2012. október 16., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Azok, akik túlélik a végidőket, nem fognak fizikai halált halni
2012. október 15. hétfő, 23:30
Drága szeretett leányom, a halottak feltámadására vonatkozó titkot fontos megérteni.
Amikor, mint testet öltött ember meghaltam, megsemmisítettem halandóságotokat. Miután meghaltam, halálom nemcsak a haláltól szabadított meg benneteket, hanem a bűntől is a földi halál után. Kereszthalálom a halhatatlanság ajándékát adta nektek Királyságomban.
Mivel emberként haltam meg, halandó halált haltam. Ha valaki meghal, akkor halhatatlan lesz, ha a kegyelem állapotában van.
Amikor feltámadtam a halálból, azoknak ajándékoztam ezt az Ajándékot, akik most a Mennyországban vannak, akik a kegyelem állapotában haltak meg. Új Paradicsomomban ők egy tökéletes halhatatlan testet kapnak. Azok, akik a földön vannak, egy szempillantás alatt halhatatlan testet kapnak Második Eljövetelemkor.
Amint hírnökeim harsonái megcsendülnek, a halottak feltámadnak, valamint azok, akiknek neve fel van jegyezve az Élet Könyvében, hogy az Örök Életet élvezzék az Új Királyságom ezer éve alatt, melyet Atyám megígért Nekem. Ezt fogják az Új Paradicsomnak hívni, és minden, ami most addig halandó, többé nem lesz az.
Ti egyesülni fogtok Velem, Jézusotokkal.
A halál többé nem fog számítani, mert nem fog létezni.
Most, hogy elhoztam nektek Ajándékom végső üdvösségét, hallgatnotok kell Rám.
Legyetek óvatosak és bátorítsátok azokat, akik ma épp úgy, mint azok – akik Noé napjaiban elmerültek a szórakozással teli becsvágyó életükben-, ne legyenek ostobák, és ne hagyják figyelmen kívül a jeleket. Akárcsak Noé napjaiban, ők is elsodródhatnak majd a rémületükben, amikor jön az áradat. Ez alkalommal ne hagyjátok, hogy ez megtörténjék.
Követőimnek részletes figyelmeztetések lettek adva, de nem ér semmit. A baj az, hogy azok, akik elfogadják az Igazságot, összevegyülnek azokkal, akik nem fogadják el, és azok befolyásolják őket.
Nektek távol kell tartanotok magatokat azoktól, akik pogányok, és imádkozzatok értük. Ha nem tartjátok távol magatokat, akkor el lesztek csábítva a hazugságok és a tisztátalan lelkek által. Azok, akik ellenállnak Nekem, félre lesznek taszítva védelmem alól. Hamarosan úgy találják majd, hogy romlott életük eluralkodik rajtuk, eleinte csak lassan. Aztán majd kizárnak Engem, és a hazugságok rabszolgái lesznek. Ha a társaságukban maradtok, ti is támadva lesztek.
Aztán észre fogjátok venni magatokat, hogy mentegetőztök az Igazságról, Isten Szaváról beszélve. Ez abban a szakaszban lesz, amikor világosan látni fogjátok a megosztottságot a világotokban. Az Ajándék, melyet a Szentlélektől kaptatok fogja biztosítani, hogy rögtön felismeritek azt a veszélyt, amelyben vagytok.
Ha ők ismernék az Igazságot, szaladnának hozzátok. Mert minden hamis isten, melyet bálványoznak, anyagi dologból készült, melyet Isten teremtett; ugyanazt a klasszikus hibát követik el. Az anyagi dolgok csodáit imádják, de nem vesznek tudomást Teremtőjükről.
A Béke Új Korszakában sokkal több lenne nekik, oly sok tökéletesség. De ők hátat fordítanak.
Én mindig szeretni fogom őket, de Irántam való szeretetük hiánya azt jelenti, hogy nem akarnak belépni az új életbe, melyet Én teremtettem számukra.
Ez az új élet meg lett teremtve, mely két okból volt lehetséges:
Amikor testben meghaltam, megsemmisítettem a halált. Amikor feltámadtam a halálból, az Örök Életet adtam nektek, ekkor a testnek már nincs hatalma fölöttetek.
Ez az Én Ígéretem Isten minden gyermekének. Azok, akik túlélik a végidőket, nem fognak fizikai halált halni. Ők áldottak. Ők azonnal egy tökéletes fizikai testté lesznek változtatva, misztikus egységben az Én Dicsőséges Testemmel.
Akkor lesz majd, hogy találkozni fognak azokkal, akik kegyeimben haltak meg, akik feltámadnak halottaikból. Ők mind a Paradicsomomban fognak élni.
Jézusotok