2023. június 25., vasárnap

Karen Kingston: A vakcinák biológiai, kémiai, technológiai és idegfegyverek

Karen Kingston azt nyilatkozza, hogy a Covid-19 és a Covid-19 vakcinák is számos káros idegrendszeri hatással bírnak, mivel ezek egyben idegfegyverek is. Nemcsak biológiai, vegyi és technológiai fegyverek, hanem idegfegyverek is. Ezek tehát tömegpusztító fegyverek, amelyek célja a biológiai életformák kipusztítása. Ez nem csak az emberiség elleni háború, hanem Isten minden teremtménye, a biológiai élet minden formája ellen - zárta gondolatait.

Égi Édesanyánk üzenetei 2023. június 25-én Medjugorjéból

 

Medjugorje, 2023. június 25.
"Drága gyermekek! A Magasságos megengedi nekem, hogy köztetek legyek - hogy imádkozzak értetek, hogy Anyátok legyek és menedéketek. Gyermekeim, hívlak benneteket: térjetek vissza Istenhez és az imához, és Isten bőségesen megáld benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."


A MIASSZONYUNK ÉVES JELENÉSE IVANKA SZÁMÁRA - 2023. JÚNIUS 25.

A látnok Ivanka Ivankovic-Eleznek 2023. június 25-én volt a szokásos éves jelenése. A Szűzanya 1985. május 7-én, az utolsó napi jelenésén, a 10. titkot bízta Ivanka-ra, és elmondta neki, hogy évente egyszer, a jelenések évfordulóján lesz jelenése. Így történt ez idén is. A jelenés, amely 7 percig tartott (18:38h - 18:45h), Ivanka családi házában történt.

A jelenésen csak Ivanka családja volt jelen. A jelenés után Ivanka azt mondta: A Szűzanya a következő üzenetet adta: "Gyermekeim, szükségem van az imáitokra. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok". A Szűzanya mindannyiunkat megáldott.

Mike Adams: Az általános összeomlás következtében a mentális betegségek száma gyorsan emelkedni fog

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Mike Adams, aktivista, azt állítja, hogy szerinte a megoldás a gazdasági, munkahelyi, hitbeli stb. összeomlás hatásaira nagyon egyszerű: tartsuk magunkat olyan távol a többi embertől, amennyire csak lehet! Ha van rá lehetőség, vagy esetleg hely és menekülési terv, gondoskodjanak róla, hogy minél messzebb kerüljenek az emberektől, mert a mentális betegségek történelmi, sőt, egyenesen bibliai méreteket fognak ölteni. A zombi apokalipszis nem sci-fi, hanem öntudatlan, mentálisan beteg, deliráló, felkészületlen őrültek tömege lesz, akik nem tudják, mihez kezdjenek, megrémülnek és pánikba esnek - mondta.

A "300-ak Bizottságának" célja a népesség ellenőrzése az Új Világrend-en keresztül

John Coleman író elmagyarázza, kikből áll és mi az a "300-ak bizottsága"? Ez egy nemzetek feletti testület, amely nem ismer határokat, és nem tiszteli egyetlen ország törvényeit sem. Célja a világkormány létrehozása, az úgynevezett Új Világrend. A célok nagyon egyszerűek: az Új Világrend diktatúrájává alakítani a világot, amelyet teljes egészében ez a 300 fős bizottság irányít. Hogyan finanszírozzák mindezt? A velencei fekete nemesség pénzalapján keresztül. Miért hívják őket feketének? Tetteik erőszakossága és gonoszsága miatt.

Dr. Merritt: Az emberiség kihalásának programjában vagyunk. És még nincs vége

Dr. Merritt arra figyelmeztet, hogy a spirituális háború terve, amelynek részesei vagyunk, az emberiség kihalására irányul, és a nyelvezet megtéveszt bennünket: a vírus szót használták, de a jelentése valójában toxin, vagy méreg, velünk pedig elhitetik, hogy egy baktérium. Amikor feboncolták a kovidózis áldozatait, még nem tudták a haláluk okát. Minél nagyobb a hazugság, annál többen nem hiszik el, hogy az.

Luz de Maria üzenetek Szent Mihály Arkangyaltól, Jézustól és Szűzanyától

Szent Mihály arkangyal üzenete: A NAGY SZENVEDÉS AZ EMBERISÉG ELLEN. Luz de Maria de Bonilla.

2023. JÚNIUS 2.


A Szentháromság szeretett gyermekei:


ISTENI AKARATTAL JÖVÖK HOZZÁTOK, ÉS MEGHÍVLAK BENNETEKET, HOGY LEGYETEK EGYEK ISTEN AKARATÁVAL.


CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ISTENBEN TALÁLJÁTOK MEG AZ IGAZI ÉLETET.


Legyetek engedelmesek, jótékonyak, éljetek a remény elvesztése nélkül, és semmisítsétek meg magatokat, hogy testvéreitek felragyoghassanak.


Legyetek azok, akik tanúságot tesznek a testvériségről, tudva, hogy aki megbocsát, annak megbocsátanak, aki szereti testvéreit, azt szereti a Szentháromság és a Végidők Királynője és Anyja.


Legyetek spirituálisabbak, így elhozzátok az Isteni Fényt azoknak, akik sötétségben élnek, és azoknak, akiket tévútra vezettek a Királyunk és Urunk Jézus Krisztus és Királynőnk és Anyánk ellen elkövetett szentségtörésekkel átitatott ösvényeken.


MINDEN, AZ ISTENI SZERETETTEL ELLENTÉTES CSELEKEDETET A SÁTÁN HORDÁI IRÁNYÍTANAK.


Ez a nemzedék felemelkedett Királyunk és Urunk Jézus Krisztus ellen, Királynőnk és Anyánk ellen és minden ellen, ami rend, erkölcs, az élet ajándékának tisztelete, hűség, testvériség és a gyermekek ártatlansága ellen.


A SZENTHÁROMSÁG GYERMEKEINEK JÓVÁ KELL TENNIÜK E NEMZEDÉK VÉTKEIT.


Az előjelzés utolsó pillanatába léptek, és a katasztrófák megállás nélkül történnek mindenütt. Sok ország szenved a természet miatt, az emberi teremtmények gonosz cselekedetei és gonosz tettei miatt embertársaik ellen.


Imádkozzatok a Szentháromság gyermekei, imádkozzatok, imádkozzatok, a betegség úgy jelenik meg, mint egy árnyék, amely szétterül a Földön.


Imádkozzatok a Szentháromság gyermekei, imádkozzatok, legyetek készenlétben, a Föld erősen remeg.


Imádkozzatok, Szentháromság gyermekei, imádkozzatok, mielőtt még annyi szenvedés érné az emberiséget, hogy meggyengítse őket az Antikrisztus bemutatásának előkészítésére. (1)


ADJÁTOK MEG ISTENNEK, AMI ISTENÉ: A TISZTELETET ÉS A DICSŐSÉGET.


Legyetek hálásak, és ne feledkezzetek meg az Atya Háza által adott gyógyszerekről, hogy leküzdjétek az ismeretlen betegségeket.


Ezen az utolsó szakaszon, a Szentháromság szeretett gyermekei, testvéreket találtok az út szélén, akik segítő kézre várnak, hogy kiemeljenek benneteket a mocsárból. Legyetek ez a kéz, tele Isten és a felebarát iránti szeretettel, hogy segítsétek a gyámoltalanokat.


MEG KELL ÉRTENETEK, HOGY EBBEN A PILLANATBAN A SZERETET AZ ISTEN GYERMEKEINEK FEGYVERE.


SEMMI SEM A TI TULAJDONOTOK...

BÁRMIT IS ADTOK, AZ A SZENTHÁROMSÁG TULAJDONA.


A műveket, a missziókat, az imákat, mindazt, amit a laikusok a Szentháromságnak és Királynőnknek és Anyánknak ajánlanak fel, annak kell felajánlanotok, akinek minden tisztelet és dicsőség kijár örökkön-örökké. Amit felajánlanak Királynőnknek és Anyánknak, az a szeretet, az áhítat, a tisztelet cselekedete annak, aki a Mennyek Királynője.


MINÉL ALÁZATOSABBAK, ANNÁL TÖBB ÁLDÁST KAPNAK, ANNÁL TÖBB AJÁNDÉKOT ÉS ERÉNYT.


Ez a húsvér szívek ideje, a Szentháromság gyermekeié, akik első helyen őrzik őt.

Az égboltozaton az égitestek, az elemek és minden teremtett dolog betölti azt a funkciót, amelyre teremtették, és az emberi teremtmény?


A Szentháromság gyermekei, ahhoz, hogy ezt a Nevet kimondjátok, tudatában kell maradnotok e nagyszerű fenségnek.


Hit, remény, szeretet hallatszik a magasban!


KÉSZÜLJETEK FEL, AMI TÁVOLINAK TŰNT, AZ MÁR NEM MESSZE VAN.


A BÉKE ANGYALA (2) BÉKÉT HOZ NEKTEK, NEM AZT, AMIT AZ EMBER BÉKÉNEK HISZ, HANEM AZ IGAZI BÉKÉT, AZT, AMI A MI KIRÁLYUNKTÓL ÉS URUNKTÓL, JÉZUS KRISZTUSTÓL SZÁRMAZIK.


Megáldalak benneteket, a Szentháromság gyermekei.


Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA.

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA.


(1) Jelenések az Antikrisztusról, olvassátok...

(2) Kinyilatkoztatások a béke angyaláról, olvasd...


LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI

Testvérek:

Ezen a Szentháromságnak szentelt ünnepnapon ismerjük meg ezt a páratlan misztériumot. Három személy az egy igaz Istenben, akinek imádattal kell nekünk, emberiségnek méltóképpen felajánlanunk magunkat.


Testvérek, Isten a szeretet, Jézus Krisztus a szeretet, a Szentlélek a szeretet, és mi, mint emberi teremtmények, mi a válaszunk?


A Szentháromság a szeretet, nekünk szeretetnek kell lennünk az Isteni Szerető számára, hogy legyen kit szeretni.


Szent Mihály arkangyal ezt fejezte ki nekem:


a Szentháromságnak szentelt vasárnapon azok, akik eljönnek, hogy Krisztust fogadják a Szent Eucharisztiában, több képességet kapnak arra, hogy testvériesen viselkedjenek, és hogy megértsék, hogy Isten országáért dolgozunk, és annak tulajdonosa maga Isten.


Testvérek, adjunk bele mindent, dolgozzunk Isten országáért, ne a személyes egónkért.

Ámen.

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE: JÖVŐ HÉTEN! 2023. JÚNIUS 15-ÉN...  LUZ DE MÁRIA DE BONILLA 2023. JÚNIUS 6-ÁN

 

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett gyermekei.

Végidők Királynőjének és Anyjának szeretett gyermekei, Isteni akarat által jövök hozzátok.


EBBEN AZ IDŐBEN SÜRGŐS, HOGY BIRTOKÁBAN LEGYETEK ANNAK A BIZONYOSSÁGNAK, HOGY KI MINDENKI KÖZÜLETEK KÜLÖNÖSEN. MINDEN EMBERI TEREMTMÉNYNEK TUDNIA KELL, HOGY KI Ő, ÉS ISMERNIE KELL ÖNMAGÁT.


Nagyon sok emberi lény az emberi egójába zárva megakadályozza magát abban, hogy képes legyen önmagára nézni abban az állandó tévedésben, amelyben él. Szükséges, hogy ezekben a felhívásokban, hogy önmagukat belülről vizsgálják felül, MOST tegyék meg a valódi és igazi céljukat, hogy önmagukban kutassanak:

Mi van benne?

Mi az elkötelezettsége Krisztus iránt?

Milyenek az érzései, a vágyai, a viselkedése és az erkölcsei?


Arra hívom önöket, hogy ne az egóját nézzék, hanem a felebarátjával szembeni viselkedését:


Milyen fokú a felebaráti szeretet és a felebarát iránti elkötelezettség?

A vagy a rossz teremtményei vagytok?

Mennyi lakozik bennetek?

Milyen minőségűek a tetteid és cselekedeteid?


Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett gyermekei:


Mint e nemzedékhez tartozó teremtmények, nem néztetek szembe olyan erősen a gonosszal, mint a korábbi nemzedékek. A bűn dögvésze az Antikrisztusban lakozik, a gonoszság, amelyet birtokol, magából a pokolból származik; ezért a harag és az üldözés attól származik, aki teljesen uralja őt.


Az Antikrisztus nagy személyiséggel és ravaszsággal rendelkezik a tömegek meghurcolásában és meggyőzésében, mert nem pánikot kelt, hanem hazugságokkal és megtévesztéssel vonz. Szerződéseket köt a sötétség néhány földi hatalmával, hogy káoszt teremtsen az emberiségben és elválassza a teremtményt az ő Urától és Istenétől; új vallást hoz létre és akadályozza az országok közötti kölcsönös élelmezési, egészségügyi és gazdasági segítségnyújtást; megkönnyíti az emberiség számára, hogy átadja magát neki, hogy megkapja, amire szüksége van, és hogy az örök üdvösségre való gondolkodás nélkül megéljen.


A GAZDASÁG SORRA ÖSSZEOMLIK. Egyik pillanatról a másikra kénytelenek lesznek megszerezni, amire szükségük van, amíg össze nem dől, mert amikor összeomlik, a gazdaság mindenütt összeomlik.


A hétköznapok zavartalanságában élnek, távol a Szentháromság és Királynőnk és Anyánk iránti szeretettől. Mégis az Ő gyermekei iránti szeretetből megadja nekik:


AZOKNAK, AKIK ELŐZŐLEG IGAZ BŰNBÁNATTAL MEGVALLJÁK BŰNEIKET, JÚNIUS 15-ÉN KIRÁLYNŐNK ÉS ANYÁNK MEGADJA NEKIK A SZENTHÁROMSÁG ÉS TESTVÉREIK IRÁNTI NAGYOBB SZERETET KEGYELMÉT, FELKÉSZÜLVE ARRA, HOGY SZEMBENÉZZENEK A PRÓBÁKKAL, AMELYEK MÁR A FÖLDÖN VANNAK, ÉS AMELYEK EGYRE NAGYOBBAK ÉS NAGYOBBAK LESZNEK.


Megáldalak benneteket,


Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANTATOTT

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE

Testvérek és nővérek:

Ennek az üzenetnek az a felhívása, hogy tartsuk éberen lelkiismeretünket, és emlékezzünk arra, hogy a lelkiségre szükség van ezekben az időkben, amikor Isten ismerete nélkül lehetetlen lesz felismerni az ellenfelet és megtévesztéseit.

Adjunk hálát a Szentháromságnak és Királynőnknek és Édesanyánknak e nagy áldásért, és erre a június 15-ére készülve menjünk el előzetesen a gyónás szentségéhez, megvallva bűneinket "igaz bűnbánattal". Ámen.

HIRTELEN HALÁLOK MEGJELENNEK, VÉDJE EGÉSZSÉGÉT. Mária üzenete. Luz de Maria 2023. június 10


Fogadjátok ennek a titeket szerető Édesanyának áldását:

KÖZEL KERÜLJETEK ISTENI FIAMHOZ, ÉLJETEK BELŐLE ÉS BENNE, AZ ISTENI FIAMHOZ HŰSÉGES LELKEK ÁLLANDÓ BENSŐSÉGES KAPCSOLATÁBAN.

Isteni Fiam minden egyes gyermekében él, vezeti őket, szereti őket, segíti őket, szeretetből, irgalomból és azért, hogy örök életet kínáljon nekik.

Szeretett gyermekeim, mindenki része az Egyháznak, amelyet Isteni Fiam alapított, Ő lakik bennetek.

Szeretett gyermekeim: ISTENI FIAM MÁGNÁS TESTÉNEK RÉSZEKÉNT, FIAMHOZ hasonlóan, ÖRÖKKÉ VAGYTOK ÉS LENNI AKARJATOK. Isteni Fiam emiatt szenved, és Saulhoz hasonlóan Ő is megkérdezi gyermekei üldözőitől: "Miért üldözöl engem?" (ApCsel 9,4).

Szeretett gyermekeim, jól tudjátok, hogy Isteni Fiam iránti szeretetemért az Egyház ellenségei keményen üldöznek és üldözni fognak benneteket. ANÉLKÜL, HOGY KÉTSÉGBE VONNÁTOK, HOGY MEGKAPTÁTOK AZ EUCHARISZTIKUS SZENTSÉGET, VALÓSÁGOSAN JELEN VAN A SZENT EUCHARISZTIÁBAN, TÁPLÁLJÁTOK MAGATOKAT SZÜNTELENÜL A KAPOTT EUCHARISZTIÁVAL, VALAMINT A LEGSZENTEBB SZENTSÉG ELŐTTI IMÁDSÁGOKKAL. (1) SZERETETT GYERMEKEIM, ISTENI FIAM LAKHELYE VAGYTOK, EZÉRT LEGYETEK MÉLTÓ LAKHELY.

Forduljatok el a világiaktól, és legyetek a jó teremtményei, szeressétek testvéreiteket. Isteni Fiam a szeretet, és gyermekeinek szeretetnek kell lenniük önmaguk és testvéreik iránt.

Nagyon erős megpróbáltatások jönnek az emberiségre általában, ezért arra hívlak benneteket, hogy legyetek békében Isteni Fiammal:

Hogy a nagy elsötétülésben a Szentlélek megvilágosítson benneteket. Anélkül, hogy elhanyagolnátok azt a kötelességet, hogy felkészüljetek erre a nagy megpróbáltatásra, amely az időjárás leszállását fogja eredményezni: Készüljetek fel!

Isteni Fiamnak fájdalmas látni, hogy a háború egyre közelebb van, fájdalmas ennek az Anyának.....

GYERMEKEIM ÚGY KÉSZÜLNEK, MINTHA EGY LAKOMÁRA KÉSZÜLNÉNEK, ÉS EZ FÖRTELMES.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok azokért az országokért, ahol az uralkodók azt kívánják, hogy az Egyház eltűnjön, és a népük eltűnjön.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok és védjétek meg az egészséget, az emberiséget uralók rossz cselekedetei által okozott hirtelen halálesetek egyre szaporodnak.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok igaz eszközeimért, üldözik őket.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok az Egyesült Államokért, az szenved.
Imádkozzatok Chiléért, Ecuadorért és Kolumbiáért.

Legyetek méltó lakhelyei Isteni Fiam jelenlétének mindannyiótokban.

Isteni Fiamnál fogok közbenjárni mindannyiótokért.

NEM SZAKADOK EL TŐLETEK, ANYAI SZERETETTEL SZERETLEK BENNETEKET, LEGYETEK HŰSÉGESEK ISTENI FIAMHOZ, ÉS FOGADJÁTOK EL ISTENI FIAM VALÓSÁGOS JELENLÉTÉT, AKI JELEN VAN AZ EUCHARISZTIÁBAN.

Súlyos kínok közelednek, ezért figyelmeztetlek benneteket, hogy készüljetek hideg ruhákkal. A nap lemenőben van, a gonosz megragadja ezt a tényt, hogy az emberiség nagy része fölött uralmat szerezzen. (2)

Isteni Fiam a SZERETET, és a testvérekkel való BÉKÉBEN lenni nagy jótétemény a lélek számára.

Megáldalak és szeretlek benneteket,

Mária Anya

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA

(1) Kinyilatkoztatások a Szent Eucharisztiáról, olvasd... (2) Mennyei jelzések, letöltés...

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI

Testvérek: Ezen az ünnepnapon, amelyen Krisztus Testét és Vérét ünnepeljük, legyünk tudatában annak a nagyságnak, amellyel egyházként rendelkezünk.
Igazi csodákat láttunk, olyan csodákat, amelyeket csak a Mindenható Isten képes véghezvinni, HOGYAN NEM HISZÜNK ISTENBEN?
Legyünk tudatában annak, hogy gyorsan haladunk a két ország közötti erős konfrontáció felé, és onnan az emberiség felé. Ennek oka az emberi arrogancia, minden rossz oka.
Száműzzük a gőgöt, és így legyünk a jó teremtményei; készüljünk fel egy olyan valóságra, amelyet az emberi teremtmény nem akar elfogadni.
Vegyünk részt az Isteni Eucharisztikus Szeretet e végtelen misztériumában, amelyet Mennyei Atyánk az egész világ üdvösségére hagyott ránk. Ámen.

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE: SÜRGÖS AZ IDŐ! KÉSZÜLJÖN A NEHÉZ PILLANANATOKRA  LUZ DE MÁRIA DE BONILLA 2023. JÚNIUS 13.

A Szentháromság szerettei:

A Mennyei Légió fejedelmeként azért küldtek, hogy elhozzam nektek az Isteni Akaratot és Királynőnk és Anyánk közbenjárását.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szerettei:

AZ IDŐK SÜRGETNEK!

Szívből imádságra hívlak benneteket, és arra, hogy imádkozzatok hittel (Jak 1:6), szeretettel, alázattal és reménnyel; bízva a mindannyiótok iránt érzett isteni szeretetben, és bízva a végidők Királynőjének és Anyjának isteni védelmében. (1)

Éljetek teljes hálában a Szentháromságnak, az Őrangyaloknak, az áhítatotok szentjeinek és a Végidők Királynőjének és Anyjának.

LEGYETEK TESTVÉRIESEK, HOGY A SZÜKSÉGES PILLANATBAN MEGKAPJÁTOK A SZÜKSÉGES SEGÍTSÉGET.

Szentháromság gyermekei, a gonoszság ebben az időben minden gonoszságát az egész emberiségre zúdítja, tekintettel arra a bosszúra, amelyet az ördög a "Napba öltözött Asszony" (Jel 12:1) gyermekein áll. Ezért az emberi teremtménynek az Élet Ajándékának nagyságáról kell elmélkednie, és elmélkednie kell arról, hogy mi is valójában az Isteni Védelem, és még inkább arról a legdrágább ajándékról, amellyel a teremtmény rendelkezik: a Szent Eucharisztiáról.

Aki táplálja személyes hitét és testvériesen, megosztja mindenkivel a birtokában lévő tudást, az a mennyei lakomához vezető út egy részét a cselekedetek és tettek által nyeri el.

ANÉLKÜL, HOGY MEGFELEDKEZNÉK SZERETETT BÉKEANGYALUNKRÓL, (1) EZEN A KÜLÖNLEGES NAPON ARRA HÍVLAK BENNETEKET, HOGY IMÁDKOZZATOK A BÉKEANGYALÉRT, TUDVÁN, HOGY Ő AZ, AKI AZÉRT JÖN, HOGY PÉLDÁT MUTASSON AZ IGAZ HIT, REMÉNY ÉS SZERETET TERÉN, AMELYBEN A LEGTÖBBEN FELEMELKEDTEK.

A természet folytatja a maga tempóját; figyeltétek, ahogy egyes vulkánok aktívvá váltak, és más vulkánok egymás után fognak aktívvá válni.

A víz improvizál, pusztítást okozva különböző országokban, ahogyan ti éltetek és figyeltetek egészen eddig a pillanatig.

Imádkozzatok a Szentháromság gyermekei, imádkozzatok az Egyesült Államokért, az időjárás már nem a régi, és ez a nemzet szenvedni fog a Kanada egy részét érintő erős földrengéstől.
Imádkozzatok a Szentháromság gyermekei, imádkozzatok Mexikóért, ez a nemzet nagyon fog szenvedni, a földje megremeg, ami nagy fájdalmat okoz a lakosainak.
Imádkozzatok a Szentháromság gyermekei, imádkozzatok Közép-Amerikáért; Nicaragua szenved a földrengéstől: Rivas, Carazo, Granada és Managua érintett.
Imádkozzatok Szentháromság gyermekei, Costa Rica szenved a földrengés miatt: San José a leginkább érintett hely, Alajuela, Cartago és Limón nagy fájdalmat szenved, az egész ország erősen mozog.
Imádkozzatok a Szentháromság gyermekei, Panama szenved a földrengés miatt: Bocas del Toro, Chiriqui, Los Santos szenved a földrengés következményeitől.
Imádkozzatok a Szentháromság gyermekei, imádkozzatok Kolumbiáért, Ecuador és Peru megrázkódik, Brazília tengerpartjai megfogyatkoztak, Chile szenved a földrengéstől, Uruguayt és Argentínát meglepte a földmozgás.

MINDANNYIAN, A SZENTHÁROMSÁG, KIRÁLYNŐNK ÉS ANYÁNK GYERMEKEI, NE LEGYETEK FELDÚLTAK, LEGYETEK BÉKÉBEN. Békére van szükség a káosz idején, és a hit az a kulcs, amely megmondja, merre menjetek kétségbeesés nélkül.

KÉSZÜLJETEK FEL AZ ERŐS ESEMÉNYEKRE, ANÉLKÜL, HOGY ELFELEJTENÉTEK, HOGY A SZŐLŐTŐ GAZDÁJA MINDANNYIÓTOK ELŐTT MEGY, ÉS ANYÁNK KEZE ÁLTAL.

Folytassátok csüggedés nélkül, félelem nélkül, bízva az Isteni Irgalomban és megbánva bűneiteket.

KI OLYAN, MINT ISTEN, SENKI SEM OLYAN, MINT ISTEN!

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA


(1) Az "Utolsó idők királynőjéről és anyjáról"...
(2) Kinyilatkoztatások a Béke Angyaláról, olvasd...

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI

Testvérek!

Hálával fogadjuk Szent Mihály arkangyaltól ezt a felhívást. Tudom, hogy emberileg ijesztő a tudat, hogy földrengések sorozatával kell szembenéznünk, de ez nem minden.....

A hit csodákat művel, ezért Szent Mihály arra hív minket, hogy erővel és alázattal imádkozzunk.

Tudjuk, hogy az alázat az egyik pillér, amelyen mi, emberi teremtmények állunk, és az alázatból születnek az imák, amelyeket a Mennyország leginkább meghallgat. Az alázat adja az emberi teremtménynek azt az áldást, hogy az Ég meghallgatja. Az alázat elérte, hogy a mi Urunk Jézus Krisztus kegyelemmel tekintsen ránk, és ez az, amit most tennünk kell: megérteni az alázat értékét, és legyőzhetetlen hitű teremtményekké válni.

Testvérek, nem nyilatkoztattak ki többet, mint ami le van írva, csak azt, hogy később megkapjuk, ami Európára és Ázsiára vonatkozik.

Isten legyen mindig velünk és szabadítson meg minket a gonosztól.
Ámen.

"JÖN A SÖTÉTSÉG, ÉS NEM LESZ A KOMMUNIKÁCIÓS ESZKÖZÖD" Szent Mihály arkangyal üzenete Luz de Maria de Bonilla (Argentína), 2023. június 17.

A Szentháromság szeretett gyermekei, azért jöttem hozzátok, hogy elhozzam nektek az Isteni Igét.

A SZENT SZÍVEK ÖLELÉSE AZ A MENEDÉK, AMELYÉRT AZ EMBERISÉG HARCOL AZ ŐT MEGKÍSÉRTŐ DÉMONOK ELLEN.

Mária Szeplőtelen Szíve arra hív benneteket, hogy engedjétek átadni magatokat Neki, hogy menedéket nyújtson nektek Szűzi Méhében, amely előtt a démonok félnek.

ELJÖN A SÖTÉTSÉG, ÉS NEM LESZ KOMMUNIKÁCIÓTOK...

Növekedjetek a hitben, legyetek irgalmasok és ne tagadjátok meg, hogy testvéretek segítségére siessetek egy ilyen nehéz időszakban.

A Szentháromság gyermekei, a lelki védekezés nélkülözhetetlen számotokra, védekezés, amelyet szabad akaratotokkal veszitek fel, hogy harcoljatok mindazzal szemben, ami elvezetne benneteket Királyunktól és Urunktól, Jézus Krisztustól.

EBBEN A PILLANATBAN, MÁR LELKILEG FELKÉSZÜLVE A JÚNIUS 15-I GYÓNÁSSAL, HATÁROZZÁTOK EL MAGATOKAT EGY ÚJ ÉLETRE, ANNYI ROSSZ NÉLKÜL, AMI TÁVOL TART BENNETEKET A MI KIRÁLYUNKTÓL ÉS URUNKTÓL, JÉZUS KRISZTUSTÓL ÉS KIRÁLYNŐNKTŐL ÉS ANYÁNKTÓL.

A jó elhatározásoknak valósággá kell válniuk mindannyiótokban. "Fegyverkezzetek fel a hit mellvértjével" (I Thess 5,8), és döntsetek a személyes bűn elleni harcos élet mellett.

Imádkozzatok, Szentháromság gyermekei, imádkozzatok az Egyesült Királyságért, amely túlságosan szenved a háborútól, és földje megrendül: Aberdeen szenved, Glasgow szenved a földrengéstől, Írország szenved.

Szentháromság fiai, Franciaországot megrázza a földrengés: Lyon keményen megrendült, Marseille szenved a háborútól és a földrengéstől, Havre-t megrázza a víz és megrendült.

Végidők Királynőjének és Anyjának gyermekei:

Ez az az idő, amikor "olyan bölcsnek kell lennetek, mint a kígyók, és olyan egyszerűnek, mint a galambok" (Mt 10:16).

A Szentháromság szeretett népe:

ÉBREDJETEK FEL, MIELŐTT TÚL KÉSŐ LENNE! Minden készen áll, az eljövendő időre, azok által, akik az emberiség malmait őrlik (1).

Nézzétek meg, mi történik a világban, és ne tagadjátok, ami történik. Haladjatok tovább a helyes úton hittel, szeretettel, szeretettel és bőséges felebaráti szeretettel.

A Szentháromságos Áldás legyen mindenkiben, üdvösség és megbocsátás.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

(1) Kinyilatkoztatások az Új Világrendről, olvasd...


LUZ DE MÁRIA TANÁCSAI:

Testvérek!
Tartsuk szem előtt ezeket az üzeneteket, amelyeket a Mennyország előre adott:

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA
12.05.2021

A MEGTÉRÉS SÜRGŐS, TEKINTETTEL ANNAK KÖZELGŐ BETELJESEDÉSÉRE, AMIT NEKTEK BEJELENTETTEM. Veletek maradok, ne féljetek, én vagyok a ti Édesanyátok, Fiam adott benneteket nekem. Nem hagylak el titeket, azonnal gyertek hozzám. VÉGÜL AZ ÉN SZEPLŐTELEN SZÍVEM FOG GYŐZEDELMESKEDNI.

JÉZUS KRISZTUS URUNK
09.08.2021

A kommunizmus megállás nélkül halad előre; vasmarokkal homályosítja el Népemet, üldözi és elnyomja őket. Ennek vége lesz, és Anyám Szeplőtelen Szíve győzni fog.

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL
24 04.2023

Megvédtem az Atyai Trónt az ördög alattomosságától (Jel 12,7-10) Megvédem újra Mennyei Légióimmal, és minden emberi teremtmény látni fogja Királynőnk és Anyánk Szeplőtelen Szívének diadalát, "aki összetöri a pokoli kígyó fejét" (1Móz 3,15). Ámen

A LEGSZENTEBB SZŰZANYA ÜZENETE: "Egyes területeket ki kell üríteni." Luz de Maria de Bonilla (Argentína), 2023. június 20.

Szívem szeretett gyermekei, megáldalak benneteket és Örök Szeretetemmel szeretlek benneteket.

Isteni Fiam gyermekei:

LELKILEG SÜRGŐSEN MEG KELL VÁLTOZTATNOTOK TETTEITEKET ÉS CSELEKEDETEITEKET, HOGY HASONLÍTSATOK ISTENI FIAMRA. A világ módján való cselekvés és viselkedés közelebb visz benneteket az ördöghöz, mert fogékonyak vagytok arra, hogy a karmai közé kerüljetek.

Az emberi természet hajlamos az emberi egót (1) felemelni, munkáját felmagasztalni, önmagát önmaga által ismertté tenni, és ez arra készteti az emberi teremtményt, hogy büszke legyen és még inkább a világra.

Szeretett gyermekeim:

A változások a Földön gyorsasággal történnek, hol az egyik, hol a másik helyen. Ezek a jelenségek és más, eddig nem tapasztalt jelenségek az emberiség számára erős események közelségének jelei. A természet gyorsan mozog, és nem ad haladékot a teremtménynek. Ez egyre inkább fokozódni fog, és a Föld egyes területein evakuálások okozója lesz.

Szeretett gyermekeim:

HIÁNYZIK BELŐLETEK A HIT (2), INKÁBB AZ ÉGIEKNEK KELL LENNETEK, MINT A FÖLDIEKNEK.
BÍZZATOK AZ ISTENI GONDVISELÉSBEN, DE ELŐBB BÁNJÁTOK MEG TETTEITEKET ÉS HELYTELEN CSELEKEDETEITEKET.

A Föld továbbra is földrengéseket mutat be, ezzel jelezve az emberiség közelségét ahhoz, ami jönni fog.

Imádkozzatok a Szentháromság gyermekei, imádkozzatok, sürgős a lelki változás és az anyagi felkészülés. NE HALOGASSÁTOK HOLNAPRA.

LEGYETEK A JÓ TEREMTMÉNYEI, SEGÍTSÉTEK ELŐ E FELHÍVÁSOK TERJESZTÉSÉT, MIELŐTT TÚL KÉSŐ LENNE.

Imádkozzatok Szentháromság gyermekei, imádkozzatok Németországért, nagyon szenved, Hamburgot és Berlint súlyosan sújtja a természet.

Gyermekeim, Amerika próbára van téve, a hiány erős lesz, figyelmeztetlek benneteket. Bízzatok, higgyetek, ne essetek kétségbe, de ne kapaszkodjatok, hanem imádkozzatok szívvel.

NE FORDULJATOK EL ISTENI FIAMTÓL, ÉS JÖJJETEK HOZZÁM, HA SZÜKSÉGETEK VAN RÁM.

IMÁDKOZZATOK A BÉKE ANGYALÁHOZ (3), KÉRJETEK TŐLE SEGÍTSÉGET MOSTANTÓL KEZDVE!

Maradjatok továbbra is alázatosak, mert az alázatosoknak jut a dicsőség.

Imádkozzatok gyermekek, imádkozzatok minden egyes testvéretek javáért.

Legyetek egyenesek tetteitekben és cselekedeteitekben, legyetek a jóság teremtményei.

Áldásom mindnyájatokkal van.  Legyen hitetek a folytatáshoz és lelki erőtök. Mindenre képesek vagytok Krisztusban, aki megerősít benneteket (vö. Fil 4,13).

MÉHEM ADJA MAJD NEKTEK A FÉNYT, AMELY MEGERŐSÍT BENNETEKET, ÉS BENNE OLTALMAZOM GYERMEKEIMET.

Legyen békességetek, ne essetek kétségbe, mert megtapasztaljátok a dicsőséget a mennyben és az emberi egó feletti minden győzelemben.

Szeretlek benneteket, gyermekeim, szeretlek benneteket.

Mária Anya

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

(1) Az emberi egóról olvassátok...
(2) A hitről, olvassa el...
(3) Kinyilatkoztatások a béke angyaláról, olvasd...

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI:

Testvérek:

Látjuk, hogy minden egyes Üzenet fokozódik, és részleteket ad arról, hogy mennyi minden vár ránk, hogy spirituálisan növekedjünk. Létünknek ebben a szakaszában alázatra van szükség.

Édesanyánk megengedett nekem egy látomást:

Annyi szenvedést láttam a Földön: a Nap, az ember szövetségese, tevékenységének legmagasabb fokán van, és nagy fullasztó hőséget bocsát ki a Földre, és a dagályok emelkednek a partokon.   Láttam az Úr angyalait, akik imádkoztak és imádták Krisztust az Oltáriszentségben, védve az országokat, partokat és városokat.

Testvéreim, ez nem a kétségbeesés ideje, hanem a hité, az imáé és a cselekvésé, mert a kiáltó népet nem hagyják magára. Ámen.

A nagy világpusztuláshoz vezető pillanatokat éled át. Jézus üzenete. Luz de Maria de Bonilla (Argentína), 2023. június 24.,

Szívem szeretett gyermekei, ti agyag vagytok az én kezemben...

Az alázat (1) nagy erény, amelyet szeretek a teremtményben ...

ÉLJÉTEK MEG A NAGY VILÁGPUSZTULÁS ELŐTTI PILLANATOKAT.  Az irigységnek sikerül eltiporni az ember gondolatát, és elfeledteti vele, hogy el fogja pusztítani önmagát. A küzdelmek, a fenyegetések, a felsőbbrendűség...

AZ EMBERISÉG A TETTEKBE ÁTCSAPÓ FENYEGETÉSEK ÁLTAL KELTETT FESZÜLTSÉG ÁLDOZATÁVÁ VÁLIK.

Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok, Kuba erősen remeg, területének egy része elesik.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Jamaika szenved a déli régiójában, mert földje megremeg.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Haiti és a Dominikai Köztársaság szenved a természeti erőktől, erősen megrázkódnak.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Puerto Ricót cunami sújtja.
Imádkozzatok gyermekek, Aruba szenved.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Trinidad és Tobago megrázkódik.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a kis szigeteket szökőár sújtja.

Gyermekeim:

AZ EMBERI TEREMTMÉNY AZT HISZI, AMI NEKI MEGFELEL, AMIT HALLANI AKAR, ÉS EZZEL LÁZAD AZ ISTENI AKARAT ELLEN.

Népem rendelkezik hittel, olyannyira, hogy tudja, hogy mint menetelő népet, Én megszabadítom attól, ami a próféciák beteljesedése közepette fog történni az emberiséggel. (2.)

A hely, ahol megvédhetjük magunkat a veszélytől, "egy húsból való szív", (Ezék. 11,19) különben semmi sem lesz elég.

Az égboltozat úgy fog tűnni, mintha lángolna, mivel az ember gonoszságának terméke.

Nem fáradok bele, hogy életmódváltásra szólítsalak fel benneteket.

VÁRJATOK BÉKÉBEN, DE BIZTOSAN A BÉKE ANGYALÁNAK ELJÖVETELÉRE.

Ti az Én gyermekeim vagytok, legyetek tisztában ezzel. Megáldalak benneteket.

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT.

(1) Az alázatról olvassátok...
(2) A próféciák beteljesüléséről, olvassa...


LUZ DE MÁRIA megjegyzései:

Testvérek:


A világ helyzete válságban van és nagyon súlyos szinten. Nem a magam nevében beszélek, hanem annak alapján, amit a mi Urunk megoszt velem. Mindannyiunk felelőssége, hogy annyit adjunk, amennyit csak tudunk, hogy jobbá váljunk, tudván, hogy a szakadék szélén állunk.

A mi Urunk azt mondta nekem:

"Aki távol találja magát Tőlem, és minden védelemmel együtt építi azt, amit a legnagyobb védelemnek tart egy atomfegyver ellen, az tévedésben találja magát.

Én vagyok az, aki vagyok!" (2Móz 3.14) Urunk azt mondta nekem, és én csodákat fogok tenni alázatos gyermekeimért; megvédem őket anélkül, hogy vasból vagy más fémből készült építményekre lenne szükségük. De szükségem van arra, hogy legyen hitetek, mert hit nélkül semmik vagytok.

Tiszteljétek műveimet, ezeket az Én Szavaimat, mert a földre fognak hullani, amikor látjátok, hogy gyermekeim védelmezése beteljesedik".

Ezek a mi Urunk Jézus Krisztus szavai.

Arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok:


Uram, szükségünk van a hitre.
(Mária Fénye ihlette, 2023.06.24.)

Uram, te ismered és hallod gondolatainkat,
ebben a pillanatban szükségünk van a hitre.

Arra a hitre, amely arra késztet minket, hogy a Te műveid nagyságára tekintsünk,a végtelen irgalmat, amellyel csodákat teszel gyermekeidben.

A hit, amely képes elvezetni minket Hozzád, mert Te vagy a mi Atyánk. Azt a hitet, amely a Te Szívedre tekint, és hogy a Te Szívverésed által élünk.

Te vagy az Úr, akinek szüksége van gyermekeidre, a Szent Táplálék, az Angyalok elitje maga. Te vagy a fény, amely megvilágítja lelkünket, amikor minden sötét, mert Te vagy a Szent, Te vagy az Erő, Te vagy a Bölcsesség, aki vezet minket, Te vagy a mindentudó és mindentudó, és mégis Te vagy a par excellence alázatos.

Te tudod, hogy mitől szabadítasz meg minket, Uram, ezért hittel mondom Neked: Köszönöm, Uram! Köszönöm Neked, ami történt, ami történik és ami történni fog. Mert a Te akaratod uralkodik az egész teremtésben örökkön-örökké. Ámen.