2015. január 18., vasárnap

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

A Szűzanya közbenjáró szerepe
2015. 01.01. Szűzanya
Gyermekeim, édesanyai szívem aggódik értetek, különösen azokért, akik még elzárják magukat az én segítségemtől. Sokat tehettek ezekért az emberekért.
Beszéljetek nekik édesanyai gondoskodó jelenlétemről. Vigyétek el hozzájuk végtelen szeretetemet, győzzétek meg őket arról, hogy Szent Fiam rám bízott benneteket. Nektek csak igent kell mondanotok rám, és én akkor megoltalmazlak benneteket, anyai palástommal betakarlak, hogy ne tudja az ellenség kivetni rátok a hálóját. Mert bizony nagy veszély fenyegeti azokat, akik önmaguk akarják élni az életüket. Imádkozzatok, hogy egyre többen felnyissák szemüket a kegyelemre, mely általam érkezik hozzátok! Boldog az a szív, mely megtapasztalja ezt a lehajló szeretetet. Bízzatok bennem és engedjétek át nekem minden ügyeteket! Édesanyátok

2015. 01. 02. Jézus
Gyermekeim, jöjjetek az Én feltárt szívem sebébe! Ott megnyugvásra találtok és biztonságot nyertek. Úgy jöjjetek hozzám, és úgy hozzatok oda másokat is, hogy Édesanyám Szeplőtelen Szívén át tegyétek ezt. Soha ne hagyjátok ki engesztelő felajánlásaitokból Szűz Anyám Szeplőtelen Szívét. Ha így tesztek, olyan biztonságos úton juthattok el Hozzám, amilyenen másképp nem tudnátok eljutni. Lehet, hogy szavaitokkal kimondjátok, hogy Szent Szívembe akartok belehelyezkedni, de ha kikerülitek a Szűzanyát, akkor a legnagyobb segítséget utasítjátok vissza. Hiszen Ő az, aki egyedül képes elvezetni titeket Hozzám teljes biztonságban. Ha nem így jártok el, akkor szívetek szándéka nem biztos, hogy beteljesedik, mert a gonosz lelkek, akiket ti nem láttok és nem érzékeltek, félre fognak vezetni titeket és nem juttok el olyan gyorsan hozzám. Figyelmeztessétek erre is testvéreiteket, és imádkozzatok, hogy egyre többen megértsék Édesanyám biztonságot nyújtó akaratát. Jézusotok.
Anna Terézia


http://engesztelok.hu/lelkielet/901-a-szuzanya-kozbenjaro-szerepe


Az Istennek tetsző áldozat





Jézus: Gyermekeim, tanuljatok tőlem, ismerjétek meg az Én szelídségemet és így kövessetek engem! Mutassatok példát életetekkel és legyetek bátrak, amikor megvallotok engem az emberek előtt! Simuljatok szent akaratomhoz, és adjátok át magatokat egészen elégő, nekem tetsző, szent áldozatul. Az a nekem tetsző áldozat,amikor felismeritek küldetésetek célját, és az ahhoz vezető utat; amikor úgy tudtok ezen járni, hogy nem esik nehezetekre követésem; amikor a kereszthordozás édessé válik számotokra, mert felismertek benne engem. Vigyázzatok magatokra, hogy tisztán és fedhetetlenül találjon benneteket a Szentlélek, és úgy tudjon betölteni, ahogyan még sohasem tapasztaltátok. Szükségem van rátok, a ti szenvedéseitekre, amelyeket felajánlotok Nekem! Egyetlen ilyen áldozat sem fog soha kárba veszni, mert annak értéke csak a Mennyben lesz látható. Bízzatok Bennem és tartsatok ki minden jóban és szeretetben! Méltósággal viseljetek minden megpróbáltatást, ne szégyenkezve, mert aki így tesz, az nem képes Engem megvallani egészen.
2015. 01. 04.    Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/903-az-istennek-tetszo-aldozat


Szentségimádáson




Jézus, szentségimádáson: Gyermekeim, az Oltáriszentségből szólok hozzátok. Ne féljetek tőlem, jöjjetek közel hozzám lélekben és figyeljetek rám. Hagyjatok el most mindent, mert szólni szeretnék hozzátok! Mikor értitek már végre meg, hogy én rátok várok, mert bennetek akarok tovább élni? Hagyjátok el a megszokott, beidegződött rossz szokásaitokat és nagy istenfélelemmel álljatok meg szent színem előtt! Engedjétek, hogy megnyissam lelketeket, mert szükségetek van arra, hogy felrázzalak benneteket. Gyermekeim, jöjjetek hozzám, én át tudlak alakítani titeket saját hasonlatosságomra. Engedjétek, hogy feloldjam szívetek görcsösségét, és hagyjátok, hogy megnyugtassalak titeket! Meg fogjátok tapasztalni jelenlétem gazdagságát. Engedjétek el félelmeiteket, mert csak így tudtok velem egyesülni.
2015. 01. 04.             Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/904-szentsegimadason


Átkok, szidalmak





Kedveseim, vigyázzatok, ne hagyjátok magatokat félrevezetni! A gonosz lélek ott kószál körülöttetek és arra vár, mikor eshet nektek. Legyetek szelídek, mint a galambok és okosak, mint a kígyók. Ne engedjétek, hogy durva szavakkal elvegyék lelkiismeretetek békéjét! Imádkozzatok rágalmazóitokért, és azokért, akik durva szavakkal illetnek titeket. Kerüljétek el ezeket az embereket, de soha ne ítéljétek el őket. Inkább erősen imádkozva könyörögjetek értük, hogy az Úr bocsásson meg nekik, mert nem is tudják, mit mondanak, mi mondatja ki belőlük az ocsmány szavakat. Az ilyen beszéddel megátkoznak titeket, ezért törjétek meg Jézus nevében magatok felett az átkokat és hirdessetek áldást mindazokra, akik átkoznak titeket! Esdjétek le az Úr áldását magatokra és üldözőitekre a teljes kiengesztelődés és megbocsátás kegyelmét kérve, hogy érintse meg szíveteket az Úr szerelme.
2015. 01. 05.     Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/905-atkok-szidalmak

Isteni és emberi szeretet




                   Gyermekeim, hordozzátok egymást nagy szeretettel és türelemmel! Mindaz, aki komolyan veszi a testvéri közösséget, az nem fog közömbösen elmenni embertársa mellett. De arra is fel szeretném hívni a figyelmeteket, hogy nem mindenki képes arra, hogy elfogadja a ti szeretet-közeledéseteket. Figyelnetek kell erre is, mert hatalmasat sérülhet a lelketek, amikor ezt visszautasítják. Meg kell vizsgálnotok, milyen a kapcsolatotok a másikkal. Mennyire nyit felétek és mennyire tud elfogadni titeket. Természetesen, nektek is figyelnetek kell arra, hogy ne legyetek tolakodóak, lehengerlőek. Nektek sem szabad többet nyújtanotok a másik számára, mint, amit képes belőletek elfogadni. Ez egy alapszabálya annak, hogy a kettőtök közti kapcsolat egyensúlyban legyen. Ha ti Rám figyeltek, nem fogjátok elveszíteni ezt a mértéket. Jézusotok
2015. 01. 07.    
Gyermekeim, senki sem mondhatja azt, hogy szeret, ha nincs meg benne az önfeláldozó jóakarat. Akiben nincs önzés, mert engedi, hogy Én lépjek be az életébe, az egyre jobban megfeledkezik önmagáról és egyre jobban kitárulkozik szeretetem befogadására. Aki képes egyre jobban elveszíteni önmagát, csakhogy megnyerjen Engem, az képes igazán szeretni. Gyermekeim, törekedjetek erre a legértékesebb adományra, amely mindenben a másik javát keresi és szolgálja. Aki meghal önmagának azért, hogy a másik szolgálatának éljen, annak szeretete hasonlít ahhoz a szeretethez, amit Én kínálok nektek. Ha keresitek és vágyakoztok utána, akkor soha nem fogjátok nélkülözni azt. Jézusotok.
2015. 01. 08.      Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/906-isteni-es-emberi-szeretet

A világ nagy veszélyben van - engeszteljetek





Kedveseim, ne mulasszatok el egyetlen pillanatot sem, amit engeszteléssel tölthettek. A lelkeket nagyon gyötrik a sátán és csatlósai. Nem látnak kiutat és nem találnak megnyugvást, mert nem Istenben keresik azt. Ezért is nagyon fontos, hogy értük is engeszteljetek. Ajánljátok fel az ő szenvedéseiket is, mivel ők képtelenek ezt megtenni. Tanítsátok meg az emberekkel az engesztelés értékét és rendkívüli fontosságát, azt, hogy mindent felajánlva lelkek tengerét menthetitek meg. Sőt, az Úr a legnagyobb rosszat is jóra tudja fordítani, ha ti is ezt akarjátok, és nem süllyedtek bele az önsajnálat útvesztőjébe. Sokat tehettek és tegyetek is meg, mert a világ nagy veszélyben van. Fogjatok össze és imafelajánlásokat tegyetek szüntelen.
2015. 01. 12.                Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/907-a-vilag-nagy-veszelyben-van-engeszteljetek




Depresszió


Kedveseim, ne engedjétek, hogy a gonosz lelkek depresszióba vigyenek titeket! Ne engedjetek a depresszió szellemének, mely arra törekszik, hogy egészen lehúzzon titeket a sárga földig. Inkább tekintsetek felfelé, ahonnan a kegyelem érkezik, és egészen adjátok át magatokat neki! Honnan is jöhetne máshonnan segítség, mint egyedül a Szentháromságtól és égi Édesanyánktól? Tudatosítsátok ezt magatokban. De készüljetek fel arra is, hogy egyre nagyobb kilengéseket fogtok tapasztalni a gonosz lelkek fondorlatosságai által. Azonban, szóra se méltassátok őket, mert azzal nem tudnak mit kezdeni, amikor figyelembe se veszik őt az emberek. Ez nem is olyan egyszerű, mert a sátán támadása mindig a vesénkig hatol. Ezért nehéz semmit sem reagálni rá. Kérjétek hát azt a közömbösséget, amely képes elterelni a gonosz lelkekről a figyelmeteket. Ezért is fontos, hogy mindig, minden ügyes-bajos dolgotokkal az Úrhoz fussatok és Vele beszéljetek át mindent. Akkor biztosan győzelemre viszitek ügyeiteket.
2015. 01.14.           Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/910-depresszio


Elvonulás, elcsendesedés

Remete Szent Pál           
Gyermekeim, mindnyájatoknak szükségetek van arra, hogy időnként elvonuljatok és teljesen elcsendesedjetek. Ha nem adjátok meg magatok számára ezt az igen fontos lehetőséget, akkor lelketek könnyen elsorvad. Mert a teljes csend elvezet benneteket egy olyan kiüresedésre, amelyben lelketek meghallja Isten hangját a szívetekben. A ma embere el sem tudja képzelni, milyen hatalmas erőt jelent számára a csendben való Istenre hallgatás. Ne féljetek sohasem ettől a termékeny csendtől, amely lelketek mélyéből felfakad! Ilyenkor szólal meg tisztán a lelkiismeret hangja és megszületik szívetekben az a tanítás, amely elvezet titeket Isten titkainak megismeréséhez. Legyetek ilyenkor nagyon boldogok, mert ekkor álltok legközelebb Istenhez. 
2015. 01.15.            Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/911-elvonulas-elcsendesedes


Ismerjük meg egyházunk tanításait!


Kedveseim, maradjatok egységben és fogjatok össze imádságaitokban. Ne hanyagoljatok el semmit, ami fontos lehet üdvösségetek érdekében! Tanuljatok és készüljetek a katolikus egyház tanításaiból, hogy meg tudjatok állni, amikor elérkezik számotokra a megmérettetés ideje. Keressetek olyan tanítót, aki otthonosan mozog a Katolikus Egyház tanításában, és aki megmagyarázza a Szentírást és a legfontosabb ismereteket! Nagyon fontos ismerni a Hiszekegyet, hogy jól megértsétek és másoknak is el tudjátok magyarázni az ismereteket. Legyetek egyházunk tanításában nagyon otthonosak, hogy bátran meg tudjátok vallani hitetek alapját és a reményt, amelynek beteljesülését várjátok. Imádkozzatok és tanuljatok, hogy jól kiálljátok a próbát.
2015. 01. 16.             Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/912-ismerjuk-meg-egyhazunk-tanitasait



Az egységben mondott ima


Kedveseim, mindig maradjatok egymással egységben, hogy imátok hatékony legyen! Mert ha tudjátok, hogy kik azok, akikkel együtt engeszteltek, akkor biztosak lehettek abban, hogy az Úr felerősíti imáitokat. Ezért fontos minden ima elején tudatosítani, és felajánlani Istennek, hogy közösen, másokkal egységben akartok imádkozni. Mert ha így tesztek, nagyon felerősödik imaáldozatotok, amely igen kedves az Úrnak. Így nem egyedül fogtok imádkozni, hanem lelki közösségben, lelki egységben. Higgyétek, hogy ez Istennek nagy ajándéka bennetek és köztetek. Ennek révén elérhetitek azt, hogy soha nem kell magányban végeznetek imáitokat. Bízzátok magatokat a Szentlélekre, akkor biztosan nem tévelyedtek el! Nagy összeszedettségben tegyetek meg mindent, hogy kedve teljék bennetek a Szentháromságnak!
2015. 01.17.           Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/913-az-egysegben-mondott-ima


Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’




Szükségem van rátok, ahogyan nektek is szükségetek van Rám


2015. január 17. szombat, 18:18

Drága szeretett leányom, Én vagyok az, a ti Jézusotok és Megváltótok, aki hozzátok szól.

Azok közül, akik olvassák ezeket az üzeneteket, nagyon sokan félnek. A félelem a gyűlölet egy bizonyos formáját hozza magával, mert nagyon sokan nem akarnak elismerni Engem. A félelem érthető, de mégsem szabad megengednetek, hogy elhomályosítsa a bizalmatokat. Én egyre csak hívlak benneteket, hogy jöjjetek Hozzám. Én nem szeretnék nektek gyötrelmet okozni. Földi életetek csak rövid ideig tart, de az az idő, amit Velem fogtok tölteni, örökké tart.

Ha Én szeretlek titeket, akkor nem kéne, hogy figyelmeztesselek benneteket Irgalmasságom elutasításának következményeire? Mindaz, amire szükségem van, és amire vágyom, hogy Királyságomba vigyelek mindnyájatokat. Én nem mondok nektek olyan dolgokat, amelyeket Szent Könyvem ne tartalmazna. Nem. Ehelyett egyszerűen csak emlékeztetlek benneteket az Igazságra és az eljövendő dolgokra, hogy így Hozzám jöjjetek.

Jöjjetek, kicsinyeim, ne féljetek Szeretetemtől. Ne féljetek Királyságomtól, mert ez a ti elsőszülöttségi jogotok. Ezért adtam oda földi Életemet. Szükségem van rátok, ahogyan nektek is szükségetek van Rám. Én alázatos vagyok Akaratomban, és egyszerűen csak be szeretnélek benneteket borítani egy dicsőséges élettel, ahol egy Örökké tartó Életet fogtok élvezni. Akkor tehát miért féltek Hívásomtól? Szeretlek benneteket. Én soha nem bántanálak meg benneteket. Az egyedüli ártalom, amellyel szembe találjátok magatokat, tőletek származik. Én mindig itt Vagyok, nagy reménnyel várakozván a szeretetetekre.

Az Én vég nélküli világom fölülmúl mindent, amire valaha is vágytatok ezen a Földön. A ti földi életetek elhalványul Királyságom tökéletességével szemben. Annak érdekében, biztosítsam számotokra az Örök Életet, a ti jogos örökségeteket, meghaltam bűneitekért. Ne mondjatok le erről a nagy Áldozatról, mert az egy nagy Dicsőség volt, hogy Engem értetek keresztre feszítettek.

Ne utasítsatok el Engem másodszorra is.

Szeretett Jézusotok

Felhívás az istentagadók számára

"Anyagelvű ismerősökkel, ha vitáztok Isten nemlétén, akkor abban az esetben nyugodtan másoljátok be ezt a felhívást nekik!"

Maradva a tudományosság talaján, amit olyan sokszor emlegetnek az anyagelvűek, szeretnélek felkérni egy kísérlet elvégzésére. Mint tudod egy kísérlet nagyon tudományos és a megtapasztalás eredményeiből következtetéseket tudsz levonni.
A lényege az lenne a dolognak, hogy kérd hangosan:
Istenem kérlek mutasd meg magad nekem, ha létezel!
Ezt akár hetente többször is megteheted. Bár lehet elég lesz egyszer is és várd a tapasztalatokat. :)
Kíváncsi leszek a kísérleted eredményére.
Amennyiben elutasítod ezt a dolgot, abban az esetben nincs jogod véleményt nyilvánítani Isten létéről-nemlétéről, mert még arra sem voltál hajlandó, hogy "tudományosan" megvizsgáld Őt.
Nincs mit veszítened! Sok sikert!