2011. szeptember 24., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Isten az Atya: az Antikrisztus és egy új világ pénznem

2011. szeptember 23. péntek; 21.30
Leányom, amíg a világ talán retteg a Nagyfigyelmeztetéstől, el kell fogadnia, hogy a Jelenések Könyvében levő próféciák (jövendölések) a küszöbön vannak. Egyházam Szent állama (a Vatikán) most veszélyben van, ahogy Izrael állam is. A próféciák akkor fognak kibontakozni, amikor a világot az Antikrisztus fogja irányítani, aki megpróbál majd ellenőrizni benneteket egy új világ pénznem által. Ha ezen a módon ellenőrizve (irányítva) vagytok, akkor minden más módon is ellenőrizve (irányítva) lesztek.
A Nagyfigyelmeztetés véget fog vetni ennek és más – a globális erők által tervezett - gonosz rémtetteknek, amelyek felfoghatatlanok lesznek gyermekeim számára az egész világon. Ártatlan sakkfigurák vagytok egy játszmában, amit nem ti játszotok, de meg foglak védeni benneteket az Igazság Keze által.
Keljetek fel, gyermekeim és harcoljatok a gonosz ezen sorozata ellenaz ima által. Közületek nem mindenki tud vagy fog megmenekülni az Antikrisztus szorításából, aki a markában fog tartani benneteket.
Gyermekeim a sátán soha sem fog győzni. Soha nem kapta meg a hatalmat, és ahogy az ő szorítása elkezdett lazulni, most magával fog vonszolni a pokol mélyére annyi lelket, amennyit csak tud. Mély szomorúsággal siratom az Én gyönyörű teremtésemet és az Én értékes lelkeimet.  Ó, bárcsak hallgatnának az igazságra.
A tudományos értékelés értelmetlen, mert egyetlen tudomány sem fogja helyettesíteni Isteni Királyságom valóságát.  Nincs egyetlen személy sem a földön, aki valaha is fel tudná fogni azt a szépséget és csodát, amely mindannyitokra vár, mert ez emberi kifejezésekkel leírhatatlan.
Hamarosan meg fogjátok érteni a terveket, Nekem ki kell mentenem a világot a csaló kezei közül.
Mindannyiatokat szeretem, és meg fogom védeni minden követőmet, minden szinten, bármilyen tervezett üldözés során.
Nézzetek Rám. Tárjátok ki karotokat, és engedjétek Nekem, hogy tartsalak és védelmezzelek benneteket.

Gyermekeim, aki hisz Bennem, annak nincs mitől félnie.

Szeretett Teremtőtök
A Magasságos Isten
Isten, az Atya