1985. január 19., szombat

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

1985. január 18.

JÖNNEK HAMIS PRÓFÉTÁK A SÁTÁN ZSINAGÓGÁJÁBÓL, DE NE HIGGYETEK NEKIK

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ármin vagyok, ne félj!

Köszöntelek testvérem az Atya, a Fiú és a Szentlélek Isten szent nevével. Az üdvözítő Jézus szent kegyelme által, ki áldassék és dicsértessék, most és mindörökkön örökké. Ámen.

Áldjuk testvérem az Urat, a mindenható örök Istent, az Atya szeretete és dicsősége, a Fiú megváltó kegyelme, a Szentlélek Isten egyesítő ereje töltse be a lelkünket, hogy lámpásai legyünk az Úrnak, az üdvözítő Jézus Krisztusnak. Testvérem, legyen a te lelked egy mécses, mit az isteni szeretet lángra gyújt, hogy világítson a sötétben a tévelygő emberek felé. De nem te leszel a fény, hanem az, ki betölti szent fényével a te lelkedet. Mert csak egy üres, kietlen, zord, sötét zúg a te lelked Isten nélkül.

Te ennek a sötét kamrának az ajtaját, a te szabad akaratod által kitártad az isteni kegyelem felé, csak ez a pici ajtó a tied, mit szabad akaratnak nevezünk és a többi mind Istené, mert szent teljessége betölti azt, és fényt visz oda, ahol sötétség volt, és várat épít ott, ahol pusztaság volt, mert napja fényed lett. De ne hidd, hogy ezzel meg­szűnt minden kísértése és küzdelme a te lelkednek. Az igazi küzdelem csak most kez­dődik, mert a gonosz a sötétséget kedveli és bántja a fény, és mindent elkövet, hogy ezt eloltsa. A kísértések és a megpróbáltatások most kezdődnek. Mert a láng és a fény, őrizőévé tett téged a te Urad és Istened a te küzdelmeden múlik, hogy a lángból fáklya lesz-e, vagy füstölgő kanóc.

De ne félj, a te Urad és Istened erőt is ad a szent kegyelme által, de a te teljes erődet is fel kell használni, mert a te erődön felül kapod a kegyelmi erőt. Ne aggódjál, és ne legyenek kételyeid, mert a te Urad és Istened tudja, hogy mit miért enged, mint már annyiszor mondottam, most is mondom, hogy ebből is erőt merítsen a te lelked, mert te ígéretet kaptál az Úrtól, hogy bármi történik is veled, az mind a te lelked üdvösségét szolgálja. Ez a te reményed, a hited maga az Úr, Jézus Krisztus. Testvérem, csak ezen az úton haladj! Csak a te Uradat és Istenedet kövesd és ez az út Krisztus egyházán át vezet. Azt soha ne feledd, hogy Uradnak és Istenednek az ő egyházán belül vannak pásztorai, és Isten országának van a földön helytartója, sőt nemcsak helytartó, hanem magának Krisztusnak megszemélyesítője itt a földön, az pedig a mindenkori római Pápa, ki egy rangon áll magával Szent Péterrel. Ki hit és erkölcs tanításban tévedhe­tetlen, mert ezt maga az Úr, Jézus Krisztus garantálja.

Testvérem ez az akol, ahova gyűjti az Úr az ő bárányait, mert a mennyek országába a kapu én vagyok, mondotta a te Urad és Istened. Ide tömörüljetek emberek, mert itt válik valóra az egység, hogy egy akol és egy pásztor lesz. Mert ez meglesz, mert ezt maga az Úr, az Isten nyilatkoztatta ki.

Testvérem, tetszik a te Uradnak, Istenednek az imádságod, mit a Szent Atya szándékához kapcsolsz. Imádkozz, te mindig így, mert erre maga az irgalmas Isten, Jézus Krisztus vezetett rá. De mindezen által a te Urad és Istened rólad sem feledkezik meg. Ezt az imaformát terjeszd, mert ez a feltétel nélküli hit legfőbb forrása. Mert amint az Atya küldte a szent Fiát, a mi Urunk, Jézus Krisztust, úgy küldte a te Urad és Istened Pétert, az első pápát, hatalmat adva: "MIT MEGKÖTSZ A FÖLDÖN, MEG LESZ KÖTVE A MENNYBEN IS, S MIT FELOLDASZ A FÖLDÖN, FEL LESZ OLDVA A MENNYBEN IS. "

Ezért testvérem, tömörüljetek szorosan Krisztus földi helytartója köré. Ostromoljátok az eget az ő szándékára, hogy ne csak külön-külön imák jussanak az Úr elé, mik csak kicsi kis erek, hanem ezek a kis erek folyjanak be a nagy folyóba, hogy ima-áradattá növekedjen és ostromolják az eget. Mert csak így jöhet el Isten országa, mert csak az egységben van az erő.

Testvérem, még egyszer mondom, kapcsolódjatok imában a Szent Atyához Imádkozzatok a szándékára, mert ebben nektek is minden jó benne foglaltatik. Mert meghallgatja az Úr imátokat és megkönyörül majd rajtatok. Legyetek bizakodók és higgyetek feltétel nélkül, ne számításból. Mert ezek kedvesek a ti Atyátok előtt. Mert az Atya szerető Atyátok, mert maga az élő szeretet, mert mint szereti szent Fiát, úgy szeret titeket is. Mert mit mondott az Úr, az Isten Jézus Krisztus: "Atyám akarata az, hogy higgyetek bennem, mert ki bennem hisz, az hisz Atyámban is. Mert ki engem szeret, az szereti Atyámat is, mert kit én szeretek, azt szereti Atyám is, mert az Atya és én egyek vagyunk." Ezért ti is legyetek egyek és tömörüljetek egy pontban egy és ugyanaz célért. De Krisztus még mást is mondott apostolainak: "Ki titeket szeret, az engem szeret, ki titeket befogad, az engem fogad be, ki titeket megvet, az engem vet meg." így azonosította magát tovább a szenvedő emberrel. Ez testvérem csodálatos titok. Ezért várja el a ti Uratok, hogy tömörüljetek ahhoz a tanításhoz, mit az ő helytartója, ma élő első apostola tanít. Mert ez, csakis ez az egyenes, Krisztushoz vezető út. Mert minden más tanítás a sátán műve, ki éket akar verni az egység közé, hogy megakadályozza az egységet. Mert tudva van előtte, hogy csak addig tart fejedelemsége a világ felett, míg széthúz. Ezért mindent megtesz, azért bújik báránybőrbe, azért hinti el a kétely magvait. Mert mondom, mindaz, ki más úton akar Krisztushoz érni, és más úton keresi Krisztust, az a sátán vermébe esik. Az egyedüli tanítás, az magával Krisztus fő apostolánál van, ki a hit tanításában tévedhetetlen. Mert megmondotta az Úr, az Isten: "Jönnek hamis próféták a sátán zsinagógájából, de ne higgyetek nekik. "
         Testvérem, ezen elmélkedjetek. Mert mindaz, ki azt mondja, hogy nála van a biztos út titka, mi az Úrhoz vezet, ne higgyetek neki. Ne higgyetek az okoskodóknak, kik mindent jobban akarnak tudni, csak egyedül Krisztus egyháza fejének higgyetek, mert nála van, benne van Krisztus igazsága                          .    


Most búcsúzom testvérem. A mindenható Atya, ki szent Fia által szeret téged, lásson el szent kegyelmének erejével. Az Úr, Jézus Krisztus árassza el lelked, és az egység és a világosság Istene, a lelket betöltő szentlélek Úr Isten, hogy a te lelked mindig és mindenből győztesként kerüljön ki az Úr Jézus szent kegyelme által.
Áldjon meg, és szent vére harmatozzon a te lelkedre, hogy lelked menyegzős ruháját tisztára mossa a mennyei Bárány, Jézus Krisztus.
Én pedig arra kérlek, hogy légy hirdetője a te Urad és Istened akaratának, mit általam üzen nektek. Ármin.