2017. október 1., vasárnap

Jézus szavai Little Pebble testvér által

LP." Jézus ma meglátogatott engem és úgy öltözködött, mint egy harcos. Fehér ruhát viselt,és piros selyemöv volt a derekán, ahol kard volt a tartójában.Fején 3 részes korona volt amelynek elején egy zöld smaragd volt,amely aranypánttal volt körbevéve,rajta az M betűvel ami a korona része volt. Én azt figyeltem meg hogy Jézus jobb kezében egy piros zafírgyűrű van. Ez volt az első alkalom, hogy láttam Jézust gyűrűt viselni. Jézus mögött több millió  angyal állt kezükben karddal.
Jézus megáldott engem, és így szólt.
"Drága fiam, irgalmas szeretetem angyala William, ma a mennyei lakosokkal együtt készen állok a nagy csatára, hogy megmentsük gyermekeinket. Szavamat beléd helyezem fiam és te emlékezni fogsz erre, amikor imádkozni fogsz kérve angyalodat, hogy nyissa ki neked.
Az Atya a fiú és a Szentlélek nevében.
" Pebble:" Majd Jézus elment. Az én Szent hírvivő angyalom, Szent Sacramessungus, Isten angyala, akit Isten néhány évvel ezelőtt adott nekem. Ő olyan, mint Szent Gábriel, közvetíti Isten szavát. Ő most előttem állt, páncélozott mellvértjén  15 csillag volt , melynek közepén egy fény áradt rám ,kinyitva előttem Isten szavát.
Az Úr  így szólt hozzám:
Még egyszer,üdvözöllek téged, szeretett végidők prófétája! A lelkekért folytatott csata nagymértékben elkezdődött,és Isten kegyelmi ideje bezárul, amelyet fel fog váltani Isten ítélete, amely szintén Szent. Isten az emberiség iránti haragja ellenére, tékozló gyermekei iránti ölelő szeretete mindig meg fog maradni.
Gyermekeim! Mennyire fáj az Én szívem az Én Társmegváltómmal, az én szeretett Édesanyámmal együtt! Gyermekeim mit csináltok? Követitek a kicsapongással, korrupcióval és bűnnel teli életet,lefokozva azt a méltóságteljes állapototokat, melyekkel Atyám megteremtett benneteket? Egoizmusotok az egekbe kiállt, és cselekedeteitek olyanok, mint a disznóké és a férgeké, követve a családjaitok gyermekeitek s lelketek összeomlását. Ellenségem a sátán hitvány ígéreteit követitek, a test örömeit,erővel és hatalommal tartjátok ellenőrzés alatt testvéreiteket, elviselhetetlen terhet raktok rájuk! Ti veletek ugyanaz fog történni mint a Furulyás történetében (Pied Piper) mint avval a báránnyal történt aki ugyanúgy megsemmisült. Egyházam a földön, ma olyan, mint a régi idők zsinagógái voltak, ahol árucikkeket adnak el úgy, mintha piacon lennének kevés vagy semmi időt se töltve avval ,hogy lelküket kegyelmekkel és erényekkel gazdagítsák szabadon, amely az én Legszentebb Szívemből jön. Pap fiaim minden egyes nap megvetik tanításaim igazságait, s ehelyett újításokat vezetnek be, úgy hogy még saját szavaimat is megváltoztatják. Ti viperák ,akik kifosztottátok egyházamat,ti , akik leromboltátok mindaz ami szent és jó volt, ti, akik félrevezettétek bárányaimat miközben a szeretetről prédikáltok, ti, akik megrontottátok mindazokat a kis lelkeket akik keresnek engem!!! Mit fogtok csinálni, amikor eljövök és kiszolgáltatlak benneteket?? Hol vannak azok a vezetők és tanítók akik az Én igazságomról beszélnek? A bűn valaha meg volt említve vagy ti mindannyian üdvözülve lesztek bűnbánat nélkül? Miért nem beszéltek a nyájamnak a tisztítótűzről és a pokolról? Vagy ezt a tanítást megtagadtátok? Az Egyházamba lévő szakadást már kijelentették ,de ez hamarosan látható lesz amikor azokra, akik vezetik,kezem le fog sújtani. A tiszta és ártatlan lelkeknek nem kell félniük Atyám haragjától, ők Szent Édesanyám által védve lesznek.
A bűnbánat az, amelyet én jobban keresek most, mint valaha hogy az Egyház lelkiismerete helyre rázódjék. Gyermekeim! Keressetek engem a bűnbánatban és a szentségekben, mivel nektek meg kell tisztítanotok a lelketeket mielőtt eljöttök hozzám, hogy részesei legyetek az én Eucharisztikus jelenlétemben a szívetekben. Tudom, hogy erősen el vagytok nyomva az ördög által, aki nemcsak a világban féktelen. Ez mélyen befurakodott az Egyházam szívébe. Ahol lehetséges vegyétek az Oltáriszentségemet nyelvre, és ahol lehetséges csak paptól fogadjátok el. Tudom hogy a papok már száműztek magukban és átadták a felelősséget a világiaknak hogy az én Szentostyámat kiosszák. Ezért a szentségtörésért drágán meg fognak fizetni (ford megj itt arról van szó hogy csak a paptól fogadhatjuk el az oltáriszentséget se a mellette álló segédtől és mástól se szabad! Csak a felszentelt pap oszthatja ki a szentostyát a híveknek) Gyermekeim ! Ismerem szorongásaitokat és aggodalmaitokat az oltáriszentség vételéről kapcsolatban. Ha nincs más alternatíva,de mégis kézbe kaptátok a szentostyát, hívjátok az angyalokat hogy helyezzék kezeiket a tiétekre, habár minden esetbe engem nyelvre kell kapnotok. Megkapva engem hogy igyatok a Szent kehelyből, nem ezt gyermekeim nem szabad!  Ez csak nagyon ritka alkalmakkor engedélyezett. Számos ilyen sértés lesz bemutatva a hierarchia által,mivel legtöbbjük a sötétségbe hullott és a legtöbbjük a kárhozat felé tart azért mert nem hisznek. Gyermekeim a homokóra üres, és a nagy megpróbáltatás az emberiségre fog szakadni.Édesanyám Fatimai jelenésének 100.évfordulója itt van.Van valami ünnepelni való? Nem nem gyermekeim , mert az Egyház még nem teljesítette az Én Édesanyám kérését hogy Oroszország fel legyen ajánlva az ő szeplőtelen szívének. Most az ő próféciája be fog teljesedni, ahol Oroszországot Isten fogja használni, hogy megostorozza és megkorbácsolja az emberiséget. Az ember azt fogja learatni, amit vetett. Nemzetek fognak megsemmisülni. Ahol Szent Péter széke kiüresedik, ahol a kommunizmus és az ateizmus,le fogja igázni az embert és minden Isteni törvényt száműz.
t
"A nagy háború és az összes természeti katasztrófa már az ajtótokban áll, amely az ember gyengesége és döntései fognak elhozni. A természet fel fog lázadni az emberiség ellen. A bűn be lesz mutatva nyilvánosan az emberiségnek szégyen érzet nélkül. Az emberek ezen elmebajos őrületeken szórakozni fognak és fel fognak lázadni Isten ellen és Isten gyermekeinek sok szenvedést fognak okozni, azért hogy a kárhozat fia a sátán és az Antikrisztus teljes dicsőségében kinyilvánítsa magát Istennel szemben és az emberiséget a szörnyeteg imádatára hívja. Az összes összeomlás amit a világban látni fogsz csak növekedni fog, addig ameddig az emberiség fel nem fogja ismerni bűnösségét és térdet nem fog hajtani. Szívemnek gyermekei nektek semmitől se kell félnetek mert az angyalok mellettetek állnak. Bízzatok és tudjátok azt, hogy az égiek szeretnek benneteket! Nagyon nagy földrengések lesznek láthatóak, amelyek földrészeket fognak felosztani. A vulkánok a világ számos részén ki fognak törni sok emberéletet követelve. A tengerek morajlani fognak és ki fognak áradni elöntve. Kemény esők és nagy tüzek fognak jönni és mindez azért fog bekövetkezni ,hogy megmutassa az emberiségnek ,hogy le kell állniuk mielőtt túl késő lenne. Gyermekeim, nektek egy jóval egyszerűbb életre kell visszatérnetek. A technológia a nyugati világban élő emberek szívét elrabolta, s az embereket buta zombikká tette. Az embereket egy hamis biztonságérzettel oltották be. A technológia gyermekeink életében istenné vált. Kérdezem gyermekeim tőletek azt, hogy kinek van haszna ebből? Gondolkodjatok el, ti a technológia rabszolgájává váltatok. A gyerekek függővé váltak és az egyszerű örömteli egészséges életet felváltották egy kompjuterizált világra, ahol rendes egészséges életre nincs szükség. Távolítsátok el magatokat saját rabszolgaságotokból. S ki áll mindezek mögött gyermekeim? Nemcsak a sátán, hanem a Globalisták, az Elit és a titkos társaságok, akik azon dolgoznak, hogy kontroll alatt tartsák az emberiséget, és a világot a ti ellenségetek az Antikrisztus kezébe adják. Szakítsátok ki magatokat a netes web-oldalaról mert ez összeomlást fog hozni lelketeknek a bennem való örök életeteknek,drága gyermekeim forduljatok hozzám, én várni fogok rátok.Forduljatok az imádsághoz,bocsássatok meg testvéreteknek, éljetek a 8 boldogság szerint, jó cselekedetekkel, jósággal, jöjjetek el hozzám szerető Jézusotokhoz. Az angyalok várnak a parancsomra. Az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.



Szövegközi kép 1




http://littlepebble.org/2017/10/04/message-757-1-october-2017/#more-1950

AZ ÖRDÖG VÉLEMÉNYE A RÓZSAFŰZÉRRŐL.

Az ördög véleménye a rózsafüzérről
Francesco Bamonte, Róma hivatalos ördögűzője (Don Gabriel Amorth
tanítványa és utóda) írja most megjelent könyvében a következőket, elsősorban Pio atya tapasztalataira hivatkozva:
Szent Pio Atya gyakran beszámolt egyik álmáról, amelyben a kórusablakából – ahová a szerzetesek szoktak imára összegyűlni- kipillantva a téren végtelen nagy tolongást látott. Pio atya megkérdezte, kik vagytok, mit akartok? A tömeg kórusban, egyszerre, és fülsiketítően, torkaszakadtából ordította: „Pio atya halálát!” A szerzetes ekkor vette csak észre, hogy akiket emberi személynek nézett, valójában démonok. E szavak hallatára visszament a kórusra imádkozni, s a Szűzanyát látta közeledni, aki anyai tekintettel, és határozott mozdulattal kezébe nyomta a rózsafüzért, mondván, hogy ezzel a fegyverrel kezedben te leszel a győztes. Pio atya ekkor visszatért az ablakhoz, és megmutatta a kezében lévő rózsafüzért. Rémületében minden démon a földre vetette magát.”
„ Ördögűzői tapasztalataim során észrevettem, hogy az ördög számára egyetlen nem liturgikus ima sem annyira gyűlöletes, mint a szent rózsafüzér.
… Egyik október 7-én, a Rózsafüzér Királynőjének napján, mikor elővettem zsebemből a rózsafüzért, rögtön így szólt a démon: „Fájdalmat okoztok nekem azokkal a szemekkel, ti nyavalyások. És nyavalyások azok is, akik ezt csinálják!(Valószínűleg azokra utalt, akik a rózsafüzéreket készítik.) Parancsoló hangnemben megkérdeztem, miért bosszantanak annyira azok a szemek? „ Mert annyi ütést kapok. Hagyjátok abba!” Ekkor ráhelyeztem a megszállott személyre a rózsafüzért. A démon pedig ordított: „Súlyos! Összenyom, vegyétek le, összenyom!”
… „Más kifejezések a rózsafüzérről különböző ördögűzések alkalmával:
„ Minden szem, amit imádkoztok, ostoroz, és éget!”
„Rosszul vagyok, amikor annak a füzérnek a titkait szemlélitek. Ütlegeltek vele.”
„Gyűlölöm a rózsafüzért, mert szeretetfüzér, amely mindenkit Velük* egyesít”
(* Jézussal és Máriával; e nevek kimondását kerülik, mert maga a név kimondása is égeti őket.)
„ Ha mindegyikőtök tudná, azonnal végem lenne. Ha mindenki hittel imádkozná a rózsafüzért, ezt a nyavalyatörést.”
„ Undorító, undorító, undorító, undorító, undorító, undorító!”
„Nem tudjátok, vagy tudjátok, de nem hiszitek, vagy kishitűek vagytok. Má..ár..i…a (- rettenetes erőfeszítés árán képes kimondani ezt a nevet- ) Szeplőtelen Szíve fogja megmenteni a világot. „
„ A gonosz lélek egy más alkalommal kifejezésre juttatta Mária közbenjárói hatalmát, és Jézus azon döntését, hogy minden kegyelmet Mária Szeplőtelen Szívén keresztül juttat az emberiségnek.”
( Részletek a „Szűz Mária harca a Gonosszal az ördögűzések alatt” című könyvből).