2011. november 1., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Azok hitetlensége sebez meg Engem a legjobban, akik azt vallják, ismernek Engem

2011. október 31. hétfő, 3:30
Drága szeretett leányom, Szent Szavam, mely egy olyan világnak adatik, ahol megfeledkeztek Létezésemről, röviddel a Nagyfigyelmeztetés után lelkeket fog lángra gyújtani.
Végre az emberiség hallani fogja Szavamat, így lehetséges lesz Számomra, hogy elvezethessem őket a földi Béke új Korszakába. Felszólítom minden gyermekemet, mindenhol, hogy tegyék félre csökönyösségüket és hallják beszélni Megváltójukat.
Habár Én sohasem fogom kinyilatkozni Második Eljövetelem időpontját, mégis azt megmondhatom nektek, hogy most lélekben fogok visszajönni. Most azért jövök, hogy a Nagyfigyelmeztetés alatt még egyszer megmentselek benneteket, ezáltal fognak megtérni az emberek. Kérlek, engedjétek, hogy vezesselek benneteket és engedjétek, hogy az Én legszentebb misszióm világszerte elterjedhessen, hogy vigaszt hozzon gyermekeim számára. Ne zárjatok ki Engem. Ne utasítsátok vissza Irgalmasságom Kezét.  Ne hagyjátok, hogy büszkeségetek az utatokba állhasson!   
Ébredjetek fel és fogadjátok el, hogy most Én beszélek hozzátok, hogy Irgalmasságom ölébe vihesselek benneteket. Végül is lelketek Irgalmasságom isteni kegyelmeivel lesznek megvilágítva, melyek mindannyiatokra ki fognak áradni.
Minden kétségek el fognak tűnni. A sátán hatalma gyorsan fog gyengülni, habár szorításáról nem fog lemondani a végsőkig.
Miközben elgondolkoztok kérésemen, tegyétek fel a következő kérdéseket magatoknak: ha hisztek Bennem, akkor miért utasítotok vissza Engem? Miért mutattok haragot és gyűlöletet azok iránt, akik az Én Nevemben jönnek? Miért magasztaljátok fel magatokat Egyházamban, gyermekeim rovására? Ne feledjétek, hogy ti, Szemeimben mind egyenlők vagytok.
Most, gyertek Hozzám alázatos szívvel! Ameddig nem így cselekedtek, addig nem élvezhetitek Irgalmasságomat, vagy nem kaphatjátok meg azokat a kegyelmeket, melyekkel már régóta el szerettelek volna árasztani benneteket.
Hangommal most minden hitetlenhez szólok, hogy Örök Atyám létezését elismerjék.
Engedjétek, hogy a Nagyfigyelmeztetés után az Örök Élet ösvényére segítselek benneteket. A Szívem fáj, amikor látom az elveszett lelkeket.  De tudnotok kell a következőt: azok hitetlensége sebez meg Engem a legjobban, akik azt vallják, hogy ismernek Engem.

Szerető Megváltótok, Jézus