2013. május 7., kedd

Újabb szcientológus trükk

1000 magyar gyermeket akarnak "felvilágosítani" a szcientológusok 2013 szeptemberében - a narconon túra Szöllősy András ötlete alapján és vezetésével történik. Ő a Menet-Trend Kft. ügyvezetője, ami rajta van a WISE-listán (a szcientológus cégek belső listája), továbbá Szöllősy András templomvédnök a "szcientológus egyháznál", és a szcientológus cégek vezetői klubjának vezetője.
A narconon szervezetet L. Ron Hubbard technológiája alapján hozták létre - ő a szcientológia alapítója. A narconon összes tagja és vezetősége is mind szcientológus, a Wikipédián is látható, hogy ez az ő projektjük.
Természetesen, ahogy a honlapon is olvasható, mind az 1000 gyermeknek le kell majd írnia a véleményét, névvel együtt (hogy majd a sorsoláson részt vehessenek, vagy kapjanak oklevelet).
Egyfelől ez a fajta adatgyűjtés nem törvényes, másfelől a szülők biztos engedni fogják, hogy gyermekeik részt vegyenek egy iskolai drogprevenciós órán, de a szülők nem tudják, hogy az előadók mind szcientológusok lesznek, akik a "vallásukról" is beszélni fognak!
A 14 napos túra alatt több iskolában tartanak összesen 1000 gyermeknek drogprevenciós oktatást a narconon szervezet képzett előadói. (A narconontura.hu oldalon fellelhető a túra útvonala, és hogy melyik napon hol fognak járni, meg lehet nézni - figyelmeztessétek a szülőket a fentiekre!)
2004-ben volt hasonló botrány, akkor egy drogmentes futóversenynél...
(Németh Attila)

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Ha megkaptátok az Igazságot, fontos, hogy továbbra is terjesszétek Isten Igéjét

Drága szeretett leányom, azok, akik szándékosan bántanak Engem, de ártatlanok, mert nem ismerik Szavamat, hamarosan a szükséges vezetésben fognak részesülni.
Mindazokhoz szólok, akik ismerik Szavam Igazságát, mely 2000 évvel ezelőtt adatott az embernek: nektek tudnotok kell, hogy miközben egymással civakodtok, lelkek milliói vesznek el. Oly sokan – akik halálos bűnben vannak – követik el ezeket a cselekedeteket a gonosz fertőzése miatt. Ha ismernék Ígéretem Igazságát az örök életről, sokan nem vennének részt ezekben a cselekedetekben.
Ha megkaptátok az Igazságot, fontos, hogy továbbra is terjesszétek Isten Igéjét. Ezt úgy kell tennetek, hogy szeretetet és tiszteletet mutattok mások élete iránt. Ez a „Ne ölj!” Parancs betartását jelenti Atyám Tízparancsolatából. Továbbá a ti kötelességetek annak biztosítása is, hogy tisztelettel bánjanak az emberi élettel, Isten dicsőségére.
Nektek emlékeztetnetek kell másokat az örök élet Ajándékára, éspedig olyankor, amikor tudjátok, hogy azoknak, akik megtagadják Istent, szükségük van a ti segítségetekre. Az imádság és az útmutatás segítsége által megmenthetitek ezeket a lelkeket. Szeretett követőim, a ti időtökből oly sokra van szükségem. Nektek a lelkek megmentésében nagylelkűeknek kell lennetek az időtökkel. Kérlek benneteket, továbbra is imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat imáimat, mert ha imádkozzátok azokat, Én az elveszett lelkek millióinak megtérését ígérem.
Ne engedjetek a gonosz támadásainak, aki továbbra is folytatja a ködösítését ezeknek az üzeneteknek, hogy megtévesszen benneteket. Fogadjátok el ezeket a támadásokat olyannak, amilyenek azok valójában: a Sátán és az összes gonosz szellem kísértésének, akik bekóborolják a Földet, hogy megakadályozzák Isten gyermekeit abban, hogy elnyerjék dicsőséges örökségüket, ami várja őket.
Arra is kérlek benneteket, hogy ebben a Nagy Nap előtti végső Küldetésben a Földön, legyetek nagylelkűek és imádkozzatok azokért, akik Ellenem fordultak.
Jézusotok

Eltávolíttatták a bibliai utalásokat az amerikai hadsereg fegyvereiről


Az Egyesült Államok hadserege felszólította katonáit, hogy távolítsák el a fegyverirányzékokon olvasható bibliai rövidítéseket. 
A Trijicon cég által gyártott irányzékokon a Jn 8,12 és 2Kor 4,6 utalások olvashatóak, közvetlenül a sorszám után: JN8:12 és 2COR4:6. 
A katonaság szóvivője kijelentette, hogy a rövidítések a hadsereg jóváhagyása nélkül kerültek oda, így az eszközök nem felelnek meg a gyártóval kötött szerződésnek. 
Hozzátette: a gyártó beleegyezett, hogy a további szállítmányokból minden bibliai utalást eltávolít – tudósít a FoxNews. 
Az utasításban ez áll: „A bibliai megjelölést (JN8:12) csiszolószerszámmal el kell távolítani, majd feketére le kell festeni.”
(Magyar Kurír)

Történelmi szertartás! A szlovák televízió Észak-Komáromból közvetít misét


Komírom oroschp-spÂk2Pünkösd vasárnapján a Szlovák Rádió és Televízió (RTVS) az észak-komáromi Szent András templomból közvetít magyar nyelvű misét. A szertartást a Duna World aznap koradélután sugározza.

Történelmi közvetítésre készül a szlovák közszolgálati televízió: pünkösd vasárnapján az észak-komáromi Szent András templomból először sugároz élőben magyar nyelvű római katolikus szentmisét. Az adást a Duna World aznap 13.30 órakor tűzi műsorára. A szertartást Orosch János, a Nagyszombati Érseki Egyházmegye püspöke, apostoli kormányzója celebrálja.
Minden ember örül az ajándéknak – példázza pünkösd jelentőségét szentbeszédében a főpap. - A dicsőségesen feltámadt Krisztus személyes ajándékként adta apostolainak a legnagyobb ajándékot, Szentlelkét, hogy annak ereje segítse őket a még csak sarjadzó Egyház építésében."
A mise liturgikus zenéje méltó a nagy ünnephez és az alkalomhoz: a város Concordia Vegyeskara a komáromi születésű zeneakadémiai tanár, Beliczay Gyula F-dúr miséjét adja elő, Stubendek István karnagy vezényletével. Orgonán közreműködik: Mihály Mária és Stubendek László.
A kéttornyú Szent András-templom Felvidék legnagyobb egyházi épületei közé tartozik. A jezsuiták építették mai formájában, majd a bencések temploma lett. Anton Maulbertsch és Lukas Cracker freskóit a földrengések, majd a Dunán is átterjedő, szinte az egész várost elpusztító tűzvész emésztették el. A templomot Scitovszky János bíboros hercegprímás, esztergomi érsek 1860-ban szentelte újra. Ugyanebből az időből való a templom történelmi orgonája, mely a mai Felvidék első 3 manuálos hangszere.
A közvetítéssel a magyar kisebbség lelki gondozásához szeretnénk hozzájárulni – méltatta a különleges eseményt a Duna Híradónak Bernadeta Tokárova, a szlovák közmédia vallási műsorainak főszerkesztője. – A szlovákiai magyarság ugyanúgy fizeti a koncessziós díjakat, így nekik is jár az anyanyelvi miseközvetítés."
Az élő adás jelentősége túlmutat egy ünnepi közvetítésen: a szlovák és a magyar nép közeledését segítheti. A város kiválasztása is szimbolikus: 2013 áprilisában, a hagyománnyá vált 24. Komáromi Imanapon több ezer hívő imádkozott egy komáromi székhelyű önálló magyar katolikus püspökség megalakításáért.
A fohász pünkösd vasárnapján is folytatódhat...
Forrás: MTVA