Az oltás hatásáról:
Welcome! – David Bryan’s Blog (purposeofscience.com)
Exclusive: Pfizer’s Nervousness About Its COVID Vaccine’s Origins Conceals a Horror Story | Opinion – Conservative | Before It’s News (beforeitsnews.com)
A blog első felének kb a végénél található egy baptista pap elbeszélése, amit összefoglalok. Az oltás előtt rossz előérzete volt, de beadatott egy Pfizert. Az oltástól megváltozott az érzékelése: 13 napig nem tudott aludni, megváltozott az arckifejezése, halottnak érezte magát, mintha szíven szúrták volna. A sátán arcát látta sokáig, amint állandóan az arcába néz, tőle 2cm távolságból, átöleli a testét, amitől az teljesen hideggé válik, miközben a vénáiban ég a vére. „Innentől hozzám tartozol”. Mély szorongást érzett, és hiába olvasott, nem értett belőle semmit. Egy ponton túl már beszélni se volt képes, teljesen kétségbeesett, mintegy 40 napig. Az oltás nemcsak fizikai, hanem spirituális sérülést is okozott.
A további észrevételei, egyéb tapasztalatai alapján: akik megkapják az oltást, képtelenek lesznek megbánásra, azért mert a sátán már bennük lesz. Az oltott már démon megszállt valakivé válik. Hogy kerül a testbe a démon? Azzal a sejt anyaggal, ami az oltásban van: a célzottan élve abortált, majd az oltáshoz történt szerv és sejt eltávolítás után megölt magzatból származik. Az oltás nem a végső megbélyegzés, de akik felveszik, elvesztik a kapcsolatot a belső fényükkel, elvesztik az erejüket, a démon leveszi róluk az áldást. A vírus kezdeti reklámja szerint halálos, ezért félni kell tőle. Amitől tényleg lehet félni, az az oltás azon hatása, amitől spirituálisan is halottá tesz. A démoni logika ez: a keresztények félnek a haláltól? A démon ezért tud elcsábítani és becsapni, hogy félve a haláltól, fogadd el az oltást! A démon maga egy ördögűző papnak bevallotta, hogy az oltás az ő műve. A halált a démon nyilatkoztatja ki. A génterápia oltás által, ami azzal a céllal készült, hogy elnyomja az emberi géneket. A megváltás elvesztéséhez 7 adag kell, és ébernek kell lenni mindenkinek, hogy senki ne kapja meg ezt a 7 adagot.( Az RNS toxin injekciója megváltoztatja természetes genomunkat és képességünket, hogy túllépjünk az anyagi világon.) A sátán célja, hogy minél több lelket megszerezzen, és megölje az emberiséget. Az egyház dolga, hogy most gonoszt kiáltson!

https://orvosokatisztanlatasert.hu/beszelgetes-az-europai-es-magyar-szabadsag-konvojrol/