2018. április 14., szombat

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Az Isteni Irgalmasság vasárnapja

2018. 04. 08, Vasárnap
Az Isteni Irgalmasság órájában (15:00-16:00)
Láttam, hogy Magyarország fölött megnyílt az égbolt, melynek közepén Jézus megjelent és az oldalából kifolyó vér és víz kiáradt az egész országra. Ez hatalmas ajándékot jelentett, mert Isten kegyelmének fénye a sötétség árnyékát kiszorította nagyon sok területről hazánkon belül. Ám láttam olyan helyeket (kevés volt) is, ahol olyan erős a sötétség, hogy ott a kegyelem nem tudta kifejteni a hatását.
A választás eredménye után az Úr így szólt:
„Gyermekeim, örvendezzetek és ujjongjatok, mert országotok előtt megnyílt az az út, amely a nemzetetek felemelkedéséhez vezet. Bizony mondom nektek, hogy a győzelem kegyelme Atyámtól ered, aki meghallgatta imáitokat és felajánlott áldozataitokat nagyra becsülte. A Sátán tehetetlenül áll népetekkel szemben, mert kegyelmem ereje megbénította őt. Sokan halljátok, hogy egyesek káromolják és rágalmazzák keresztény kormányotokat, ám a hangos felkiáltások mögött a bukott angyalok szólalnak meg, akik erős gyötrelem alatt állnak. Mindazok, akik a hazugságot és a gyűlöletet beengedik a szívükbe és az értelmükbe, lelküket önként átadják annak, aki a bűn szerzője. Onnantól kezdve pedig már nem ők cselekszenek, hanem általuk a Sátán. Most láthatjátok igazán, hogy hazátok ellenségei kit szolgálnak valójában. Most a csatát megnyertétek, de ez nem jelenti azt, hogy nem vár rátok további küzdelmek. Eljött annak az ideje, hogy országotokat újjáépítsétek és benépesítsétek. Otthonotokat építsétek kősziklára, vagyis az egyházra, amely az Eucharisztiából él. Egyedül csak Bennem lelhetitek meg biztonságotokat. Imádkozzatok, hogy a magyar nép felismerje a megtérés kegyelmének gyümölcsét, mert megtérés nélkül nincs üdvösség! Azt akarom, hogy nemzetetek a Szentháromság dicsőségét szolgálja, amelyet az alázatnak meg kell előznie. Nagy küldetést bíztam rátok, amely abban áll, hogy az Isten iránti hitet (kereszténység) és a család intézményét védelmezzétek. Számtalan ember lemond a családról, hogy jólétét és kényelmét ne kelljen feladnia. Ezek az emberek nem tudják, hogy az ilyen életformával saját jövőjüket rombolják szét. Európa egyes népei nem számoltak azzal, hogy az iszlám nem békés vallás, hiszen erőszakra és gyűlöletre épül. Sokan akarnak majd országotokban menedéket kérni, de Én azt mondom nektek: csak azokat engedjétek be, akik elismernek Engem királyuknak és édesanyámat pedig királynőjüknek. Akik mindezt megtagadják nem méltók arra, hogy népetek tagjaivá váljanak. Egy kapitány sem tudja az egész város lakóját hajójára elhelyezni, mert tudja, hogy a hajó elsüllyedne a túlsúly miatt. Sokan akarják majd az életüket menteni, de nem tudják, mert döntésükkel elkésnek. Imádkozzatok, mert hamarosan Európában az egyszerű tüntetésekből váratlanul polgárháborúk lesznek, és minél nagyobb lesz a káosz, az iszlám annál jobban teret fog tudni hódítani magának!”

Gyümölcsoltó Boldogasszony más napján

2018. 04. 10, Kedd
Álmomban egy néhány hónapos kisgyermek jelent meg az otthonomban. Ez a gyermek fiú volt, és a semmiből jött elő. Megmagyarázhatatlan módon olyan szeretetet éreztem iránta, mintha már régóta ismertem volna. Néha előfordult, hogy elsírta magát és azt mondta szomorúan: „Édesanyám!” Én nem tudtam, hogy ki az édesanyja, ezért próbáltam megnyugtatni. Szeretettel gondoskodtam róla, lefektettem az ágyamba és el sem mozdultam mellőle. Boldoggá tett engem, hogy szerethettem őt és a gyermek viszontszeretett engem. Ez a boldogság természetfölötti volt. Később a gyermeket a bal karomba helyeztem és elvittem a templomba, ahol éppen a szentáldozás zajlott. A bejárati ajtóhoz közel álltam meg, és láttam, hogy a gyermek az oltár felé nézett egy pontra. Olyan volt, mintha extázisban lett volna, mert hosszú ideig nézett arra a pontra. Ekkor felismertem, hogy ez a gyermek más, mint a többi. Beálltam az áldozók közé, hogy magamhoz vehessem az eucharisztiát és a gyermek a paptól áldást kaphasson. Amikor közeledtem az áldoztató paphoz, akkor váratlanul egy szempillantás alatt minden megváltozott. Az oltár asztalán hirtelen Úrvacsorát láttam, ahol a hívek kezet mostak és magukhoz vették a kenyeret és bort, ami nem volt már átváltoztatva. Miután ezt szemléltem azonnal visszafordultam, és az álom véget ért. Amikor felébredtem rögtön azokra a szentekre gondoltam, akik karjukban tartották a kis Jézust pl. Szent József, Szent Antal. A Szentlélek rávilágított arra, hogy ezek a szentek Jézust nem véletlenül a bal karjukban tartották, ugyanis a szív ott található. Mindez a Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepének más napján történt.

Oroszország

2018. 04. 13, Péntek
Korábban hallottam, hogy az orosz nép ismét Putyint választotta vezetőnek. Ekkor láttam, hogy a Szűzanya Szeplőtelen Szent Szívét megnyitotta Putyin és az egész orosz nép előtt. Jézus így szólt:
„Bizony mondom nektek, hogy a számtalan felajánlott ima és áldozat Oroszország javára vált, ugyanis az orosz nép közel áll a megtéréshez. Örüljetek, mert Putyin fiam ugyanolyan eszközöm, mint Orbán Viktor, a magyar kormány vezetője. Putyin megválasztása által kaptatok még egy kis haladékot az atomháború teljes kirobbanása előtt, melyre oly régóta készülnek. Sokan akarják a halálát, mert ő jelenleg el akarja kerülni a III. Világháborút, és törekszik a béke fenntartására. Ezt a kegyelmet édesanyám közbenjárásának is köszönhetitek, aki szüntelen imádkozik az emberiség megmentéséért. Imádkozzatok, hogy az orosz nép a szívét egészen édesanyámnak ajándékozza. Azt akarom, hogy Oroszország méltó eszközömmé váljék a világ megtisztításában éppúgy, mint Magyarország.”

Mária Magdolna