2019. május 26., vasárnap

Franciaország-techno-tánc az egyházban.( videó) És más mások...botrány!!!





Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Szent József

2019. 05. 01, Szerda
Láttam, ahogyan Szent József Jézus előtt térdelt és könnyeit hullatta a világban élő családokért. Szent József szomorúan figyeli, hogy a családok milyen könnyen széthullanak. Az ördög elérte, hogy a családtagok egymás ellen forduljanak. Hallottam, hogy Szent József ezt mondta:
„Uram, fájdalommal szemlélem, hogy a családokban milyen erős a gonosz jelenléte. A szeretet elveszett a családtagok között. A Te hiányod miatt üressé válik a szívük és így hagyják, hogy a rossz elsodorja őket. Uram, Te nagy feladatot bíztál rám. Azt kérted, hogy járjak közben a családokért. Ám közbenjárásom akkor hathatós, ha ők maguk kérnek tőlem segítséget.”
Jézus azt felelte: „Ne félj József! A végső időkben, amikor minden veszni látszik a reménytelenség miatt, akkor sokan fognak feléd fordulni. Neked, nevelőatyám,megadtam a kegyelmet, hogy amiért te közbenjársz, az meghallgatásra talál. Édesanyám Szeplőtelen Szíve hamarosan győzedelmeskedni fog. A te szíved is áldott, kegyelemmel teljes a tisztaságod és alázatosságod miatt. Te vagy a férfiak és családfők pártfogója, oltalmazója. Azt akarom, hogy a te szíved is győzedelmeskedjen, különösen a családok fölött. Rád és édesanyámra alapoztam a szent család mintaképét. Ó, milyen nagy kegyelemben részesültek azok a családok, akik kitartottak egymás mellett! Nem is tudják, hogy ők a Szent Család oltalmát élvezik. Ezt a kegyelmet azoknak adom meg, akik Isten mellett kitartanak.”

A templomok felújítása


2019. 05. 04, Szombat
Mennyei Atyámat láttam a trónon ülni. Ő maga mellé hívott engem és azt kérte szemléljem azt, amit Ő lát. Láthattam, hogy a templomok felújítása mögött kik állnak valójában. Ismét azokat láttam, akik kezében kőműveskanál volt. Az ördög ravasz módon a felújításokon keresztül valósítja meg az Egyház megreformálását. A pályázatok, támogatások szabják a feltételeket. A cél az, hogy az oltár oldalra kerüljön, a képek és szobrok eltűnjenek, a padok helyett székek legyenek. Minden arra irányul, hogy az Úr előtt ne lehessen méltó módon hódolni. Láttam, hogy az igaz papok sem tudnak ez ellen tenni, mert akik fölöttük állnak, azok engedelmességre kötelezik őket. A felújítás jó látszata alatt teljesednek be a jövendölések. Az Úr ekkor így szólt:
„Én, a ti Mennyei Atyátok, sok mindent elnézek. Megengedem, hogy kiüresítsétek a templomokat. Ám ha az Eucharisztiától is megfosztjátok házamat, akkor az Én szent haragommal fogtok szembesülni. Ez az egyetlen, amit nem tűrök el. Fiamat súlyosabban meggyalázza az, ha kiteszik Őt a templomból, mint amikor valaki szentségtörő módon veszi magához Szent Testét. Az Eucharisztia a ti üdvösségetek. Aki ezt támogatja, annak jobb lett volna, ha meg sem születik. Hogyan merészelitek az Én akaratomat felülbírálni? Én mindenkinek az üdvösségét akarom. Aki elveszi másoktól a lehetőséget, hogy üdvözüljön, az a kárhozat fia. Imádkozzatok, hogy ez minél kevesebb helyen valósuljon meg!”

A szűk kapu


2019. 05. 07, Kedd
A Menny kapui előtt egy szűk és keskeny utat láttam. Igen csekély volt azon lelkek száma, akik kitartottak mindvégig Isten mellett. Őrangyalom engedte látni, hogy milyen sokan visszafordultak az út során és inkább a könnyebbik utat választották. Őrangyalom azt mondta:
„Isten különleges kegyelme szükséges ahhoz, hogy valaki mindvégig kitartson. Amint láttad igen sokan visszafordultak. Még azok is megteszik ezt a lépést, akikről nem is gondoltátok volna. A bűn olyan erő, amely számtalan embert elcsábít Isten kegyelmétől. A szentségekben nagy erő lakozik. Ám a szentségek akkor hatékonyak, ha van bennetek élő hit, remény és szeretet. A Sátán ismeri az emberek gyengeségeit. Csak azzal kísérti őket, amellyel biztosan sikert arat. Minden szentnek meg volt a maga kísértése, amivel meg kellett küzdenie. A próbatételeket kiállták és elnyerték jutalmukat. Aki Isten oldalára áll, annak fel kell készülnie arra, hogy a Hozzá vezető út nagyon nehéz. Az Ő kegyelme nélkül nem lehetséges üdvözülni.”


A tudás felelőssége


2019. 05. 10, Péntek
Jézust, mint Örök Bírót láttam. Olyan emberek álltak meg előtte, akik a földön komoly hírnevet szereztek a tudásuk által. A legtöbben diplomások voltak, mások doktori címmel is rendelkeztek. Sajnos közülük többen nem hittek Krisztusban. Láttam, ahogyan az Úr elé mentek egyenként és egészen megszégyenültek, mert rádöbbentek, hogy tudásuk a semmivel egyenlő. Egészen mezítelenek voltak és az Úr annyit kérdezett tőlük:
„Hoztatok-e magatokkal igaz szeretetcselekedeteket?”

Ők üres kezüket látva így szóltak: „Mi híres, okos emberek vagyunk! Elértük a földön, hogy valakik legyünk. Ez nem elegendő?”

Az Úr szomorú hangon így felelt nekik: „Távozzatok Tőlem!”

E szavak után a Sátán elragadta őket.

Az élet egy párbaj



2019. 05. 13, Hétfő
Mennyei Édesanyám arról beszélt nekem, hogy milyen kevesen hallgatnak az ő üzeneteire, amelyek elterjedtek az egész világban. Édesanyám tekintete szeretettel teljes volt, ugyanakkor szomorú, majd így szólt:
„Isten annyira szeret titeket gyermekeim, hogy a bűn ellenére mindig biztosítja számotokra akegyelmeket, különben elvesznétek. Általam küldi a felhívásait (jelenések), hogy megmentse az emberiséget. Édesanyaként szívemen viselem minden gyermekem sorsát nemcsak a földön, hanem a túlvilágon is. Mindenki kivétel nélkül az én gyermekem, ezért aki hozzám fordul,örömét fogja lelni szeretetemben. Az életben ma minden a párbajról szól. A jó és a rossz között zajlik szüntelenül a csata. Mindennap döntenetek kell arról, hogy Isten mellett vagytok vagy Isten ellen. A döntéseket egy egész életen át kell meghoznotok, amelyeka napi küzdelmekből következnek. Gyermekeim, fegyverkezzetek fel az imádság, a szentségek és a szentelmények erejével. Ezek garantálják számotokra a kegyelmek forrását, amelyek ingyenesek.”

A szenvedés értelme



2019. 05. 18, Szombat
Láttam, hogy akik mélyen hisznek Istenben és rendszeresen gyakorolják a vallásukat, azoknak az életében nagy keresztek vannak. Komoly szenvedéseken mennek keresztül,legyen az fizikai, lelki vagy szellemi szenvedés. Hallottam, ahogyan az Úr így szólt:
„Akik közel állnak Hozzám, azoknak megengedem átélni a szenvedések sorozatát. A szolga nem lehet különb az ő uránál. A szenvedés ajándék, mert rajta keresztül tudtok Engem megismerni. Csak a szenvedés által érthetitek meg a megváltás titkát. Ne csak a saját életetekben gondolkozzatok el a szenvedésen, hanem mások életét is vegyétek figyelembe! Sokszor többet tanulhattok az ő szenvedésükből, mint a sajátotokból. Ha magatokba zárkóztok és sajnáltatjátok magatokat, akkor a kárhozat útjára léptek. Az önsajnáltatás mögött önzőség van. Soha ne menjetek el úgy bajba jutott felebarátaitok mellett, hogy ne imádkoznátok értük. Kerüljétek a közömbös magatartást! Nem tudhatjátok, hogy éppen nem-e Én vagyok előttetek, aki szenved azokban az emberekben. Törekedjetek a szeretetre, amely mindig feltétel nélküli.”

Nők diakónussá szentelése



2019. 05. 23, Csütörtök
Az Úr egy templomba vezetett engem, ahol ünnepélyes szentmise zajlott. Az oltár előtt nők sorakoztak fel azért, hogy az előttük álló püspök felszentelje őket diakónussá. Jézus arca komoly lett, majd szomorú hangon azt mondta:
„Nem támogatom a nők diakónussá szentelését. Mindez nem fogja megoldani az Egyház válságát. Számtalan helyen hiány van a papi és szerzetesi hivatásokból. A Mennyben hierarchia uralkodik, így a földön is az Egyház hierarchiájának rendezettnek kellene lennie. Ezek a változtatások tovább rombolják Egyházamat, mert zűrzavart okoznak. Éva által esett bűnbe Ádám, ezért a nőnek csendben, háttérben kell maradnia. Többen követtek Engem a nők közül, ám egyiket sem bíztam meg azzal a küldetéssel, mint az apostolaimat. Imádkozzatok, mert a változtatásoknak komoly következményei lesznek!”

Mária képmása

2019. 05. 25, Szombat
Az új 500 forintos bankjegy hátulján megtalálható Szűz Mária képe a kisded Jézussal. Édesanyánk királynőként mutatkozik rajta.
Szűzanya: „Szeplőtelen édesanyai szívemet boldoggá teszi, hogy képmásomat ismét feltüntetik a magyar forinton (régen a pengőn tüntették fel). Ez hatalmas kegyelmet jelent magyar népemnek. Ezzel az emberek szívébe visszatérhet a hit és az irántam való tisztelet. Gyermekeim, az én képem megtörheti a Mammon hatalmát országotok felett. Ez most egy kezdet. Imádkozzatok, hogy a Sátán ezt ne tudja ismét eltörölni!”

Mária Magdolna
..............

Az erősen vallásos, tradicionalista házaspárok a legboldogabbak

11 országra kiterjedő felmérés a vallásosság és a boldogság, a gyermekvállalás, a családon belüli erőszak kapcsolatáról.

Az Institute for Family Studies által készített, 11 országra kiterjedő felmérés alapján a nagyon vallásos, hagyományhű nők a legboldogabb feleségek - számol be róla a LifeSiteNews katolikus-életvédő híroldal.
Az eredményeket közlő összefoglaló tanulmány szerint az "erősen vallásos", és "különösen a tradicionalista" házasságokban mondják magukat a leginkább elégedettnek a férfi-nő kapcsolatuk minőségével. Szintén magas ez a megelégedettségi arány a "szekuláris, progresszív kapcsolatban" élő nőknél is. Alacsonyabb azonban az "ideológiai és vallási közép" csoporthoz tartozó nők elégedettsége a házasságaikkal.
A felmérés eredményei szerint az "erősen vallásos párok" jobbnak tartják mind a kapcsolatukat, mind a szexuális életüket a kevésbé vallásos, a vegyes mértékben vallásos, valamint a nem vallásos pároknál. Az "erősen vallásos" házasságokan "mintegy 50%-kal nagyobb eséllyel mondják azt, hogy nagyon elégedettek a szexuális életükkel, mint a szekuláris és kevésbé vallásosakban".
A tanulmány arra is rámutatott, hogy az "erősen vallásos" és a "szekuláris" (vallástalan) házasságokban van valami közös: mindkét csoportban gyakoribb, hogy a döntéseket a házaspárok közösen hozzák meg, mintsem a kevésbé vallásos házasságokban, vagy a vallásos-szekuláris vegyesházasságokban.
Az általános, nemzetközi trend szerint azoknak, akik vallásos szertartásokra járnak, átlagosan több gyermekük van: átlagban 0,27-tel több gyermekük, egészen pontosan. A vallásos személyek nagoybb eséllyel kötnek az életük során házasságot, mint a vallástalanok, ez pedig a termékenységben is egy megjelenő faktor: a házasságban élő pároknak átlagosan több gyermekük születik, mint a házasságon kívüli együttélésben lévőknek.
A felméréseket az Amerikai Egyesült Államokban, Argentínában, Ausztráliában, Chilében, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Írországban, Kanadában, Kolumbiában, Mexikóban, és Peruban végezték el.
Az amerikai kontinensen, Európában, és Óceániában végeztek kapcsolódó felmérést a családon belüli erőszak témájában is: eszerint a család vallásossága nem csökkenti a családon belüli erőszak előfordulásának gyakoriságát - igaz, nem is növeli meg azt.

https://katolikusvalasz.blog.hu/2019/05/26/az_erosen_vallasos_tradicionalista_hazasparok_a_legboldogabbak