egyetlen utad, igazságod és életed. Előre az igazságért! Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

„Eljön az igazak győzelme.” Mária üzenete | PEDRO REGIS Anguera Brazil 2022.02.15

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek amiatt, ami rátok kerül. Olyan jövő felé tartasz, amelyben sokan a hamis tanok mocsarába kerülnek, mivel elszakadtak az igazság iránti szeretettől. Mindenütt nagy zűrzavar fog elterjedni, de azok győznek, akik hűek Jézushoz. Hajlítsd meg térdeidet imában. Istenben nincs féligazság. Bármi is történik, maradjatok hűségesek Jézusom Egyházához és igaz Tanítóhivatalának tanításaihoz. Ne félj. Eljön az igazak győzelme. Hallgass meg engem, mert csak így tudsz hozzájárulni Szeplőtelen Szívem végleges diadalához. Nem akarlak kényszeríteni, mert szabadságod van, de a legjobb az Úr Akaratát teljesíteni. Félelem nélkül előre! Szeretlek és mindig melletted leszek, még akkor is, ha nem látsz engem. Felbátorodik! Ne félj. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.


A jövőt komoly konfliktusok fogják jellemezni. Szűzanya üzenete. PEDRO REGIS 2022.02.19

Drága gyermekeim, szeretlek titeket, és a mennyből jöttem, hogy Fiamhoz, Jézushoz vezesselek benneteket. Ne térj le arról az útról, amelyet mutattam neked. Arra kérlek benneteket, legyetek imádkozó férfiak és nők. Az emberiség beteg és gyógyulásra szorul. Bízz Jézusban, és Ő győzelmet ad neked. Mindig szeresd az igazságot és védd meg. A jövőt komoly konfliktusok fogják jellemezni Isten Házában, és [csak] csak kevesen fognak kitartani a hitben. Ne felejtsd el: ahol nincs teljes igazság, ott nincs Isten jelenléte. Istenben nincs féligazság. Térj vissza Jézushoz, mert egyedül Ő a te utad, igazságod és életed. Félelem nélkül előre! Jézusomhoz fogok imádkozni érted. Örülj, mert különleges helyed van Szeplőtelen Szívemben. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.


MÁRIA ÜZENETE: Nagy lesz a fájdalom PEDRO REGIS Anguera Brazil 2022.02.22.

Drága gyermekeim, Uram szeret titeket, és tárt karokkal vár benneteket. Ne hagyd, hogy e világ dolgai elválasszanak benneteket Fiamtól, Jézustól. A bánat idejét éled, és csak az ima erejével leszel képes elviselni az elkövetkező megpróbáltatások terhét. Jézus a te nagy barátod. Nincs messze tőled. Töltsétek meg magatokat reménnyel. A holnap jobb lesz az igazaknak. Én vagyok az Édesanyád, és Jelenlétem és Szeretetem nagyszerű jel Istentől számodra. Add ide a kezed. A győzelem útján akarlak vezetni. Lesznek napok, amikor sokan megbánják az Isten nélküli életüket, de már késő lesz. Térj vissza ahhoz, aki az Egyetlen és Igaz Megváltód. Hajlítsd meg térdeidet az Egyházért való imádságban. Egy nagy lelki sötétséggel teli jövő felé tartasz. A papok megoszlanak, és a fájdalom nagy lesz a hívek számára. Szenvedek amiatt, ami veled történik. Előre az igazságért! Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

MÁRIA ÜZENETE: Fájdalommal teli jövő PEDRO REGIS Anguera Brazil 2022.02.26.

Drága gyermekeim, szeressétek az Urat, mert csak így lesztek képesek szeretni felebarátotokat. Az emberiség lelkileg vak lett, mert az emberek elszakadtak az igaz szerelemtől. Az én Uram kiválasztott benneteket, hogy hívő férfiak és nők legyetek. Imádkozik. Csak az ima erejével tudod elfogadni Isten életed céljait. Úton vagy a fájdalommal teli jövő felé. Hajlítsa meg térdeit imára, hogy el tudja viselni az eljövendő megpróbáltatások terhét. Imádkozz sokat a kereszt előtt. Imádkozz a rózsafüzért, és menj el a gyóntatószékbe, hogy elnyerd Jézusom Irgalmasságát. Én vagyok a te Fájdalmas Édesanyád, és szenvedek amiatt, ami veled történik. Fogadd el Jézusom evangéliumát, és keresd Isten győzelmét az Eucharisztiában. Ne hátrálj meg. Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten Hatalmas Keze az igazak javára fog dolgozni. Szakadj el a világtól, és szolgáld hűségesen az Urat. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.