1997. október 14., kedd

'Íme Én újjá alkotok mindent' Jel.21,6. ' egy, az Egyházhoz közel álló személy látomásai napjainkban és egy pap magyarázatai'III

71. Üzenet.
1997. október 13. A Szent Szűz hatodik fatimai megjelenésének ünnepe.
Az Istenanya:
Én JEL vagyok az Egyház részére. Annak az Egyháznak, amelynek a kipróbálásának és az elhagyatottságának az órája üt. Ezért jövök ilyen gyakran, hogy felismerjétek Isten akaratát és meg tudjátok különböztetni az igazságot a hazugságtól Én azért jövök,hogy megmutassam nektek az utat az Én Isteni Fiamhoz.. Az idők végén ugyanis sokan fogják mondani:" Itt van a Krisztus, ne  higgyétek, ott van a Krisztus, ne menjetek oda." Az Én Fiam a templomban van. Ő nem fogja azt soha elhagyni. Az emberiség és az Egyház csak a kereszten fog győzni. Én kinyilvánítom nektek, hogy a keresztben van a---rövid idő  után bekövetkező--- föltámadás titka.Szemléljétek a kereszt titkát, és akkor megértitek a röviddel azt követő győzelmet. A kereszt hozza meg a feltámadás erejét. Ez tudomására jut majd az Egyháznak, amely az igazságban föl fog támadni. Ezeket akarják az Én üzeneteim mondani.
Figyeljétek  ennek az időnek egy másik jelét, az Én szavaimat, amelyeket Fatimában mondtam! Figyeljétek a Napcsodát, amely annak idején az Apokalipszissel kapcsolatban történt. Ez a jel rámutat az Én Szeplőtelen Szívem küldetésére, amely a győzelemre vezet. Az Én Fatimában mondott szavaim most aktuálisak. Az imára való felhívás megmarad továbbra is. Csak így találjátok meg a békét a szeretetben."