2020. augusztus 2., vasárnap

A Barclays bank BarGAY's bandává alakul


A brit Barclays bank visszavonta a banki szolgáltatást a keresztény Core Issues Trust (CIT) szervezettől a meleg gyűlölet csoportok nyomására.

Ezek a csoportok utálják a CIT-et, mert szakértői segítséget nyújtanak azoknak, akik homoszexualitástól és gender zavartól küzdenek.

2008-ban a Barclays 3.5 milliárd fontos befektetést kapott Abu-Dzabiból, ahol a homoszexuális paráználkodás illegális.

A homoszexuális aktivisták vágyukat fejezték ki aziránt, hogy a CIT tagok családjait öljék meg vagy erőszakolják meg, és több pornó és fétis weboldalra is regisztrálták őket.

Egy CIT-et támogató petíciót indítottak a CitizenGo.org oldalon. A Barclays vezérigazgatója Jes Staley, a New York-i Peter Staley homoszex militáns és Trump gyűlölő testvére.

https://gloria.tv/post/vkm76HBxRh7q318fRD3DUnwm7

Bombát dobtak a székesegyházba, elpusztult a kép, ahol II. János imádkozik


Egy ismeretlen elkövető bombát dobott a nicaraguai Managua székesegyházon belüli Krisztus Vére kápolnába július 31-én.

A tűz elpusztított egy történelmi képet, ami 382 éve van Nicaraguában. 1996-ban II. János Pál a kép előtt imádkozott.

Managua bíborosa, Leopoldo Brenes összekapcsolta ezt a terrorista tettet egy július 20-ai esettel, amikor egy teherautós férfi elpusztította a székesegyház kapuját, valamint ellopták a kerítés kaput is, ami menekülési útvonalat biztosított a gyújtogató számára.

Egyre gyakrabban támadják a templomokat Nicaraguában. A kormány szerint a tűz baleset miatt jött létre, az egyik hívő végett. Azonban a bomba dobást több szemtanú is megerősítette.

https://gloria.tv/post/1RDu3KwyPHojDBUGn6W84athG


"Az Egyház jelenlegi állapota Jézus kínszenvedését és keresztre feszítését idézi.Malachin Martin: A kisértés órája /részlet/

"Az Egyház jelenlegi állapota Jézus kínszenvedését és keresztre feszítését idézi".
Urunk keresztre feszítésekor úgy tűnt, hogy a gonosz erők győztek. Kínszenvedése során Jézus ezt mondta: „Ez a ti órátok, a sötétség hatalmáé.” (Lk 22,53) Ma szintén úgy látszik, hogy a gonosz győzedelmeskedett. A legalizált abortusz, az ocsmányság uralkodása a kultúrában, a mindenütt felbukkanó pornográfia mind az ördög keze nyomát mutatja. A templomokban a hívek számának aggasztó fogyása, egyik rettenetes botrány a másik után, jó papok meghurcolása, a papság gyengesége a napjainkban megnyilvánuló gonosszal szemben – mind világosan mutatja, hogy a sátán beférkőzött közénk."
Malachin Martin: A kisértés órája /részlet/