2014. március 26., szerda

Barsi Balázs atya -Máriagyűdi nagyböjti lelkigyakorlat

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Mindenki hozza meg a maga áldozatát!


Kedveseim, imádkozzatok, és minden engesztelő hozza meg azt az áldozatot, amelyet tőle kér a Szentháromság. Van, akinek komoly testi szenvedéseket kell vezeklésként vagy engesztelésül felajánlani. Van, akitől az áldozatvállalás más formáját kérik el, pl. hogy fogja vissza magát és ne panaszkodjon, amikor rosszul megy a sora. Mert ha ezeket a próbákat kiállja, nagy jutalom vár rá a mennyben. Akik az imádság áldozatát ajánlják fel nap, mint nap az Úr oltárán, azoknak rendíthetetlenül ki kell tartaniuk anélkül, hogy elveszítenék türelmüket. Azon legyetek, hogy mindenki hozza meg a neki testreszabott áldozatokat, hogy a lelkek milliói megmeneküljenek a kárhozattól. Minden nap erősödjetek a kegyelem által, amelyet mindazok megkapnak, akik kérik Istentől, és akik kitartanak benne. Ne lankadjatok, legyetek tüzes lelkűek, mert az Úrnak szolgáltok!
2014. 03. 01. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/804-mindenki-hozza-meg-a-maga-aldozatat


Az isteni tudományban való jártasság


Kedveseim, készüljetek és készítsétek a szíveteket, hogy megerősödjön hitetek, amikor színt kell vallanotok olyanok előtt, akik nem közületek valók. Úgy készüljetek, hogy lelketek nyitott legyen minden kegyelem befogadására, mert nagy szükségetek lesz a Szentlélek ajándékaira. Készületetekben legyen meg a tanulni vágyás, mert hitetek megerősödéséhez elengedhetetlen az isteni tudományban való jártasság. Ez a Szentlélek hét ajándékának egyike. Kérjétek szorgalmasan a Szentlelket, hogy bontakoztassa ki bennetek az isteni tudomány ajándékát. Ehhez nem feltétlenül szükséges teológiai ismeret, mert a Szentlélek maga képes felkészíteni mindazokat, akik nyitott szívvel és őszinte lélekkel ráhagyatkoznak Istenre.
2014. 03. 05. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/805-az-isteni-tudomanyban-valo-jartassag

A Szentlélekre figyelni testvéreinken keresztül is


Kedveseim, nagyon fontos, hogy a Szentlélek indításaira figyeljetek. Figyeljétek meg hangját egymás tanácsain keresztül is, mert bizony a lélek ott fúj, ahol akar. Van, amikor testvéreinket használja fel arra, hogy figyelmeztessen bennünket valamilyen fontos dologra. Ezért, ha figyeltek Rá, könnyen meghallhatjátok üzenetét. Ne utasítsatok el senkit, ne mondjátok, hogy rajta keresztül biztos, hogy nem tud Isten figyelmeztetni! Inkább szívleljetek meg mindent, ami megérint benneteket! Soha ne a személyt nézzétek, hanem hogy megmozdul-e bennetek valami, ami jó irányba akar terelni.
2014. 03. 06. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/806-a-szentlelekre-figyelni-testvereinken-keresztul-is


Közösségeink egysége

Kedveseim, előzzétek meg egymást a szeretet cselekedeteivel! Bátorítsátok és bíztassátok egymást arra a szeretetre, amely által felemelkedhettek az isteni szeretet magaslataira! Védelmezzétek mindazokat, akik meg akarják menteni az egységet közösségeitekben! Ne álljatok a széthúzók oldalára, akik meg akarnak felelni mások elvárásainak! Mindig tartsatok ki az igazságban és a szeretetben, ne hagyjátok magatokat eltéríteni! Erősödjenek közösségeitek kitartó szeretetetek által és bíztatásaitokkal segítsétek egymás egységét!
2014. 03. 07.     Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/808-kozossegeink-egysege


Üldözés, vértanúság

Kedveseim, készüljetek, mert hamarosan számon fogják kérni rajtatok a hitet. A világ különböző pontjain már kemény küzdelmet vívnak keresztény testvéreitek. Kegyetlen üldözés és vértanúság a válasz hitük megvallására. Sokan közülük már a Mennyben vannak és értetek imádkoznak, akiket ezután fog érni a kegyetlen üldözés hitetekért. Ne féljetek az üldöztetéstől, inkább attól féljetek, aki a lelketeket akarja megkaparintani, hogy lehúzhassa a nagy mélységbe! Tanítsátok az embereket a nehézségek elfogadására, hogy ezek által megedződjenek és bátrak legyenek, amikor közeledik a megmérettetés ideje! Imádkozzatok, hogy el ne fussatok! Legyetek bátor hitvallók és tüzes lelkű hithirdetők! Ne a kényelmet keressétek, hanem arra figyeljetek, hogy mit kell tennetek!    
2014. 03. 10.      Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/809-uldozes-vertanusag


Bűnbánat, lelkivezető

Kedveseim, nagyon készítsétek lelketeket a bűnbánatban, hogy egészen megtisztuljatok bűneitektől! Ássatok mélyre a lelketekben és kutassátok ki a Szentháromság kegyelmével mindazokat a mélyen gyökerező bűnöket, amelyek még most is visszatartanak sokszor a jó megtételétől. A mélyre hatolás azt jelenti, hogy a kegyelem által igyekeztek felkutatni a jelenben felbukkanó bűnök és tökéletlenségek eredeti okát. Ezeket csak a Szentlélekre hagyatkozva tudjátok felfedezni és lerendezni. Fontos, hogy mindent beszéljetek át lelkivezetőtökkel, akin keresztül Jézus segít nektek!  Nagyon fontos, hogy engedelmesek legyetek neki, mert Ő a Mennyei Atya képviselője számotokra. Bízzátok magatokat rá teljesen és engedjétek magatokat általa vezetni. Vigyázzatok, ne akarjatok fontos kérdésben egyedül dönteni, mert összezavarhat könnyen az ellenség! 
2014. 03. 13.       Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/810-bunbanat-lelkivezeto

Önvizsgálati kérdések


Kedveseim, gondoljátok végig életeteket, tartsatok önvizsgálatot! Vizsgáljátok meg, hogy a Szentháromság parancsait mennyire tartjátok szem előtt. Mit jelent számotokra keresztény hivatásotok, és mennyire tudjátok elfogadni Istennek rátok vonatkozó akaratát? Hogyan viselkedtek, amikor megvalljátok hiteteket és azt a reményt, ami éltet titeket? Hogyan tudtok Jézus Krisztus katonái lenni az engesztelés nagy művében? Mit jelent számotokra ez a hitvallás? Mennyire veszitek észre az idők jeleit napjainkban? Hogyan reagáltok az előttetek álló nagy változásokra? Tudtok-e higgadtan viselkedni? El tudjátok e fogadni, hogy előbb be kell következni az elpártolásnak, a nagy hitehagyásnak? Tudtok-e azért imádkozni, hogy lelketeket ne érje szégyen és gyalázat, amikor sokan megtagadják majd hitüket? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket tegyetek fel magatoknak, és kérjétek a Szentháromságot, hogy helyesen tudjatok válaszolni és viselkedni, amikor mindenhol káosz fog uralkodni.      
2014. 03. 14.              Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/812-onvizsgalati-kerdesek



Jézus minden szavában élet van


Kedveseim, amikor keresitek az igazságot, mindig Jézus Krisztusra figyeljetek! Az evangélium tanítása által egészen szorosan kövessétek Őt! Jézus minden szavában élet van, ezért nektek is figyelnetek kell mindenre, amit Ő mondott és cselekedett. Nagyon komolyan vegyétek intelmeit, amelyek által meg akar óvni benneteket minden veszélytől, amelyet elkerülhettek, ha figyeltek rájuk. Amint Ő előre megmondta, jönnek olyan megpróbáltatások, melyeket nem lehet kikerülni.  Az emberek égbekiáltó bűnei miatt sújtanak le erre a világra. Mindig csak imádkozzatok, hogy amennyiben lehetséges, enyhüljenek a csapások, és hogy az emberiség nagy tömegei megtérjenek Istenhez, amikor mindezek bekövetkeznek. Vigyázzatok, minden tettetekre, hogy jó lelkiismerettel álljatok meg az Úr előtt!  
2014. 03. 15.     Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/813-jezus-minden-szavaban-elet-van


Kiengesztelődés

Kedveseim, olyan áldozatot hozzatok az Úrnak, amely kedves az Ő színe előtt! Először is vigyázzatok, ha valakinek panasza van a másik ellen, akkor menjen el hozzá, beszéljétek meg egymás között és csak azután ajánljátok fel lelketek áldozatát a szentmisében. A kiengesztelődés kegyelmét kérnetek kell Istentől, hogy őszinte és tiszta szívből meg tudjatok egymásnak bocsátani. Inkább áldást mondjatok azokra is, akik nem kedvelnek titeket, mert az áldás meggyógyítja az összekuszált kapcsolatokat. Áldás legyen mindig ajkatokon és ne a haragvás lelke, mert az nem Istentől való. Kérjétek a minden kegyelem Atyját, hogy gazdagon halmozzon el titeket és ellenségeitek a kiengesztelődés kegyelmével
2014. 03. 17.        Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/814-kiengesztelodes



Az Engesztelő Kápolna rendkívül fontos szerepet fog betölteni


Kedveseim, Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén arra kér benneteket a Szűzanya, hogy minden imátokat vele együtt végezzétek. Maradjatok az Ő palástja alatt és úgy engeszteljetek az Engesztelő Kápolnáért. Rendkívül fontos szerepet fog betölteni!!! Minden nemzet számára biztos oltalomhely lesz, ahonnan kiárad Isten nagy kegyelme. Minden engesztelőnek szívügye kell hogy legyen e kápolna felépülése. Úgy imádkozzatok ezért a szándékért, hogy emiatt ne kelljen szégyenkeznetek! Bízzatok, de tudnotok kell, hogy MINDEN RAJTATOK MÚLIK, hogy milyen szívvel és lélekkel álltok Isten hatalmas szívügye mellé. 
2014. 03. 25.       Anna Terézia

http://engesztelok.hu/szent-anna-ret/803-az-engesztelo-kapolna-rendkivul-fontos-szerepet-fog-betolteni

A bíróság Michiganban ismét betiltotta a homoszexuális házasságot

A fellebbezési biróság az amerikai Michigan államban felfüggesztette a szövetségi bíró döntését, aki pénteken engedélyezte a melegek házasságát.
Bernard Friedman biró pénteken megállapította, hogy a 2004-ben elfogadott melegházasságot tiltó törvényt tartalmazó alkotmánymódosítás ellentmond az USA alkotmányának. A főállamügyész, Bill Schuette még ugyanazon a napon megtámadta Friedman döntését, időt kérve a sokkal alaposabb értékelésre. Friedman döntése a meghozatal pillanatától kezdve érvénybe lépett, mert ő nem számolt a fellebbezés lehetőségével. A rövid ideig tartó érvényesség alatt már több száz azonos-nemű pár házasságra lépett - közli a hungarian.ruvr.ru/news
Megjegyzésként hozzáfűznénk, hogy a melegek propagálása az egyik legaljasabb merénylete az Isten és ember szövetségének felbontására. Ezért a harc a valódi (hagyományos/tradicionális) Család szentségéért a Jövőnk és mindenki (kutya)Kötelessége! - jövőnk.info szerk.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Üdvösség Anyja: Kérjetek Engem, szeretett Édesanyátokat, hogy adjak nektek erőt az Üdvösség Küldetésének folytatásához, és megvédéséhez (&143.)

2014. március 25. kedd, 15:30
Drága gyermekeim, amikor Isten kiválasztott Engem, az Ő Egyszülött Fiának Anyjaként, így történt az, hogy életet adván a rég várt Messiásnak, dicsőíthettem Őt. Én akkor is csupán az Ő egyszerű alázatos szolgálója voltam, és most is csak az vagyok.
Amikor Istent szolgáljátok, mindig emlékezzetek arra, hogy Isten Örök Üdvösségét hozó Tervében ti csak az Ő egyszerű szolgái vagytok. Az Isten-szolgálat megköveteli az alázat mély érzését. Ez más módon nem lehetséges. Ez a Küldetés, mely az utolsó Atyám jóváhagyott Tervében, hogy végső üdvösséget hozzon gyermekei számára, több millió lelket fog vonzani az Ő szolgálatára. Ők jönni fognak a Föld minden sarkából. Sokan nem lesznek tudatában elhivatottságuknak, míg csak el nem kezdik imádkozni a Keresztes Imahadjárat imáit. A Keresztes Imahadjárat imáinak imádkozása által fog megtörténni, hogy a Szentlélek magával ragadja ezeket a lelkeket, és így készek lesznek hordozni Fiam Keresztjét.
Ha ti valóban a Fiamat szolgáljátok, és a segítségére jöttök, hogy Ő üdvösséget hozhasson minden bűnös számára, akkor nektek el kell fogadnotok a Kereszt súlyát. Amikor a Fiamat szolgáljátok, és később mégis zokon veszitek a szenvedést, amelyet az magával hoz, akkor ti ezzel azt a korlátot töritek el, amely a gonosztól véd meg benneteket. A Sátán sohasem fogja azokat háborgatni, akik hamis látnokokat követnek, vagy azok követőit, mert tudja, hogy ők nem teremnek gyümölcsöt. Azonban a hiteles küldetés esetében, a sátán szigorú kegyetlenséggel támad. A gyenge lelkeket viszont, akiket a gőg bűne magával ragadott, arra fogja felhasználni, hogy megtámadják Fiam igaz tanítványait. Azoknak mondom, akik válaszolnak nekem, az Üdvösség Anyjának: a sátán gyűlölete akkor lesz a legnyilvánvalóbb, amikor az Üdvösség Érmém mindenki számára hozzáférhető lesz az egész világon.
Az Üdvösség Érme a lelkek milliárdjait fogja megtéríteni, és éppen ezért a gonosz minden erőfeszítést meg fog tenni annak érdekében, hogy megállítsa azt. Az ilyen támadásokon keresztül, látni fogjátok a puszta mérget, mely a gonoszból és minden ügynökéből áradni fog, mert ő nem akarja, hogy ezt az Érmet Isten gyermekei megkapják. Gyermekek, nem szabad soha meghajolnotok a nyomás vagy a gonoszság előtt, mely azokból árad ki, akik elszakadtak Fiamtól. Ha ezt teszitek, akkor megadjátok magatokat a Sátánnak. Ehelyett kérnetek kell Engem, szeretett Édesanyátokat, hogy adjak nektek erőt az Üdvösség Küldetésének folytatásához és megvédéséhez, az Angyali Üdvözlet ezen évfordulóján.
Imádkoznotok kell a Keresztes Imahadjárat ezen imáját: Védelmezzük az Üdvösség Küldetését
Ó, Üdvösség Anyja, védd meg ezt a Küldetést, mely Isten Ajándéka, hogy Örök Életet hozzon gyermekeinek, mindenütt a világon. Kérlek, lépj közbe a mi nevünkben szeretett Fiad, Jézus Krisztus által, hogy megadja nekünk a bátorságot kötelességeink elvégzésére; hogy mindenkor szolgáljuk Istent, különösképpen akkor, amikor ezért szenvednünk kell. Segítsd ezt a Küldetést, hogy lelkek milliárdjai térjenek meg Isteni Akaratának megfelelően, a kőszívűeket pedig alakítsd át Fiad szerető szolgáivá. Add meg nekünk az erőt, hogy mindnyájan, akik ebben a Küldetésben Jézust szolgáljuk, legyőzzük a gyűlöletet és a Kereszt üldözését, és hogy fogadjuk nagylelkűen a velejáró szenvedést, teljesen elfogadva mindazt, aminek még meg kell történnie. Ámen.
Kedves gyermekeim, ne engedjétek, hogy a félelem Isten szolgálatában utatokat állja Igéjének hirdetésében. A félelem a sátántól jön, nem pedig Istentől. Bátorság és az erő, alázattal ötvözve és az Isten Akaratához való ragaszkodás vágya, csak Istentől jöhet.
Hálát adok ma Atyámnak, a Legmagasságosabb Istennek, az Angyali Üdvözlet ezen évfordulóján a világnak adott Ajándékáért, amikor arra kért engem, hogy méhemben hordjam az Ő szeretett Fiát annak érdekében, hogy megváltsa a emberiséget, és örök Királyságába vigye a világot.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja