2014. március 24., hétfő

Az Új Világrend Bibliája (érdemes megtekinteni,ennél még szörnyűbb lesz,amikor már bőrünkön tapasztaljuk

New World Order Bible Versions, Produced by Steven Anderson

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Mire jó az Nekem, ha az embert Színem elé vonszolják, és tűkön áll Előttem? Ez hiábavaló.




2014. március 23. vasárnap, 11:30
Drága szeretett leányom, fontos hogy mindnyájan kiterjesszétek a családotok iránt érzett szeretetet otthonaitokon kívülre is. Arra buzdítalak benneteket, hogy úgy tekintsetek azokra, akiket ismertek, vagy akiket éppen nem ismertek, az ellenségeitekre, valamint azokra, akik közel állnak hozzátok, mintha édes testvéretek lenne. Oly sokan elfelejtették, hogyan kell szeretni másokat: úgy, ahogyan Én szerettelek benneteket. Nem könnyű idegeneket szeretni, de Én azt mondom nektek, legyetek kedvesek másokkal szemben, és mutassatok tiszteletet irántuk még akkor is, ha elutasítanak benneteket. Mindenekelőtt meg kell nekik mutatnotok a felebaráti szeretetet. Nektek úgy kell gondoskodnotok mások szükségleteiről, mintha Én küldtelek volna benneteket, hogy kimondottan csak velük törődjetek.
Amikor Én az Igémet adtam nektek, az volt a Vágyam, hogy minden lélek megmentésre kerüljön. Ahhoz, hogy megmeneküljetek, nem szabad önzőnek lennetek, és csak a saját lelketekkel törődnötök. Nektek, szeretett követőim az a kötelességetek, hogy azokat az Ajándékokat, amelyeket most ezeken az üzeneteken keresztül hozok nektek, osszátok meg másokkal is. Osszátok meg Szeretetemet másokkal, különösen ellenségeitekkel. Imádkozzatok mindazokért, akiknek szükségük van Beavatkozásomra. Bánjatok velük türelemmel. Amikor Ajándékaimat, Imáimat, az Élő Isten Védelmi Pecsétjét adjátok nekik, akkor nektek vissza kell vonulnotok, és időt kell hagynotok számukra, hogy Hozzám forduljanak.
Én nem arra utasítalak benneteket, hogy rákényszerítsétek az emberekre az Igazság Könyvét. Szabad akaratuknak köszönhetően ők fogják eldönteni, hogy meg szeretnének hallgatni Engem, vagy sem. Biztosítsátok ezeket az embereket arról, hogy Én, Jézus Krisztus, minden Beavatkozást meg fogok tenni annak érdekében, hogy megnyerjem a lelküket. A leggyengébbek közülük, valamilyen módon válaszolni fognak Hívásomra. Azok, akik a lelkükben gyűlöletet éreznek Irántam, egy adott pillanatban, enyhülést fognak érezni a szívükben, és nem fogják megérteni, hogy ez miért van. Tehát nektek mindig szeretettel és türelemmel kell Hozzám hoznotok a lelkeket.
Mire jó az Nekem, ha az embert Színem elé vonszolják, és tűkön áll Előttem? Ez hiábavaló. A Keresztes Imahadjárat imái, amelyeket a világ számára adtam, olyan erőteljesek, hogy Isten Szeretete által mindazon lelkeknek, akikért imádkoztok, nagy Szeretetet, Együttérzést és Irgalmat fogok mutatni. Mindaz, amit tennetek kell, hogy átadjátok nekik az Imákat, és aztán arra kértek Engem, hogy vonzzam Magamhoz ezeket a lelkeket. Mert Én sohasem utasítom el azokat a bűnösöket, akiknek a legnagyobb szükségük van Irgalmamra.
Jézusotok