2016. szeptember 3., szombat

Jézus szavai Little Pebble testvér által

Jézus szavai."- Az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében! Üdvözöllek téged a mi Két Szeplőtelen Szívünk fia, aki az Isten Kardjának Prófétája vagy. S Mi az Isten Kardja? Ez Isten szava, amely átszúrja az emberek szívét. Drága Szeretett Ausztráliai Gyermekeim, akik annyira önteltek, hogy nem törődnek az emberi lélekkel, csak az emberi örömökkel és az emberi törékenység nem számít semmit sem. Azt hiszitek, hogy érinthetetlenné váltok, miközben a világ nagy részét többszörös szenvedések és természeti katasztrófák özöne áraszt el. Gyermekeim ébredjetek fel! A ti időtök hamarosan elérkezik amikor a Föld meg fog rázkódni és számos élet el fog veszni. Az idő már készen áll, amelyet a szócsöveim már ismernek.Áldott Édesanyám számtalanszor eljött a te földedre, hogy az emberi szórakozások és örömök helyett bűnbánatra és imádkozásra hívjon benneteket. Időtöket a végkimerültségig a túl sok sportra és a szórakozásra fecséreltétek el , felelősségeiteket elhárítva,a nemzet a családjaitok és gyermekeitek felé.s kizárólag csak önmagatok kielégítésére gondolva.keveset törődve az elesettekkel s azokkal,akik az igazságot keresik, mivel vezetőitek is úgyszintén az önmegvalósításra s a korrupcióra s a nyereségre összpontosítanak..Gyermekeim! Keressétek először Isten országát,addig ameddig van erre szabadságotok és időtök, mert hamarosan egy fosztogató fog jönni az országodba, aki, leigáz téged és rabszolgasorsba dönt. Azok akik, távol vannak mohón fogják keresni ennek az országnak az erejét, gazdagságát . Ausztrália Gyermekei! Szabadságod nem lesz többé.hacsak vissza nem térsz Istenedhez! Ahhoz aki csak az örök üdvösségedet keresi! A Föld meg fog rázkódni, a tengerek megemelkednek és számos alapítás fel fog bomlani,mivel ez egy jel lesz hogy az Istened most egy mérges, Isten mivel ő hosszú ideig könyörgött hozzátok, hogy térjetek vissza hozzá. A világ gyermekei továbbra is aludni fognak,mivel az ellenség lassan átveszi s birtokolja majd szétzúzza és rabszolgává teszi a lelkeket. Most Új Zélandi Gyermekeimhez szólok! A figyelmeztető jelek már megadatott nektek! Költözzetek el arról a területektől ahol vulkán fekszik. Számtalanszor figyelmeztettelek benneteket már előtte is! Az alvó óriás ki fog törni és számos embert magával fog rántani! Gyermekeinek akik igazán hisznek bennem nem kell félniük semmitől mivel Isten angyalaival itt lesz hogy megvédjen benneteket.Édesanyámat mint közbenjárót adtam értetek!


Gyermekeim! Itt az idő hogy az egész emberiség felkészüljön,mivel a Nagy Figyelmeztetés nagyon közel van.Meg fogom adni leányomnak Lúz de Mariának,hamarosan a Nagy Figyelmeztetés időpontját, de addig is most fel kell készüljetek rá.Emlékezzetek erre a jelre: forradalom fog kitörni Rómában és az igaz pápának menekülnie kell. Ezen események után pár héten belül megtörténik a Nagy Figyelmeztetés.Az az üstökös,amelyet épp most ellenőriznek, ez most még nem a Nagy Figyelmeztetés lesz ez egy fajta büntetés lesz ami hamarosan eléri a Földet.Emlékezzetek arra az eseménysorozatra ami a Nagy Figyelmeztetést meg fogja előzni. Amíg a Nagy Háború kezdetét nem veszi,amelynek jele az lesz,hogy Oroszország megszállja Európát és Kína pedig megszállja Ázsiát és megtámadja valamint megszállja Amerikát is, s ezek után a pusztítás fia mutatja meg magát. Addig nem fog eljönni a Nagy Figyelmeztetés. ( Sorrend:1.Oroszok megszállják Európát. 2.Kína megszállja és megtámadja Ázsiát és az USA-t 3.Megjelenik a Kárhozat fia az Antikrisztus és bemutatkozik az emberiségnek, 4. Nagyfigyelmeztetés).
A világ egy szemfényvesztés de ti gyermekeim,ne féljetek különösképp azok,akik jó lelkek mivel, ők meg lesznek védve és mindazok is akik felajánlják szeretetüket, szenvedésüket, minden szinten hogy megmeneküljenek mindazon gyermekek, akiknek nagy szüksége van Isten irgalmas szeretetére.
Maradék egyház gyermekei! Maradjatok erősek! Szabadságotok közel és a mi Két Szívünk győzelme! Drága Gyermekeim a szeretet az imádság az ami fenntartja ezt a világot. Megáldalak bennetetek az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.


http://littlepebble.org/2016/09/04/message-741-3-september-2016/