2011. december 14., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Nem tudom elviselni annak a gondolatát, amikor azokra a lelkekre gondolok, akiket a Sátán a Pokolba vonszol

2011. december 13., 20:15
Drága szeretett leányom, a felkészülés minden követőm számára nagyon fontos, mivel a Nagyfigyelmeztetés egyre közeledik.
Minden hívőnek kitartóan kell imádkoznia, hogy elkerülhessék a Tisztítótűz fájdalmát, melyet a legtöbb ember, rögtön a Nagyfigyelmeztetés után, egy rövid időre meg fog tapasztalni.
Imádkozzatok, imádkozzatok mindazokért, akiknek majd nagy lelki megrázkódtatásban lesz részük, mikor a bűneik fel lesznek tárva előttük, és a Nagyfigyelmeztetés alatt meglátják lelkük szörnyű állapotát.
Nekik meg kell érteniük, hogy bűneiket fel kell tárni előttük, még mielőtt minden bűntől megtisztulhatnának, hogy beléphessenek az Új földi Paradicsomba, az Új Béke, Szeretet és Boldogság Korszakába, melyet minden gyermekemnek örökölnie kell.
Szívem tele van örömmel, mivel ilyen nagy ajándékot hozok az emberiség számára. Mégis szomorúságom megmarad azok miatt, akik ezt az új életre való lehetőséget egyszerűen visszautasítják.
Nagyon sok imára van szükségem, gyermekeim, ahhoz, hogy a sátánt meg lehessen állítani abban, hogy elrabolja a lelkeket. Ő továbbra is ebben fog tevékenykedni, egészen az utolsó pillanatig.
Nem tudom elviselni annak a gondolatát, amikor azokra a lelkekre gondolok, akiket örökre elszakítanak Tőlem; akik tiltakozásukban sikoltoznak és rugdalódznak majd, miközben a Pokol mélyére vonszolják őket.
Segítsetek Nekem gyermekeim, hogy imáitok mindezt megakadályozzák.
Gyermekeim, ezeknek a lelkeknek vissza kell utasítaniuk a sátánt és gonosz útjait, hogy bejuthassanak az Új Paradicsomba. Nekik vagy önszántukból kell Hozzám fordulniuk, vagy egyáltalán nem (megj.: nem pedig kényszerből).
Két választási lehetőségük van: vagy a földi Új Paradicsomot választják, vagy az Örök Kárhozat mélységét, a Sátán társaságában.
Sohase kételkedjetek a Pokol létezésében, gyermekeim. Legyetek tudatában annak, hogy minden megfeketedett lelket a Sátán és démonai a pokolba vonszolnak, és ott örökké gyötörni fognak. A Sátán, minden csábító ígérete ellenére, a lelkek kínzására rettenetes állapotot hozott létre. Az emberiség iránti gyűlölete miatt, ezek a lelkek a kibírhatatlanságig fognak szenvedni, mégis egy egész örökkévalóságon át kell azt elviselniük.
Nem tudják ezek a lelkek, hogy milyen következményei vannak a sátán ígéreteinek?
Nem tudják, hogy a gazdagság, a hírnév és a csábító anyagiasság egyértelműen a Sátán karjaiba vezeti őket?
Ébredjetek fel, még mielőtt túl késő lenne. Mentsétek meg magatokat és a szegény, félrevezetett bűnösöket életük szörnyű végzetétől.

Nincs már sok időtök.

Még ma kezdjétek el az imát ezekért a lelkekért.

Megváltótok,
Jézus Krisztus

Adventi ima

Látod, Istenem, milyen esendő vagyok?
Ha nagyjából rendben mennek a dolgaim, sokszor elfelejtek beszélgetni Veled.
Bezzeg, ha fáj, szorít, sajog, ha kényszerít valami ott belül, rögtön kicsúszik a számon, szinte észrevétlenül: Istenem, add, hogy…

kattincs
Haragszol ilyenkor rám? Kérlek, bocsásd meg ezt a vétkemet is! Bocsáss meg, hisz most is kérni szeretnék. Nemcsak magamnak, hanem másoknak is. Nekünk, akik eszeveszett tempóban száguldozunk az adventi fényekkel ékesített utcákon, böngésszük a karácsonyi katalógusokat, hogy mit milyen hitelből lehet megvásárolni, hogy gazdagabb legyen az ünnepünk.

kattincs
Bármilyen régimódian hangzik, adj vissza nekünk a dió és alma öröméből egy kicsit!
Add, hogy boldogan tudjunk gyönyörködni a gyerekeink álomittas szuszogásában, add, hogy tudjunk nevetni és merjünk sírni, ha úgy esik jól. Hogy néha meg tudjunk tisztulni egy nagy zokogásban, és ne szégyelljük, hogy nemcsak csörtető, sikerorientált, manipulált géplények vagyunk, hanem érző, sérülékeny, törékeny emberek, akik kapnak elég sebet földi pályafutásuk során.

kattincs
Uram, add, hogy meg tudjunk gyógyulni bajainkból!
Add, hogy érezzük, mikor érdemes tíz körömmel kapaszkodni, és mikor kell elengedni.
Add, hogy ha elengedtünk valamit, ami fontos volt, kibírjuk a veszteség fájdalmát - ember módon, emberien. Szabadíts meg minket a gyűlölettől, bosszúvágytól, ellenségeskedéstől, acsarkodástól!

kattincs
Add, hogy higgyünk egymásnak, egymásban,
Add, hogy mosolyogjunk a csend hallatán, hogy találjuk meg minden napban az ünnepünket.
Add, hogy gyakran kezdjük így a Veled való beszélgetést: köszönöm, Istenem!

Bocsásd meg a vétkeinket, és add, hogy magunknak is megbocsássuk tévedéseinket.
Adj békét, mindnyájunknak, Uram!
ÁMEN!