2011. december 27., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Eretnekséggel és istenkáromlással vádoltak, amikor a földön jártam

2011. december 26. hétfő, 15.50
Én vagyok a ti Jézusotok, aki soha nem hagy el benneteket, bármennyire is szenvedtek. Én vagyok az Alfa és az Omega, Isten Fia, aki emberré lett és a Szeplőtelen Szűz Máriától született.
Drága szeretett leányom, emelkedj felül ezen a hirtelen jött szenvedésen, és sose felejtsd el azt a sok lelket, akiket ezáltal megmentesz.
Gyermekeimnek el kell szenvedniük a megtisztulást, annak érdekében, hogy lelkük megtisztuljon ebben az időben, ezért hozzá kell szokniuk ehhez. Sok Gyermekem még mindig megtisztulás alatt áll, mielőtt a Nagyfigyelmeztetés megtörténik. Leányom, ők időben meg fogják érteni, miért történik ez velük.
Az angyalok állandóan veled vannak, mint eddig még soha, mert téged, leányom, az eddigi legnagyobb támadások fognak érni, ezen üzenetek miatt.
Minden szó, melyet kiejtek (minden üzenet, melyet adok), ízekre lesz szedve.
Minden tanítást és igazságot, amit próbálok a világgal közölni, most meg fognak kérdőjelezni és istenkáromlónak fognak tartani.
Az Én Szent Igémet – mikor Követőimet tanítottam, amikor a földön jártam – éppúgy kritizálták.
Eretnekséggel, istenkáromlással vádoltak, valamint azzal, hogy megbocsátok a bűnösöknek, amikor Népem között jártam. Igémet nem fogadták el akkor sok helyen, főleg a papok és a farizeusok körében nem.
Leányom, azon emberek felől jön majd a legrosszabb támadás, akik bibliai ismereteikkel kérkedve kigúnyolják üzeneteimet. Ők arrogánsan fognak érvelni amellett, hogy téves értelmezésük a Szent Evangéliumot illetően sokkal fontosabb, mint az igazság.
Gőgjük megakadályozza őket abban, hogy felismerjék Hangomat, amikor a világhoz szólok napjainkban.
Soha ne szálljatok szembe ezekkel a szegény lelkekkel, mert ők nem a világosság fiai.  Sajnos, ők úgy gondolják, hogy azok. Ne feledjétek, hogy azok, akik lenéznek és kigúnyolnak másokat az Én nevemben, nem képviselnek Engem.
Ők nem mutatnak szeretetet, megértést vagy alázatot.
Ezek a támadások, amik most jelentkeznek, próbálnak megállítani téged ebben a munkában, és újabb kételyeket ébreszteni gondolataidban. Imádkozz ezekért az emberekért. Ne foglalkozz velük. Ne engedd, hogy ez bármilyen hatással is legyen erre a szent munkára, csak az Én hangomra összpontosíts.
A sátán hatékonyan dolgozik ezekben a lelkekben, és fel fogja használni a ravasz érvelés minden formáját, hogy aláássa ezeket az Ajkamról fakadó üzeneteket. Azáltal, hogy szembeszálltok vagy reagáltok ezekre a támadásokra, megadjátok a sátánnak azt a hatalmat, amit keres.
Most menjetek békével.  Mindig nézzetek előre, és maradjatok engedelmesek Kívánalmaimnak minden időben. Ne feledjétek, Nekem adtátok szabad akaratotokat ajándékul.  Ezért hadd vezesselek benneteket. Bízzatok Bennem feltétel nélkül.
Szeretlek Benneteket.
A ti Jézusotok