2010. november 7., vasárnap

2010.11.06.

2010. november 06. Szombat
Olvastam Valtorta Máriánál, ahogyan Jézus kiűzi az ördögöt egy római emberből. Jézus ráparancsol: Hagyd el ezt az embert! Térj vissza a mélységbe, ahonnan jöttél! És a gonosz így válaszolt: Megyek! Veled szemben túl gyenge az én hatalmam! Jézus: Drága Kislányom, ahogyan olvasod a gonosznak nincs felettem hatalma. Senki sem tud szembeszállni a Mindenható Istennel. Vannak gyermekeim, akik le akarnak engem győzni, és hatalmasabbak akarnak lenni még nálam is. Vigyázzatok, nehogy úgy járjatok, mint Dorász, akit Atyám haragjában és igazságosságában azonnal megöletett. Gyermekem, amikor kísértést érzel, akkor mondd meg a gonosznak: Jézus nevében, akit mélyen szeretek és tisztelek, parancsolom neked sátán, távozz oda, ahonnan jöttél!
Szűzanya tanít tovább a Tízparancsról: 6. Ne paráználkodj!
Drága gyermekeim! Vegyetek rólam példát, én egész életemben megőriztem testem és lelkem tisztaságát. Éljetek tisztaságban, és törekedjetek betartani ezt a parancsolatot! Amíg szüzességben éltek, testetek és lelketek Isten temploma, de ha elveszítitek tisztaságotokat, átengeditek lelketeket a gonosznak, Istentől pedig teljesen eltávolodtok, ha nem bánjátok és gyónjátok meg egy papnak.  A paráznaság bűne Isten szemében mély undort kelt. Gondoljatok bele gyermekeim, hogy Szentfiam végtelenül tiszta, így nem meglepő, hogy nem tudja elviselni e bűnt, mivel teljesen az Ő ellentéte. Sajnos minden fiatal és felnőtt életét tönkreteszi a bujaság bűne. Ellenségemnek sikerült elhitetni veletek, hogy nem bűn a házasság nélküli kapcsolat. Higgyétek el, ez hazugság! A gonosz mindenféle módszert kitervel, hogy hogyan csábítson el benneteket a vágy bűnével. Eszközöket, vagyis titeket is felhasznál pl.: barátok, munkatársak, családtagok által rávesz, hogy a szüzességnek nincs egyáltalán értéke ebben a modern világban. Figyeljetek oda és vigyázzatok, mert a gonosz becsap benneteket! Higgyétek el, aki az Úrnak szenteli az életét, tisztaságát élete végéig, az előbb bejut a mennyek országába, mint aki ezzel a súlyos bűnnel él itt a földön. Ne engedjétek a sátánnak, hogy elrabolja testetek tisztaságát! Tanuljatok tőlem és hallgassatok rám! Egyedül Istenben találhatjátok meg a boldogságotokat! Térjetek vissza hozzá és Ő átölel benneteket szeretetével és irgalmával! Most pedig édesanyai áldásommal megáldalak a testi és lelki tisztaság lelkületével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.  Amen.
Ültem a nyulaimnál, és megéreztette az Úr Jézus a Jelenlétét, úgy hogy átöleltem őt, megfogtam kezét, semmi más nem volt csak mi ketten. Jézus: Drága gyermekem! Megéreztettem veled jelenlétemet, és megmutattam, milyen, amikor lélekben velem vagy.
                                          Mária Magdolna