2022. február 9., szerda

 

Az oltás hatásáról:
Welcome! – David Bryan’s Blog (purposeofscience.com)
Exclusive: Pfizer’s Nervousness About Its COVID Vaccine’s Origins Conceals a Horror Story | Opinion – Conservative | Before It’s News (beforeitsnews.com)
A blog első felének kb a végénél található egy baptista pap elbeszélése, amit összefoglalok. Az oltás előtt rossz előérzete volt, de beadatott egy Pfizert. Az oltástól megváltozott az érzékelése: 13 napig nem tudott aludni, megváltozott az arckifejezése, halottnak érezte magát, mintha szíven szúrták volna. A sátán arcát látta sokáig, amint állandóan az arcába néz, tőle 2cm távolságból, átöleli a testét, amitől az teljesen hideggé válik, miközben a vénáiban ég a vére. „Innentől hozzám tartozol”. Mély szorongást érzett, és hiába olvasott, nem értett belőle semmit. Egy ponton túl már beszélni se volt képes, teljesen kétségbeesett, mintegy 40 napig. Az oltás nemcsak fizikai, hanem spirituális sérülést is okozott.
A további észrevételei, egyéb tapasztalatai alapján: akik megkapják az oltást, képtelenek lesznek megbánásra, azért mert a sátán már bennük lesz. Az oltott már démon megszállt valakivé válik. Hogy kerül a testbe a démon? Azzal a sejt anyaggal, ami az oltásban van: a célzottan élve abortált, majd az oltáshoz történt szerv és sejt eltávolítás után megölt magzatból származik. Az oltás nem a végső megbélyegzés, de akik felveszik, elvesztik a kapcsolatot a belső fényükkel, elvesztik az erejüket, a démon leveszi róluk az áldást. A vírus kezdeti reklámja szerint halálos, ezért félni kell tőle. Amitől tényleg lehet félni, az az oltás azon hatása, amitől spirituálisan is halottá tesz. A démoni logika ez: a keresztények félnek a haláltól? A démon ezért tud elcsábítani és becsapni, hogy félve a haláltól, fogadd el az oltást! A démon maga egy ördögűző papnak bevallotta, hogy az oltás az ő műve. A halált a démon nyilatkoztatja ki. A génterápia oltás által, ami azzal a céllal készült, hogy elnyomja az emberi géneket. A megváltás elvesztéséhez 7 adag kell, és ébernek kell lenni mindenkinek, hogy senki ne kapja meg ezt a 7 adagot.( Az RNS toxin injekciója megváltoztatja természetes genomunkat és képességünket, hogy túllépjünk az anyagi világon.) A sátán célja, hogy minél több lelket megszerezzen, és megölje az emberiséget. Az egyház dolga, hogy most gonoszt kiáltson!

https://orvosokatisztanlatasert.hu/beszelgetes-az-europai-es-magyar-szabadsag-konvojrol/


Simona Patalano-Angela Fabiani (Zaro)

MÁRIA ÜZENETE: A világ látomása – Füst a Föld körül | Simona Patalano (Zaro, Olaszország) 2022.02.08

Láttam anyámat, enyhén rózsaszínes ruhája volt, vállán kék köpeny, fején fehér fátyol és 12 csillagból álló korona; aranyövvel volt felövezve. Anyám elfogadó gesztusként széttárta a karját, jobb kezében pedig a Rózsafüzér hosszú kápolnáját tartotta, mintha jégcseppekből készült volna. Mama lába csupasz volt, és egy földgömbön pihentek, amely körül egy ősi kígyó alakú ellenség volt; Édesanyja jobb lábával zúzta a fejét, a kígyó erősen csapkodta és csapta a farkát, ütései pedig katasztrófákat okoztak a Földön. Ebben a pillanatban anya erősebben rálépett a fejére, és megállt, és sűrű, fekete füst borította be a Földet. Anya betakarta a világot a köpenyével, és minden újra békés lett, és a füst eltűnt. Dicsértessék Jézus Krisztus! Leányom, imádkozz Velem a világ sorsáért és az Én szeretett Egyházamért, akit egyre jobban körülvesz a gonosz. Sokáig imádkoztam anyámmal; majd így folytatta üzenetét: Gyermekeim, szeretlek titeket, és örülök, hogy itt látlak áldott erdőmben. Gyermekeim, régóta jövök közétek, de sajnos nem hallgattok rám, és nem hajtjátok végre az Én tanácsomat; Kitartóan kérlek benneteket, gyermekeim: imádkozzatok, szeressétek az Urat, hadd legyen része életeteknek, gyermekeim, adjatok neki mindent, életetek minden pillanatát az Úrnak ajánlja fel. Imádkozzatok kicsinyeim, szeressetek, bocsássatok meg, ajánljatok fel, ajánljatok fel mindent az Úrnak, minden örömöt, minden jót, minden fájdalmat, adjatok neki mindent. Tanuljatok meg állni az Oltáriszentség előtt, ahol Fiam él és igaz, és vár rátok, mindig készen áll a befogadására. Most adom rád szent áldásomat. Köszönöm, hogy eljöttél hozzám.

Mit mond a Szent Biblia a homoszexualitásról?

 

A homoszexuális gyakorlatot mind az Ó-, mind az Újszövetség elítéli, s azt a házasságtöréssel egyenlő súlyú bűnnek tekinti (3Mózes 18;22. 3Mózes 20;13, Róma 1,26) .

***
(3Mózes 18,22) „Férfival ne hálj úgy, ahogyan asszonnyal hálnak. Utálatosság az.”

***
(3Mózes 20,13)„Ha valaki férfival hál úgy, ahogyan asszonnyal szoktak hálni, mivel utálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak, vérük rajtuk.”

Sodoma homoszexualis romlottsága. (1 Mózes 19,1–11.)
„Lefekvés előtt a város férfiai, a sodomaiak, körülvették a házat; ifjak és öregek, az egész nép kivétel nélkül. Bekiáltottak Lótnak, és azt mondták neki: Hol vannak azok a férfiak, akik hozzád jöttek éjszakára? Hozd ki őket hozzánk, hadd ismerjük őket.” (1Mózes 19,4-5)
A sodomaiak feltett szándéka az volt, hogy homoszexuális kapcsolatot létesítsenek Lót vendégeivel, amelyet éppen e történet kapcsán szoktak sodomizmusnak is nevezni.
A sodomai férfiak „kivétel nélkül” mind részt vettek abban a bűnös akcióban, amely kihívta Isten végső ítéletét. A Szentírás Sodoma lakóit megátalkodott, fajtalan életmódú elvetemülteknek, zabolátlan, kicsapongó viselkedésű embereknek nevezi! (2Péter 2,7)


Gibea lakóinak gyalázatos tette. (Bírák könyve 19,22–30.)
„A város férfiai, elvetemült emberek, (Beliál fiai) körülvették a házat,
az ajtóhoz tódultak, és ezt mondták annak az öregembernek, a házigazdának: Hozd ki azt a férfit, aki a házadba jött, hadd háljunk vele! ” (Bírák könyve 19,22)
A gibeai férfiak összegyűltek a vendéglátó ház előtt és a férfi vendég kiadását követelték, hogy megbecstelenítsék és vele homoszexuális üzelmeket folytassanak. Láthatjuk, hogy Gibea lakói nem különböztek erkölcsi romlottságban, bujaságban Sodoma lakosaitól.


Pál apostolnak a Rómabeliekhez írt levele 1, 25-28
„Akik az Isten igazságát hazugsággal cserélték fel, azok a teremtményt imádták és szolgálták a Teremtő helyett, aki áldott mindörökké. Ámen.
Ezért Isten gyalázatos szenvedélyeknek szolgáltatta ki őket. Mint ahogy asszonyaik felcserélték a természetes érintkezést a természetellenessel, ugyanúgy a férfiak is elhagyták a női nemmel való természetes érintkezést, és egymás iránt gerjedtek fel kívánságukban; férfiak férfiakkal fajtalankodtak, de el is veszik tévelygésük méltó jutalmát önmagukban.
És mivel nem méltatták Istent arra, hogy megtartsák ismeretükben, Isten kiszolgáltatta őket az erkölcsi ítéletre képtelen gondolkodásnak, hogy azt tegyék, ami nem illik.”

https://masodikeljovetel.hu/paraznasag-pornografia-es-prostitucio-mind-halalos-bun

https://honlap.parokia.hu/lap/lelki-oazis-misszio/cikk/mutat/mit-mond-a-szent-biblia-a-homoszexualitasrol/

Isten szemével

 

2022.02.01.

1.

A felmerülő konfliktusról volt szó Oroszország és Ukrajna között, és általában a háború közeledtéről.

Hang: Beindul.

Gondolat: Könyörgök az Úrhoz, hogy ha lehet, ne legyen most háború, és Magyarország maradjon ki belőle.

Hang: Az emberáldozatok száma magas lesz.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Kép: Háború, robbanás, valamik összedőlnek.

Gondolat: Európa és a háború.

Hang: Harcszíntérré változhat.

Jézus: Még a politikusok próbálkoznak a tárgyalásokkal. Nagyon kiéleződött a helyzet. Nem biztos, hogy békés úton elrendeződik minden. Ha beindul a háború Oroszország és Ukrajna között, akkor bizony nem fog megállni. Tovább terjed Európára. Rossz helyen vagytok földrajzilag, a szomszédságban. Imádkozzatok, kérjétek a békét, Édesanyám közbenjárását, és az Én békémet az emberiségre. Biztonság kedvéért a legfontosabb elálló élelmiszerek legyenek beszerezve. Veletek vagyok kicsi magyarjaim. Ne féljetek, mert ha sok-sok engesztelő imádkozik, enyhébb lesz a büntetés.

2.

Olvastam: Agredai Mária: Szűzanya élete: Szűz Mária, a templomi neveltetése után, miután Szent Józseffel házasságot kötött, Názáretben lakott. Sokszor énekelte a 118. és 62. zsoltárt 9 nappal az előtt, mielőtt Jézus megfogant. Szűz Mária folyton könyörgött az Úrnak, hogy küldje el a Messiást. Mária éjjel az Úr kérésére felkelt imádkozni, majd elragadtatása volt 9 éjen keresztül, mint egy felkészülés az Istenanyaságra, amikor az Úr bemutatta neki a teremtést és jelentőségét lépésről lépésre. Azt, hogy Isten őt választotta Jézus édesanyjának, arról ő nem tudott.

Érzés: Az Úr olyan előkészületeket szervez minekünk az életünk folyamán, ami megfelel ahhoz, hogy majd a következő lépést megtegyük.

Érzés + Hang: Semmi sincs véletlenül.

Olvastam: Kézirat a Purgatóriumból: Ha jó gondolat, vagy szent vágy születik valakiben, azt sokszor a Jó Isten, angyal, vagy egy szent közli a személlyel.

Kép + Érzés: Ha a lélek olyan állapotban van, hogy befogadja, Maga Isten közli vágyát, amit a lélekbe ültet, de a lélek erről nem tud, és ő úgy véli, ez magától jött.

Kép: Fehér fény.

Érzés + Gondolat: Az Úr előre tudja a beállítottságunkat, és úgy alakítja életünket, hogy a legjobbat és a legtöbbet hozzuk ki belőle, ha azt a szabad akaratunk is követi.

Hang: Ismerem az érzéseidet, érzelmeidet.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Kép: Minden, ami az ember lelkében és szellemében van, fény alakjában kisugárzik az Úrhoz.

Jézus: Édesanyámban már fiatal leánykorában égett a vágy, hogy érkezzen el a Messiás. Annyira szerette volna, ha megkapná a kegyelmet, hogy személyesen is ismerhesse, és a közelébe kerüljön. Mennyei Atyám ennél a vágynál sokkal nagyobb ajándékot adott neki, őt választotta Édesanyámul. Ez nem volt véletlen, mert ő volt a legtisztább leány, a legártatlanabb a földön. Nemcsak a saját vágyai kerültek a szívébe az Égből, hanem nektek, a többi embereknek a vágyai is. Ezt persze nem tudjátok. Nemcsak vágyakat ültet Isten belétek, hanem a terveit is. Mindenkinek a lelkét próbálja úgy formálni, hogy a tervekkel, a vágyakkal a legtöbbet hozza ki belőle. De sajnos, a másik oldal, az ellenségem is beleszól a teremtményeim sorsába. Ezért sokan eltávolodnak az Én magasztos Isteni terveimtől. Aki igaz ember, engedelmes és Istenszerető, annak a lelkében elraktározódnak Isten tervei, vágyai, és fény alakjában visszasugárzik Teremtőjére.

3.

Olvastam: Agredai Mária: Szűzanya élete: Szűz Mária 9 napon át, az éjjeli ima közben elragadtatásba került Jézus foganása előtt. Szűz Mária lelke Isten közelébe került, teljesen eltávolodva a földi dolgoktól. Teljesen átalakult Istenben, és teljesen felébresztette magában az erények hősi cselekedeteit, ami a legjobban tetszett Istennek.

a)

Kép: Szentáldozáskor minket is átvilágít Isten, ugyanúgy Istenben vagyunk, de mi nem ébresztjük fel magunkban a hősies cselekedeteket.

Gondolat: De miért nem?

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: Drága kislányom, felteszed a kérdést, hogy a Szűzanyához hasonlóan a Szentáldozáskor miért nem alakul át hősi szeretetté az emberek lelke. Először is, nem esnek át egy elragadtatáson sem, nemhogy kilencen. Másodszor, az eredendő bűn bennük van, és nagyon nehéz nekik Édesanyámhoz hasonlóan felemelkedni.

b)

Érzés: Teljesen át kell alakulnom.

Érzés: Szűzanyához képest olyan vagyok, mint egy kődarab, 1000 és 1000 hályog van rajtam, vagy a szemem előtt. Ha a nagy szentek közé lépnék, akik nem mások a szememben, mint királyok és királynők, királynék, nem vagyok más, mint egy csöves, egy bohóc, vagy egy kutyus.

Jézus: Nem szabad, és nem érdemes párhuzamot vonni közted és a legnagyobb szentek között. Ugyanis, ha közéjük tartozol, egyáltalán nem fogod érezni a hasonlóságot, mindig kevesebbnek látod majd magadat. Ha pedig ugyanolyan tökéletesnek érzed magad, mint a legnagyobb szentek, akkor nem vagy szent.

4.

Olvastam: Agredai Mária: Szűzanya élete: Szűzanya Erzsébetnél volt látogatóban, és mielőtt Mária haza indult volna Názáretbe, Erzsébetnek mondta: Érezze kötelességének, hogy a szívét teljesen elszakítsa a földtől és mindentől, ami földi, hogy fel tudjon emelkedni ahhoz, ami Isteni.

Érzés: Ez a gondolat pont nekem, nekünk szól.

Jézus: Kislányom, ha szent akarsz lenni, egészen ki kell üresíteni önmagadat. Semmihez se ragaszkodj a világon. Csak így tudsz nyílegyenesen az Égbe repülni.

5.

Olvastam: Agredai Mária: Szűzanya élete: Szűz Mária elragadtatásában Isten mindent megmutatott neki a teremtés kapcsán, először Istenben, mint a gondolatában, majd úgy, ahogy az fizikailag megtörtént.

Gondolat: Ha ez igaz, akkor mi személyenként mind benne vagyunk az Istenben, a gondolatában, és a feltámadott állapotunk is.

Jézus: Atyám már fogantatásotok pillanatában belehelyezi az életeteket, a földi eseményeket, a sorsotokat a gondolataiba, de nemcsak a földi életeteket, hanem a feltámadásotokat és az örök életeteket is előre látja.

6.

Kép: Jézussal egy autóban ülök, ő sokkal nagyobb sebességre kapcsol, mint ahogy haladunk.

Hangom: Ne ilyen gyorsan…

Hang: Nincs időnk nyavalyogni, mert sok mindenről lemaradsz.

Jézus: Itt arra emlékeztetlek téged, hogy az utolsó időket éled. Sietni kell, hogy maximálisan teljesítsd a rád bízott feladatot.

2022.02.08.

1.

Egy Égi üzenetben olvastam: Válasszunk magunknak egy védőszentet az elkövetkezendő káoszos időkre.

Jézus: Tulajdonképpen az az igazság, hogy maguk a védőszentek választanak ki benneteket. Még mielőtt ti megkeresnétek őt, a szent már tudja, hogy őt választottátok. Komoly szerepet játszanak majd a nehéz időkben a szent maradék életében. Az őrangyallal összefogva mindenben segítenek.

2.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus mondta: Mindig az ártatlanok és a szentek fognak szenvedni, sőt ők szenvednek másokért. Erre ők maguk fognak vágyni.

Gondolat: A szenvedéseimről és sikertelenségeimről gondolkodtam.

Hang: Ezt az utat kell járnod.

Hang: Csak így válhatsz szentté.

Jézus: Általában azért szenvednek inkább az ártatlanok és a szentek, mint a bűnösök, mert ők nem zúgolódnak, káromkodnak, és értik a szenvedés értelmét. Tudják, hogy fel kell ajánlani másokért, hiszen ez a szentté válás útja.

3.

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus nem akarta térítőútra küldeni Iskarióti Júdás apostolt az egyik alkalommal a többi apostol társaságában, mert Maga mellett akarta tartani. Ha nem Júdás lelkének használ ez, akkor Jézus lelkének, mert akkor Jézus nem tesz magának szemrehányást, hogy valamit elmulasztott Júdással szemben.

Gondolat: Az én szemem előtt is ez lebeg másokkal szemben, amikor el kell döntenem, hogy hogyan cselekszek.

Jézus: Nagyon helyes a részedről, hogy lehetőleg nem utasítod vissza azokat a kéréseket se, melyek nem is olyan fontosak. Hiszen te nem tudod eldönteni, hogy annak a felebarátnak, vagy neked magadnak milyen lelki hasznot jelent, ha teljesíted a kérést.

4.

Gondolat: Szenvedéseim, lemondásaim, és amikor szeretetből cselekszem mások érdekében.

Kép: Arany épületek, emeletes házak, legalább 4-5 volt belőlük.

Hang: Meg is kapod a jutalmad érte.

Jézus: Minél több szenvedést és lemondást vállalsz az életedben, annál több jutalmat kapsz ezért.

5.

Egy lelki testvér arról számolt be nekem, milyen változtatásokat terveznek az új misekönyvekben, imákban.

Jézus: Elkezdődött a misekönyv megreformálása. Egyes szavak, melyek nagyon fontosak a hagyományos misekönyvben, ki fognak maradni. Ti csak gyermekeim kísérjétek figyelemmel ezt a változtatást, és különösen azokat a részeket, melyek a szentségekkel kapcsolatosak.

6.

Gondolat: Azon gondolkodtam, hogy most nem láthatjuk az Urat színről színre.

Hang: Lehet, de nem akarom.

Jézus: Sokkal nagyobb érték a számomra, hogy nem látsz, és mégis hiszel Bennem, mintha színről színre látnál, és úgy hinnél.

7.

Gondolat: Arra a korra gondoltam, amikor az Úr Jézus élt.

Érzés: A mostani kor sem jelentéktelenebb, amelyben mi élünk, mint az akkori.

Kép: Jézus fehér ruhában, áldásra tette kezét.

Jézus: Akkor is veletek voltam, amikor köztetek éltem, és most is veletek vagyok. Nemcsak lélekben, hanem testben is, az Oltáriszentségben a világ végéig. Ebben a tekintetben az Én korom és a mai kor hasonlóak. Jelenlétem régen is, mai is megosztja az emberiséget. Bennem hívőkre és szeretőkre, és hitetlenekre és gyűlölködőkre. Abban is hasonlít a két időszak, hogy régen is, ma is üldözik a keresztényeket. De ez a mai harc, amely az utolsó keresztények ellen fordul, sokkal szörnyűbb és vérengzőbb lesz a réginél.

8.

Olvastam: Agredai Mária: Szűzanya élete: A pokoli szellemek nem tudták Isten legmélyebb titkait Jézus megtestesüléséről és annak céljáról. Ha tudták volna, megakadályozták volna Jézus halálát.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Olvastam: Agredai Mária: Szűzanya élete: A gonosz gondolta, hogy a Megváltó, aki legyőzi őt, nagy zajjal és nyilvánosan fog fellépni, amilyen nagy dicsekvő ő maga.

Érzés: Az Úr főleg titokban, csendben tevékenykedik, nagy feltűnés nélkül.

Jézus: A megtestesülés és megváltás Atyám nagy terveiben így volt benne, ezért ennek így kellett megtörténnie. Minden pompa és fény nélkül, nagy szegénységben született, és észrevétlenül nevelkedett gyermekkorában.

9.

Gondolat: Az jutott eszembe, hogy mi Istenben, Isten gondolatában benne vagyunk.

Kép: Erővonalak tömegei futnak körkörösen hol erre, hol arra, és kapcsolatban vannak egymással.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: Életetek minden egyes perce, pillanata benne van Jézus gondolataiban, terveiben. Ezek az emberi életek körkörösen futnak, mint erővonalak, és itt-ott kapcsolatba kerülnek egymással. Isten előre tudja az életutatokat, de nem erőltet rá semmilyen útra benneteket. A szabadakaratotok dönti el, milyen irányban haladtok.

10.

Gondolat: Azon gondolkodtam, Isten milyen módon árasztja az emberre erejét.

- az Úr a szavaival erőt lehel belénk, többek között Ádám és Éva megteremtésére is gondolok

- fizikailag, amikor magunkhoz vesszük az Oltáriszentséget

- Szentségimádáskor számunkra láthatatlan erejével ölel körbe

Jézus: Isten szó által, tehát a Biblia és a szent könyvek által, a jó prédikációk által, az igaz üzenetek által árasztja ránk erejét. Azután az Oltáriszentség által is erősít minket az erejével, amikor magunkhoz vesszük a Szentséget, mert nemcsak az Én Testem és Vérem lakozik benne, hanem a teljes Szentháromság. Erejével megerősíti a hitünket és szeretetünket. Akkor is erejét árasztja ránk, amikor valami nagy szellemi örömmel borít be. Ez lehet a magányos imáinkban, a szentmisében, a szentségimádás keretében is. Egészen felduzzasztja ilyenkor Iránta érzett hódolatunkat, imádatunkat.

11.

Olvastam: Luisa Piccarreta: Jézus mondta: Amikor Őt visszautasítják, hatalmas fájdalmat érez, a Purgatórium tüze semmi ahhoz képest.

Érzés: Ez azért van, mert az Úrban sokkal nagyobb tűz lobog, mint amit az ember el tud viselni. A Purgatórium tüze ugyan fájdalmas, de mégis a lélek elviseli.

Jézus: Az Én Isteni Szívem kiapadhatatlan szenvedéllyel lobog a szeretet és a fájdalom tüzében. Kimondhatatlan szeretetet érzek Én, a Megváltó minden gyermekem iránt, aki még a földön, a küzdő Egyházban él, a tisztuló lelkek iránt, akik igazságosan vezekelnek a bűneikért, és a haldoklók iránt, akik esetleg a pokol felé haladnak. Mivel akkora nagy a szeretet Bennem, nagyon nehéz elviselnem a hálátlanságot, a hitetlenséget és a közömbösséget, és a visszautasításokat a szeretett teremtményeimtől. Éppen ezért drága engesztelőim, kérlek titeket, vigasztaljatok Engem, hogy ez a lángoló szenvedés enyhüljön egy kicsit.

12.

Gondolat: Ettől a káoszos élettől, ami ránk vár, csak a halál menthet meg.

Hang: Kijelöltem számodra az utat ezért.

Jézus: Ne nyomasszon ez a gondolat kicsim. Helyezd a kezembe magadat. Hidd el, a káoszból a legnagyobb jót fogom számodra kihozni.

13.

Hang: Nem kívánok…neked nem kell semmi…

Jézus: Nem kívánok lehetetlent tőled. Neked nem kell semmi olyat tenni, ami túlszárnyalja a képességeket, amivel elárasztottalak.