2012. május 14., hétfő

Súlyos üzenetek Jézustól Jennifernek

2019. március 29. 19:45.

Kiválasztott fiaim, Édesanyám eljött és felkészített benneteket arra az időre, amelybe beléptek, amikor Egyházam a nagy keresztre feszítésre készül. Fiaim, hivatásotok próbára lesz téve. Az igazság iránti engedelmességetek próbára lesz téve. Az irántam való szeretetetek próbára lesz téve, mert én vagyok Jézus.

Még ez előtt az idő előtt megmondom nektek, hogy nyájaitok futva fognak jönni. Az irgalom kapui túlcsordulnak majd, amikor a gyóntatószékben kereslek benneteket. Hallgassatok édesanyátokra, mert látogatási ideje korlátozott, és mondom nektek, hogy mindannyiótokról gondoskodik, miközben közelebb visz benneteket Fiához, mert Én vagyok Jézus. Készítsétek fel nyájatokat, fiaim, és legyetek igazi pásztorok a szószékről. Vezessétek gyermekeimet az igazság irányába a parancsolatok tanításával. Ez az óra, fiaim; most menjetek előre, mert most jobban veletek vagyok, mint valaha, mert Én vagyok Jézus, és az Én irgalmasságom és igazságosságom fog győzedelmeskedni.

2012. március 31, 2012

18:20.

Gyermekem, lenézek erre a világra, amely hamarosan belemegy a saját szenvedésébe, mert nem hallgatott szeretetem és bőséges irgalmasságom kéréseire. Gyermekeim, sokan csak a földi életük végén jönnek rá, hogy mennyire eltávolodtak Tőlem. Rájönnek, hogy önmagukat szolgálták, és nem adták át magukat a keresztnek.

Sírok gyermekeim, sírva fakadok. Sebeim vérzik, mert szívemet és testemet továbbra is ostorozzák az emberiség bántásai. Arra kérem híveimet, hogy ahogy beléptek ebbe a Nagyhétbe, töltsetek több időt imádsággal és böjtöléssel. Egyesítsétek magatokat Szenvedésemmel, Halálommal és Feltámadásommal, mielőtt a világ többi része is belép a sajátjába.

A föld pora fel fog emelkedni. A föld úgy fog megremegni, ahogyan még soha nem remegett, és a föld úgy fog tűnni, mintha városokat nyelt volna el, ahogyan tűz tör elő. Mondom nektek, gyermekeim, én vagyok Jézus, én vagyok a ti menedéketek. Most menjetek ki, és egyesítsétek könnyeiteket az enyéimmel. Kössétek meg rózsafüzéreiteket és legyetek résen, mert jön a tolvaj, és sok társa van. Ne féljetek, gyermekeim, mert szeretettel figyelmeztetlek benneteket, és az Én irgalmamban fogtok menedéket találni, mert az Én irgalmam és igazságosságom az, ami győzni fog.

2012. május 13.
18:00 óra.

Gyermekem, sebeim vére az emberiségre ömlik, miközben továbbra is könyörgök gyermekeimnek, hogy hallgassanak irgalmamra. A pénzügyi összeomlás Amerika küszöbén áll. Eljött az óra, amikor megfosztom az emberek szívét eluralkodó büszkeségtől, és meglátják, hogy milyen Júdásokká váltak.

Az embereket megfosztják büszkeségüktől, ahogyan Engem is megfosztottak ruháimtól keresztre feszítésemkor. Ez a ti órátok, gyermekeim, mert nem fogjátok fel a szenvedést, amely a küszöbötökön áll. Anyám sír, sebeim vérzik, és eddig nem ismertétek fel figyelmeztetéseimet.

Az idő és a távolság már nem létezik, és ahogyan már korábban is mondtam nektek; amikor látjátok, hogy a Föld megremeg Jeruzsálemben, tudjátok, hogy a megtisztulás órájába érkeztetek. Amerika szenvedni fog a folyamatos kapzsisága és a parancsolataim ellen való kimondása miatt. Nem kereshetitek azokat a dolgokat, amelyek Tőlem és Tőlem származnak - mivel Én vagyok a szeretet és a kegyelem egyetlen forrása -, ha az igazságosság keze akar lenni azáltal, hogy eltávolítotok Engem az életmódotokból.

Az angyalok a kijelölt helyükre kerültek, és a tűz haragja hamarosan le fog hullani. A pénzügyi összeomlás az igazságosság tornádójaként fog bekövetkezni, amely egy szempillantás alatt fog átcsapni egyik nemzetről a másikra. Figyeljetek ma, gyermekeim, mert én vagyok Jézus, és az én irgalmasságom és igazságosságom fog győzedelmeskedni.

https://wordsfromjesus.com/

Valaki eltörte a bal kezét. Egy éjszaka, amikor nem tudott aludni, elképzelte, hogy a jobb és a bal keze beszélget egymással. A Jobb kéz megszólalt: “Bal kéz, nem hiányzol. Mindenki örül, hogy te törtél el és nem én. Nem nagyon sokat számítasz.” Bal kéz megkérdezte: “Miként lehetsz feljebbvaló nálam?” – Jobb kéz ezt válaszolta: “Gazdám nem tud írni egy betűt sem nélkülem.” – Bal kéz: “De ki tartja a papírt, amelyre ír?” – Jobb kéz: “Ki lendíti a kalapácsot?” – Bal kéz: “Ki tartja a szöget?” – Jobb kéz: “Ki irányítja a gyalut, amikor az asztalos simává teszi a deszkát?” – Bal kéz: “Ki rögzíti a deszkát?” – Jobb kéz: “Amikor a gazdám sétál az utcán, és megemeli a kalapját, hogy valakit üdvözöljön, melyikünket használja?” – Bal kéz: “Ki tartja az aktatáskáját, miközben ezt teszi?” Aztán így folytatta: “Hadd tegyek föl neked egy kérdést. Amikor gazdánk tegnap borotválkozott, te tartottad a borotvát, de elvágta az arcát, mert nem voltam ott, hogy segítsek. Aztán a gazdánk órája megállt. Miért? Te utána forgathatod a mutatót, de ha nem vagyok ott, hogy tartsam, akkor az óramutatót nem tudja megmozdítani. Nem vehetsz ki pénzt a pénztárcájából, hogy fizessen, mert nincs, aki megtartsa a pénztárcát. A gazdánk nagyon kevésre képes nélkülem.” – Mindenkinek megvan a maga helye az Úr szolgálatában. Egyikünk sem nagyobb a másiknál – csak éppen más szolgálatot tölt be.