2014. június 22., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Üdvösség Anyja: Ahhoz, hogy valóban szolgáljátok Fiamat, előbb szeretnetek kell Őt. Ahhoz, hogy szeressétek Fiamat, előbb meg kell ismernetek Őt.

2014. június 21. szombat, 15:40
Drága gyermekem, én az életemet a Földön, Fiamon, Jézus Krisztuson keresztül éltem meg. A lelkemet Atyám, a Legmagasságosabb Isten a Mennyben teremtette és születésem egy rendkívüli Ajándék volt az emberiség számára. Isten azzal a kizárólagos céllal küldött engem a világba, hogy a várva várt Messiást a világra hozzam. Fiam születése Csodálatos volt és attól a pillanattól kezdve, hogy az első Lélegzetét vette, az egyetlen vágyam az volt, hogy minden igényét kielégítsem.
Imádtam Fiamat és nagy tisztelettel ismertem el Őt. Az Ő szép Isteni modora már Születését követő három hónapon belül hamar nyilvánvaló lett. Mosolya ragyogó volt még olyan fiatalon is, amilyen volt. Átható kék szemei rendkívüli mélységet és érettséget tükröztek. Tudtam, hogy én azért voltam ott, hogy minden módon Őt szolgáljam, de Ő már nagyon fiatalon igen nagy szeretetet mutatott felém. Ez a Szeretet nemcsak egy olyan szeretet volt, amelyet egy gyermek érezhet édesanyja iránt; ez attól sokkal nagyobb volt. Ő megnyugtatott engem, megsimogatta arcomat, amikor azon veszélyek miatt aggódtam, amelyekkel nekem és jegyesemnek, Szent Józsefnek szembe kellett néznünk.
Miután kivonultunk Egyiptomból, nehéz volt pihennem és továbbra is éber maradtam minden felmerülő fenyegető veszélyre, ami azt jelentette, hogy éjjel alig aludtam néhány órát. Még mielőtt Fiam ismertté tette volna magát, nagyon világossá váltak számomra azok a veszélyek, melyekkel Neki a jövőben szembe kellett néznie. Kezeit mindig szeretettel és barátsággal nyújtotta ki az emberek felé. Fiúként sokakat vonzott, bár azoknak nem volt fogalmuk arról, hogy Ő Ki Volt. Ugyanakkor a jogtalan kritikát is vonzotta barátai és azok részéről, akiket ismert. Bántalmazták és kinevették Őt, és engem is sokan lenéztek. Attól a naptól kezdve, hogy Fiam megszületett, Isten Jelenléte ugyanúgy vonzotta a jókat a mi kis családunkhoz, mint a sötét lelkűeket. Iránta való szeretetem nagyon erőteljes volt. Szerettem Őt azért, Aki volt, de ugyanakkor, mint Édesanya is szerettem és ez a szeretet a mai napig tart.
Kissé túlságosan védelmeztem Fiamat, és amikor a Jeruzsálemből visszafelé vezető úton elvesztettem Őt, nagyon meg voltam rémülve. A veszteség érzését minden részemben éreztem és nem tudtam volna megnyugodni addig, amíg meg nem találom Őt. Azon a napon, amikor rátaláltam a Templomban, miközben a véneknek beszélt és prédikált, abban a pillanatban felismertem, hogy nekem csak Őt kell szolgálnom, és hogy engedelmeskednem kell minden Vágyának.
Ahhoz, hogy valóban szolgáljátok Fiamat, előbb szeretnetek kell Őt. Ahhoz, hogy szeressétek Fiamat, előbb meg kell ismernetek Őt.  Megismerni Fiamat azt jelenti, hogy tanulmányozzátok Szavait és megértitek, amit tanítványainak a Földi Ideje során mondott. Csakis az Ő Szaván keresztül ismerhetitek meg Jézus Krisztust. Amikor elfogadjátok Szent Szavát, akkor szolgálni tudjátok Őt. Nem tudjátok szolgálni Őt, ha nem tisztelitek Szent Szavát, vagy ha nem teszitek meg mindazt, amire tanított benneteket. Az Isten Szavához való engedelmesség elengedhetetlen, ha igaz Keresztényként szeretnétek élni. Ha az Ő Igéjét prédikáljátok, gyakorolnotok kell azt, amit Fiam prédikált: szeressétek egymást, cselekedjetek úgy másokkal szemben, ahogy ti is elvárnátok, hogy mások cselekedjenek veletek szemben, és úgy tiszteljétek Istent a Szentségek által, ahogyan Ő megtanított benneteket.
Ti sohasem írhatjátok elő Istennek, hogy Szent Szavát kívánságotoknak megfelelően változtassa meg, mert ehhez nincs jogotok. A Fiammal szembeni megalázkodást csak akkor érhetitek el, ha engedelmesek maradtok Tanításaihoz. Menjetek békében, hogy az Urat szeressétek és szolgáljátok.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése