2011. november 4., péntek

IMA A JÓ HALÁL KEGYELMÉÉRT

Ezt az imát Jézus adta a bajorországi Klotz Jusztinának e szavakkal:

„Ó, hogy megkönnyíteném azon lelkek halálának óráját, akik a bajban lévő lelkek számára kegyelemért könyörögnek. …Isten ismeri nevüket. A szeretetben minden lehetséges, csak akarni kell segíteni. Szeretetetek győzni fog! Megadom a hirtelen meghaló emberek számára még az időt, különleges kegyelemből…


Örök Atya! Felajánlom Neked a Szentlélekben Jézus halálfélelmét azokért a haldoklókért, akiknek nincs idejük felkészülni a halálra, akik hirtelen távoznak az életből: szerencsétlenség, gyilkosság, vagy öngyilkosság által, azzal a kéréssel, hogy a Szentlélek, Aki maga az Élet, még eljöjjön hozzájuk, és megadja nekik az időt és a kegyelmet a bűnbánatra.
Miatyánk,….Üdvözlégy, … Dicsőség….

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Az Én Hírnökeim most veletek vannak, hogy felkészítsék lelketeket

2011. november 3. csütörtök, 21.00
Szeretett leányom, a megjövendölt próféciák kezdenek majd ismertté válni, és az egész világ nyomon fogja majd követni azokat, hogy senki se legyen képes majd figyelmen kívül hagyni.
Oly sok Gyermekem nem ismeri az Én Atyám Könyvének, a Legszentebb Bibliának a tartalmát. Csekély tisztelet övezi János Könyvét (a Jelenések Könyvét), amelyben megadattak a végidők részletei az egész világnak. Ez az idő most eljött. Készüljetek fel mindannyian.
Az igazság, melyet a Jelenések Könyve tartalmaz, nem más, mint maga az igazság. Felismeritek a jeleket? A világban lévő zűrzavar kegyetlen ütemben eszkalálódik (erősödik, fokozódik) tovább. Pénzügyi rendszeretek egy globális csoport fenyegetettsége alatt áll, amely nem csak a pénzeteket, de a lelketeket is el akarja lopni.
Az ember gonoszsága nyilvánvaló, de többségében rejtve marad. Az Én hírnökeim most veletek vannak gyermekeim, hogy segítsenek felkészíteni lelketeket. Akár felismeritek bennük azt, kik ők valójában, akár nem, az ő lelkükben uralkodó Szentlélek terjeszteni fogja a megtéréseket.
Azok, akik meghiúsítják azon Kísérleteimet, hogy kommunikáljak veletek, hamarosan meg fogják érteni az igazságot. Akkor Gyermekeim egyesülni fognak ez ellen a gonosz, sátán vezette hadsereg ellen. Ők nem fognak győzni. Az Én Örök Atyám keze minden akadályt eléjük gördít. Az Ő irgalma oly végtelen, hogy Hatalmát fel fogja használni gyermekei megvédésére, és el fogja pusztítani azokat, akik ragaszkodnak a csaló útjának követéséhez.
Bármilyen nézeteket is vallotok a felől, hogy vajon most Én szólok hozzátok, vagy sem, ennek nem lesz jelentősége. Csak a Belém, és szeretett Atyámba, a Magasságos Istenbe vetett hitetek fog számítani végül.
Az imádkozás a legsürgetőbb gyermekek, bárhol is vagytok, bármilyen is a vallásotok, bármilyen nézeteket is vallotok. Fogjatok össze és imádkozzatok a Szentlélekhez világosságért ebben az időben. A sátán megpróbál benneteket ellenem, szeretett Megváltótok ellen fordítani. Ne hallgassatok a kétségekre és a félelemre, melyet ő (a sátán) ültet a szívetekbe. Hazugságokat fog felhasználni, hogy megakadályozzon Engem abban, hogy Isteni Fényemmel árasszam el lelketeket. Az Én irántatok érzett szeretetem annyira erős gyermekeim, hogy nem számít, hogyan utasítotok el Engem, vagy hogyan fordítotok hátat Nekem, Én továbbra is hívni foglak benneteket. A Szentlélek ereje által fogom ezt tenni. Ezért az ajándékért a következő imát kell mondanotok:
„ Ó Jézusom, boríts be engem drága véreddel és tölts el engem a Szentlélekkel, hogy meg tudjam különböztetni, vajon ezek a szavak Tőled valók-e. Tégy engem alázatos lelkűvé. Fogadd el kéréseimet irgalommal, és nyisd meg szívem az igazságra.”
Én válaszolni fogok a legmegátalkodottabb lelkeknek (is), ha ezt az imát mondják.
Adjatok Nekem esélyt arra, hogy közelebb hozzalak benneteket Magamhoz, hogy így minél több Gyermekemet egyesíthessem a Nagyfigyelmeztetés előtt.
Ne feledjétek, az Én irántatok érzett szeretetem sosem szűnik meg, nem számít, mennyire talál süket fülekre az Én sürgős felhívásom az egységre.
Szeretett Megváltótok
Jézus Krisztus