2009. február 27., péntek

10. üzenet 2009. február 25. szerda

2009. február 25., szerda
Hamvazószerda
Gábriel arkangyal 10. megjelenése és üzenete
Nagy bizonytalanságban, de bizalommal és boldogsággal telt szívvel tekintettem a nap elé, melyen a szent arkangyal eljövetelét vártam. Nem a félelem, sokkal inkább saját magam próbára tételének ideje volt ez.
Őrangyalom intő szavával kezdődött, aki azt mondta nekem:
„Ha most így kimész, a Műnek hirtelen vége szakad! Maradj és imádkozz! Várd meg Gábrielt!” Őrangyalomban bízva lemondtam a tervezett utazást, és azt tettem, amit az őrangyalom mondott nekem: Maradtam és imádkoztam. – Anélkül, hogy tudtam volna, milyen eredménye lesz. Csendben, türelemmel vártam az arkangyal eljövetelét.
A korábbi alkalmaktól eltérően az arkangyal ezúttal nem a kora reggeli órákban jött, hanem a nap végén. Be kell vallanom, hogy ez egy kissé nyugtalanított, hiszen vártam őt reggel; de hát nem maradt más, mint várni és imádkozni.
Nem tudom, hány óra volt, de már a késő esti órákban jártunk; sötét volt, és körülöttem a város lassan nyugovóra tért. Ekkor megéreztem, amint a szívem gyorsabban kezd dobogni, és megtelik várakozó örömmel. Kinyitottam a szemem, és már láttam a fényt, amiben Gábriel
arkangyal is megjelent. Gyönyörű volt. Ez alkalommal hihetetlen boldogság töltött el az arkangyal megpillantásakor. Barátságos mosollyal szólalt meg:
„Az Egyetlen Isten nevében, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, az Atya, a Fiú és a Szentlélek egységének a nevében: Légy üdvözölve, Te áldott gyermeke az Égnek, és a mennyei seregek szeretett segítője!
Mily nagy örömöt hirdethetett őrangyalod! Hallgattál rá, és bizalmat mutattál! Mily nagy öröm ez egy őrangyalnak! Bízzatok, és eljön az öröm időszaka!
Mit tettél volna? Hogyan akartál testvéreidhez menni? A hit fáklyájaként, melyet a látvány kedvéért gyújtanak, majd pedig kioltva adnak tovább? Értsétek meg, hogy a hit útját, életetek útját csak magában a hitben, tehát az Életben találjátok meg! Meg kell újból tanulnotok élni.
Élni – egyedül és közösségben is! Mert ott fogjátok megtalálni Atyátokkal a közösséget, és a legszükségesebb közösség az Istennel való közösség!
Ne legyél szomorú kedves gyermekem! Ez így jó! Minden, amit tenned kell, a szívedben van.
Hallgass egyszerűen rá, és ne hagyd magad megtéveszteni! Menj az úton, amit Isten jelölt ki számodra, és amit a te önkéntes „Igen”-eddel magadra vállaltál. Menj az élő hitnek ezen az útján, különben a Mű hiábavaló és megsemmisül.
Fel kell hagynotok azzal, hogy a mulandóra és saját történetiségetekre figyeljetek! A visszapillantás szerencsétlenséget hoz, és félrevezet! Megmerevít és megkeményíti a szíveteket, mindent szétrombolhat! De ott nincs üdvösség!
Az üdvösség Istennél van! Az üdvösség maga Isten! Istenhez a hit vezet! A hit az Élet!
De azzal is fel kell hagynotok, hogy az eljövendőt és saját jövőtöket kutassátok! Előre pillantani veszélyes lehet. Összezavar és tévútra vezeti a szíveteket, mindenkit tévútra vezethet! De ott nincs üdvösség!
Az üdvösség Istennél van! Az üdvösség maga Isten! Istenhez a hit vezet! A hit az Élet!
Az Élet most van!
Csak a pillanatban ismerhetitek fel! Csak ha jelen vagytok a pillanatban, hallhatjátok meg Isten hangját, mivel az Élet „most”-ja Istentől származik és örök. Mindig volt, de sohasem kezdődött, mindig lesz, sohasem ér véget, mert mindig a „most” van. A pillanatban Isten ismerhető fel, és a pillanat fényében a lélek számára minden felülvizsgálható!
Ez az egyik titok, melyre a választ meg kell találnotok. Amíg nem tudjátok a választ, az ajtó zárva, az út pedig rejtve marad. Jöttök valahonnan és siettek valahova, de nem álltok meg!
Keressétek a kulcsot, és találjátok meg, és vegyétek észre, hogy mindig is ott volt előttetek.
Nagy boldogság lesz. Fogadjátok el: Istenben a mulandó örök! Minden pillanatban benne van minden!
Ez a titok vezet el titeket a Fogantatáshoz – ahol egyetlen pillanatban Minden végbemegy! Ez a titok vezet el titeket a Kereszthez – ahol egyetlen pillanatban Minden végbemegy! Ez a titok vezet el titeket a Feltámadáshoz – ahol egyetlen pillanatban Minden végbemegy!
Emeljétek fel a keresztet – a nagy győzelmi jelet – és bízzatok!
Tudom, hogy a keresztet, melyet neked megáldottam, szünet nélkül hordod! Biztosítottalak róla, hogy e győzelmi jel védelme alatt állva semmilyen baj nem történhet veled. Hatásos fegyver a démoni hatalmakkal szemben! Vedd a keresztedet, és csinálj ilyet testvéreid számára. Vedd ezeket a kereszteket, és kérd az angyalok védelmét azon testvéreid számára, akik viselni fogják ezt a keresztet, és akik számára segítséget kérsz. Egy papnak meg kell áldania a keresztet, hogy az áldás hatalmával a Gonosz ellen felvértezze. Azután a kereszt átvevőjének kell kérnie Istent, biztosítsa, hogy a kereszt védelmet nyújtson, kérnie kell Istent, hogy biztosítsa segítségét az angyalok által. Aki olyan keresztet hord, mint a tiéd, minden nap kell, hogy beszéljen az őrangyalával, mert ők azok az égi segítők, akik mindig veletek vannak, az élet minden pillanatában!
A kereszt legyen számotokra a biztonság jele, de az üdvösség csak Istenben van!
Szeretett gyermek: Cselekedeteitek, éberségetek és imáitok által már sok üdvösséget hoztok e világba! Minden este szállnak ugyanazzal a szándékkal mondott imák a mennyei trónushoz, és megörvendeztetik az égi hatalmakat, mivel éjszakai virrasztásotok áldozatával sok szív lobbantható lángra, mert az éjszakai virrasztás hatalmas kegyelmi eszköz. Szüntelenül készenlétben és kitartva az éjszaka csendjében. Ez az, amit tennetek kell! Ezt már hírül adtam
nektek!
Missziótok legyen a Csend missziója, közösségetek pedig legyen az Ég hallgatag szolgálatának a közössége!
Ez a feladatotok, küldetésetek, missziótok!
Rajtad keresztül ismét üzenem:
Hagyjátok, hogy gondolataitok végre megnyugodjanak, és hagyjatok fel a foglalatosságokkal.
Keressétek ezt a nyugalmat, és terjesszétek el a világ összes országában, mert az életnek e nyugalmában tudja szívetek Isten suttogó hangját meghallani!
Tiszteljétek a teremtést, és ismerjétek fel Isten országát magatok között! Amíg nem tanuljátok meg felismerni Isten lelkét mindenben, még a teremtés legapróbb részletében is, addig nem válhattok részévé, és így nem töltődhettek meg teljesen az Ő szeretetével.
Különleges módon tartsátok meg a hónap első péntekét, és énekeljetek dicsőítő énekeket az isteni Szentháromságnak!
Bízz segítségünkben te, buzgó fegyvertárs a sötét hatalmak elleni küzdelemben.
Megismerhetted utadat. Maradj hű hozzá, és ne hagyd magad eltéríteni, mert keskeny és fáradságos az út. Élj visszavonultságban, és maradj a Csendben, kitartva Istenben, és feláldozva magadat a világért. Látogasd testvéreidet az élő hit élő fáklyájaként. Tarts ki testvéreiddel, és vezesd őket kézen fogva a csendbe, hogy lassan kinyissák szemüket és fülüket a valódira!
Vegyétek komolyan a szavaimat, és próbáljátok megérteni őket! Ne keressetek szenzációt, látványosságot, újdonságot, felkavaró dolgokat vagy hasonlókat. Vegyétek komolyan őket, és hozzájuk igazítsátok életeteket. Sok áldást hoznak azok az emberek a világba, akik a néma szolgálat e fáradságos útja mellett döntenek. De ezt az utat csak Isten szeretetébe vetett bizalommal lehet megtenni! Tehát bízzatok! Bízzatok a segítségben!
Használjátok ki az időt, és menjetek ki a pusztaságba. Vonuljatok magányba, ahol csak egyvalaki van jelen: Isten. Ott van az örökkévalóság lakhelye. Egy oázis a sivatagban. Mélyen elrejtve és őrizve, de mindenki számára elérhetően. Hosszú vándorutat kell megtenni, hogy megtaláljátok Istent a sivatagban. Sok éjszaka van még előttetek!
Virrasszatok és imádkozzatok!
Emlékezzetek arra, amit már mondtam! Sok minden van még ott nyilvánvalóan rejtve!
Keljetek fel és kezdjétek meg utatokat az ég halgatag szolgálataként, a csend
misszionáriusaiként.
Várd Benedek apátot, és az őrangyalodat! Bízzál bennük, és hallgass rájuk!
Az elkövetkező hónap gyorsan el fog repülni, és hamarosan ismét találkozunk! Légy készen, és figyelj a szívedre! Tartsd mindentől szabadon, és állandóan nyitottan Isten szavára, valamint a testvéreidért mondott imára!
Buzdítsd őket, hogy újra és újra olvassák el az üzeneteket, amíg meg nem értik. Míg készek nem lesznek végre meghallgatni, amit Isten nekik ezeken az üzeneteken keresztül mondani akar! Meg kell tanulniuk végre odafigyelni!
Légy állandóan biztos a segítségünkben, és mindenben fordulj az őrangyalodhoz!
Az Egyetlen Isten nevében, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, az Atya, a Fiú és a Szentlélek egységének a nevében: Áldott vagy! Az Ég védelmez téged! Az Ég királynőjének anyai keze gondoskodóan itt van számodra, és óv téged a sötét éjszakán át vezető utadon!”
Ezután az arkangyal ismét egy keresztet rajzolt a homlokomra. Ez alkalommal újra megfogta a kezeimet, és tenyerembe ismét egy-egy kis keresztet rajzolt. Még egyszer rám mosolygott, és visszalépett a fénybe, majd eltűnt. 23.50 volt.