2013. május 7., kedd

Újabb szcientológus trükk

1000 magyar gyermeket akarnak "felvilágosítani" a szcientológusok 2013 szeptemberében - a narconon túra Szöllősy András ötlete alapján és vezetésével történik. Ő a Menet-Trend Kft. ügyvezetője, ami rajta van a WISE-listán (a szcientológus cégek belső listája), továbbá Szöllősy András templomvédnök a "szcientológus egyháznál", és a szcientológus cégek vezetői klubjának vezetője.
A narconon szervezetet L. Ron Hubbard technológiája alapján hozták létre - ő a szcientológia alapítója. A narconon összes tagja és vezetősége is mind szcientológus, a Wikipédián is látható, hogy ez az ő projektjük.
Természetesen, ahogy a honlapon is olvasható, mind az 1000 gyermeknek le kell majd írnia a véleményét, névvel együtt (hogy majd a sorsoláson részt vehessenek, vagy kapjanak oklevelet).
Egyfelől ez a fajta adatgyűjtés nem törvényes, másfelől a szülők biztos engedni fogják, hogy gyermekeik részt vegyenek egy iskolai drogprevenciós órán, de a szülők nem tudják, hogy az előadók mind szcientológusok lesznek, akik a "vallásukról" is beszélni fognak!
A 14 napos túra alatt több iskolában tartanak összesen 1000 gyermeknek drogprevenciós oktatást a narconon szervezet képzett előadói. (A narconontura.hu oldalon fellelhető a túra útvonala, és hogy melyik napon hol fognak járni, meg lehet nézni - figyelmeztessétek a szülőket a fentiekre!)
2004-ben volt hasonló botrány, akkor egy drogmentes futóversenynél...
(Németh Attila)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése