2013. október 19., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Lehetek Én az egyetlen igazi barátjuk, az egyetlen üdvösségük, de sokan közülük figyelmen kívül fogják hagyni Figyelmeztetéseimet

2013. október 18. péntek, 0:38
Drága szeretett leányom, a legnagyobb szomorúságom az, hogy azok, akik a legjobban szeretnek Engem, tömegesen vonakodni fognak attól, hogy meghallják Hangomat most, amikor (éppen) hívom őket.
Lehetek Én az egyetlen igazi barátjuk, az egyetlen üdvösségük, de sokan közülük figyelmen kívül fogják hagyni Figyelmeztetéseimet. Még azok is, akik hallják a Hangomat, figyelmen kívül fognak hagyni Engem, és Szavaimat, mint eretnekséget, elvetik. Ők nem ismerik fel azt az időt, amelyben élnek, és az Igazságra csak a Nagyfigyelmeztetéskor fognak ráébredni. Addigra már sokan közülük elátkoztak Engem, és olyan messze távolodnak Tőlem, hogy már nem leszek képes elérni a szívüket, vagy megmenteni a lelküket.
Ne becsüljétek alá az ördögnek Irányomban tanúsított gyűlöletét. Ő szörnyű módon elárulta Atyámat, de Engem gyűlöl. Ez azt jelenti, hogy ő utálja Egyházamat, és éppen ezért a végső csatára földi Egyházam és a Sátán által küldött démonok között kerül sor. Ez a csata már elkezdődött, és ő már ellopta azokat a szeretett lelkeimet, akik közül sokan nem ismerték fel, hogy mennyire megbántják Istent.
Amikor hamarosan érezni fogják Jelenlétemet mindazok, akik szeretnek Engem – független attól, hogy hisznek-e ezekben az Üzenetekben, vagy sem –, Én a Szentlélek által a felismeréssel fogom elárasztani a lelküket. Ez az Én Ígéretem a világ számára. Én nem foglak benneteket a gonosz erejére hagyva soha cserbenhagyni, mert oly nagyon szeretlek titeket. Ti olyanok vagytok, mint Testem Végtagjai. Egy rész vagytok Belőlem.
Akár akarjátok, akár nem, de Én követni foglak titeket egészen a Nagy Napig, és harcolni fogok, hogy megmentsem a lelketeket. Hátat fordíthattok Nekem, de Én akkor sem foglak elhagyni benneteket, mert Én türelmes Vagyok. Kitartásom és Istenségem meghaladja a ti felfogóképességeteket. Nektek soha nem szabad elfelejtenetek Engem, Jézusotokat, mert Én mindig veletek vagyok, arra várva, hogy Hozzám jöjjetek.
Szeretett Üdvözítőtök,
Az Emberiség Megváltója,
Jézus Krisztus

Már a kutyák is rasszisták!

Azt régóta tudjuk, hogy a szivárványszínű liberális ray-benen keresztül alapból mindenki rasszistának látszik, aki fehér, keresztény és heteroszexuális. Vagy ebből akár csak az egyik. Rasszista a rendőr, az orvos, a jogász, mindenki, aki él és mozog. Az Eszme azonban tovább fejlődik, s egy nemrégiben napvilágot látott felmérés új szintre emeli a toleranciavallást.
Az Independent brit lap szerint azonban már nemcsak emberek lehetnek rasszisták, hanem kutyák is. A Los Angeles-i rendőröket már régóta vádolják intézményes rasszizmussal, de szerintük most már a kutyáik is igaztalanul diszkriminálnak. Zseniális éleslátással kiszúrták, hogy a rendőrkutyák jóval többször harapnak meg „afrikai-amerikaiakat” és latin-amerikai származásúakat, mint fehéreket.
A szomorú statisztikának az lehet az oka, hogy nincs megfelelő számú fehér bőrű drogdíler, útonálló és autó tolvaj L-A-ben. Ezért aztán szerencsétlen ebek kénytelenek feketéket és mexikóiakat megharapni. Esetleg képzésekkel lehetne növelni e „szakmákban” is a fehérek számát, de ennek gyakorlati megvalósítását inkább rábíznánk az Independent szerkesztőségére.
Abban viszont tudunk neki segíteni, hogy a neonáci rendőrkutyák után hol szaglászhatnak még némi rasszizmus után. Elsőként fontos lenne megvizsgálni a Los Angeles-i jelzőlámpákat is, melyek szintén rasszista módon vannak beállítva. A sárga után jön a piros. Tetszikérteni: ha látjuk a sárgát, mindjárt következik a vörös. Elvakult kirekesztőnek kell lenni, hogy ne lássuk ebben a szocialista Kínából érkezett honfitársaink kigúnyolását.
De komoly problémát jelentenek a jegykiadó automaták is, melyek sosem adnak vissza rendesen a cigányoknak. Igaz, a többieknek sem, ők jóval nagyobb arányban járnak bérlettel, vagy autóval. Tehát a felháborító jelenség diszkriminatív módon igenis a romákat sújtja, akik így aztán kénytelenek bliccelni, amiért a neonáci karszalagos ellenőrök vegzálják őket. Ez mi más, ha nem vegytiszta rasszizmus?
De alapvetően a sakk is egy rasszista játék, hiszen a partit a fehér bábuk mögött ülő játékos kezdi. Tehát a fekete itt is alárendelt szerepet játszik. Érdemes lenne elgondolkodni tehát a sakk betiltásán. Vagy esetleg lehetne egyszínű bábukkal is játszani. Így senki nem érezné magát alávetettnek.
Meg úgy, általában, mi lenne, ha nem is lennének különböző bőrszínek? Mindannyian kékre festenénk magunkat, hogy a megkülönböztetésnek, a kirekesztésnek még a gyökerét is kiirtsuk. Így, együtt, kézen fogva, vidáman dalolva haladnánk a Sárga Kék Úton a szép, új, nyitott társadalom felé. Elől a világoskékek, mögöttük a sötétkékek…

(Jobbegyenes blog)

Az amerikai hadsereg „belföldi gyűlöletkeltő csoportként” azonosította a keresztény szolgálatokat

Az amerikai hadsereg több tucat aktív szolgálatban álló és tartalékos katonájával közölte a múlt héten, hogy az American Family Association (AFA – Amerikai Családi Társaság) nevű, köztiszteletben álló keresztény szolgálatot a belföldi gyűlöletkeltő csoportok közé kell sorolni, mert a csoport a hagyományos családi értékeket támogatja.
Az eligazítást a Mississippi államban található Shelby bázison tartották, ahol az American Family Association csoportot a Ku-Klux-Klan, a Black Panthers, az Iszlám Nemzete, neonáci csoportosulások és hasonló szervezetek közé sorolták.
A katona, aki személyesen részt vett az eligazításon megmutatta a prezentációról készült fényképet, ahol egyértelműen látszik az AFA csoportról összeállított dia. A képen a Westboro Baptista Gyülekezet pásztora, Fred Phelps látható egy tüntetési plakáttal a kezében, amelyen a „Nincs külön törvény a buziknak” felirat olvasható. Csakhogy az AFA-nek semmi köze nincs ehhez az ellentmondásos gyülekezethez, amelyik számos alkalommal szervezett tüntetést katonai temetéseken.
„Meg kellett mutatnom az amerikaiaknak, hogy mit tanítanak a katonáinknak,” mondta a katona, aki neve elhallgatását kérte. „Ezt nem hagyhattam annyiban.”
A katona elmondta, hogy egy káplán félbeszakította a prezentációt és megkérdőjelezte az előadó állításait az AFA besorolását illetően.
„Az előadó azt mondta, hogy az AFA-t gyűlöletkeltő csoportnak lehet minősíteni, mert nem kedvelik a homoszexuálisokat,” mondta a katona. „A dián az állt, hogy az AFA a homoszexuálisokra bűnösként és pogányként tekint, és egyéb elítélő jelzőkkel illeti őket.”
A katona, aki evangéliumi keresztény, elmondta, hogy a káplán a szervezet védelmére kelt.
„Többször megkérdezte az előadótól, hogy biztos-e az állításaiban.”
Később az eligazítás során közölték a katonákkal, hogy a gyűlöletkeltő szervezetekkel való együttműködésért büntetésben részesülhetnek.
A katona végül azért döntött úgy, hogy a médiához fordul, mert az AFA szolgálatát rendszeresen támogatja anyagilag.
„Amikor csak tehetem, támogatom az AFA-t anyagilag,” mondta. „Ezért is megbüntetnek? Egész nap az American Family rádiót hallgatom. Vajon a katonai törvények értelmében ezért is büntetés jár majd?”
A katonát rendkívüli módon megdöbbentette, nemcsak az AFA-t, hanem a keresztényeket és a keresztény hitet általában ért nyílt támadás.
Sajnos nem ez az első ilyen eset. Néhány hónappal ezelőtt írtunk arról, hogy egy korábbi eligazításon az evangéliumi keresztényeket és a katolikusokat is a vallási szélsőségesek közé sorolták.
Megint máskor az eligazítást tartó tisztek arra szólították fel a jelenlévőket, hogy tartsák a szemüket azokon a katonákon, akik az AFA vagy a Family Research Council szervezetekhez hasonló csoportokat támogatnak.
A Pentagon egyelőre nem reagált Todd Starnes, a Fox News újságírójának megkeresésére.
Bryan Fischer, az AFA által készített egyik rádióműsor műsorvezetője elmondta, hogy a homoszexuálisok közötti házasságra vonatkozó véleményük nem gyűlölködő, csupán eltérő vélemény.
Tavaly, a Líbiában működő amerikai diplomáciai kirendeltségek elleni támadások alkalmával, Barack Obama kijelentette, hogy „az Egyesült Államok, az ország alapítása óta tiszteletben tart minden hitet.”
Amennyiben ez az állítás igaz, miért támadja a kormány saját állampolgárai hitét? Az Obama kormány a kétely csíráit próbálja elültetni a lakosság szívében a keresztényekkel és a keresztény szolgálatokkal kapcsolatban.

Forrás: foxnews.com

MINDEN IGAZ MAGYARNAK és TESTVÉREMNEK!!!

Minden Magyarországon élő "magyar"vezetőink és politikusaink figyelmébe ajánlom Oroszország miniszterelnökének teljes beszédét !!!
- Hogyan is kellene tisztességgel és becsülettel cselekedniük, ha már a HAZA és NEMZET szolgálatában állottak, mint MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK...


... valamint, mit és hogyan kellene szem előtt tartaniuk, ha valóban Magyarország és a magyar nép érdekeit néznék, nem pedig a zsidók és kisebbség (cigányság) teljes mértékű kiszolgálása lenne a cél,........ és amíg ez nincs meg, addig Önök nem mások, mint a HAZA és NEMZET árulói, kiárusítói,......nem pedig a magyar társadalmi érdekeket a magyar közjót szolgáló és szem előtt tartó, a magyar nép által megválasztott, és a magyar nemzethez mindvégig hűséges politikusaink, akik nemzettudatukban és identitásukban megrendíthetetlen, munkájukban BECSÜLETES, TISZTESSÉGES VEZETŐINK, országunk kormányzói !!!

Putyin példaértékű beszéde

"Oroszországban oroszok élnek. Ha bármely kisebbség, bárhonnan, Oroszországban akar élni, itt dolgozni és Oroszországban lenni, beszélnie kell oroszul, és tiszteletben kell tartaniuk az orosz törvényeket. Ha inkább más törvényeket, tisztelnek, akkor azt tanácsoljuk, nekik, hogy menjen azokra a helyekre, ahol ez az állami jog. Oroszországnak nem kellenek ezek a kisebbségek. ezeknek a kisebbségeknek, kell Oroszország, és nem adunk nekik kiváltságokat, ne próbálják megváltoztatni a törvényeinket, hogy illeszkedjen az ő vágyakhoz, nem számít, mennyire hangosan kiabálnak "hátrányos megkülönböztetést". Jobb ha tanulunk az öngyilkossági statisztikákból Amerikában, Angliában, Hollandiában és Franciaországban, ha túl akarjunk élni, mint nemzet. Az orosz szokások és hagyományok nem kompatibilisek sok kisebbség primitív kultúrájával. Ez a tiszteletreméltó törvényhozó testület, az új törvények megalkotásánál, az Orosz nemzeti értékeket kell szem előtt tartania, megjegyezve, hogy a kisebbségek, akik ide jönnek nem oroszok! "

A politikusok a Dumában öt teljes percig, álló ovációval fogadták Putyin beszédét!!!
Putyin ez igazi karizmatikus vezető, akitől Amerika is tart.......sajnos, a mi vezetőinkről ez nem mondható el !!! Mindenkinek behódolnak, csak nekünk magyaroknak nem............

Akkor lefordítanám a gyengébbek kedvéért a MAGYAR HON NYELVÉRE is......hogy ne csak értsék, hanem valóban megértsék politikusaink, hogy milyen egy igazán jó vezető, akinek a "HAZA MINDEN ELŐTT és MINDENEK FELETT ÁLL", íme: "Magyarországon magyarok élnek. Ha bármely kisebbség, bárhonnan, Magyarországon akar élni, itt dolgozni és Magyarországon lenni, beszélnie kell magyarul, és tiszteletben kell tartaniuk az magyar törvényeket. Ha inkább más törvényeket, tisztelnek, akkor azt tanácsoljuk, nekik, hogy menjen azokra a helyekre, ahol ez az állami jog. Magyarországnak nem kellenek ezek a kisebbségek. ezeknek a kisebbségeknek, kell Magyarország, és nem adunk nekik kiváltságokat, ne próbálják megváltoztatni a törvényeinket, hogy illeszkedjen az ő vágyakhoz, nem számít, mennyire hangosan kiabálnak "hátrányos megkülönböztetést". Jobb ha tanulunk az öngyilkossági statisztikákból Amerikában, Angliában, Hollandiában és Franciaországban, ha túl akarjunk élni, mint nemzet. Az magyar szokások és hagyományok nem kompatibilisek sok kisebbség primitív kultúrájával. Ez a tiszteletreméltó törvényhozó testület, az új törvények megalkotásánál, az Magyar nemzeti értékeket kell szem előtt tartania, megjegyezve, hogy a kisebbségek, akik ide jönnek nem magyarok! "

A MAGYAR FÖLD és a MAGYAR HAZA NEM ELADÓ !!!

Amíg ezek a eszmék, szemléletek és alaptörvények nem tudatosodnak politikusaink fejébe, addig az ország és a benne lévő magyaremberek, nem fogják önöket szolgálni, kiszolgálni, mert a magyar nemlesz, se zsidók se cigányok szolgája a saját hazájában !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi csakis a SZENT KORONÁNAK tartozunk hűséggel, valamint tisztességes szolgálattal, és becsületes munkával.........minket a vérünk kötelez !!! ISTEN MINKET ÚGY SEGÉLJEN


http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/hatterhatalom/2804-minden-igaz-magyarnak-es-testveremnek