Mária üzenete "Az emberiség beteg" | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.05.03.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és a mennyből jöttem, hogy Fiamhoz, Jézushoz vezesselek benneteket. Hallj meg. Ne élj elszigetelve az imától. Az emberiség beteg, és csak az ima ereje által juthat el az igazi megszabaduláshoz és üdvösséghez. Te a világban vagy, de az Úr tulajdona vagy. Isten ellenségei azon fognak dolgozni, hogy pusztítást okozzanak. Az ellenségek terve az, hogy az Egyházat egyre egységesebbnek tegyék a világ előtt. Vigyázz, nehogy becsapjanak. Hajlítsd meg térdeidet imára, és keress erőt az Eucharisztiában. Nyisd meg szívedet és fogadd el Jézusom evangéliumát. Azok, akik mindvégig hűek maradnak, üdvözülnek (üdvözülnek). Ne csüggedj. Mindig veled leszek. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

Mária Üzenete - NAGY SZENVEDÉSSEL TELJES JÖVŐ | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.05.10.

Drága gyermekeim, legyen bátorságod, hited és reményed. Jézusom veled jár. Ne félj. Kereszt nélkül nincs győzelem. Tégy bizonyságot örömben és bánatban, hogy az Úré vagy. Kérlek benneteket, hogy valósítsátok meg Felhívásaimat, és legyetek mindenhol Isten eszközei testvéreitek javára. Egy nagy szenvedéssel teli jövő felé tartasz. Üldöztetés lesz Isten házában, és a hívő férfiak és nők ki lesznek vetve. Ne felejtsd el: a Szent Rózsafüzér és a Szentírás kezében; az igazság iránti szeretet a szívemben. Ne hagyd, hogy a hazugság győzzön. Hajlítsd meg térdeidet imára, mert csak így érhetsz győzelmet. Félelem nélkül előre! Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

Mária üzenete "A kegyelmek rendkívüli esője hull rád" | Pedro Regis 2022. május 14

Drága gyermekeim, szeressétek az igazságot, és védjétek meg azt, ami Istené. Az igazság iránti szeretet hiánya sok férfit és nőt fog elítélni. Szenvedek amiatt, ami veled történik. Ne vonja el figyelmét az útról, amelyet mutattam neked. Istenben nincs féligazság. Ügyeljen arra, hogy ne tévesszen meg. Jézusom szeret téged. Halld Őt. Szabadságod van, de ne hagyd, hogy szabadságod kivezessen az üdvösség útjáról. Bűnbánattal fordulj el bűneidtől. Keresd Jézus Irgalmasságát a Gyónás Szentsége által. Én vagyok az Édesanyád, és szeretnélek boldognak látni már itt a Földön, majd Velem együtt a mennyben. Jelen pillanatban a kegyelmek rendkívüli esőjét okozom rátok. Félelem nélkül előre! Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: NE ADD FEL A REMÉNYT! | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.05.17.

Drága gyermekeim, Jézusom szeret titeket, és név szerint ismer benneteket. Ne add fel a reményt! Ismerem a nehézségeidet, és Jézusomhoz fogok imádkozni érted. A Szent iránti nagy megvetéssel teli jövő felé tartasz. A teremtést többre fogják becsülni, mint a Teremtőt, és a fájdalom nagy lesz a hívő férfiak és nők számára. Imádkozz sokat. Amikor elvonják a figyelmedet az imától, a démon prédájává válsz. Az Úré vagy, és egyedül Őt kell követned, és csakis szolgálnod kell. Fogadd el Jézusom evangéliumát, és tarts ki hűséget Egyháza Igaz Tanítóhivatalának tanításaihoz. A démon cselekvése sok papot és Istennek szentelt embert arra késztet, hogy ellentmondjon a hit nagy igazságainak. Szenvedek amiatt, ami veled történik. Légy óvatos. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
MÁRIA ÜZENETE „Fájdalmas csata Az ellenség támadni fog” PEDRO REGIS Anguera Brazil (2022. május 19.)

Drága gyermekeim, Isten siet. Ne álljon karba tett kézzel. Úton vagy egy olyan jövő felé, amelyben fájdalmas lelki harc bontakozik ki. Az ellenségeink legyőzéséhez szükséges nagy fegyver az igazság szeretete. A sötétség halad előre, de az igazság fényével eloszlathatod. Felbátorodik! Jézusom sokat vár tőled. Tedd meg a tőled telhető legjobbat, és gazdag jutalomban lesz részed. Ne félj. Veled leszek. Higgy szilárdan Isten erejében, és győzni fogsz. Az ellenség támadni fog, és a halál jelen lesz Isten Házában. Szenvedek amiatt, ami veled történik. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
MÁRIA ÜZENETE "Amit emberi szem még soha nem látott" PEDRO REGIS Anguera (2022. május 21.)

Drága gyermekeim, Isten siet. Ne halaszd holnapra, amit meg kell tenned. Ne hagyd, hogy a démon a mélységbe sodorjon. Az Úré vagy, és egyedül Őt kell követned, és csakis szolgálnod kell. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Ne hátrálj meg. Bármi is történik, légy állhatatos az igazság útján. Olyan jövő felé haladsz, ahol az igazság kevés helyen lesz jelen. Vigyázz a lelki életedre. Ne felejtsd el: a mennyország a célod. Uram olyat készített választottai számára, amit emberi szem még soha nem látott. Szeretlek és boldognak akarlak látni már itt a Földön, majd Velem együtt a mennyben. Fogadd el Jézusom evangéliumát. Keresd irgalmasságát a gyónás szentségén keresztül, és fogadd el győzelmedet az Eucharisztiában. Felbátorodik! A holnap jobb lesz az igazaknak. Előre az igazságért! Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében. MÁRIA ÜZENETE "Ezek a legnehezebb idők. Vigyázzatok!" PEDRO REGIS Anguera Brazil (2022. május 24.)

Szeretett gyermekeim, fontosak vagytok Terveim megvalósításához. Tedd meg a tőled telhető legjobbat, és gazdag jutalomban lesz részed. Ezek a legnehezebb idők a hívő férfiak és nők számára. Légy óvatos! A hamis hit elterjed, és sokan úgy fognak járni, mint a vakok, hogy más vakokat vezessenek. Szeresd az igazságot és védd meg. Az igazság fénye nélkül az emberiség egy nagy szakadékba kerül. Gyere vissza hozzá, aki mindannyian vagytok. Én vagyok a te Bánatos Édesanyád, és tudom, mi vár rád. Add a kezeidet, és én vezetlek a szentség útján. Te a világban vagy, de a világ dolgai nem neked valók. Felbátorodik! Nem vagy egyedül. Jézusom szeret téged, és mindig veled lesz. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
MÁRIA ÜZENETE „Csak azok viselik el e megpróbáltatások terhét” PEDRO REGIS Anguera (2022. május 26.)

Drága gyermekeim, győzelmetek Jézusban van. Keressétek őt mindig, és nagyok lesztek a hitben. Az emberiség egy spirituális szakadék felé tart, és csak azok viselik e megpróbáltatások terhét, akik imádkoznak. Arra kérlek benneteket, hogy tartozzatok Krisztushoz. Engedjétek, hogy Jézusom Szeretete behatoljon a szívetekbe, mert csak így válhattok az Ő Jelenlétének jeleivé. Add ide a kezeidet, és én elvezetlek Hozzá, aki a te Egyetlen és Igaz Megváltód. Még sok év kemény próbatétel vár rád. Ne hátrálj meg. Ne veszítse el a szívét. Szeretlek és mindig veled leszek. Bármi is történik, maradj azon az úton, amelyet mutattam neked. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.