2023. október 9-én Azért jöttem, hogy figyelmeztessek a bekövetkező eseményekre FONTOS SZENT MIHÁLY ÜZENET OKTÓBER 31-ÉRE

A Mennyei Milícia hercegeként és a Militáns Hadseregem vezetőjeként azért jöttem, hogy FIGYELMEZTESSEM ISTEN NÉPÉT , HOGY OKTÓBERBEN ESEMÉNYEK TÖRTÉNNEK, különösen október 31-én, Halloween napján , amelyet a Sátáni Páholyok ünnepelnek szerte a világon, de ez az október 31. különbözni az összes többitől, az Erős Fájdalmak kezdete miatt a Teremtésben és az egész Univerzumban. Ezek a páholyok globális szinten készítik elő az Antikrisztus megjelenését a sátáni rítusokon keresztül, de ez a Halloween különlegesebb lesz a boszorkányok és a sátánisták számára, mert háromdimenziós kapukat nyitnak, hogy beengedjék a magas hierarchiák démonait a Földre.

Ezek a magas rangú démonok azért jönnek, hogy káoszt okozzanak az emberiségben, de mindennél jobban elbizonytalanítsák a hadseregemet, mert nagyon erősen megtámadnak téged, így legyengülsz és súlyos bűnökbe esel, ezért meg kell védened magad Szent Mihály arkangyal – Angyali korona, kifejezetten erre a Halloween napra.

Annak érdekében, hogy megvédhesselek ezektől az elvetemült entitásoktól, akik mindennel meg fognak küzdeni, hogy elbizonytalanítsák és a FŐBŰNÖK felé vezessenek, ma a gonosz erői ellen imával, vezekléssel és böjttel lépnek fel, EZÉRT KELL OKTÓBER 31-én, hogy a kegyelem állapotába kerüljön, hogy szembenézzen a gonosz seregeivel, akik démonaikkal együtt jönnek, hogy elmétekben és szellemetekben erősen megtámadjanak benneteket.

Rendkívül fontos, hogy beborítsd magad Jézus Krisztus vérével, és menedéket keress szent sebeiben Jézus Krisztus véréhez való fohászkodás útján. Védelmet kapsz október 31-én és az elkövetkező hónapokban, mivel ezek a démonok Aktív lesz október 31-től, és megpróbálja eltorzítani az emberiséget és káoszt szítani.

Polgárháborúk fognak jönni több országban, különösen Európában, a hit hiánya és Isten feledékenysége miatt, mivel a templomokat és a szent helyeket szennyvízcsatornává változtatták, mint az odúkat és a múzeumokat.

A katolikus hit szinte halott az európai országokban, és az emberek kicsapongásban és bűnben élnek, ezért fontos, hogy a latin-amerikai országokban, amelyek általában fényt adnak a világnak, jobban ragaszkodjanak a katolikus tanhoz, és ne hagyják abba.

Emiatt rendkívül fontos a rózsafüzérrel a kezében harcolni egy olyan világért, amely megtanul az isteni akaratban élni, hogy az új eget és új földet megkaphassák.

Kérjük , NE tévesszen meg a kormányok vagy az Egészségügyi Világszervezet olyan tevékenységekben , amelyek az emberi lény integritásával ellentétesek , mint például az oltások .

Ne higgy el mindent, amit a média elad neked, és mélyedj el mélyebben a Szentírásban, ott megtalálod a teljes igazságot, és MINDEN, amit mondanak, szó szerint beteljesedik.

Ezért arra kérlek, hogy légy figyelmes az idők jeleire, az eső már erősen esni kezdett, és vihar lett.

Itt az ideje, hogy menedéket keressünk az Atya karjaiban, a Fiú sebeiben és a Fiú vérében, és hogy a Szentlélek sugallatai vezéreljenek bennünket.

Hű maradék, várunk benneteket a Bárány menyegzőjére Neved is fel van írva, és reméljük, hogy mindannyian megérkeztek a Báránylakodalomra, hogy élvezzétek az örök életet és legyetek az új emberiség úttörői, várunk benneteket !!!

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL,

AKI MINT ISTEN, SENKI NEM OLYAN ISTEN!!!

[Lásd a weboldalt: https://maryrefugeofsouls.com/2023/10/16/october-9-2023-saint-michael-archangel-to-latin-american-mystic-lorena-as-prince-of-the-heavenly- milícia és a-harcos-hadseregem-vezetője-jövök-istenek-figyelmeztetni az októberben bekövetkező eseményeket/ ]

Zárjátok le otthonotokat a Bárány drága vérével Üzenet a Guadalupei Szűz Máriától Lorénának 2023. október 19-én

Drága gyermekek,

Ma Szívem vérzik a fájdalomtól Fiam, Jézus keresztre feszítésének láttán, a Szövetséges országok a háborúban csak a pénzérdekeiket és az Új Világrendet keresik, hogy a lakosság nagy részét kiirtják.

Szívemet a fájdalom szakítja meg, amikor látom, hogy oly sok ember haldoklik, árván maradt gyermekek és szülők veszítik el kisgyermekeiket, Anyai Szívem sír és szememből vérkönnyek folynak az emberiségért.

Rendkívül nehéz idők jönnek, és gyermekeim NEM közelednek Fiamhoz, Jézus Krisztushoz, még akkor sem, amikor látják a Vihart, a nemzetek szenvedni fognak ebben a Háborúban, emberek ezrei fognak meghalni egyik napról a másikra.

Siratom gyermekeimet, akik NEM hallgattak a Szerető Anya hívásaimra, aki szeretettel hívja gyermekeimet Karjaimba, hogy Szeplőtelen Szívembe bújjon és megmentse őket.

Én, a ti Édesanyátok, arra hívlak benneteket, hogy BÁNJATOK MEG és térjetek vissza az Atyához, mielőtt túl késő lenne, a gonosz előretör, és a jó elaludni látszik. A FÉNY GYERMEKEI NEM ÉBREDNEK FEL AZ ELALVÁSBÓL, és kevesen vannak, akik figyelnek az eseményekre, és éberek, hogy NEM esnek kísértésbe.

Térjetek vissza az Atya Házába, mert az Ő Igazságos Haragja már elkezdődött, kérlek, térjetek haza, AHOL MEGVÉDELEK MINDEN GONOSZTÓL.

Sok nemzet el fog tűnni a gonoszságuk miatt, mások pedig keményen meg fognak tisztulni, a tisztulás már elkezdődött, és a nyomorúság kezdete már bejelentésre került, és a világ még mindig alszik, NE várjátok meg, hogy a szerencsétlenség kopogtasson az ajtótokon.

Amikor az Igazság Angyala elhalad otthonotok előtt, már előre fel kellett volna készülnötök azáltal, hogy megjelöltétek otthonotokat, szíveteket és lelketeket a Bárány Vérével.

És hogyan fogjátok ezt megtenni:

Fiam Vérével fogjátok megáldani egész lényeteket és családotok vérét azáltal, hogy beborítjátok vele magatokat. És megvéditek otthonotokat azzal, hogy sót, olajat és kiűzött vizet helyeztek a házak, ajtók és ablakok sarkaiba.

Figyelemmel kell lennetek az idők jeleire, hogy amíg ébren vagytok, tudatosuljanak bennetek a gonosz tervei, és Isten segítségével képesek legyetek szembeszállni velük.

Ha Istenben bíztok, és az Isteni Akaratnak megfelelő életet éltek, akkor bárhol is vagytok, családotokkal együtt védve lesztek a testi és lelki épségeteket fenyegető bármilyen veszélytől, és biztosak lesztek abban, hogy Isten ereje elvégezte munkáját az életetekben.

Nagy csodákat fogtok látni az életetekben, ha van hitetek és az Atya karjaira bízzátok magatokat, ezért arra kérlek benneteket, hogy legyetek olyanok, mint a gyermekek az Atya karjaiban, aki gondoskodik rólatok, vezet benneteket és védelmez benneteket.

Legyetek olyanok, mint a kisgyermekek, és teljesen rábízzátok magatokat, Fiam vére minden veszélytől megvéd benneteket, és én, mint Édesanyátok, megvédelek benneteket a csillagok köpenye alatt.

Gyermekeim, készüljetek fel küldetéseitekre a csatára, amely nagyon erős, ezért arra kérlek benneteket, hogy készítsétek fel Lelketeket erre a véres csatára, imával, böjtöléssel és bűnbánattal, a Legszentebb Szentháromsággal való egységre hívlak benneteket Lelketek és Szívetek ezzel való egyesülésén keresztül.

És hogyan érhető ez el?

Elérve a Hatodik Kamrát, ahol a Lélek egyesül a Legszentebb Szentháromsággal, és már nem ti vagytok azok, akik élnek, hanem Ő bennetek, ez talán nehéznek tűnik, de nem az, ma a Mennyország eladó és nagyon különleges kegyelmeket ad nektek.

Ahhoz, hogy elérjétek ezt a szobát, csak tiszta szívvel kell kérnetek, és Isten megformálja a szíveteket, megformálja, mint agyagot a fazekas kezében, ez fájdalmas lesz, de szükséges, mert fájdalom nélkül nincs átalakulás.

A fájdalom erősebbé teszi az embert és képessé teszi arra, hogy szembenézzen az élethelyzetekkel, identitást ad az embernek. Egy olyan identitást, amelyet csak Isten adhat a fájdalomban kovácsolt lelkeknek, hogy tisztává és ragyogóvá tegye őket az Ő jelenlétében, Engedjétek hát, hogy az Atya karjai formáljanak benneteket, hogy képesek legyetek ragyogni, mint a fénylő gyöngyök.

Ezért arra hívlak benneteket, hogy szeretettel fogadjátok el kereszteteket, hogy az Atya kezében kovácsolódhassatok, arra hívlak benneteket, hogy egyesüljetek az Én és Fiam Szívével. A lándzsa, amely átszúrta Fiam oldalát, az Ő Egyházának születését eredményezte, és ebből születtek a végidők apostolai.

Ezért törekedjetek arra, hogy betöltsétek sajátos küldetéseteket, amelyet Isten mindannyiótoknak személyesen adott, ne legyetek botladozó kő a testvéreitek és nővéreitek számára, hanem egy híd, hogy elérjétek Istent.

Ezért csak arra kérlek benneteket, hogy lépjetek be Fiam, Jézus Krisztus kifürkészhetetlen misztériumaiba, hogy megértsétek az Ő keresztre feszítését és megváltását, és Fiam Golgotai kínszenvedését átélve lelkileg jobban tudtok növekedni, átérezve szenvedéseit és fájdalmait a szívetekben, meg fogjátok újítani a szíveteket és a lelketeket, és megpuhítjátok a szíveteket Fiam kínjaival és szenvedéseivel az utolsó idők apostolai által megélt szenvedésein keresztül.

Fiam egy kicsit megpihenhet a sok fájdalomtól és felháborodástól, az Áldozati Lelkeken keresztül minden csökkenthető és néhány esemény csökkenthető vagy törölhető, tehát ajánljátok fel magatokat Áldozati Lelkekként, ez a munka nagyon szükséges ezekben az utolsó időkben, mivel képesek lesztek csökkenteni az eseményeket a Mennynek való átadás és elkötelezettség életetekkel, kövessétek utasításaimat és tanácsaimat, ne csüggedjetek, és ne felejtsetek el mindent, amit ebben az üzenetben ajánlottam, amit Fiam kért tőlem, hogy adjak nektek.

Mert Őt újra megfeszítik, és én leszek a fény és az Ő ereje a sötétségben, mert amikor Fiam örökös áldozata megszűnik, Ő elmegy, és csak én maradok, mint az egész emberiség Anyja.

Bűnbánatra és szolidaritásra hívlak benneteket Testvéreinkkel és Nővéreinkkel, akik szerte a világon különböző okok és körülmények miatt szenvednek, egyesüljünk imában Par excellence fegyveremmel, amely a Rózsafüzér.

Készen állunk a csatára Katonák!!!

Arra hívlak benneteket, hogy kapcsolódjatok össze a többi testvérrel, a lelki növekedésetek érdekében.

Szeretett Mennyei Édesanyátok szeret benneteket,

A guadalupei Szűz Mária