2014. augusztus 1., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Én soha nem változom. Soha nem alkalmazkodom új utakhoz, mert Én Az Vagyok, Aki mindig is Voltam, és Leszek. Én Örökkévaló vagyok

2014. július 31. csütörtök, 15:50
Drága szeretett lányom, minden látnoknak vagy prófétának, aki Tőlem jön, hamarosan nagy megpróbáltatásokkal kell szembenéznie, olyanokkal, amelyekhez hasonlót eddig még sohasem kellett elviselnie.
Sokan, akik felismerik hitelességüket, és hűségesek voltak hozzájuk, hátat fognak nekik fordítani, és félre fogják őket dobni, amint a sötétség lelke egyik nemzetet a másik után borítja el, ahol a szeretet és a felebaráti szeretet el fog tűnni. Ember ember ellen, ország ország ellen, és az ember Isten ellen fog fordulni.
A zűrzavar ezen időszakai sokak számára lesújtóak lesznek, és vigaszotok és erőtök egyetlen forrása Tőlem fog jönni, de csak akkor, ha kerestek Engem. Én Vagyok a ti Kősziklátok. Kőszikla, mely bevehetetlen. Kőszikla, mely szét nem porlad. Kőszikla, amelyet át fogtok ölelni, amikor már semmi szilárd hely sem lesz azokban a házakban, amelyek menedéket adnak a Lelkemnek. Az épületek, amelyeket tiszteletemre építettek, le fognak omlani. Néhányat más épületté fognak átalakítani, melyeket más célokra fognak használni, de nem arra, hogy Engem tiszteljenek.
Én Vagyok a Kőszikla, amelyre Egyházam épült, és Én maradok mindörökre. Sokan felkerestek Engem, és Én Életet adtam nekik. Mások is jöttek, de nem találtak meg Engem, mert makacs szívükből hiányzott a szeretet és a nagylelkűség.
És most, amikor mindent meg fognak támadni, amit tanítottam nektek, és amikor az alap, amelyre Egyházam épült úgy meg fog remegni, hogy meghaladja felfogóképességeteket, Én továbbra is a helyemen fogok maradni. Szilárdan, mint a Kőszikla, amely Én vagyok és ti Hozzám fogtok jönni, hogy vigaszt, erőt és bátorságot keressetek.
Én mindnyájatoknak válaszolni fogok, nagy Kegyelmeket árasztván rátok, amelyeket számotokra tartottam fenn az előtettek álló nehéz időkre.
Én Vagyok az Egyház. Én Jelen Vagyok az Egyházban. Az épület kőből készült, de Én Kőszikla Vagyok, amelyre Egyházam alapja épült. Én soha nem változom. Soha nem alkalmazkodom új utakhoz, mert Én az Vagyok, Aki mindig is Voltam és Leszek. Én Örökkévaló vagyok.
Egyházam továbbra is fennmarad az idők végezetéig, mert Én Magam Vagyok az Egyház.
Szeretett Jézusotok

A VATIKÁN FELKÉSZÜL A FÖLDÖNKÍVÜLI ÉLET BEJELENTÉSÉRE?

A VATIKÁN FELKÉSZÜL A FÖLDÖNKÍVÜLI ÉLET BEJELENTÉSÉRE?
Ferenc Pápa állítólag a világ egyik legfontosabb nyilatkozatára készül a földönkívüli életről és annak teológiai következményeiről. Rosana Ubanell a Voxxi News-tól arról számolt be, hogy a földönkívüli élet tudományos detektálási módszereinek fejlődése miatt Ferenc Pápa készen áll egy nyilatkozatot tenni az “Első kapcsolatfelvételről”….TOVÁBB >>>http://www.rolamszol.hu/a-vatikan-felkeszul-a-foldonkivuli-elet-bejelentesere/
A DALAI LÁMA ÉLETTEL KAPCSOLATOS 18 SZABÁLYA
Az alábbi, szabályok formájában ismertetett elveket a Dalai Lámának tulajdonítják, Tibet spirituális vezetőjének. Illendő törvények ezek, tele értelemmel és lélekkel. Olyan tanítások, amelyek közelebb visznek minket saját életünkhöz és annak szépségeihez….TOVÁBB>>>http://www.rolamszol.hu/a-dalai-lama-elettel-kapcsolatos-18-szabalya/