2022. június 1., szerda

Luz de Maria üzenetek Szent Mihály Arkangyaltól, Jézustól és Szűzanyától

Mária üzenete "Az emberiség beteg" | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.05.03.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és a mennyből jöttem, hogy Fiamhoz, Jézushoz vezesselek benneteket. Hallj meg. Ne élj elszigetelve az imától. Az emberiség beteg, és csak az ima ereje által juthat el az igazi megszabaduláshoz és üdvösséghez. Te a világban vagy, de az Úr tulajdona vagy. Isten ellenségei azon fognak dolgozni, hogy pusztítást okozzanak. Az ellenségek terve az, hogy az Egyházat egyre egységesebbnek tegyék a világ előtt. Vigyázz, nehogy becsapjanak. Hajlítsd meg térdeidet imára, és keress erőt az Eucharisztiában. Nyisd meg szívedet és fogadd el Jézusom evangéliumát. Azok, akik mindvégig hűek maradnak, üdvözülnek (üdvözülnek). Ne csüggedj. Mindig veled leszek. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

Mária Üzenete - NAGY SZENVEDÉSSEL TELJES JÖVŐ | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.05.10.

Drága gyermekeim, legyen bátorságod, hited és reményed. Jézusom veled jár. Ne félj. Kereszt nélkül nincs győzelem. Tégy bizonyságot örömben és bánatban, hogy az Úré vagy. Kérlek benneteket, hogy valósítsátok meg Felhívásaimat, és legyetek mindenhol Isten eszközei testvéreitek javára. Egy nagy szenvedéssel teli jövő felé tartasz. Üldöztetés lesz Isten házában, és a hívő férfiak és nők ki lesznek vetve. Ne felejtsd el: a Szent Rózsafüzér és a Szentírás kezében; az igazság iránti szeretet a szívemben. Ne hagyd, hogy a hazugság győzzön. Hajlítsd meg térdeidet imára, mert csak így érhetsz győzelmet. Félelem nélkül előre! Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

Mária üzenete "A kegyelmek rendkívüli esője hull rád" | Pedro Regis 2022. május 14

Drága gyermekeim, szeressétek az igazságot, és védjétek meg azt, ami Istené. Az igazság iránti szeretet hiánya sok férfit és nőt fog elítélni. Szenvedek amiatt, ami veled történik. Ne vonja el figyelmét az útról, amelyet mutattam neked. Istenben nincs féligazság. Ügyeljen arra, hogy ne tévesszen meg. Jézusom szeret téged. Halld Őt. Szabadságod van, de ne hagyd, hogy szabadságod kivezessen az üdvösség útjáról. Bűnbánattal fordulj el bűneidtől. Keresd Jézus Irgalmasságát a Gyónás Szentsége által. Én vagyok az Édesanyád, és szeretnélek boldognak látni már itt a Földön, majd Velem együtt a mennyben. Jelen pillanatban a kegyelmek rendkívüli esőjét okozom rátok. Félelem nélkül előre! Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: NE ADD FEL A REMÉNYT! | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.05.17.

Drága gyermekeim, Jézusom szeret titeket, és név szerint ismer benneteket. Ne add fel a reményt! Ismerem a nehézségeidet, és Jézusomhoz fogok imádkozni érted. A Szent iránti nagy megvetéssel teli jövő felé tartasz. A teremtést többre fogják becsülni, mint a Teremtőt, és a fájdalom nagy lesz a hívő férfiak és nők számára. Imádkozz sokat. Amikor elvonják a figyelmedet az imától, a démon prédájává válsz. Az Úré vagy, és egyedül Őt kell követned, és csakis szolgálnod kell. Fogadd el Jézusom evangéliumát, és tarts ki hűséget Egyháza Igaz Tanítóhivatalának tanításaihoz. A démon cselekvése sok papot és Istennek szentelt embert arra késztet, hogy ellentmondjon a hit nagy igazságainak. Szenvedek amiatt, ami veled történik. Légy óvatos. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
MÁRIA ÜZENETE „Fájdalmas csata Az ellenség támadni fog” PEDRO REGIS Anguera Brazil (2022. május 19.)

Drága gyermekeim, Isten siet. Ne álljon karba tett kézzel. Úton vagy egy olyan jövő felé, amelyben fájdalmas lelki harc bontakozik ki. Az ellenségeink legyőzéséhez szükséges nagy fegyver az igazság szeretete. A sötétség halad előre, de az igazság fényével eloszlathatod. Felbátorodik! Jézusom sokat vár tőled. Tedd meg a tőled telhető legjobbat, és gazdag jutalomban lesz részed. Ne félj. Veled leszek. Higgy szilárdan Isten erejében, és győzni fogsz. Az ellenség támadni fog, és a halál jelen lesz Isten Házában. Szenvedek amiatt, ami veled történik. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
MÁRIA ÜZENETE "Amit emberi szem még soha nem látott" PEDRO REGIS Anguera (2022. május 21.)

Drága gyermekeim, Isten siet. Ne halaszd holnapra, amit meg kell tenned. Ne hagyd, hogy a démon a mélységbe sodorjon. Az Úré vagy, és egyedül Őt kell követned, és csakis szolgálnod kell. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Ne hátrálj meg. Bármi is történik, légy állhatatos az igazság útján. Olyan jövő felé haladsz, ahol az igazság kevés helyen lesz jelen. Vigyázz a lelki életedre. Ne felejtsd el: a mennyország a célod. Uram olyat készített választottai számára, amit emberi szem még soha nem látott. Szeretlek és boldognak akarlak látni már itt a Földön, majd Velem együtt a mennyben. Fogadd el Jézusom evangéliumát. Keresd irgalmasságát a gyónás szentségén keresztül, és fogadd el győzelmedet az Eucharisztiában. Felbátorodik! A holnap jobb lesz az igazaknak. Előre az igazságért! Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében. MÁRIA ÜZENETE "Ezek a legnehezebb idők. Vigyázzatok!" PEDRO REGIS Anguera Brazil (2022. május 24.)

Szeretett gyermekeim, fontosak vagytok Terveim megvalósításához. Tedd meg a tőled telhető legjobbat, és gazdag jutalomban lesz részed. Ezek a legnehezebb idők a hívő férfiak és nők számára. Légy óvatos! A hamis hit elterjed, és sokan úgy fognak járni, mint a vakok, hogy más vakokat vezessenek. Szeresd az igazságot és védd meg. Az igazság fénye nélkül az emberiség egy nagy szakadékba kerül. Gyere vissza hozzá, aki mindannyian vagytok. Én vagyok a te Bánatos Édesanyád, és tudom, mi vár rád. Add a kezeidet, és én vezetlek a szentség útján. Te a világban vagy, de a világ dolgai nem neked valók. Felbátorodik! Nem vagy egyedül. Jézusom szeret téged, és mindig veled lesz. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
MÁRIA ÜZENETE „Csak azok viselik el e megpróbáltatások terhét” PEDRO REGIS Anguera (2022. május 26.)

Drága gyermekeim, győzelmetek Jézusban van. Keressétek őt mindig, és nagyok lesztek a hitben. Az emberiség egy spirituális szakadék felé tart, és csak azok viselik e megpróbáltatások terhét, akik imádkoznak. Arra kérlek benneteket, hogy tartozzatok Krisztushoz. Engedjétek, hogy Jézusom Szeretete behatoljon a szívetekbe, mert csak így válhattok az Ő Jelenlétének jeleivé. Add ide a kezeidet, és én elvezetlek Hozzá, aki a te Egyetlen és Igaz Megváltód. Még sok év kemény próbatétel vár rád. Ne hátrálj meg. Ne veszítse el a szívét. Szeretlek és mindig veled leszek. Bármi is történik, maradj azon az úton, amelyet mutattam neked. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
MÁRIA ÜZENETE – Az ellenségek egyesítik PEDRO REGIS Anguerát (2022. május 31.)

Drága gyermekeim, én vagyok az anyátok, és szeretlek titeket. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek hűségesek Fiamhoz, Jézushoz. Ő mindannyian vagytok, és nélküle semmit sem tehettek. Szakadj el a világtól, és élj a Paradicsom felé fordulva, csak amelyre teremtettek. Ne keresd e világ dicsőségét; létezik, de amit kínál, azok átmeneti dolgok. Keressétek a menny dicsőségét, mert örökkévaló lesz. Tégy tanúságot saját életeddel arról, hogy Jézusomhoz tartozol. Fájdalom idején élsz, de nem vagy egyedül. Melletted vagyok, bár nem látsz engem. Az ellenségek egyesülnek, és a szent dolgokat megvetik. Vigyázz. Fogadd el az evangéliumot, és hallgasd Jézus Egyházam Igaz Tanítóhivatalának tanításait. Isten siet. Ne halaszd holnapra, amit meg kell tenned. Félelem nélkül előre! Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

A Hálaadás litániája

 

Mindenért, amit adtál
Istennek legyen hála!
Mindenért, amit megakadályoztál
Istennek legyen hála!
Mindenért, amit elvettél
Istennek legyen hála!
Mindenért, amit megelőztél
Istennek legyen hála!
Mindenért, amit megbocsátottál
Istennek legyen hála!
Mindenért, amit nekem készítettél
Istennek legyen hála!
A halálért, amelyet nekem választottál
Istennek legyen hála!
A helyért, melyet nekem készítettél
Istennek legyen hála!


Isten szemével

2022.05.03.

1.

Arról a magzatról volt szó, akit örökbe fogadtam, és imádkozom érte. Amikor ünnepi misére megyek, vagy olyan helyre, ahol lelkileg fejlődni lehet, megszólítom őt. Védőszenteket is választottam neki.

Kép: A magzat tapsikol örömében.

Jézus: Nagyon jó pótanyukája vagy a választott magzatodnak. Sokat beszélgetsz vele, és minden szépben és jóban részesíted, amiben részt veszel. Még arra is gondolsz, hogy védőszenteket válogass neki. Ez a kis magzat tud gondolkodni. A lelke roppant hálás neked a gondoskodásért, a törődésért.

2.

Kép: A szívemhez húzódnak magzatok.

Kép: Beléptem egy terembe, ahol kisgyermekek voltak, 3-4-5 évesek lehettek. Az egyik közülük asztalnál ülve rajzolt, a másik közülük a földön játszott valamilyen játékkal. Amikor megláttak, oda jöttek hozzám. Ez a terem egy hatalmas óvodában volt, ahol több emelet is volt. Az emeleten egy másik, elkülönített osztályon kisbabák feküdtek ágyakon, fehér párna, lepedő és takaró között.

Jézus: Minél többet foglalkozol ezzel a szép gondolattal, annál több magzat és megkereszteletlen kisgyermek tűnik fel számodra a látomásokban. Azért nem csak magzatokat látsz, hanem kicsiny gyermekeket, mert ők azért közelednek hozzád, hogy kereszteld meg őket. A fekvő kis csecsemők az elkülönített osztályon még szintén keresztelés előtt állnak, és várják a segítségedet.

3.

Kép: A Mennyei Atya belehelyez valamit a bensőmbe.

Hang: A békémet adom neked, hogy türelmes legyél mindig.

Hang: Most fokozottabb lesz a gonosz támadása.

Jézus: Nehéz idők várnak az emberiségre. Ehhez hatványozott türelem, szeretet és béke kell. Ezeket növeli benned különféle kegyelmek adakozásával a Mennyei Atya.

4.

Kép: Egy papírral a kezemben állok a Mennyei Trón előtt, majd egy idő után eltávozok a helyszínről.

Jézus: Lelked egy papírral áll a Mennyei Atya Trónja előtt, és várja a fontos feladatokat, ami a nehéz idők alatt segít neked eligazodni.

5.

Hang: Jó előre megmondom ezt neked, hogy tudjad, hogy számíts rá. Számítok rád ezért.

Jézus: Akkor sikerül egy Tőlem kapott feladat teljesítése, hogy ha kapsz időt, hogy felkészülj rá. Ezért az antikrisztus megjelenése előtt közvetlenül megmondom, hogy mit tegyél, és mit mondj az engesztelőknek.

6.

Kértem az Urat, segítse a testvéremet, hogy szentté váljon.

Hang: Örömkiáltásom.

Hang: Nagyon kedvesek vagytok Nekem.

Kép: Jézus balra fordulva néz lefelé.

Jézus: Nagyon tetszik Nekem, hogy a lelki javakban nemcsak magadra gondolsz, hanem testvéredre is. Ne félj, gondoskodom róla, hogy szent legyen.

7.

Eszembe jutott, anyukám, míg itt élt a földön, kíváncsian akart belenézni a füzetembe, amikor írtam.

Kép: Anyukám belenéz a füzetembe, és kérdezi.

Hang: Mit írsz?

Kép: Anyukám mosolygós arca.

Jézus: A lélek alapvető jellemzői a túlvilágon is megmaradnak. Ő látja, hogy mindig az Én feladataimmal foglalkozol. Most is beleles a munkádba.

8.

Kép: Szent Mihály arkangyal és a harcos angyalok állnak előttem, a szavamra várnak, hogy küldjem őket csatába, adjak nekik feladatot.

Jézus: Kislányom, kérd a harcos angyalokat, hogy az új országgyűlésben védjék meg a pártokat az ellenségeskedésektől. Kérd őket, hogy Ukrajnában vessenek véget a szörnyű öldöklésnek.

9.

Gondolat: Azzal a hírrel jöttek nekem, félő, hogy háború lesz Magyarországon.

Hang: Nem lesz itt háború Magyarországon, csak imádkozzatok.

Gondolat: Azzal a hírrel is jöttek, hogy nemsokára minden vagyonunkat elveszik. Én többször felajánlottam a családom teljes vagyonát az Úrnak. Kértem az Urat, hogy a globalisták senkinek se vegyék el a vagyonát legalább a Nagyfigyelmeztetésig, vagy míg menedékhelyekre kell menni.

Kép: Egy kéz a vagyonom fölé helyezkedik.

Hang: Lefoglaltam magamnak ezt. Ráteszem a kezemet erre.

Hang: Nem veszik el, nem hagyom.

Hang: Ez mind az Enyém.

Kép: Az időt mintha kinyújtották volna.

Jézus: Ne üljetek fel a rémhíreknek, állandóan veletek vagyok. Megakadályozom a háborút, és nem engedem, hogy fedél nélkül maradjatok. Ami a tiétek, az az Én tulajdonom. Meghosszabbítom az időt, vigyázok, nemcsak rátok, hanem a vagyonaitokra is.

10.

Az új országgyűlésen Magyarország köztársasági elnöke arról beszélt, hogy gazdasági krízis van, és 50% termés lesz az idén a korábbihoz képest, mindenképpen számolni kell arra, hogy kevesebb lesz az élelmiszer.

Egy lelki testvérrel arról beszélgettem, hogy jelenleg a gyümölcsfák tele vannak virággal, de nagy a veszély, hogy bejön egy fagy, és lefagy a termés.

Gondolat: Imádkozni kell, hogy Magyarországot kímélje meg az Úr, ne legyen fagy, hogy megfagyjon a termés, ne legyen aszály, szárazság, hogy kiszáradjon, ne legyen árvíz, hogy a sok víztől elrohadjon.

Kép: Irgalmas Jézus.

Hang: Kíméletesebb leszek veletek, mint másokkal.

Jézus: Csak imádkozzatok lelkes engesztelőim, és gondom lesz rátok, hogy elkerüljétek a katasztrófákat. Nem mintha minden magyar megérdemelné, de a Hozzám fordulókért, a Bennem bízókért megteszem.

11.

Gondolat: Tudom, hogy mérgeznek minket. Mérgezik a levegőt, a vizet, a földet, az élelmiszert. Felajánlok minden percet az Úrnak, amit ellopnak tőlünk, amivel megrövidítik életünket.

Érzés: Az Úr ezt is beszámítja, mint valamilyen szenvedést.

Jézus: A globális hatalmak mérgezése nektek besegít a tisztulásba. Gondoljatok erre, Magyarország nem pusztul, hanem tisztul.

12.

Hang: Összetömörítve ezt benned.

Kép: Egy valaki egy papírcetlit tart a kezében, és nézi, mi van ráírva.

Kép: Fény.

Jézus: Röviden fogom ismertetni veled, hogy mit kell tenned, amikor egyre nehezebb lesz a sorsotok. De ne félj, Én a fényemmel megvilágítom a feladataidat.

13.

Hang: Kenyerem vagy.

Kép: Egy rózsaszín színű falat kenyér.

Jézus: Tulajdonképpen, táplálsz a lelkekkel, akiket megmentesz Nekem. És mivel örömet okozol, a táplálék, amit nyújtasz, rózsaszín.

14.

Kép: Egy fekvő barka ág, mely két mellékágra oszlik. A mellékágak körbe ölelnek egy tojás alakú valamit.

Jézus: Az idei Húsvétotok nagyon gyönyörű volt. Átölelve tartottalak benneteket hívőket az ünnepi napok alatt.

2022.05.10.

1.

a)

Amikor először kérdeztem az Urat, menjünk-e a Szent Koronához imádkozni a Parlamentbe:

Hang (háromszor): Igen, menjünk el.

Kép: Jézus lefelé néz balra fordulva.

Hang: Én hívlak benneteket.

b)

Amikor másodszor Kérdeztem az Urat, hogy menjünk-e imádkozni a Szent Koronához:

Hang: Igen igen igen.

c)

Amikor harmadszor kérdeztem az Urat, hogy menjünk-e a Parlamentbe imádkozni a Magyar Szent Koronához:

Hang: Igen, menjetek minél gyakrabban.

Kép: Amikor a Korona előtt imádkozunk, ragyog a Korona, nagy, arany fényt bocsájt ki magából, beborítja az egész Parlamentet. Ez a szeretetsugárzás hat a politikusokra is. Ha nem mennénk oda imádkozni, a gonosz sokkal nagyobb károkat tudna okozni, mint jelenleg, a kereszténypártiak nem tudnának úgy védekezni a gonosz ellen, mint így.

Jézus: Nagyon sajátos módon tud segíteni a Szent Korona által Atyám a Parlamenti képviselők viselkedésében és gondolkodásában. Enyhíti a képviselők közötti konfliktusokat, és szeretetfényével, amit a Szentháromságtól kap, befolyásolja a vitákat, amelyek elhangzanak. Ezért nagyon fontos, hogy minél többször látogassátok meg a Szent Koronát, és imádkozzatok előtte.

2.

Kértem az Urat, tegye lehetővé, hogy Magyarország kilépjen az Unióból, amikor eljön az ideje, hogy ne tegyenek kárt bennünk.

Kép: Magyarország, a Magyar Parlament olyan, mint egy korona, amely kiemelkedik.

Jézus: Ne aggódj, hazátok sorsa a kezemben van, legszentebb Édesanyám gondoskodó szeretete magasra fogja emelni a nemzetek között.

3.

Egy lelki testvér arra kért engemet, hogy adoptáljam lelkileg a gyermekeit, imádkozzam mindegyikükért.

Jézus: Drága kislányom, Én küldtem neked lélekben gyermekeit, hogy imáid által lelkük biztonságban legyen.

4.

Szentmisén hívtam az adoptált magzatomat, hogy vegyen részt velem a szentmisén, és ha akar, csatlakozzon hozzám, amikor leborulok az Úr előtt.

Kép: A kis magzat leborul mellettem, ahogy én is.

Gondolat: A magzatomnak mondtam, megyünk szentségimádásra is.

Kép: A karjaimban tartom a babát az Oltáriszentség előtt, a magzat odahajol az Oltáriszentséghez, és feléje nyújtja bal kezét. Az Úr Jézus Magához öleli mosolyogva.

Kép: A baba előtt a nagy Oltáriszentség, a baba megfogja azt kétoldalt, mint egy játékot.

Hangom: Drága kis babám, mit tehetnék még érted, milyen kívánságod van?

Hang: Olyan akarok lenni, mint te!

Kép: Arany fény.

Jézus: Ugye látod, hogy Én is mennyire szeretem a te kis adoptált magzatodat. Hidd el, az ő lelke is érzi az Én Isteni szeretetemet. A lelke tulajdonképpen felnőtt, felnőttként gondolkodik, és vágyódik arra, hogy olyan Istenszerető váljék belőle, amilyen te vagy.

5.

A pici babákért és magzatokért imádkoztam, az Úr szívébe helyeztem őket, és kértem az Urat, hogy amelyiküknek meg kell halnia az édesanyja méhében, mártírként tartsa őket számon, akik Őérte halnak meg.

Kép: Jézus bara fordulva hallgatja kérésemet nagyon komolyan.

Jézus: Nemcsak azokat a magzatokat keresztelhetitek meg, akiket az abortusz folyamán már megöltek, hanem azokat is, akik szomorúan várakoznak édesanyjuk méhében az abortuszra. Ezzel nagy szolgálatot tesztek nekik és Nekem, mert mindnyájan vértanúk lesznek. Hiszen a keresztség lemossa róluk az áteredő bűnt.

6.

Olvastam: Maria Valtorta Füzet (1943): Jézus mondta a Szentháromságról és a Szűzanyáról: „A Mi dicsőségünk nem igyekszik egymást felülmúlni, hanem teljessé válik a másik dicsőségében”.

Kép: Két lángot egymás mellé helyeznek, így azok felerősítik egymást, mert a kettő egyesül, összekeveredik.

Kép: Az erőhullámok egymásba alakulnak.

Gondolat: Eszembe jutott az Úrral való kapcsolatom.

Érzés: Az igaz, mivel az Úr végtelen, nem lenne rám szüksége, de mégis, az én szeretetem felerősíti az Ő dicsőségét.

Kép: Ha valakivel vagyok, és a szeretetet gyakoroljuk, az egymás közti szeretetünk egymás hiányát kiegészíti, sőt, olyan gyümölcsöt hoz, ami a másik jelenléte nélkül nem jöhetne létre. Így, egyikünk a másikára nagyon jó hatást gyakorol, mert ezt az emelkedett lelki állapotot és gyümölcseit visszük és osszuk meg másokkal, így emelünk másokat is.

Jézus: Csodálatos fogalmak ezek: szeretet, dicsőség. Ha egy emberben növekszik a szeretet és a dicsőség, mint a Szentlélek gyümölcse, ezzel a szívében növekedik az Én dicsőségem is. Így van ez két összetartozó ember vonatkozásában is. Ha az egyikben nagyobb lesz a szeretet, ez olyan mély hatást vált ki a társában, hogy ő is jobban tud szeretni. Az a társ, aki az előző szeretetéből nagyon sokat kapott, nem tartja meg magának, hanem önkénytelenül továbbadja másoknak. És ha itt a földön a szeretet egészen kitejesedik, az ember eléri a Mennyei dicsőséget.

7.

Olvastam: Maria Valtorta Füzet (1943): Jézus mondta Maria Valtortának: Ő valaki más szerepét tölti be a kiválasztottságban. Valaki mást választott ki az Úr, aki elutasította Őt, így Mariát jó alanynak látta, mert látta a saját módján való törekvését. Jézus kérte Mariát, hogy imádkozzon azért a másikért, majd eljön az ideje, hogy megtudja, hogy ki ő.

Gondolat: Remélem, én nem másnak a helyét töltöm be, hanem csak a magamét.

Jézus: Hidd el kislányom, sokkal több gyermekemet próbáltam kiválasztani Magamnak, mint ahányan elfogadtak Engem. Ennek ellenére őket is szeretem. Nem engedem, hogy elvesszenek, de ha megmaradnak ebben az elhatározásban, többet fognak szenvedni a Tisztítótűzben, mint azok, akiket nem akartam kiválasztani. Hiszen ők, akik visszautasítottak Engem, nagy kegyelmet dobtak félre. Nagy lehetőséget mulasztottak el. Ez a mulasztás bűne.

8.

Egy szentmisén a pap Jézus sikertelenségeiről beszélt.

Olvastam: Maria Valtorta: Az Úr hinti a magokat, de majd csak évek múlva látszik a gyümölcse egyes helyeken.

Hang + Érzés: Sosem szabad csüggedni egy sikertelenségnek látszó eseményen.

Hang: Isten begyűjti ezt.

Gondolat: Többen el vannak keseredve, hogy hiába beszélnek a másiknak a hit kérdéseiről, nincs foganatja.

Kép: Amikor beszédünk valakihez, a beszédünk eléri a társunkat. Egyes „kiskapukon”, réseken a másik lelkébe szivárog. Lehet, hogy abban a pillanatban kigúnyol, de eljön az alkalom, amikor a beszédünk eszébe jut.

Jézus: Sok engesztelő gyermekem kesereg amiatt, hogy gyermekei, unokái, szomszédai, barátai nem értékelik a hitet, a túlvilágot, a vallásos szót. Unják, másról kezdenek beszélni. Ezt az engesztelő sikertelenségnek érzi. Azt gondolja, minden szó hiábavaló fáradozás. Tévedtek ilyenkor, gyermekeim. Nem gondoltok arra, hogy egy-egy elhintett fogalom megrögződik a szívében, és mikor küldöm a kegyelmet neki, megnyílik az ilyen szóra.

9.

Olvastam: Minden kereszthez hozzá van rendelve egy kegyelem.

Kép: Egy barna kereszt, melynek közepén egy fehér virágcsokor van.

Jézus: Ritkábbik eset, amikor először következik be a kegyelem, és azt követi a szenvedés. A gyakoribb pedig, amikor az embert meglátogatja a kereszt, és egyszer csak feltűnik a vigasztalás. Az első helyzetben erősíteni akarom az alázatban és az együttérző szeretetben az illetőt. Hogy lám, vannak nehéz napok, amit fel kell ajánlani Nekem. A második eset nagyon fontos a lélek fejlődéséhez. Mert ha sok szomorúság, fájdalom után nincs semmi vigasztalás, enyhülés, esetleg kiábrándul Belőlem a jámbor lélek.

10.

Egy szentmisén a pap Isten olyan rostájáról beszélt, amin Szent Péter apostol is fennakadt.

Gondolat: Csak egyetlen rostát szabad elismernünk, ami Isten Igazsága és Igazságossága.

Kép: Egy valaki egy szitán átpréselődik, mint egy képlékeny, könnyen összenyomható labda, és nem akad föl.

Jézus: Vannak igazak és bűnösök, és Isten mindenkit megrostál. Aki tiszta életet él, az szereti az Én Igazságosságomat, az Én rostámat, és akadálytalanul átjut rajta.

11.

Az adósságokról gondolkodtam, akár anyagi, akár lelki adósságok és károk.

Hang + Érzés: Mérhetetlen nagy adósságban van az emberiség.

Kép: A földgömb tiszta fekete, imitt-amott felcsillan egy-egy arany fényecske. Tiszta fekete felhő borítja a földet, a mélységekben van a föld.

Jézus: Most a végső időkre a bűn teljesen elhatalmasodott az emberiségben. Csak itt-ott ragyog fel egy kis fényes pont, a tisztaszívű emberek imája. Bizony a lelki adósságokat le kell valahol vezekelni. Ezért zúdul a sok szenvedés, a katasztrófák, a járványok, a háborúk a földre. Csak ez segít szegény teremtésemen.

12.

Hang: Hála néked… nagyon sokszor, köszönöm szépen.

Kép: Egy férfi eltávozik tőlem egy hosszú folyósón, a bal kezében egy cibórium, a másikban egy kehely, mely le van takarva.

Jézus: Én viszem a kezemben Testemet és Véremet, melyekkel minden szentmisén megvendégellek, és hálásan köszönöm, hogy mindig elfogadsz Engem.


2022.05.17.

1.

Hang: Szétmorzsollak téged ezért.

Érzés: Szellemileg is, és anyagilag is ki vagyok zsigerelve. A családomat anyagilag nagyon megkárosították.

Hang: Nagyon keserves könnyeket fogtok ontani.

Gondolat: A szenvedés jutott eszembe, és az is, hogy Jézust véres hússá trancsírozták fel, és úgy halt meg, mint egy bűnöző.

Kép: Jézus szelíd megjelenése fehér ruhában, Aki már átélte a kínszenvedést és a kínhalált.

Jézus: Drága kislányom, most nehéz idők várnak rád és az egész emberiségre. A legtöbbet az engesztelők szenvednek, és a választottjaim. Téged is alaposan meglátogatlak a szenvedésben, de nézd csak, egy látomásban mutatom Magam, hogy teljesen szétroncsoltak a kereszten, és itt állok előtted hófehér ruhában, szépen és boldogan. Tulajdonképpen a Magam képében a te sorsodat mutatom be neked, mert te is túl leszel minden szörnyűségen, és tündöklő Mennyei ruhában örvendezel majd a Mennyben. Hidd el, hogy azok, akik téged kifosztanak, tönkretesznek, keserves könnyet fognak sírni, mert a túlvilágon szörnyű sors vár rájuk. Nagyon válogasd meg és gondold át, hogy a kevés pénzedből kinek adsz. Van, hogy az adakozással, vagy kisegítéssel ártasz az illető lelkének. Ha olyat segítesz, aki igazán rászorul, jót teszel, és Én Mennyei kincset adok érte neked.

2.

Az Országúti Ferencesek templomának oltárképét néztem, ahol Szent István vértanú van ábrázolva. Az emberek őt kővel dobálják, az angyalok felette vannak koszorúval és pálmával.

Gondolat: A mártírok halálára gondoltam.

Kép: Nagy angyalsereg jön a mártír fel az Égben, az angyalok fehér ruhában vannak, arany eszközöket tartanak a kezükben.

Jézus: A vértanúkat itt a Mennyben nagy tisztelet és hódolat övezi.

3.

Anyukám születésnapján a testvérem mondta, anyukánk az angyalokkal ünnepel.

Kép: Anyukám teljes alakban, fehér ruhában van, körülötte fehérruhás angyalok vannak. Egy angyal féltérdelve van előtte, ki egy fehér rózsát nyújt neki.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: Isten azért teremtette az angyalokat, hogy az embereknek szolgáljanak. Ti emberek hajlamosak vagytok arra gondolni, hogy az angyal Isten szemében magasabb rendű teremtmény az embernél. Ez a kép, amit kaptál, éppen azt bizonyítja, hogy édesanyád, aki üdvözült, magasabban áll az őt körülvevő angyaloknál. Mély tisztelettel veszik körül. Az egyik angyal az az őrangyal, aki őmellette állt fogantatása pillanatától kezdve.

4.

Egy unokatestvérem a távoli rokonságból meglátogatott minket, ki tudomások szerint nem túlbuzgó a hitéletben. A vele töltött idő nem a lemondásról szólt, mert többek között meghívott vacsorára egy étterembe.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Hang: De ez is kell neked… hogy jobban értékeld a lelkek mentését nekem.

Gondolat: Az adoptált magzatomat kértem, hogy segítsen imádkozni az unokatestvéremért.

Kép: A magzat nagyon örült neki.

Gondolat: Együtt elmentünk vasárnapi misére, Szűzanyát, az összes angyalokat és szenteket kértem, legyen közbenjárójuk, ne hagyják őt elveszni.

Hang: A te imádnak hatása van.

Kép: Az angyalok és szentek gyors mozdulatokkal tesznek-vesznek az unokatestvérem lelkében.

Gondolat: Kértem a Szentlelket, gyullassza fel az unokatestvérem lelkében a Szeretetlángját.

Kép: A megtisztított szívben, ami nagyon üres, nagy tüzet gyújtott a Szentlélek, majd a tűz egy idő után kialudt.

Gondolat: Kértem az Urat, még ha ezerszer is kioltódik benne a tűz, ezeregyszer gyújtsa lángra.

Jézus: Nem véletlen, hogy megengedtem, hogy unokatestvéred nálatok töltsön egy kis időt. Terveim vannak vele. Őt is meg akarom menteni. Már az jó jel, hogy saját akaratából elment veletek a templomba. A veled töltött idő, így a gazdag vacsora is az Én tervemet szolgálja. Az ő megmentéséhez szükség van erre. Időt kell rá szánni, és sokat beszélgetni vele. Közben a lelked mélyén imádkozni érte. Ebben a térítésben az Égből az angyalok és a Szentek segítenek neked. Láthatod a képen, hogy a magzatocskád is készségesen segít az imádkozásban. A fő erő, ami hatni fog rá, Szentlelkem. Gyújtogatja a tüzet a lelkében.

5.

Hang: Most nagyon általános az általános feloldozás, tudod?

Jézus: Egyre általánosabb az Egyházban, hogy a hívek megelégszenek a közgyónással. Pedig akkor csak a bocsánatos bűnök kapnak feloldozást.

6.

Kép: Asztaloknál vendégek ülnek szép ruhákban, közöttük volt egy hölgy, kinek középkék-sötétebb kék ruhája volt.

Jézus: Ma nagyobb jólétben élnek az emberek, mint régen. Sok a baráti, vagy családi összejövetel, a közös étkezés, beszélgetés. Ez tetszik Nekem, csak azt kifogásolom, hogy Én mindig kimaradok. Étkezés előtt nem kérik áldásomat sem. Én tabu vagyok a szemükben. Az Új Világban máshogy lesz.

7.

Egy szentmisén a szeretetről prédikáltak, egyrészt arról a szeretetről, amely az Úr felé irányul, másrészt, amely a házastárs felé irányul.

Jézus: Az életformák közül a szememben a legtökéletesebb a szüzesség. Persze, ez nem azt jelenti, hogy nincs szükség házasságra, mert az életet tovább kell adni. Egyaránt kedves Nekem mindkét életforma. A házastársak gyermekeikért felelnek, a szüzek pedig a lelkek mentéséért.

2022.05.23.

1.

Athanasius Schneider püspök tartott könyvbemutatót Budapesten, amelyen én is részt vettem. A könyvének a címe: Christus Vincit volt. Nagy hatást gyakorolt rám a püspök látványa és mélységes tudása.

Jézus: Drága kislányom, ezen a könyvbemutatón sok kegyelmet kaptál. Lelkedet mélyen átjárta ennek a bátor drága jó püspöknek a látása. A püspökök közül egyik legbátrabb, legkarakánabb képviselője ő az igaz Egyháznak.

2.

Az hangzott el, hogy: „Nem lesz II Pünkösd”.

Kép: Arany fény.

Hang: Világméretű beavatkozás lesz az Úr által.

Kép: A feltámadt Jézus.

Jézus: Gyermekeim, erősen higgyetek abban, hogy világméretű beavatkozás lesz a földön, mert a sok gonoszságot meg kell állítani. Mi lenne, ha a sok bűnös, tévelygő és megátalkodott teremtményemnek nem ráznánk meg a lelkület, hogy felébredjenek? Tehát, irgalmam kiáradására égetően szükségetek van.

3.

Szent Rita ünnepen, a templom udvarán jutott hely nekem és családomnak a szentmise ideje alatt, olyan sokan voltak.

a)

Kép: Az Égre néztem, az Úr föntről, az Égből lejött hozzám.

Jézus: Bármelyik templomba lépsz be, mindig örömmel fogadlak.

b)

A püspök, aki a misét celebrálta, a prédikációjában a tiltott rózsáról beszélt.

Kép: Egy rózsakert volt előttem, de nem tépek le magamnak egyetlenegy rózsát sem, mert egyik sem engem illet.

Kép: Jézus egy másik rózsát tart a kezében, és azt adja nekem.

Érzés: Ez az én rózsám lehet.

Jézus: Jól fejtetted meg a látomást, mert a te rózsád, amit Én nyújtok neked. Ez az, ami hozzád illik.

4.

Hang: Ha bántanak… Miért emlegettél Engemet?

Jézus: Sokan vannak, akik, ha sértegetik, bántják őket, Engem hibáztatnak, káromolnak, pedig egyáltalán nem tehetek róla. Nem Én kísértem bűnre a rosszakaró embereket.

5.

Szentmisén a szentáldozási sorban az ember méltóságára gondoltam.

Érzés: Nagyom mély és nagy méltósága van az embernek, amit a gonosz igyekszik ellopni és tönkretenni.

Hang: És nagymértékben sikerül is neki.

Kép: Jézus alakja.

Hang: De Én ezt nem hagyom.

Jézus: Minden emberben benne van az Isteni szikra, mert a teremtés pillanatában belekerül. Ezért egyetlen ember sem értéktelen. Tisztelni kell benne az Isteni szikrát, azt a tényt, hogy Isten saját hasonlatosságára teremtette. Mivel a gonosz gyűlöli az embert, irigy rá, ezért a kísértéseiben sokakat rábíz arra, hogy ne tisztelje a másikat. Az ilyen felelni fog a tartozásáért.

6.

A szentségimádáson a Jézus Szent Szívének családja imáit imádkoztam. Hívtam a kis magzatot, akiért szoktam imádkozni, hogy jöjjön, olvassuk együtt.

Kép: Jobb oldalról odadugta a magzatocska a fejét, és én olvastam.

Kép: De több gyermek is jött, és kifejezték, ők is akarják.

Erre minden gyermeket, magzatot hívtam, hogy jöjjenek, és imádkozzunk együtt.

Kép: Rengeteg gyermek vesz körül: oldalról, fölülről, alulról, mindenhonnan.

Kép: Jézus fehér ruhában van, áldást ad, világoskékek a szemei.

Jézus: Különös gyermekem vagy te. Az örökbefogadók közül nem látok olyat, aki ilyen szoros kapcsolatban állna az ő kis fogadott magzatával. Beszélgetsz vele, mindenbe belevonod, ami veled történik, és még imákat is olvasol neki. Mindent ért az ő lelke. Összegyűjti a többi magzattársát, és ott vannak körülötted. Nagyon tetszik Nekem ez az élő kapcsolat, ezért megáldalak az összes magzattal együtt.

7.

Azon tűnődtem, hogyan adja nekem az Úr a kegyelmet.

Kép: A lelkem, mint egy sejt, vagy egy gömb, melybe az Úr cseppeket csepegtet nem túl gyors sebességgel. Így nem folyik ki semmi, hanem a sejt, vagy a gömb együtt nő a cseppek mennyiségével.

Jézus: Amit lelkedbe csöpögtetek, a kegyelem lehet akármilyen régi, akkor is megmarad. Egymásra rakódik a sok cseppecske. Te pedig magadba szívod, és fejlődik tőle a hited és szereteted.

8.

Szent Mihály arkangyalra gondoltam.

Kép: Ő előttem, harci díszben van és mosolyog.

Magyarország őrangyalára gondoltam.

Kép: Magyarország őrangyala megmutatkozik egy pillanatra.

Érzés: Teljesen más a két angyal kisugárzása.

Jézus: Kislányom, mint ahogy az embereknek, úgy az angyaloknak is más és más a karaktere.  Más érzés az őrangyaloddal lenni, mint Magyarország őrangyalával. Más és más érzések fakadnak benned az egyik által, vagy a másik által.

9.

Hang: Ikertestvérem vagy.

Jézus: Mindenkinek van a világon egy párja, akinek a lelke nagyon hasonlít rád. Mégsem ugyanaz. Isten sok milliárd lelket teremtett, de nincs két teljesen egyforma lélek.

10.

Hang: Torkig vagyok ezzel.

Kép: Jézus képe a Szent Szívvel.

Jézus: Torkig vagyok a gonosz áskálódásaival, aki a sok kísértésével el akarja rabolni Tőlem teremtményeimet. Ezért szükség van most már a nagy beavatkozásra.

11.

Hang: Nagyon precíz vagy ebben.

Jézus: Minden hangot, képet, melyek Tőlem származnak szorgalmasan és pontosan lejegyzetelsz. Érzed, hogy mindegyiknek súlya van.

12.

A Maria Valtorta könyvekől gondolkodtam.

Érzés: Sokkal többet magyaráz benne az Úr, mint magában a Szentírás Újszövetségi részében, de mégis, ez mind csak alaptudást ad nekünk.

Jézus: Ezekbe a könyvekbe a Mennyei valóságnak csak a töredékei férnek bele. Ott a Mennyországban minden lélek részesülni fog az Isteni tudásból. Olyan arányban, ahogyan a földön élt, ahogyan próbálta elmélyíteni a tudásszomját, és érdeklődött a Szent dolgok iránt.

2022.05.31.

1.

Egy lelki testvér közölte velem, hogy egy spanyol nyelvű videoban elhangzott, hogy Luz de Maria, az Úr egy kiválasztottja hisz az ufókban. A kérdés az volt, ebben az esetben, ha igaz ez a hír, olvassuk-e az általa leírt üzeneteket.

Jézus: Ennek a gyermekemnek nagyon vegyesek az üzenetei, amit kap. Van, mikor a saját gondolatait írja le, van, amikor a gonosz beleszól, és egy bizonyos százalékban az Égiek szólnak hozzá. Mivel tévelyeg a hitét illetően, elfogadja az ufókat és hisz bennük, ezért nem javaslom nektek, hogy olvassátok az írásait.

2.

Olvastam: Maureen Sweeney-Kyle: Egyesült Szívek üzenetek: a Mennyei Atya hármas áldásáról beszél:

- Fényáldás: Megvilágítja a lelkeket, hogy hol áll Isten előtt. Aki hittel fogadja, tudni fogja, hogy mit kell tennie, hogy elkerülje a kárhozatot, és sok esetben a Purgatóriumot is.

- Apokaliptikus áldás: Felkészíti a lelket az apokaliptikus időkre. Képessé tesz megkülönböztetni a jót a rossztól, segít békével elfogadni és könnyebben elviselni a világban történő változásokat és nehézségeket. Észre fogják venni a magas pozíciókban a sátán működését.

- Pátriárkai áldás: Legteljesebb áldás. Magában hordozza a jó és a rossz megkülönböztetésének ajándékát. Segít a lelkeknek felismerni, hogy mit kell legyőzniük saját szívükben. Fel fognak ismerni a szívükben bármit, ami szemben áll a szent szeretettel. Ez az áldás mélyebbre vonja a lelket a Mennyei Atya Szívébe, és a szívek jobban oda lesznek szentelve Isten akaratának.

Jézus: Maureen gyermekem üzenetei teljesen tiszták, és hozzájárulnak lelketek fejlődéséhez.

3.

Egy ismerősöm mondta, menedéknek gondolta a házát előkészíteni. Kertes házban lakik. Mondtam neki, éveknek ezelőtt, amikor ott voltam nála vendégségben én exorcizált vízzel körbelocsoltam a házát, kertjét és gyümölcsfáit, mialatt ő édesapámmal beszélgetett. Nagyon megköszönte.

Érzés: Az Úr idő közben munkálkodott, semmi nem maradt nyomtalanul.

Jézus: Minden tettedet, amit a szeretet vezérlésével teszel, megáldom, és lehet, hogy előbb, de lehet, hogy később kibontakozik a gyümölcse. Így történt ezzel a férfivel, aki a te hatásodra most, évek múlva ajánlja fel menedékhelynek a lakását.

4.

A budapesti Fiumei Sírkert kápolnájában Jézus Mennybe menetele búcsúmiséjét ünnepelte. Az oltárképet néztem, mely Jézus Mennybe menetelét ábrázolta.

Érzés: Az Úr csodálatos és meleg szeretete a szívemben.

Érzés: Még az is túl kevés, hogy megcsókolom az Úr lábát, amilyen tisztelet kijár Neki.

Kép: A lelkem csókolja az Úr lábát.

Kép: Fény.

Jézus: Az oltárképen látott Mennybe menetelem mély hatást váltott ki belőled. Mutatom a látomásban, hogy annyira betöltötte a hála és a szeretet a szívedet, hogy a lelked megcsókolta a lábamat. Bárhogy is gondolod, hogy ez kevés, Én ettől is meghatódtam. Ó, bárcsak mindenki így szeretne Engem.

5.

A Fiumei sírkertben a hősökről megemlékezést tartottak a katonák, melyet távolról követtem. Díszünnepséget tartottak, amelyen szép beszédet is tartottak, és megkoszorúzták a hősök sírjait.

Gondolat: Fejet hajtok mindegyik hős előtt, hiszen mindenki a történelem része.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Kértem az Urat, erősítse meg kegyelmével a katonákat.

Kép: Az Úr föléjük tette kezét, majd a katonák megerősödtek.

Az jutott eszembe, hogy előbb-utóbb minden katona meg fog halni, úgy, mint bárki más.

Kép: Az Úr a kezébe veszi őket, mint icipici pálcika nagyságú gyermekeit, egyeseket azonnal Magához emel, másokat a helyükön hagy, majd később emeli magához őket.

Kép: Egy kevés közülük a mélybe süpped, de az imám hatására a talaj megkeményedik, így megmenekülnek a kárhozattól.

A magzat, akiért imádkozom, eszembe jutott, és mondtam neki, legyen ő is jelen, és nyugodtan simogassa meg az elhunyt hősök névtábláit.

Kép: A karomban tartottam a kis magzatot, ő odahajolt a névtáblákhoz, és megsimogatta őket a pici kezeivel.

Koszorúzás után fehér rózsaszálakat vittek a hősök sírjaihoz, és gondoltam, én is szívesen vinnék, ha tudnék.

Kép: A karjaimban rengeteg fehér rózsa, melyet egy mozdulattal a hősök névtábláihoz dobtam. Pont annyi rózsa volt nálam, amennyi elhunyt hős volt.

Anyukám sírja mögött is tartottak megemlékezést a hősökről és koszorúzást, és arról beszéltek, hogy a hős katonák a vérük árán harcolnak a haza védelméért.

Gondolat: Én is így szeretnék tenni a Mennyei otthon védelmében.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: A hősöktől való megemlékezés alatt látomásokban mutattam meg neked, hogy az ünneplő katonák fölé helyezve a kezemet örömmel megáldottam őket. A képeken a katonák iránti szeretetemet nyilvánítottam ki előtted. Sokat a tenyerembe vettem, kifejezve az ő lelki fejlettségi szintüket, másokat a helyükön hagytam. Érzékeltettem veled, hogy hitük gyengesége miatt süllyednek, de a te imáid segítettek rajtuk, és nem tudtak a mélybe hullani. Most sem feledkeztél el magzatocskádról, és a képen láthattad, hogy biztatásodra megsimogatja a hősök neveit. Míg a katonák fehér rózsával tisztelték meg a hősök emlékművét, te is vágyakoztál egy ilyen kedves cselekedetre, de nem volt virág nálad. Én pedig kérésed nélkül egy látomásban egy halom rózsát mutattam neked, amit te a hősök emlékművére helyeztél. Anyukád sírja mögött is megálltatok és hallgattátok a szónok szavát, hogy ők vérüket ontották a hazáért. És te kislányom, örök hazátokra gondoltál. Az igazi haza védelmére, amit kötelességednek érzel.

6.

Imádkoztam az abortált magzatokért és a lombikbabákért.

Kép: Sok magzat körülöttem, míg én olvasom az imát, ők követik az ima sorait.

Gondolat: Az általam választott magzatra gondoltam, akiért én magam imádkozom. Az Úrtól azt kértem, ha lehet, pap lehessen a maga idejében és környezetében.

Kép: Ő balra fordulva, mint pap, díszes papi ruhában a tabernákulum felé fordulva emeli az Oltáriszentséget.

Kép: Jézus boldog, mosolyog, a fogai is látszanak.

Jézus: Kislányom, amikor magzatokat keresztelsz, látom, hogy nagyon mélyen átérzed ezt a feladatot. Ezért engedem meg neked, hogy egy kicsit érezd a sok kis magzat jelenlétét, háláját. Még azt is megmutattam neked, hogy a magzatocskád, a te különleges bánásmódod miatt megszületik, egyszer majd valóban pap lesz. Egy képen láthatod, hogy mekkora örömet okozol Nekem azzal, ahogyan szíved mélyéből, szeretettel bánsz a te kis választott magzatoddal.

7.

Olvastam: Maria Valtorta Füzetek (1943): Jézus mondta: A II világháború során a romok között érintetlenül megmaradt egy szentostyát tartalmazó kehely. Azért maradt meg, mert távol valaki a világban szentségimádáson volt.

Gondolat: El szoktam imádkozni a rózsafüzér tizedet: „Aki az Eucharisztiában nekünk adta önmagát”. Ezentúl, arra a szándékra ajánlom fel, hogy az Oltáriszentség megmaradjon a világ végezetéig, hogy az Úr tudja táplálni gyermekeit az antikrisztusi korban is.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről, mosolyog.

Jézus: Ha a háború, mint az emberiség büntetésének egy része beteljesedik, bizony sok helyen romok alá kerül a sok szentségtartó és kehely, benne az Én Testemmel és Véremmel. Összetör Engem a sok törmelék, porrá zúznak újra. Abban bízom, hogy engesztelőim között lesznek kis hősök, akik magukhoz ölelve megmentenek Engem. Ha kell, az életük árán is. Lesznek, akik imádkoznak Szentségi Testemért, Véremért, hogy épen maradjak. Köszönöm neked az erről szóló imáidat.

8.

Szentségimádásra mentem egy templomba, de a templomot sajnos nem nyitották ki időben. Sokáig várakoztam a templom előtt annak reményében, hogy legalább egy rövid ideig lehetek szentségimádáson, de nem nyitották ki a templomot. Szomorúvá tett ez az esemény.

Hang: Képben vagyok ezzel.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Hang: De Én úgy veszem, mintha szentségimádáson lettél volna.

Kép: Egy nagy kéz egy tollal papíron húz egy strigulát, jegyzeteli, hogy ott voltam szentségimádáson.

Kép: Az őrangyalom mellettem ül a padon a templom előtt várakozva, a fejét a fejemre hajtva, vigasztalva.

Kép: Az őrangyalom az Oltáriszentség előtt térdel, imádkozik, helyettem is.

Jézus: Amikor valami jót akarsz tenni, ha nem is sikerül, a szememben a szándék a fontos. Ugyanolyan örömöt okoztál így is a szomorú várakozásoddal, mintha bent imádkoztál volna Előttem. Az őrangyalodnak nincs akadály, ő besurrant, és helyetted, a nevedben térdelve imádkozott Előttem.

9.

Kép: Én jobbra haladok, gyermeki, játékos mozdulatokkal.

Kép: Egy lány bókol és térdet hajt egy nagy Király előtt.

Jézus: A boldog játékos gyermeki mozdulataid a te gyermeki lelkedet szimbolizálják. Ezt szeretem a legjobban. A tanítványaimnak is ezt magyaráztam: „legyetek olyanok, mint a gyermek, mert övéké a Mennyek országa”.

10.

Hang: Én vagyok az Úr, és azt csinálok veled, amit akarok, amit Én akarok veled tenni.

Gondolat: Mindent fel szoktam ajánlani az Úrnak.

Jézus: Hallgatom a felajánlásodat, és boldogan elfogadom tőled a szabadakaratodat. Így igazán Uradnak érzel Engem, és feljogosítva érzem Magam arra, hogy úgy formáljalak téged, ahogy Nekem tetszik. Oly kevés az ilyen gyermekem. Oly ritka az olyan gyermekem, aki szabad utat ad Nekem.

11.

Sokan vannak olyanok, akik nem fogadnak el ilyen, vagy olyan üzenetet, vagy magánkinyilatkoztatást, de mégis az Igazságot követik.

Érzést: Ez még nem zárja ki, hogy tisztelettel és szeretettel legyünk egymás iránt.

Jézus: Nem az a lényeg, hogy melyik látnokban hisz egy ember, hanem, hogy az Igazságot kövesse, hogy mélyen higgyen az Evangéliumban.