2014. június 22., vasárnap

A hit és liturgia válsága

http://www.conciliovaticanosecondo.it/foto/

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Pünkösd

Kedveseim, úgy készüljetek Pünkösdre, hogy szívetek teljesen nyitva álljon minden kegyelem befogadására. Újra mondom, ne az érzésekre figyeljetek, mert azon keresztül könnyen megkísérthet a gonosz lélek. Ti stabilan álljatok a kegyelmek zápora előtt és engedjétek, hogy szabadon áradjon rátok és szeretteitekre, és mindazokra, akiket elhoztok a szívetekben. Hogy miért lesz fontos e pünkösdi kiáradásra nyitottnak lenni? Mert az itt kapott kegyelmek fognak felkészíteni a rátok váró megpróbáltatásokra. De ezt ne úgy éljétek meg, mint amitől rettegnetek kell, hanem ellenkezőleg. Legyetek nagyon boldogok, mert különleges erő fog betölteni benneteket ahhoz, hogy felálljatok, és Isten akaratában maradjatok. A Szentlélek ereje áradjon rátok, hogy megértsétek, mily nemes feladatot kaptatok a Szentháromságtól.
2014. 06. 05.
Kedveseim, engedjétek, hogy a Szentlélek egészen mélyen hatoljon szívetekbe. Ne engedjétek, hogy a gonosz lélek megtréfáljon benneteket. vizsgáljátok meg a sorrendet, és semmi se előzze meg a legfontosabbat, ami mindenek előtt kell, hogy álljon életetekben. Vigyázzatok, mert a legnagyobb jó látszatával környékeznek titeket, ha nem vagytok résen. Mivel a Szentlélek hatalmas erővel fog eltölteni benneteket, ezért próbál mindenhol legyöngíteni. Akarjatok megmaradni a kegyelemben, és ne engedjetek a kísértésnek, még akkor sem, ha azzal hatalmas jócselekedetet hajtotok végre. Meg kell találnotok a helyes egyensúlyt és kérnetek kell a józan belátás lelkét. Ő munkálkodjon bennetek és köztetek. Ha szüntelenül imádkoztok, felismeritek azt, amit tennetek kell. Mindig maradjatok Krisztus békéjében.
2014. 06. 06.
Kedveseim, a pünkösdi kegyelem kiáradása erősítse meg mindnyájatok szívét, hogy soha el ne tévedjetek az igazság ösvényéről. Mint egy falat kenyér, annyira fontos, hogy megkapjátok ezeket a kegyelmeket. Őrködjetek továbbra is lelketek felett, hogy amit megtehettek el ne mulasszátok. Legyetek hálásak mindenért, még azokért az ajándékokért is, melyeket testvéreitek kapnak, hiszen azokat nem a maguk javára fogja fordítani a Szentlélek, hanem a tiétekre. Hiszen senki sem önmaga számára kapja azokat. Használjátok nagy erővel mindazokat a kegyelmeket, melyek változást fognak bennetek előidézni. Nagyon komolyan meg kell térnetek, hogy el ne tévesszétek Isten szent akaratát. A minden kegyelem Istene teljesítse be rajtatok mindazt, amit megkezdett bennetek.
2014. 06. 07.
Kedveseim, áradjon rátok a minden kegyelem Istene által a Szentlélek. Aki hatalmas kiáradással betölti lelketeket, ha engeditek, hogy ez megtörténjen. Éljétek át, amennyire csak tudjátok. Az időre nektek van szükségetek, hogy az ünnepre készülve egyre jobban átéljétek és beengedjétek a kegyelmeket, amelyek nemcsak ilyenkor áradnak. A Szentháromság nem szűnik meg bőkezűen osztani ajándékait, csak vajon képesek-e az emberek bármikor befogadni? Ezért kellenek az ünnepek, hogy arra rákészüljetek és megnyíljatok. Boldog az a lélek, aki állandóan készenlétben áll, hogy elfogadja azt, amit Isten neki akkor és most át akar adni. Örüljetek és örvendjen a szívetek, mert hatalmas az Isten irgalma, mert nem azt nézi, hogy ki áll előtte, hanem azt, aki befogadja Őt.
2014. 06. 08. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/843-punkosd


Rendszeres gyónás
Kedveseim félve-remegve munkálkodjatok üdvösségeteken! De ez ne bénító félelmet jelentsen, hanem olyat, amely attól tart, hogy bűneivel megbántja az Urat. Ezt nevezik az istenfélelem ajándékának. A bűntől való tartózkodás megtart benneteket a kegyelem állapotában. Soha nem szabad engednetek, hogy a bűnre való készség felerősödjön lelketekben. Ezért szükséges a rendszeres szentgyónás, mely által lelkiismeretetek éberen őrködik. A személyes bűnökért egyéni feloldozás szükséges a Jézust helyettesítő pap kezei által. Ez most még nyilvánvaló, de hamarosan titeket is meg fognak téveszteni, ha nem őrzitek éberen lelkiismeretetek hangját. Vigyázzatok és higgyetek a bűnbocsánat szentségének megtisztító erejében!
2014. 06. 10. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/844-rendszeres-gyonas



A lélek tisztasága

Kedveseim, vigyázzatok, nagyon őrködjetek lelketek tisztaságán. Ne engedjétek, hogy olyanokat kényszerítsenek rátok, melyek ellentétesek Urunk Jézus Krisztus tanításával. Álljatok ellen, és mondjatok nemet annak, aki mást hirdet, mint az Úr evangéliumát. Meg kell vallanotok hiteteket és nem szabad engednetek semmiféle megtévesztésnek. Ha így tesztek, elnyeritek lelketek békéjét, és nagy biztonságban járhattok Isten útján. Ne érzékenykedjetek azok miatt, amiket rátok mondanak, mert mindenféle hazugsággal vádolnak majd. Készüljetek a szellemek megkülönböztetésének ismereteivel és imádkozzatok, hogy semmiféle lélek ki ne olthassa bennetek a lángoló istenszeretet tüzét!
2014. 06. 11. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/845-a-lelek-tisztasaga



Mi fog történni veletek?
Kedveseim, ne foglalkozzatok azzal, hogy mikor és mi fog történni veletek! Soha ne erről az oldalról közelítsétek meg a dolgokat, mert ez nem vezet semmi jóra. Inkább törődjetek lelketek épségével és tisztaságával, hogy ne zavarjon meg benneteket semmi! Legyetek jóindulatúak embertársaitokkal és engedjétek, hogy a Szentlélek vezessen benneteket! Ne lepődjetek meg azon se, ha próbál megszokásaitokból kibillenteni, mert azt akarja, hogy minden elképzelésetektől váljatok szabaddá. Isten teljesen más szemmel lát titeket, mint ahogyan magatok látjátok. Engedjétek, hogy szabadon munkáljon szívetekben azt, amit eltervezett rólatok! Hallgassatok indításaira, és akkor azok felemelik lelketeket az isteni dimenzióba!
2014. 06. 12. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/846-mi-fog-tortenni-veletek


Szentháromság


Kedveseim, ezen a vasárnapon különleges ajándékkal halmoz el titeket a Szentháromság. Szeretetük izzását kaptátok meg, melynek felbecsülhetetlen az értéke. Képtelenek vagytok felfogni ezt az óriási kegyelmet. Mivel állandóan felajánlotok mindent a Szentháromságnak, és ez már egészen mélyre gyökerezet bennetek, ezért hálájuk jeléül kaptátok ezt a hatalmas ajándékot. Legyetek végtelenül hálásak érte és igyekezzetek még több mindent átadni a Szentháromságnak abból, ami titeket érint. Készséges szívetek jutalmát nyertétek el, amit semmivel sem tudtok kiérdemelni. A Szeretet lángja egészen beföd mindnyájatokat és ezért vagytok egységben. Őrizzétek és óvjátok féltékenyen, hogy soha ki ne essetek ebből a hatalmas kegyből.
2014. 06. 15.    

Kedveseim, készséges odahallgatással figyeljetek a Szentháromság személyeire. Mint akik nem akartok mást előnyben részesíteni, mint az Atyát, aki képes minden pillanatokat újjá teremteni, Jézust, aki jelenlétével megerősít benneteket minden nap, amikor megáldoztok, és a Szentlelket, aki a leglehetetlenebb körümények között is vezet, ha egészen rábízzátok magatokat. Járjatok könnyedén az Ő jelenlétükben, ami csak úgy sikerülhet, ha elszakadtok a világ szellemétől, és ha engeditek, hogy a Szentháromság szelleme ragadjon meg és éltessen benneteket. Ne hódoljatok be a világnak semmilyen szinten se és ne engedjétek, hogy belesodródjatok a hazugság ösvényébe.
2014. 06. 16.

Kedveseim, mutassátok meg a Szentháromságnak, hogy minden erőtökkel híven szolgáljátok Őt. Legyen ez számotokra is olyan ígéret, amihez minden áron ragaszkodtok. Nem kell mást tennetek, mint minden nap belehelyezkedni az Ő jelenlétébe és engedni, hogy alakítsa életeteket a kegyelem által és formálja minden tetteteket, üdvösségeteket. Belehelyezkedni annyit jelent, mint egészen elfogadni mindent Isten kezéből, és soha nem zúgolódni azon, ha valami nem a kedvetekre való. Nagyon fontos a teljes elfogadás, melyet szüntelenül élnetek kell, hogy egészen begyakoroljátok. Maradjatok meg ebben a szent egységben a Szentháromsággal és testvéreitekkel, akiket azért kaptatok, hogy gyakoroljátok élethivatásotokat közöttük, velük és általuk. Sokszor a családtagokkal nem tudjátok ezt az istenes életet gyakorolni, de bízzatok, mert imáitok által ők is eljutnak majd és elfogadják életükben a kegyelem teljességét. Évátok, amen
2014. 06. 17.

Kedveseim, minden időben magasztaljátok a Szentháromságot és dicsőítsétek meg életetekkel. minden áldozatot hozzatok meg és ajánljatok fel Neki, hogy méltó engesztelést nyújthassatok. Ne feledjétek, kötelességetek visszatükrözni az emberek felé a Szentháromságtól kapott szereteteteket, mert amit kaptok, azt tovább kell adnotok. Ezzel kamatoztatjátok talentumaitokat. Ezeket nem szabad feltűnő módon továbbítanotok, csak szerényen, a legnagyobb alázattal. Szelíden, ahogy Jézus, a Mester tette és olyan alázattal, aki mindig elfogadta és beteljesítette a Mennyei Atya akaratát. Nektek is Hozzá kell hasonulnotok és engednetek kell, hogy teljesedjenek be rajtatok Isten rólatok való elgondolása, amiért megalkotott titeket.Mindenkinek rá kell találnia arra az útra, amiért teremtve lett.
2014. 06. 18.  

Kedveseim, maradjatok meghitten a Szentháromsággal! Gondoljatok az Általuk nyújtott örömre és boldogságra, amit azoknak ad, akik kérik és vágyakoznak eltelni ezzel a szent szerelemmel. Hűséges az Úr mindazokhoz, akik egyre jobban vágyakoznak utána és képtelenek betelni ezzel a boldogsággal. Újítsátok meg akaratotokat arra a küldetésre, amelyre meghívást kaptatok, hogy véghezvigyétek mindazt, amiért megalkotott benneteket a Mennyei Atya. Találjátok meg ezt az utat és mélyüljetek el benne, másokat is hozzásegítve Isten akaratához. Legyetek mindig kedvesek, készségesek és engedelmesek feladataitok véghezvitelére.
2014. 06. 19.  

Kedveseim, hárítsatok el minden akadályt, ami utatokba kerül. Ne engedjétek, hogy lelketeket beszennyezze a gonosz lélek, amikor a Szentháromság jelenlétébe vagytok. Kérjétek a kegyelmeket, hogy bátran szembenézzetek azzal az erővel, ami el akar taszítani titeket a Szentháromságtól azért, hogy ne foglalkozzatok Vele. Minden erejével a világ felé akar csábítani és ehhez bőséges kísértést is ad. Harcoljatok a sátán minden démona ellen, amikor arra akarnak rávenni titeket, hogy ne hallgassatok az isteni szóra, mert az nem adja meg nektek az örömöket. Vigyázzatok, még azokat is nagy veszély fenyegeti, akik stabilak az engesztelésben. De ha ezt nem alázattal teszitek, hanem kérkedtek vele, és hiú öntetszelgéssel teszitek, akkor már eltérített és nem is fogjátok felismerni a tévedést, csak ha figyelmeztetésben részesültök. Fontoljátok meg jól és legyetek mélyen alázatosak!
2014. 06. 20.  

Kedveseim, minden időtöket szánjátok arra, hogy a Szentháromsággal bensőségesebb kapcsolatba kerüljetek. Először is engedjétek meg, hogy a Szűzanya behelyezzen a jelenlétükbe. Akkor tudtok szüntelenül a Szentháromság jelenlétébe maradni, ha minden ügyeteket és gondotokat belé helyezitek. Nem kell senkire tekintettel lennetek, csak azt nézzétek, hogyan tudjátok tetteitekkel megdicsőíteni a Szentháromság személyeit. Ne engedjétek, hogy az emberek befolyásoljanak titeket, hanem adjátok át ti őket a Szentháromságnak. Így azok is ott lehetnek veletek, ahova helyeztétek magatokat. Figyeljetek mindig elsősorban az odafönt valókra és azután minden szükségetek kielégíttetik.
2014. 06. 21.            Anna Terézia


http://engesztelok.hu/lelkielet/852-szentharomsag

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Üdvösség Anyja: Ahhoz, hogy valóban szolgáljátok Fiamat, előbb szeretnetek kell Őt. Ahhoz, hogy szeressétek Fiamat, előbb meg kell ismernetek Őt.

2014. június 21. szombat, 15:40
Drága gyermekem, én az életemet a Földön, Fiamon, Jézus Krisztuson keresztül éltem meg. A lelkemet Atyám, a Legmagasságosabb Isten a Mennyben teremtette és születésem egy rendkívüli Ajándék volt az emberiség számára. Isten azzal a kizárólagos céllal küldött engem a világba, hogy a várva várt Messiást a világra hozzam. Fiam születése Csodálatos volt és attól a pillanattól kezdve, hogy az első Lélegzetét vette, az egyetlen vágyam az volt, hogy minden igényét kielégítsem.
Imádtam Fiamat és nagy tisztelettel ismertem el Őt. Az Ő szép Isteni modora már Születését követő három hónapon belül hamar nyilvánvaló lett. Mosolya ragyogó volt még olyan fiatalon is, amilyen volt. Átható kék szemei rendkívüli mélységet és érettséget tükröztek. Tudtam, hogy én azért voltam ott, hogy minden módon Őt szolgáljam, de Ő már nagyon fiatalon igen nagy szeretetet mutatott felém. Ez a Szeretet nemcsak egy olyan szeretet volt, amelyet egy gyermek érezhet édesanyja iránt; ez attól sokkal nagyobb volt. Ő megnyugtatott engem, megsimogatta arcomat, amikor azon veszélyek miatt aggódtam, amelyekkel nekem és jegyesemnek, Szent Józsefnek szembe kellett néznünk.
Miután kivonultunk Egyiptomból, nehéz volt pihennem és továbbra is éber maradtam minden felmerülő fenyegető veszélyre, ami azt jelentette, hogy éjjel alig aludtam néhány órát. Még mielőtt Fiam ismertté tette volna magát, nagyon világossá váltak számomra azok a veszélyek, melyekkel Neki a jövőben szembe kellett néznie. Kezeit mindig szeretettel és barátsággal nyújtotta ki az emberek felé. Fiúként sokakat vonzott, bár azoknak nem volt fogalmuk arról, hogy Ő Ki Volt. Ugyanakkor a jogtalan kritikát is vonzotta barátai és azok részéről, akiket ismert. Bántalmazták és kinevették Őt, és engem is sokan lenéztek. Attól a naptól kezdve, hogy Fiam megszületett, Isten Jelenléte ugyanúgy vonzotta a jókat a mi kis családunkhoz, mint a sötét lelkűeket. Iránta való szeretetem nagyon erőteljes volt. Szerettem Őt azért, Aki volt, de ugyanakkor, mint Édesanya is szerettem és ez a szeretet a mai napig tart.
Kissé túlságosan védelmeztem Fiamat, és amikor a Jeruzsálemből visszafelé vezető úton elvesztettem Őt, nagyon meg voltam rémülve. A veszteség érzését minden részemben éreztem és nem tudtam volna megnyugodni addig, amíg meg nem találom Őt. Azon a napon, amikor rátaláltam a Templomban, miközben a véneknek beszélt és prédikált, abban a pillanatban felismertem, hogy nekem csak Őt kell szolgálnom, és hogy engedelmeskednem kell minden Vágyának.
Ahhoz, hogy valóban szolgáljátok Fiamat, előbb szeretnetek kell Őt. Ahhoz, hogy szeressétek Fiamat, előbb meg kell ismernetek Őt.  Megismerni Fiamat azt jelenti, hogy tanulmányozzátok Szavait és megértitek, amit tanítványainak a Földi Ideje során mondott. Csakis az Ő Szaván keresztül ismerhetitek meg Jézus Krisztust. Amikor elfogadjátok Szent Szavát, akkor szolgálni tudjátok Őt. Nem tudjátok szolgálni Őt, ha nem tisztelitek Szent Szavát, vagy ha nem teszitek meg mindazt, amire tanított benneteket. Az Isten Szavához való engedelmesség elengedhetetlen, ha igaz Keresztényként szeretnétek élni. Ha az Ő Igéjét prédikáljátok, gyakorolnotok kell azt, amit Fiam prédikált: szeressétek egymást, cselekedjetek úgy másokkal szemben, ahogy ti is elvárnátok, hogy mások cselekedjenek veletek szemben, és úgy tiszteljétek Istent a Szentségek által, ahogyan Ő megtanított benneteket.
Ti sohasem írhatjátok elő Istennek, hogy Szent Szavát kívánságotoknak megfelelően változtassa meg, mert ehhez nincs jogotok. A Fiammal szembeni megalázkodást csak akkor érhetitek el, ha engedelmesek maradtok Tanításaihoz. Menjetek békében, hogy az Urat szeressétek és szolgáljátok.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja