2013. október 16., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

A terveket az istentelen háromság dolgozta ki, melyek szerint minden, ami Igaz, száműzetik.


2013. október 15. kedd, 15:45
Drága szeretett leányom, az a Vágyam, hogy papjaim, minden Keresztény felekezetben kezdjék gondosabban őrizni a Legszentebb Szentségeket. Azok, akik a Katolikus Egyházhoz tartoznak, elsőként fogják megtapasztalni a Szentségek elpusztítását és megszentségtelenítését. Azok, akik hűségesek Hozzám, Jézus Krisztushoz, gondosan fel lesznek készítve erre a szörnyű pusztításra, amelyben Egyházam elmerül. Nektek most fel kell készülnötök, mert a hűségeteknek köszönhetően fognak tudni Isten gyermekei a kegyelem állapotában a Szentségekhez járulni.
Az összes többi Keresztény Egyházaknak a következőt mondom: Emlékezzetek azon Ígéretemre, hogy visszajövök Második Eljövetelem Nagy és Dicsőséges Napján. Továbbá tudnotok kell, hogy az azt megelőző években, szörnyű megpróbáltatással kell szembenézniük mindazoknak, akik Engem követnek. Azokat, akiknek sikerül felekezeteiken belül új hatalmi pozícióba kerülniük, a hamis próféta fogja vezetni, és mindegyik az ő szavait fogja a szájába venni, és utánozni fogja cselekedeteit.
Jaj, azoknak, akik a hamis próféta oldalára állnak, mert ő Keresztelő Szent János ellentéte, ő lesz az Antikrisztus előfutára, aki mindnyájatok fölött fog uralkodni.
Meg foglak védeni benneteket, mert hamarosan Én leszek a ti egyetlen vezetőtök. Egyedül csak Bennem bízhattok, Aki az Igazságot fogja mondani nektek, amikor meginogtok az eretnekség miatt, melyet úgy fognak majd bemutatni nektek, mint a modern Keresztény teológia új formáját. Milyen ravasz a Sátán! Mert ő nem fog sokkolni soha benneteket, ehelyett – azok által, akik őt szolgálják – Legszentebb Szavam kiforgatott értelmezésének tükörképéhez fog vonzani benneteket.
A terveket az istentelen háromság dolgozta ki, melyek szerint minden, ami Igaz, száműzetik. Mindez befolyással lesz a szekuláris világra, amikor az emberi kapzsiságot és a vágyat, hogy figyelmen kívül hagyják a bűnt, minden Keresztény Egyház be fogja mutatni a híveinek. Ez a nap kőbe volt vésve, és ez lesz a végső sértés, amelyet Isten megenged, mielőtt elküld Engem, az Ő egyetlen Fiát, hogy összegyűjtse mindazokat, akik hűségesek maradnak Isten Szavához. Amikor a hazugságokat bemutatják nektek, azok úgy fognak tűnni, mintha jó dolgok lennének. Az alázat jelvénye minden egyházban közös lesz, mivel ezt azok fogják közületek felvenni, akik majd becsapnak benneteket.
Minden Rám vonatkozó tulajdonság: a szegények iránti Szeretetem, a gyengék és az alázatosak iránti Szeretetem; rosszallássom a kapzsiság, a fösvénység és a bujasággal szemben részei lesznek azoknak az érveknek, amelyeket arra fognak felhasználni, hogy ezeket az új tanokat elfogadtassák veletek– az új egy világvallást, hogy felkészítsék a világot az Antikrisztus uralmára.
Mint egy szerető Isten adom nektek ezeket a figyelmeztetéseket, hogy megmentselek benneteket. Szenteljetek most Nekem figyelmet. Csak egyetlen dolgot kérek: Maradjatok hűek Szent Szavamhoz. Szent Igémhez, mely a Biblián keresztül adatott nektek. Ez sohasem változik. De Isten ellenségei el fogják ferdíteni annak jelentését. Amikor ez majd megtörténik, utasítsátok el azokat, akik azt fogják mondani nektek, hogy Isten jóváhagyná ezeket a változtatásokat. Semmi sem lehet ilyen távol az Igazságtól.
Jézusotok

Fellay püspök végre megszólalt.

"Nagy lesz a megosztottság a papok, püspökök, érsekek és bíborosok soraiban. Egyik oldal a másik ellen.
Igaz tanítványaimnak el kell majd rejtőzködniük, és magán helyeken kell majd prédikálniuk – vagy megölik őket.
Igaz Egyházam annyira el lesz rejtve, hogy az igaz hitűeknek szorosan össze kell tartaniuk annak érdekében, hogy Örök Atyám iránti hűségüket gyakorolhassák.
A Föld minden sarka meg fog remegni Mennyei Atyám haragjától e paródia miatt." (2012. január 18., szerda, 9:50)

Fellay püspök végre megszólalt

A Pius Közösség frontális támadása Ferenc pápa ellen

Bernard Fellay püspök a hétvégén frontális támadást intézett Ferenc pápa [?] ellen. Az elmúlt hét hónapban az FSSPX hallgatásba burkolózott, és csendben figyelte az új pápa [?] pontifikátusát és irányvonalát. Úgy tűnik, hogy mostanra a közösség minden reményt feladott a Rómával való egyességgel kapcsolatban. Ezt a következtetést vonta le a megfigyelésekből Fellay püspök egy Kansas City-ben megtartott konferencián, ahol Ferenc pápát [?] „valódi modernistának” nevezte. Ez olyan vád, mellyel ebben a formában még soha nem illettek egyetlen pápát sem. [A honlap újságírója, Nardi, ezek szerint roppant keveset ismer az FSSPX elveiből, Lefebvre érsek irányvonalából. A tipikus modernistára az jellemző, hogy miközben a tanbeli kérdésekben abszolút liberális, az erkölcsi kérdésekben konzervatív. Pontosan ilyen volt II. János Pál pápa, akit az FSSPX mindig is a modernisták legjobb példájának tartott. Még XVI. Benedek pápa is megfelelt nagyjából ennek a típusnak – róla azt mondta Fellay püspök, hogy nagyon kedves ember, de fejében sziklaszilárd modernista –, bár nála már az erkölcsi hozzáállás sem volt annyira egyértelműen konzervatív. Bergoglio azonban már több mint modernista, előtte már semmi sem „szent”, se a tan, se az erkölcs.]
A rendfőnök „nagyon borzasztó időkről” beszélt, melyek szerinte most uralkodnak. Az egyház helyzetét Fellay püspök „valódi katasztrófának nevezte, és a mostani pápa [?] mindent tízezerszer rosszabbá tesz”. XVI. Benedek pontifikátusának kezdetén, folytatta Fellay püspök, ő ezt mondta: „Az egyház válsága folytatódik, de a pápa megpróbálja a féket meghúzni. Azt is mondhatjuk, hogy az egyház tovább esik lefelé, de ejtőernyővel. Ferenc pápa [?] kezdetével ezt mondom: ő levágja az ejtőernyőt, és begyújtott egy rakétát, hogy a szabadesést meggyorsítsa”, mondta Fellay püspök.
„Ha a mostani pápa [?] úgy folytatja tovább, ahogy elkezdte, az egyház kettészakad. Minden felrobban. Az emberek akkor ezt fogják mondani: lehetetlen, hogy ez pápa, mi nem fogadjuk el őt. Mások azt fogják mondani: várjunk, tekintsük pápának, de ne kövessük…” – folytatta Fellay püspök.
Úgy tűnik az utóbbi a rendfőnök álláspontja is: „Isten annyival nagyobb, mint mi, és Ő ezen nem perfekt papokon keresztül is tud működni”. De csak akkor szabad őket követni, „ha az igazságot mondják”, és akkor nem, ha csak „szemetet” kínálnak. Fellay püspök fejtegetéseit azzal zárta, hogy a Pius Közösség számára azt jelentené az uralkodó pápa [?] követése, hogy „hitünket veszélyeztetjük”.

A rendfőnök a múlt évben meghiúsult kiegyezésről is beszélt: „Annak láttán, ami most történik, hálát adunk Istennek, hogy az elmúlt évben mindenfajta kiegyezéstől megóvott bennünket. És azt mondhatjuk, hogy a rózsafüzér-hadjárat egyik gyümölcse volt, hogy ettől a szerencsétlenségtől megvédett minket.”


[Vajon most mi jön? Fellay püspök beszéde azt jelenti, hogy már a GREC és Krah izraeli pártfogói sem tudnak hatni az eseményekre? És akkor ezzel minden megint olyan lesz, mint régen? Fellay püspök ebben a beszédében azt mondja, hogy azt kövessük, aki az igazságot mondja. Akkor őt és társait hogyan követhetjük? Például az FSSPX központja kiadta a közösség több mint 40 éves történetének krónikáját. Annak utolsó éveit tárgyaló fejezetében csak olyan „kis csip-csup ügyeket” nem említenek meg, mint például az egyetlen németnyelvű fiúgimnázium megszűnése, az osztrák salzburgi priorátus megszűnése – amelynek megalakulását évekkel korábban felvették a krónikába –, csomó pap kilépése, Williamson püspök úr kizárása, a Brilon Wald-i apácák kiválása stb. stb. és az, hogy Fellay püspök úr a 2012. április 15-i doktrinális nyilatkozatában elfogadta a NOM jogszerűségét. Ha valaki a múltjával kapcsolatban ilyen furcsán értelmezi az igazságmondást, akkor annak mekkora marad a szavahihetősége?
A német és osztrák, és állítólag más, például indiai disztriktek hivatalos lapjai ma is tele vannak még Bergoglio beszédeivel és tetteivel, mint örvendetes eseményekkel. Ezeket olvasva, hogyan kell Fellay püspök szavait érteni? Ha mostantól megint szabad lesz Rómával kapcsolatban az igazat megírni, akkor ezekkel a beszámolókkal mit fognak csinálni? Úgy tesznek, mintha nem is léteztek volna? És ha ezután le lehet írni az igazságot, akkor nem kéne a kirúgott papoktól és Williamson püspöktől bocsánatot kérni? Hiszen, ha Isten megóvta őket a kiegyezéstől, akkor e kirúgott papoknak nem kéne ugyancsak hálásnak lenniük, akiknek bűne csupán az, hogy korábban megértették Isten figyelmeztetését, mert mondjuk értelmesebbek és alkalmasabbak voltak a helyzet megítélésére, mint a közösség vezetői?]

(forrás: www.katholisches.info – 2013. október 15.)


http://www.katolikus-honlap.hu/1302/kansas.htm

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2013. október 1. itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

Drága gyermekeim! Ne higgyetek azoknak, akik félre akarnak titeket vezetni valóságos jelenlétemet illetően az Oltáriszentségben! Én ugyanaz vagyok tegnap, ma és mindörökké. Az Evangéliumban mondott szavaim örök érvényűek. Az utolsó vacsorán a kenyérre ezt mondtam: ez az Én Testem. A borra: ez az Én Vérem. Az Én testem valóban étel, és az Én Vérem valóban ital. Aki eszi az Én Testemet, és issza az Én Véremet, az Bennem marad, és Én őbenne. Aki hittel, és tiszta lélekkel fogad Engem a szívébe, annak örök élete van. Most meg fogják változtatni a Szentmisét. Nem lesz átváltoztatás. A kenyér és a bor csupán jelképpé alacsonyodik. Elhitetik a néppel, hogy nem lehet az Én Testem a kenyér, és az Én Vérem a bor. Ezek csupán megemlékezésül szolgálnak az utolsó vacsorára. Ne higgyetek nekik! Menjetek el onnan, ahol ezt a tévtanítást hirdetik! Ragaszkodjatok Hozzám, az Evangélium tanításához! Én majd indítalak benneteket, és találtok majd felszentelt papot, aki a rejtekben bemutatja nektek az igazi Szentmisét, amelyben Én valóságosan jelen vagyok. Nekem nem szabhat határt senki. Ezt az eretnekséget azért engedem meg, hogy teljesüljön Dániel próféta szava: Eltörlik a mindennapi áldozatot, és a helyébe teszik a kárhozatos undokságot, ami maga a kígyó, a sátán, ami felmászott a keresztre, hogy magát Helyettem imádtassa. Mindez azért fog megtörténni, hogy megrostáljak mindenkit. Külön válasszam a hűségeseket, akik követnek Engem, a hűtlenektől, akik képmutatók, és a sátánt imádják.
Gyermekeim! Éljetek szüntelen készenlétben, és kérjétek magatokra a Szentlelket! Ő elvezet titeket a teljes igazságra. Újra mondom: Ne higgyetek a csalóknak! Csak az Evangéliumban higgyetek mindenkor! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítés: 1 János 2, 14. „Isten tanítása” 1 Péter 4, 17. „…itt van az ideje, hogy elkezdődjék az ítélet az Isten háza népén.” Jézus: „A keresztényüldözés előestéjén álltok.”
Jézus folytatja: „Drága gyermekeim! Készüljetek, mert olyan hirtelen jön, mint derült égből villámcsapás. Már minden elő van készítve. Hamarosan fellép az Antikrisztus. Rémuralma nem tart sokáig, de nagy próbatétel lesz minden keresztény számára. Készüljetek! A hiteteket soha ne adjátok fel! Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imádkozzatok! Legyetek szikla szilárdak tanításaim megtartásában! Akkor nincs mitől félnetek. Én Mindenható vagyok. Bevezetlek titeket Atyám országába. Akik üldözni fognak titeket, és a fenevadat szolgálják, soha nem láthatják meg dicsőségemet. Örökre ki lesznek zárva a szeretet és a béke országából. Ti, akik hűségesen kitartotok Mellettem mindhalálig, örökké örvendezni fogtok az Én dicsőségemben, amelyet úgy hullatok rátok, mint nyári záport. Ezért készüljetek, mert nagyon komor idők jönnek. Üldözni fogják az igaz Egyházat, és kényszeríteni fognak benneteket, hogy a fenevadat, a sátánt imádjátok. Ne féljetek tőlük és fenyegetéseiktől! Tartsatok ki Mellettem mindhalálig, életetek feláldozása, véretek kiontása árán is! Országomban olyan dicsőségben részesítelek benneteket, amely a legmerészebb álmaitokat is felülmúlja. Uralkodni fogtok Velem mindörökké. Higgyetek Bennem, és váltsátok tettekre szavaimat! Én, megerősítelek benneteket. Egyikőtöket sem próbállak erőtökön felül. Szeressetek viszont Engem! Ezer Sebtől vérző drága Szent Testemet lássátok mindig magatok előtt a keresztfán, hogy mennyit szenvedtem értetek! Belőlem erő árad, és sugárzik a szeretet. Ha Engem láttok, megerősödtök, és beteljesítitek rátok vonatkozó örök szent tervemet, amely sokak számára a vértanúság piros rózsája lesz. Megáldalak benneteket megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Drága kislányom! Ajánld fel magadat Nekem tetsző örök áldozatul! E szavakkal imádkozz: “Hőn imádott Jézusom! Te ott függsz a keresztfán. A Véred ömlik. Már a halál hideg verítéke folyik végig Testeden. Tested még egy utolsót vonaglik. Felkiáltasz: szomjazom! Kiáltásod fülembe hasít. Rám szomjazol, és én igent mondok Neked. Nézd, itt vagyok. Tőled kaptam az életemet. Visszaadom Neked. Tégy velem úgy, ahogy kedves Neked. Nézd, a Tiéd a testem, lelkem. Ha Te úgy akarod, legyek Neked szentelt örök áldozattá. Vedd életemet akkor, amikor akarod. Oltsd ki mécsesem lámpását úgy, ahogy Te akarod. Csak egyet kérek Tőled, gyújtsd lángra szívemet Irántad való szeretetre, hogy amit most nagylelkűen felajánlottam, azt tettekre is tudjam váltani. Kérlek, add nekem a Te szeretetednek azt a fokát és érzületét, hogy úgy szeresselek Téged életem végóráján, ahogy Te szerettél engem, amikor értem a keresztfára mentél. Megadom, amit kértél. Vég nélkül fogsz örvendezni szentjeim sorában. Megáldalak téged megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2013. október 2.
Itthon a kegyelem órájában Jézus: „Drága gyermekeim, Szívemnek kicsi választottjai! Nem tesztek ki népes sereget, de ti vagytok a világosság fiai, és a föld sója. Egy szobában elég egy gyertya, hogy fényt árasszon. Egy fazék ételbe elég egy kanál só, hogy megsózza. Tehát nem kell belőletek sok. Ti sem vagytok sokan, de életpéldátokkal megváltoztathatjátok a világot, ha szeretetben éltek. Ezért mondom nektek: úgy világítsatok az emberek között, hogy világosságotokat lássa mindenki! Éljetek mindenkivel szeretetben, elsősorban így hirdessétek az Evangéliumot! Életpéldátokkal, szavaitokkal és tetteitekkel. Ha ezt teszitek, rátok is azt fogják mondani a pogányok, amit az első keresztényekre: nézzétek, milyen szeretetben élnek egymással! Ha így tesztek, vonzóvá teszitek mások számára is az Evangéliumot. Sokan fognak követni benneteket, és ezzel nagyon megdicsőítitek a Nevemet. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2013. október 9.
Itthon a kegyelem órájában Jézus: „Drága gyermekeim! Az idő közel. Senki félre ne vezessen benneteket! Én, az élő Isten szólok hozzátok, Aki öröktől fogva vagyok. Az Én Igém szent és igaz, és az is marad mindörökké. Aki megváltoztatja szavaimat és törvényeimet, az hazug. Az a sátántól, a hazugság atyjától származik. Azt Atyám ki fogja törölni az élet könyvéből. Aki ilyet művel, az maga választja a kárhozatot, az ördögök társaságát, a pokol tüzét, amely égetni fogja mindörökké. Vigyázzatok! Ne hagyjátok magatokat félrevezetni! Ne engedelmeskedjetek a hazug vezetőknek! Aki az Én szavaimat, szent Igémet, és törvényeimet megváltoztatja, annak fordítsatok hátat! Már korábban is mondtam, most megismétlem: sajnálatos módon a világban két Egyház lesz. Egy eretnek, amelyik törvényeimet megmásítja, felrúgja, csak azért, hogy a tömegek tetszését megnyerje, és egy igaz Egyház, amely a rejtekbe lesz kényszerítve azért, mert ők megtartják törvényeimet, szent Igémet.
Gyermekeim! Akik mindvégig hűségesek maradnak Hozzám, Megváltó Istenükhöz, azok üdvözülnek. De akik csatlakoznak a tévtanítókhoz, örökre elvesznek.
Gyermekeim! Nézzetek fel a keresztre! Nagy árat fizettem értetek a keresztfán. Azért, mert megmondtam az igazságot, vagyis Isten Fiának neveztem Magam. Ti is, amikor meg fogtok vallani Engem Üdvözítő Királyotoknak, ugyanarra a sorsra fognak ítélni, mint Engem, Akinek a Vérét ontották értetek. Ezért azt mondom nektek: kérjétek magatokra az Én lángoló tűz szeretetemet, hogy ti is úgy szeressetek Engem, ahogyan Én szerettelek titeket, amikor értetek a keresztfára mentem. Akkor mindnyájan megkapjátok Tőlem a végső állhatatosság és a jó halál kegyelmét. Erre áldalak meg benneteket megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítés: Lukács 4, 21. „(Jézus) elkezdte beszédét: Ma beteljesedett az Írás, amit az imént hallottatok.”

2013. október 13. itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Most hozzátok szólok, akik hűségesek vagytok Hozzám, és várjátok eljövetelem napját. Ez a nap már nagyon közel van. Jól teszitek, ha várjátok, mert így nem ér meglepetésként, és készenlétben talál. Most azt mondom nektek: nem az üdvözül, aki azt mondja Nekem: Uram, Uram. Eljár Szentmisére, de utána folytatja bűnös életét. Ne legyetek képmutató keresztények, mert miattatok távolodnak el az Istenkeresők az Egyháztól. Tudjátok meg, hogy rajtatok fogom számon kérni ezeket a lelkeket, akik miattatok maradtak távol Tőlem, és szektákhoz csatlakoztak. Pedig Én elepedek a lelkükért, hogy őket is tápláljam drága Szent Testemmel és Véremmel. Értsétek meg: Én nem vagyok személyválogató. Én mindnyájatokat megváltottam, de a ti válaszotoktól függ örök üdvösségetek. Felelősek vagytok egymásért. Mindaz, aki megkapta a megtérés kegyelmét, köteles hirdetni az örömhírt, az Evangéliumot, amit Én tanítottam nektek. Ha elmulasztja, úgy jár, mint a példabeszédben az az ember, aki elásta az egy talentumot, ahelyett, hogy kamatoztatta volna, és az örök kárhozatban végezte.
Gyermekeim! Ti a világosság fiai vagytok, Nektek világítani kell ezen a földön. Ez azt jelenti, hogy jó cselekedeteitekkel ki kell tűnnötök a sötétség fiai közül, és az Én szeretetemet kell sugároznotok közöttük, és hirdetnetek kell tanításomat, az Evangéliumot életpéldátokkal, szavaitokkal és tetteitekkel. Ha nem ezt teszitek, képmutatók vagytok, akkor életpéldátokkal kigúnyoltok Engem és tanításomat. Rátok is vonatkoznak szavaim: aki nem vall meg Engem ez előtt a bűnös nemzedék előtt, azt Én sem vallom meg Atyám, és szent angyalai előtt. De aki megvall Engem, azt Én is megvallom Atyám előtt. Legyetek hűségesek Hozzám mindhalálig, így tegyetek tanúságot Rólam mindenki előtt! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítés: 1 Péter 1, 25. „…az Úr szava örökre megmarad.”

2013. október 15.
Itthon a kegyelemórájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Most jön el az óra, sőt már itt is van, amikor beteljesedik mindaz, amire felkészítettelek benneteket. Ne féljetek a haláltól! Tudjátok, mitől féljetek? A bűntől. Kerüljetek minden bűnre vezető alkalmat! Tartsátok mindig patyolat tisztán a gondolataitokat! Ez azt jelenti, hogy mindig Rám irányítsátok a figyelmeteket! Engem szemléljetek! Hozzám imádkozzatok, és Engem imádjatok, Aki a szívetekben lakom! Akkor tehetetlen lesz veletek ellenfelem, és megőrzitek lelketeket az örök életre. Az idő rövid. Hamarosan meg fogtok állni Színem előtt. 
Most olyan események következnek, amilyenek még soha nem voltak a földön. A gonoszság úgy elharapódzik, mint még soha. Készüljetek fel a legrosszabbra! A pokol összes ördöge ki lesz engedve. Ezeket a gonosz emberek szabadítják magukra, és embertársaikra. Elérkezett az idő. Megítélem a földet. Készüljetek! Nagyon sok lesz a halott. A gonoszság a tetőfokára hágott. De ti, kicsinyeim, ne féljetek! Én veletek vagyok minden nap a világ végezetéig. Megoltalmazlak benneteket, és felviszlek Atyám országába, ahol örvendezni fogtok mindörökké. Megáldalak mindnyájatokat megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.” 
Szentírási megerősítés: Efezus 6,17. „…Isten szava.”